011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Postoji način da obezbedite veću i stabilniju zaradu, bez obzira na vrstu posla koji radite. 

Postanite stručni za upravljanje projektima. 

40% popusta za prijave do 22.08.2022.

BROJ SLOBODNIH MESTA

3

Hajde da definišemo projektni menadžment, koristeći pomoć jednog od najšire prihvaćenih vodiča za upravljanje projektima – projekat je privremeni poduhvat čiji je cilj da stvori jedinstveni proizvod ili uslugu. Kao takav, poznat je još od davnina (izgradnja Kineskog zida, piramida u Gizi…), a danas ima bezgraničnu primenu u skoro svakoj firmi i branši.

Kako ova veština pomaže svakom profesionalcu, bez obzira da li se bavi finansijama, razvojem proizvoda, organizacijom, tehnologijom, marketingom…?

Kliknite na sliku da pustite video.

Bez obzira kojim poslom se bavite, ova veština je zlata vredna

U svakoj oblasti poslovanja, sposobnost vođenja projekata vam omogućava veću zaradu, veći autoritet, višu radnu poziciju.

Evo zašto: nije dovoljno imati odličnu ideju, profitabilan i praktičan savet. Nije dovoljno imati najkvalitetniji proizvod. Sve je to potrebno “oživeti” u praksi i to tako da se realizuje u najkraćem vremenskom roku i sa što manjim ulaganjima. Bez uspešnih projektnih stručnjaka, kompanije se suočavaju s rizikom od rasta troškova, probijanja rokova i loše obavljenog posla.

Zato su ljudi koji vladaju ovim znanjima vrlo cenjeni i dobro plaćeni.

Od velikih poduhvata, kao što je izgradnja fabrika i pogona, uvođenje novih  tehnologija, organizacija kulturnih i sportskih događaja, pa sve do manjih poput razvoja novih usluga i proizvoda, izrada biznis plana, snimanje reklama… – sve to spada u posao upravljanja projektima.

Obuke i kursevi vam pružaju priliku da za dva meseca uđete u srž vođenja projekata i proširite svoje mogućnosti za dalji rad i karijeru.

Šta ćete naučiti na kursu upravljanja projektima?

Na kursu upravljanje projektima upoznaćete se i proći kroz sve faze projektnog procesa i savladati sve što je potrebno za profitabilno vođenje projekata.

Znaćete kako da:

 • Upravljate timom, komunikacijom, vremenom, troškovima, rizicima…
 • Ostvarite ciljeve projekta u zadatom roku i dozvoljenom budžetu
 • Izradite potrebnu dokumentaciju i ocenite uspeh projekta
 • Podjednako dobro rukovodite projektima kako sa timom od 5 ljudi, tako i sa grupama timova od 100 i više članova.
Mesto održavanja Beograd
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni i napredni
Termini popodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Nastavu izvodi visokokvalifikovani projektni menadžer, sa mnoštvom uspešno realizovanih projekata iza sebe. Ono što je važno – upoznaćete se sa najpoznatijem IT alatima za upravljanje projektima. Obuka traje 4 nedelje, a nastava se održava 2x nedeljno po 90 minuta.

Predavač na kursu Upravljanja projektima je Ana Gerun. Nakon završenog Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Ana stiče višegodišnje iskustvo učestvujući na velikom broju projekata u kompanijama Koving d.o.o i Enetel Solutions d.o.o, gde je radila na podršci upravljanju projektima, vođenju projekata, upravljanju portfoliom projekata i projektnom metodologijom. Svoj pristup Ana bazira na savremenim projektnim metodologijama, najboljim praksama, kao i na jednostavnim primerima iz prakse i života, koji polaznicima na pravi način omogućava uvid u širinu oblasti upravljanja projektima i ulogu Projekt Menadžera.

Obuka za projektni posao predstavlja suštinu stvari, sa akcentom na primenjivost u svakodnevnoj poslovnoj praksi. Ogromna je prednost što se školujete i sa većinom zaposlenim ljudima, pa možete da stvarate nove kontakte i prilike za poslovnu saradnju.

Obuka za vođenje projekta je interaktivnog karaktera, sprovodi se u softverima za upravljanje projektima i obuhvata sledeće oblasti:

 • uvod, osnovni pojmovi u upravljanju projektima, životni ciklus projekta, projektna dokumentacija
 • faza analize projekta – definisanje projektnog opsega, troškova, resursa i plana
 • ostali pojmovi u upravljanju projektima – upravljanje rizicima, stejkholderima, nabavkama i ugovorima
 • MS project (osnovna postavka, unos projektnih aktivnosti, unos resursa, nivelisanje i praćenje statusa), Action/issue lista
 • radionica – definisanje projektne povelje, scope-a, troškova i plana na konkretnom primeru
 • praktični rad u grupama – definisane projektne povelje
 • praktični rad u grupama – definisanje scope-a projekta
 • praktični rad u grupama – definisanje projektnog plana

Online kurs upravljanja projektima

Škola vam omogućava da ovaj kurs pratite i preko Skajpa – kroz online uživo časove podjednakog kvaliteta kao i časovi u učionici. Jer predavač vam je dostupan u realnom vremenu za sva pitanja i pomoć, a tu je i komunikacija sa drugim polaznicima i razmena mišljenja.

Zato, ako ne živite u Beogradu ili zbog drugih razloga ne možete da dolazite na časove u školi, ovo je odlična prilika da steknete znanje koje vam treba. I tako se efikasno osposobite za samostalan rad putem Skajp nastave. Tokom online predavanja možete da računate ne samo na interakciju sa predavačem i drugim polaznicima, već i na podršku škole. Obezbeđeni su vam materijali za učenje i online sertifikat.

Sve detalje o Skajp kursu (načinu realizovanja nastave, terminima, ceni…) možete saznati kod našeg savetnika za upis na 011/40 82 116 ili 061/664 89 64.

Projektni stručnjaci potrebni su svakoj modernoj firmi

Stručnjaci za vođenje projekata potrebni su svim preduzećima, bez obzira na delatnost. Stoga se sa ovim znanjem možete lako zaposliti u:

 • svakom preduzeću iz oblasti IT industrije i razvoja softvera
 • svakoj kompaniji koja ima fabričku proizvodnju
 • firmama koje pružaju serviserske usluge
 • banakama i drugim finansijskim institucijama
 • građevinskim firmama
 • preduzećima koja pružaju konsultantske usluge
 • državnim službama koje rade na praćenju i proceni projekata.
Projektni menadzer

Izvanredna praktična podrška vašem radnom iskustvu – dostupna po sniženim cenama

Septembarski upisni rok je u toku. Puna cena kursa za upravljanje projektima je 24.000 dinara. Ako se prijavite do 22.08.2022. uštedećete  9.600 dinara, jer je cena obuke sa popustom 14.400 dinara. Cena kursa za stare polaznike, nezaposlena lica i studente iznosi 12.000 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
24.000 din. 40% 14.400 din. 22.08.2022.
Rezervacija mesta iznosi 4.200 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku. Prikazane cene su sa uračunatim PDV-om.

 

Pozovite naše brojeve telefona 011/40-82-116 , 061 664 89 64 ili pošaljite elektronsku prijavu na: info@obukeikursevi.com Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084 ili se prijaviti popunjavajući formular u nastavku.

ONLINE prijava:

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email