011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Postanite ekspert za obradu zarada – Payroll Specialist kurs

Postoje ljudi koji blokiraju pred papirologijom i brojevima, a postoje i oni koji vide šablone i jasna uputstva u njima. Ako uz to imate svest o značaju zaštite podataka i tajnosti informacija, onda ćete bez problema zaplivati u vodama stručnjaka za obračun zarada.

BROJ SLOBODNIH MESTA

6

Payroll Specialist kurs
Kurs za obračun zarada
Payroll officer

Obračunom zarada možete se baviti i iz kancelarije, ali i od kuće, radeći za više klijenata istovremeno.

Svaka ozbiljna firma danas ima u svom timu stručnjaka koji ima apsolutni uvid u primanja zaposlenih, njihova isplaćivanja, bolovanje, slobodne dane, dodatna zalaganja, bonuse i sve tehničke detalje vezane za njihovu zaradu.

Zato ćete u oglasima za posao sve češće nailaziti na pozicije kao što su referent za obračun zarada, stručni saradnik za obračun zarada i honorara, payroll officer ili payroll specialist.

Kompanije su prepoznale značaj ove pozicije, budući da je neophodno da se samo jedna osoba bavi time i da drži u apsolutnoj tajnosti sve informacije vezane za svoj posao.

Čime se bavi Payroll officer

Za ove stručnjake se kaže da su srce i novčanik HR službe u firmama.  Njihov posao je dinamičan, jer ne postoje dva ista zaposlena, pa se svakom mora pristupiti sa posebnom pažnjom. Mnogi smeštaju ovu funkciju u knjigovodstvo, ali budući da je reč o zadovoljstvu i stimulaciji zaposlenih, kao i sprečavanju potencijalnih konflikata, sve veći broj firmi pozicionira obračun zarade upravo u svoje odeljenje ljudskih resursa.

Ono što payroll eksperti posebno vole je to što u ovom poslu, najmanje kontakta imate sa šefovima, a najviše sa bankama i eksternim saradnicima.

Kako da znate da je ovaj posao za vas?

Dobro se snalazite sa brojevima, znate da čuvate poverljive podatke, organizacija vam je jača strana i uz sve to – kolege vas vole i vole da sarađuju sa vama? Ovo je idealna pozicija za vas.

Iskoristite priliku i uhvatite prvi talas razvoja ovih pozicija na tržištu rada i zaposlite se kao jedan od retkih stručnjaka. Potreba za znalcima u ovom poslu je velika, a još uvek ih nema ni blizu dovoljno da popune neophodna mesta.

Kurs za payroll officera traje 8 nedelja i održava se 2 puta nedeljno, u trajanju od po 90 minuta po viđanju. Predavanja drži stručnjak sa višegodišnjim iskustvom u radu sa HR službama, kompanijama i timovima koji su imali potrebu za ekspertom za obračun zarada i koji će sa vama podeliti sve tajne ovog posla.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 32
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Takođe, dobićete jasne smernice gde da pronađete posao, kako da se prekvalifikujete, kako da nastavite svoje usavršavanje i dalje napredovanje u karijeri, kao i odgovore na sva dodatna pitanja vezana za karijerni put payroll officera.

 • Osnovna zakonska i podzakonska regulativa
 • Načini popunjavanja poreske prijave
 • Pojam i elementi obračuna zarade
 • Obračun naknade zarada
 • Obračun poreza i doprinosa
 • Obračun naknade troškova zaposlenih
 • Zakonski okvir i obračun otpremnine
 • Zakonski okvir i obračun ugovora o delu
 • Isplata po osnovu ugovora
 • Utvrđivanje staža osiguranja, zarade, naknade zarade, odnosno osnovice osiguranja I visine uplaćenog doprinosa
 • Obaveza zapošljavanja lica sa invaliditetom
Različiti nazivi za poziciju Payroll officer

Šta ćete naučiti na kursu za obračun zarada?

Nakon 8 nedelja kursa, bićete apsolutno osposobljeni da:

 • Procenite koji oblik rada da primenite u datim okolnostima,
 • Samostalno izvršite obračuna zarade ili drugog primanja,
 • Obračunate propisane poreze i doprinose,
 • Samostalno izvršite elektronsku poresku prijavu
 • Vodite evidenciju o obračunatoj zaradi
 • Prepoznate i držite u malom prstu rokove obračuna i isplate zarade
 • Budete vredan član tima u svakoj HR službi

Budući da je ovo novo zanimanje, kompanije i dalje testiraju različite softvere za obračun zarada i obavljanje ovog posla, pa ćete se vi iz tog razloga obučavati za rad u excel programu, kako biste nakon toga mogli da se prilagodite bilo kom drugom alatu i bez problema primenite svoje znanje.

Takođe, nije vam potrebno nikakvo predznanje za pohađanje ovog kursa.

Više o predavaču

Sara Savanović, nakon završetka Ekonomskog fakulteta i odrađane prakse 2015. godine u kompaniji Mercator-S, dobila je posao Saradnika u obračunu zarada, jer je kompanija prepoznala njen potencijal. U tom momentu oko 9000 zaposlenih je čekalo na isplatu zarade svaki mesec. 2017. godine, iz retail industrije prelazi u autoindustriju, koja je veoma dinamična. Kao Specijalista za obračun zarada, svakodnevno komunicira sa zaposlenima, sa državnim institucijama i sa mnogim pravnim licima.

Posao od nje zahteva konstantno praćenje zakonskih propisa i njihovih izmena. Veoma je važna i spretnost u radu sa Excel-om. SAP, HR-pro, M&I i Navigator su programi kroz koje je za ovih 6 godina iskustva u ovoj oblasti, radila obračun zarada.

Online kurs za obračun zarada

Sve naše kurseve možete slušati i putem Skajpa, ukoliko to želite. Bilo da niste u prilici da prisustvujete nastavi, živite u drugom gradu ili ne želite da žrtvujete udobnost svog doma, na raspolaganju vam je i digitalni format ovog kursa.

Kvalitet nastave je jednako dobar, jer nisu u pitanju snimljena predavanja, već uživo nastava koja omogućava stalnu interakciju i pravovremeno odgovaranje na sva pitanja. Predavač je tokom trajanja celog kursa na raspolaganju polaznicima kako bi im rešio sve nedoumice i dileme koje imaju, isto kao i u učionici.

Online kurs obuhvata i digitalni sertifikat, materijale za učenje i podršku škole u online nastavi.

Za sve informacije o online kursu, možete nam se obratiti putem brojeva telefona 061/664 89 64 ili 011/40 82 116.

Prijavite se na Payroll Specialist kurs po promotivnoj ceni

Septembarski upisni rok je u toku. Puna cena Payroll obuke iznosi 21.600 dinara mesečno. Za sve prijave do 22.08.2022. dobijate 45% popusta na kurs (11.880 mesečno umesto 21.600 dinara mesečno). Cena kursa za stare polaznike, nezaposlena lica i studente iznosi 10.800 dinara mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
21.600 din/mes. 45% 11.880 din/mes. 22.08.2022.
Rezervacija mesta iznosi 4.200 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku. Prikazane cene su sa uračunatim PDV-om.

 

Kako biste ostvarili pravo na popust potrebno je da se prijavite pozivom na brojeve 011/40-82-116 , 061/664-89-64 ili nam jednostavno pišite na mejl info@obukeikursevi.com. Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

ONLINE prijava:

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email