011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

95% sajtova čeka na tebe. Zato, nauči copywriting

30% popusta na copywriting kurs do 22.08.2022.

Jasno je da je danas glavni kanal informisanja i prodaje – internet. A na njemu dominiraju reči. Da bi jedan sajt, portal, blog, reklama… postigli svoj cilj, njihov sadržaj mora da bude perfektan. Tome, upravo, služe copywriteri.

Dakle, copywriteri kreiraju sadržaj za web sajtove, reklamne mejlove, Facebook i Google reklame, a mogu da pišu i reklame za novine, radio ili TV, reklame za bilborde, brošure, kataloge, saopštenja…

BROJ SLOBODNIH MESTA

10

kopirajting

Izbor je očigledno veliki i posao copywritera lako možeš pronaći. Štaviše, možeš da biraš:

 • Radno okruženje – rad od kuće ili u firmi
 • Stalni angažman ili freelance posao
 • Delatnost klijenta – medicina, kozmetika, sport, ishrana… sve se na kraju svodi na prodaju i svima trebaju copywriteri
 • Rad za naše ili strane klijente. Dobro je znati da čak 95% srpskih sajtova zahteva prepravke, dorade ili pisanje tekstova ispočetka, tj. zahteva rad copywritera
 • Takođe, copywriteri mogu da se zaposle i na pozicijama community menadžera i internet marketing menadžera

Copywriting obuka je idealna i za osobe koje govore minimum jedan strani jezik, jer se otvaraju mogućnosti rada i za inostrane klijente. Takođe je pravi izbor i za književnike, novinare i sve osobe koje vole da pišu.

Iz svih ovih razloga, osmislili smo copywriting kurs kako bismo te naučili da pišeš efektne prodajne tekstove i reklame, koji će privući kupce i motivisati ih na kupovinu.

Kako izgleda copywriting kurs?

Copywriting kurs je radioničarskog tipa i zasnovan na praktičnom radu. Dakle, nivo bespotrebnih teorija je sveden na minimum. Govore stručnjaci, profesionalci, ljudi sa bogatim iskustvom. Objašnjavaju na realnim primerima koji se lako pamte.

Sve ti je dostupno, počev od raznih korisnih sadržaja, pa sve do nesebične stručne podrške.

Obuka za copywritera traje 8 nedelja. Časovi su osmišljeni tako da naučiš maksimum praktičnih stvari za minimalno vreme i stekneš mogućnost da ih efikasno primeniš u poslu.

Plan i program kursa osmišljen je od strane profesionalnog copywritera, što garantuje da ćeš dobiti najaktuelnije znanje iz oblasti marketinško-prodajnog pisanja.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Početni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 32
Broj polaznika po grupi Max 12
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 
 • Uvod u kopirajting i razumevanje suštine marketinškog pisanja
 • Pravila prodajnog pisanja
 • Osnovna struktura uverljivog teksta
 • Kreiranje i tipovi najbitnijih elemenata teksta – marketinških naslova i otvaranja
 • Uređivanje i kontrola teksta
 • Pisanje za web sajt
 • Copywriting i online advertising
 • Pisanje tekstova za blog

Praktični deo kursa kopirajtinga osmišljen je kao primena svega naučenog. Plus, upoznaćeš se sa osnovnim veštinama SEO copywritinga (pisanja tekstova za internet pretraživače). Svaki polaznik dobija svoj projekat (sajt) i kreira tekstove za njega (sređivanje početne strane, kao i rad na svim unutrašnjim stranama sajta).

Više o predavačima na copywriting kursu 

Iva Marinković se kroz svoje dugogodišnje iskustvo u marketingu upoznala sa svim formama i načinima na koje se one mogu oblikovati, savijati, uklapati i konačno, formirati snažan prodajni efekat koji će privući svačiju pažnju i ispuniti svoj cilj. Nakon završenih studija Komunikologije na Univerzitetu Singidunum u Beogradu, Ivu je put vodio kroz kopirajting u marketinškim agencijama, a potom i kroz mentorstvo i obučavanje internih timova u IT kompaniji.

Više o ostalim predavačima na copywriting kursu možeš pročitati na stranici Naš tim.

Andjelka Popadić, PR i Account manager – Trenutno radi u PR agenciji- AS Communications, a oseća da je copywriter dosta dugo, verovatno od kada je naučila da čita i piše, samo je vremenom uz razne edukacije, doškolovanja, kurseve, obuke, sertifikate naučila kako da pisana reč postane alat zarade. Anđelka će vam na praktičan i zanimljiv način objasniti sve što treba da znate o poslu zvanom “copywriting” i kako da s reči pređete na dela.

Više o predavačima na copywriting kursu možeš pročitati na stranici Naš tim.

Online copywriting kurs

Ovaj kurs možeš slušati i online putem Skajpa. Skajp platforma ja idealna i laka za daljinsko učenje i može je koristiti svako sa osnovnim znanjem računara.

Predavanja su online – ali uživo. Tako ne gubiš ništa na kvalitetu nastave, jer možeš svakog momenta da pričaš sa predavačem i drugim polaznicima, zatražiš savet i u potpunosti se uključiš u interaktivne časove. Uz to, ne moraš da dolaziš do škole, već možeš da biraš mesto odakle ćeš pratiti predavanja.

Online copywriting kurs traje takođe 8 nedelja, a predavanja su zasnovana na praktičnom radu i vežbama. Obezbeđeni su ti: online sertifikat, materijali za učenje i podrška škole u Skajp nastavi.

Sve informacije o organizaciji online kursa možeš dobiti pozivom na 061/664 89 64 ili 011/40 82 116.

Dobijaš mogućnost prakse

Ukoliko ima otvorenih pozicija u marketing agencijama sa kojima naša škola ima uspostavljenu poslovnu saradnju, najbolji polaznici će biti u prilici da konkurišu za stručnu praksu.

Uz obuku i stručnu praksu postaješ pravi, ozbiljan copywriter sa velikim mogućnostima da se zaposliš u marketing sektoru kompanija u Srbiji, marketing agencijama, online portalima, ali i da radiš projekte kao freelancer, za klijente u zemlji i inostranstvu.

Za sve informacije o stručnoj praksi obrati se našoj koleginici Aleksandri na broj telefona 011/4096-125.

Kako je protekla obuka, a zatim i praksa nekima od naših najboljih polaznika možeš pogledati ovde.

Kopirajting kurs

Ulaganje u kvalitetno obrazovanje je najbolja investicija u životu

Septembarski upisni rok je u toku. Puna cena copywriting obuke iznosi 15.260 dinara/mesečno. Za sve prijave do 22.08.2022. dobijaš 30% popusta na kurs (10.680/mesečno umesto 15.260 dinara/mesečno). Cena kursa za stare polaznike, nezaposlena lica i studente iznosi 10.320 dinara mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
15.260 din/mes. 30% 10.680 din/mes 22.08.2022.
Rezervacija mesta iznosi 4.200 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku. Prikazane cene su sa uračunatim PDV-om.

 

Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata. Za stare polaznike obezbeđen je dodatni popust.

Zbog velike potražnje, požuri i prijavi se pre nego što se popune grupe. Učini to pozivom na broj 011/40-82-116  ili 061/664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@obukeikursevi.com. Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Promo cenu možeš ostvariti i prijavom putem našeg ONLAJN FORMULARA ispod.

ONLINE prijava:

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email