011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Kurs grafičkog dizajna 

Unovčite vašu kreativnost

Ako ste kreativni, radoznali i inspiraciju nalazite svuda oko sebe i volite da baratate crtežima, fotografijama, bojama, izgledom slova i teksta i imate oko da sve to dobro uklopite u celinu, onda neka kurs grafičkog dizajna bude vaš prvi korak ka uspehu.

Kurs grafičkog dizajna je izvanredna praktična podrška vašem radnom iskustvu, a pored toga prepoznata je od strane poslodavaca iz zemlje i inostranstva i omogućava vam veću prohodnost na tržištu rada.

BROJ SLOBODNIH MESTA

4

Kliknite na sliku da pustite video.

Zbog ključne uloge koju imaju u reklamiranju i obaveštavanju, grafički dizajneri mogu odlično da naplate svoju kreativnost.

Lako mogu da dobiju posao u zemlji, ali isto tako i posao u inostranstvu. Naročito su naši grafički dizajneri traženi u inostranim zemljama (Emirati, Katar, naša dijaspora …), jer su finansijski mnogo povoljniji od kolega u zapadnim zemljama.

Kako izgleda kurs grafičkog dizajna?

Kurs grafičkog dizajna se zasniva na praktičnom radu i podeljen je u 2 dela: grafika za digitalne medije i grafički dizajn korporativnog identiteta.

Osnovu kursa čini rad u najsavremenijim grafičkim programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator.

Ukoliko ima otvorenih pozicija, najbolji polaznici imaće mogućnost da konkurišu za stručnu praksu u agencijama sa kojima naša škola ima poslovnu saradnju. Za sve informacije o stručnoj praksi obratite se našoj koleginici Aleksandri na broj telefona 011/4096-125. Kako je protekla obuka, a zatim i praksa nekima od naših najboljih polaznika, možete pogledati ovde.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Početni, srednji i napredni
Termini Poslepodnevni, večernji, radnim danima i subotom
Fond časova 32
Broj polaznika po grupi Max 12
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Obuka na kursu za grafičkog dizajnera se zasniva na 100% praktičnom radu, vežbama i radionicama i obuhvata sledeće nastavne oblasti:

 • Analiza proizvoda/usluge za koju je potrebno grafičko rešenje
 • Osmišljavanje i odabir vizuelnog medija (štampani mediji, televizija, bilbordi…)
 • Tehničko izvođenje i uklapanje najboljih vizuelnih elemenata
 • Upoznavanje sa radom u programima Photoshop i Illustrator
 • Raster i vektorske grafike
 • Upoznavanje sa bojama
 • Osnovi tipografije
 • Izrada logotipa
 • Izrada vizitkarti
 • Izrada brošura
 • Plakati i baneri
 • Priprema za štampu
 • Dizajn logotipa u Illustratoru
 • Implementacija logotipa na različite elemente: šolje, kačkete, vizitkarte…
 • Koje boje da koristite u dizajnu
 • Retuširanje fotografija
 • Dizajn animiranog banera
 • Pretvaranje fotografije u vektorsku ilustraciju
 • 3D mapiranje
 • Ugrađivanje fotografija i elemenata u dokumente
 • Kombinovanje Photoshop-a i Illustrator-a
 • Upoznavanje sa načinima zarade preko interneta

Više o predavaču na obuci za grafički dizajn

Igor Bojović je predavač na kursevima Grafički dizajn i WordPress. Prethodnih nekoliko godina radi na poziciji Senior Project manager u kompaniji BOJOVIĆ KONSALTING D.O.O, koja se bavi konsaltingom malih i srednjih preduzeća iz oblasti informacionih tehnologija, menadžmenta, poslovnog planiranja i internet marketinga. Njegov zadatak je kreiranje vizuelnog identiteta, održavanje sajtova, planiranje marketinških aktivnosti i slične aktivnosti. Zahvaljujući svom bogatom iskustvu koje je stekao radeći u kompanijama izvan IT industrije, kao i kontinuiranim usavršavanjem kroz različite vrste edukacija, Igor je razvio šesto čulo za predviđanje potreba tržišta, automatizacije procesa, digitalne tranzicije i razvoja tržišta rada. Igor je prepoznao izuzetnu važnost edukacije i usavršavanja u oblastima grafičkog dizajna.

Online kurs grafičkog dizajna

Ovaj kurs možete slušati i online putem Skajpa. Skajp platforma ja idealna i laka za daljinsko učenje i može je koristiti svako sa osnovnim znanjem računara.

Predavanja su online – ali uživo. Tako ne gubite ništa na kvalitetu nastave, jer možete svakog momenta da pričate sa predavačem i drugim polaznicima, zatražite savet i u potpunosti se uključite u interaktivne časove. Uz to, ne morate da dolazite do škole, već možete da birate mesto odakle ćete pratiti predavanja.

Online kurs grafičkog dizajna traje takođe 8 nedelja, a predavanja su zasnovana na praktičnom radu i vežbama. Obezbeđeni su vam: online sertifikat, materijali za učenje i podrška škole u Skajp nastavi.

Sve informacije o organizaciji online kursa možete dobiti pozivom na 061/664 89 64 ili 011/40 82 116.

Iskoristite 40% popusta na cenu obuke za grafički dizajn

Septembarski upisni rok je u toku.  Puna cena obuke za grafički dizajn iznosi 19.800 dinara/mesečno, ali za sve prijave do 22.08.2022. dobijate obuku po ceni od 11.880 dinara/mesečno (40% popusta). Cena kursa za stare polaznike, nezaposlena lica i studente iznosi 10.800 dinara mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
19.800 din/mes 40% 11.880 din/mes 22.08.2022.
Rezervacija mesta iznosi 4.200 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku. Prikazane cene su sa uračunatim PDV-om.

Prijavu i promo cenu možete ostvariti pozivom na telefone 011/4082-116 ili 061/6648-964 ili putem mejla info@obukeikursevi.com. Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Možete se prijaviti i putem našeg ONLAJN APLIKACIONOG FORMULARA. Opcija koju treba da čekirate je: Grafički dizajner. Posle toga će vas kontaktirati neko iz našeg sekretarijata.

ONLINE prijava:

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email