011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Zaposlite se u službi ljudskih resursa bilo koje kompanije. Postanite HR asistent.

50% popusta za prijave do 22.08.2022.

Ako vas privlači ideja da učestvujete u nalaženju i kreiranju kvalitetnog kadra kao strateški partner kompanije, onda je naš uvodni kurs iz HR menadžmenta savršena početna tačka za vas.

BROJ SLOBODNIH MESTA

4

Kliknite na sliku da pustite video.

Osnovni posao ljudi zaposlenih u službi ljudskih resursa nije da upravljaju ljudima, već da pronalaze i stvaraju dobre, kvalitetne, profesionalne kadrove. Tako menadžment ljudskih resursa objedinjuje brojne aktivnosti: planiranje i razvoj zaposlenih, regrutacija novih kadrova, nagrađivanje i motivisanje zaposlenih, edukacija i razvoj karijere, upravljanje konfliktima, formiranje uspešnih timova…

Zašto pohađati kurs za HR asistenta?

Visoka potražnja za HR stručnjacima

Kompanija i preduzeća u Srbiji je mnogo, a stručnjaka za ljudske resurse nedovoljno. Samim tim, potražnja za ovim profilom veoma je izražena na našem tržištu i uopšte na Balkanu. Bilo da su u pitanju velike kompanije, manja preduzeća ili firme uslužnog sektora koje žele da pobede konkurenciju – svima njima trebaju HR stručnjaci.

Plate i pogodnosti menadžera ljudskih resursa

Istraživanja pokazuju da je upravljanje ljudskim resursima već 5 godina u samom vrhu liste najboljih poslova u Srbiji. Prosečna plata u Srbiji za početnu poziciju HR asistenta iznosi 50.000 dinara.

Napredovanje na poslu

HR asistent možete postati bez obzira na prethodno obrazovanje. Znanje stečeno na kursu za HR asistenta biće više nego dovoljno da se zaposlite na nekoj od početnih pozicija u sektoru za ljudske resurse, a posle već godinu dana iskustva, otvoriće vam se mogućnost da napredujete.

Kako izgleda obuka za HR asistenta?

Obuka traje 8 nedelja, a tempo održavanja nastave je 2x nedeljno po 90 minuta, ili  1x nedeljno u trajanju od 3 sata, radnim danima ili subotom.

Sistem predavanja je veoma moderan i praktičan. Primenjivo znaje i primeri iz poslovnog života je ono što čoveka zaista priprema za rad u pravoj firmi, a ne mehaničko učenje definicija i teorija. Predavači su fantastični i dobri sagovornici. Objašnjavaju na realnim primerima koji se lako pamte.

Po završetku obuke polaznici će biti osposobljeni da:

 • razumeju procese i svoju ulogu u sistemu ljudskih resursa
 • administriraju dokumentaciju u HR (regrutacija i selekcija, edukacija, radni učinak…)
 • objasne značaj opisa posla
 • napišu oglas.
Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Početni i napredni
Termini Radnim danima i subotom
Fond časova 32
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 
 • Brendiranje poslodavca – Employer branding
 • Regrutacija i selekcija kandidata, pisanje CV-a, veštine intervjuisanja
 • Socijalne mreže u regrutaciji
 • Simulacija: Veštine intervjuisanja
 • Socijalizacija i orjentacija novozaposlenih – Onboarding
 • Razvoj zaposlenih i treninzi
 • Angažovanost zaposlenih
 • Employee listening
 • Napuštanje organizacije i Alumni mreža

Ukoliko želite da postignete potpunu specijalizaciju iz oblasti ljudskih resursa, sa osnovnog kursa za HR asistenta možete odmah preći na profesionalni nivo usavršavanja gde ćete kroz vežbe, radionice, praktične primere i rad na realnim projektima ovladati svim veštinama HR profesionalaca.

Kako je protekla obuka, a zatim i stručno usavršavanje na praksi nekima od naših najboljih polaznika, možete pogledati ovde.

Više o predavačima na kursu za HR asistenta

Sonja_Jovanovic

Dr Sonja Jovanović je regionalni HR direktor kompanije EY. Pre nego što se pridružila kompaniji EY, Sonja je bila HR direktor najveće osiguravajuće kuće u Srbiji. Radila je i kao Office manager u kompaniji Deloitte u Beogradu. Sonja je doktorirala na Beogradskoj Bankarskoj akademiji Univerziteta „Union“ u oblasti Ljudskih resursa. Poseduje značajno iskustvo u oblasti menadžmenta ljudskih resursa –  razvijanje HR strategija u saradnji sa izvršiocima i implementaciji tih strategija kroz upravljanje promenama, upravljanje učinkom, regrutacija i selekcija, trening zaposlenih i druge važne aktivnosti. Za 2 godine, uspešno je obučila preko 150 fizičkih i pravnih lica.

Gala Isidora Ranđić je diplomirani psiholog i master menadžer ljudskih resursa. Svoju karijeru je gradila više od 7 godina u sektoru ljudskih resursa u okviru velikih domaćih, ali inostranih kompanija poput Saga New Frontier Group, Knjaz Miloš a.d., Jaffa d.o.o, Red Lion Marketing d.o.o i Mozzart d.o.o. U kompaniji Red Lion Marketing , kao Direktor ljudskih resursa, radila je na postavljanju kompletne organizacije, zapošljavanja, treninga i razvoja više od 200 zaposlenih. U junu 2019.godine osnovala je svoju HR agenciju ,,HUMART” sa ciljem da manjim i srednjim kompanijama pruži usluge poput regrutacije i selekcije kadra, testiranja kandidata, razvoja zaposlenih, organizacionog razvoja, coachinga i drugih oblasti iz domena ljudskih resursa.

Online kurs za HR asistenta

Škola vam omogućava da ovaj kurs pratite i preko Skajpa – kroz online uživo časove podjednakog kvaliteta kao i časovi u učionici. Jer predavač vam je dostupan u realnom vremenu za sva pitanja i pomoć, a tu je i komunikacija sa drugim polaznicima i razmena mišljenja.

Zato, ako ne živite u Beogradu ili zbog drugih razloga ne možete da dolazite na časove u školi, ovo je odlična prilika da steknete znanje koje vam treba. I tako se efikasno osposobite za samostalan rad putem Skajp nastave. Tokom online predavanja možete da računate ne samo na interakciju sa predavačem i drugim polaznicima, već i na podršku škole. Obezbeđeni su vam materijali za učenje i online sertifikat.

Sve detalje o Skajp kursu (načinu realizovanja nastave, terminima, ceni…) možete saznati kod našeg savetnika za upis na 011/40 82 116 ili 061/664 89 64.

Ljudski resursi

Novac kojim platite ovo školovanje nije trošak. Ovo je jako dobra investicija

Septembarski upisni rok je u toku. Puna cena HR obuke iznosi 23.760 dinara mesečno. Za sve prijave do 22.08.2022. dobijate 50% popusta na kurs (12.000 mesečno umesto 23.760 dinara mesečno). Cena kursa za stare polaznike, nezaposlena lica i studente iznosi 10.800 dinara mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
23.760 din/mes 50% 12.000 din/mes 22.08.2022.
Rezervacija mesta iznosi 4.200 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku. Prikazane cene su sa uračunatim PDV-om.

 

Kako biste ostvarili pravo na popust potrebno je da se prijavite pozivom na brojeve 011/40-82-116 , 061/664-89-64 ili nam jednostavno pišite na mejl info@obukeikursevi.com. Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084 ili se prijaviti popunjavajući formular u nastavku.

ONLINE prijava:

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email