011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Unapredi svoj biznis uz pomoć digitalnih kanala

Biznisi koji danas nisu na internetu, sutra će moći da stave ključ u bravu. Prisustvo na digitalnim kanalima komunikacije postalo je imperativ za uspeh svake ozbiljne firme. Konkurencija je već tamo, šta tebe sprečava? Internet marketing je oblast koju što pre moraš da integrišeš u svoju strategiju, ako želiš da napreduješ i ostvaruješ bolje rezultate.

BROJ SLOBODNIH MESTA

6

Bilo da si deo tima marketinške agencije, imaš svoj biznis koji želiš da pokažeš svetu ili samo pratiš tehnološki razvoj, trendove i inovacije, preuzmi prvi korak i upiši kurs digitalnog marketinga.

Klikni na sliku da pustiš video.

Zašto baš kurs digitalnog marketinga?

Internet marketing je merljiva oblast. Svaki korak koji napraviš, možeš 2 puta da izmeriš i vidiš kakve rezultate ti je doneo. Na osnovu toga, donećeš neke nove zaključke i vremenom će mogućnost greške biti svedena na minimum, a ti će sve brže i brže napredovati. Naši predavači pomoći će ti da stekneš sposobnost tumačenja podataka, analiziranja i donošenja zaključaka na osnovu njih.

Na kursu za Internet marketing menadžera naučićeš kako da:

 • privučeš pažnju na digitalnom tržištu
 • precizno izabereš ko je tvoja ciljna grupa
 • predstaviš proizvod i uslugu
 • kreiraš zanimljiv i pitak sadržaj
 • napraviš web sajt uz pomoć WordPress-a
 • prilagodiš web sajt pretraživaču uz SEO
Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 12 nedelja
Nivo učenja Početni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 48
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Ovaj kurs ti omogućava da pronikneš u potencijale digitalnog marketinga i ovladaš ovim najtraženijim zanatom današnjice.

Kako da znam da je ovaj kurs za mene?

Komunikativnost je tvoj kec iz rukava, voliš da pišeš i kreativan si? Kurs Digitalnog marketinga omogućiće ti da lako barataš društvenim mrežama i upoznaš se sa Internet oglašavanjem. Steći ćeš kopirajterske veštine i naučiti cake sa kojima ćeš uvek biti korak ispred konkurencije.

Sve što ti je potrebno je želja i volja za stalnim učenjem.

Gde mogu da se zaposlim nakon kursa?

Marketing menadžer je osoba koja obavlja širok dijapazon aktivnosti kako bi proizvod ili usluga imali što bolji publicitet u Internet zajednici. Zato danas svaka kompanija na svom platnom spisku ima makar jednu osobu koja se bavi digitalnim marketingom. Sa stečenim znanjem, vrata bilo koje marketinške agencije ili neke druge kompanije u zemlji i inostranstvu su ti širom otvorena. Stručnjak za digitalni marketing je svima potreban!

Takođe možeš uspešno pokrenuti ili unaprediti sopstveni  biznis. Internet marketing ti pruža mogućnost rada iz udobnosti sopstvenog doma. Freelance poslovi u ovoj oblasti su trenutno najprimamljiviji i donose sigurnu zaradu. Zato stekni potrebne veštine i uplovi u svet za koji se odlučuju mnogi.

Internet marketing menadzer

Sve što ti treba je kurs digitalnog marketinga!

Kurs digitalnog marketinga traje 12 nedelja. Tempo rada je 2x nedeljno po 1,5h. Za ovo vreme steći ćeš osnovno i napredno znanje iz ove oblasti. Tokom obuke radićeš na realnom projektu što ti donosi referencu koju možeš dodati u svoju biografiju. Predavači iza sebe imaju 10.000 radnih sati predavanja i preko 1000 obučenih polaznika.

Po završetku obuke, najbolji polaznici imaju mogućnost stručne prakse. Ako se potrudiš i budeš među najboljima moći ćeš da konkurišeš na sve otvorene pozicije u marketing agencijama sa kojima škola sarađuje.

 • Predstavljanje internet tržišta
 • Prvi korak kampanje – određivanje ciljne grupe
 • Kako se kreira sadržaj za web. Kopirajting pravila i struktura teksta
 • Pisanje prodajnih naslova i otvaranja, najvažnijih elemenata svake kampanje
 • Web sajt marketing. Rad u WordPress platformi za izradu sajta
 • Priprema i obrada fotografija u najpoznatijem marketinškom programu Canva
 • Pravljenje video sadržaja
 • SEO ili optimizacija sadržaja za Gugl. Tehnike i taktike pozicioniranja sajta na 1. strani pretrage
 • Google Adwords. Otvaranje i podešavanje naloga. Izrada reklama
 • Email marketing. Šta je newsletter i kako se pravi
 • Facebook marketing – saveti za najefikasniju promociju i prodaju. Vođenje strane i kreiranje oglasa
 • Kako iskoristiti potencijale Instagrama. Otvaranje i vođenje biznis naloga
 • Novo – TikTok društvena mreža!
 • Linkedin marketing

Više o predavaču na kursu internet marketinga

Miloš Čolović zaposlen je u kompaniji Samsung na poziciji E-commerce & e-retail marketing expert. Pre nego što se pridružio kompaniji Samsung, Miloš je radio kao menadžer kreativnih tehnologija u agenciji Drive, koja je deo I&F McCann Grupe. Kao apsolvent na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu počinje da radi u agenciji P.R.A, prvoj agenciji za odnose sa javnošću u Srbiji i regionu, gde završava i  Poslovnu školu za PR.

Više o ostalim predavačima na kursu internet marketinga možeš pročitati na stranici Naš tim.

Online kurs digital marketinga

Ovaj kurs možeš slušati i online putem Skajpa. Skajp platforma ja idealna i laka za daljinsko učenje i može je koristiti svako sa osnovnim znanjem računara. Predavanja su online – ali uživo. Tako ne gubiš ništa na kvalitetu nastave, jer možeš svakog momenta da pričaš sa predavačem i drugim polaznicima, zatražiš savet i u potpunosti se uključiš u interaktivne časove. Uz to, ne moraš da dolaziš do škole, već možeš da biraš mesto odakle ćeš pratiti predavanja. Online kurs digital marketinga traje takođe 12 nedelja, a predavanja su zasnovana na praktičnom radu i vežbama. Obezbeđeni su ti: online sertifikat, materijali za učenje i podrška škole u Skajp nastavi.

Sve informacije o organizaciji online kursa možeš dobiti pozivom na 061/664 89 64 ili 011/40 82 116.

AKCIJA – do 23.05.2022. cena kursa internet marketinga 55% niža

Majski upisni rok je u toku. Iskoristi popust, jer možeš uštedeti 39.900 dinara!

Potrebno je da se prijaviš do 23.05.2022. i kurs internet marketinga platiš 10.900 dinara/mesečno, umesto 24.200 dinara/mesečno. Cena kursa za stare polaznike, nezaposlena lica i studente iznosi 9.900 dinara mesečno.

Polaznik Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
Fizička lica 24.200 din/mes 55% 10.900 din/mes 23.05.2022.
Stari polaznici, nezaposleni i studenti 24.200 din/mes 60% 9.900 din/mes 23.05.2022.
Rezervacija mesta iznosi 3.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku. Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata.

 

Prijavi se pozivom na brojeve: 011/40-82-116, 061/664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@obukeikursevi.com. Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

ONLINE prijava:

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email