011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Budite prepoznatljivi po uspehu koji kompanija postiže zbog vas.

Postanite finansijski analitičar.

30% popusta za prijave do 22.08.2022.

Cilj svakog posla, koliko god bio veliki ili mali, jeste zarada. Sam profit i uspeh jedne firme, pak, direktno zavise od povlačenja pametnih finansijskih poteza i donošenja pravih odluka u pravo vreme. Međutim, problem je kako saznati koji potez je pravi, a koja odluka najbolja.

BROJ SLOBODNIH MESTA

9

Kurs finansijske analize
Finansijski analiticar

Odgovor na ova pitanja imaju finansijski analitičari. Njihova uloga je da detaljno ispitaju i procene finansijski položaj firme, na osnovu čega kompanija donosi odluku da li treba da trči, hoda ili zastane u trci za osvajanjem tržišta.

Posao finansijskog analitičara zato je od najveće važnosti za uspešno poslovanje, a svaka firma je spremna da dobrog finansijskog analitičara vuče za rukav i pruži mu dobre uslove rada i privlačnu platu.

Kvalitetni finansijski analitičari imaju pred sobom široku lepezu potencijalnih radnih mesta, od banaka, osiguravajućih društava, investicionih fondova, berze i rejting agencija, do različitih firmi iz nefinansijskog sektora i državnih institucija. Izbor je samo na vama.

Ako pravite dobre procene, vešti se sa novcem i želite uspešnu karijeru, obuka za posao finansijskog analitičara je prava stvar za vas.

Šta se radi na kursu finansijske analize?

Finansije su zanimanje koje se najbolje uči kroz praksu. Zato je prvenstveni cilj obuke za posao finansijske analize da vas na realnim primerima nauči kako da razmišljate specifično finansijski i razumete različite finansijske kategorije.

Kurs finansijske analize traje 4 nedelje. Tempo rada je 2x nedeljno po sat i po vremena.

Predavanja i teme koje se obrađuju veoma su zanimljivi i dostupni svakome bez obzira da li se radi o osobi iz struke ili potpunom početniku.

U slučaju da više volite rad sa predavačem 1 na 1, postoji mogućnost organizovanja i individualnih časova. Trajanje, cenu i dinamiku nastave dogovarate sa našim savetnicima za upis.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Obuka za posao finansijskog analitičara će vam omogućiti da steknete sledeće veštine:

 • Razumevanje sadržaja finansijskih izveštaja – bilansa stanja, bilansa uspeha i izveštaja o novčanim tokovima;
 • Korišćenje različitih metoda analize finansijskih izveštaja kroz izračunavanje ključnih pokazatelja na praktičnim primerima;
 • Razumevanje suštine finansijskih pokazatelja kroz interpretaciju rezultata racio analize;
 • Izvođenje ključnih poruka iz analize finansijskih izveštaja i povezivanje sa opštim informacijama.
 • Upoznavanje sa osnovnim pojmovima finansijske analize, prostog i dvojnog knjigovodstva
 • Uvod u specifičnosti kontnog okvira
 • Detaljno pojašnjenje bilansnih pozicija, klasa bilansa stanja i klasa bilansa uspeha. Otkrivanje
  knjigovodstvenih caka i optimizacija
 • Primeri iz prakse
 • Racio brojevi, pojašnjenje formula i racio pokazatelja
 • Uvod u „čitanje“ zaključnog lista (bruto bilansa). Primer analize privrednog subjekta koje vodi
  prosto knjigovodstvo
 • Finansijska analiza poslovanja preduzeća na osnovu primera – analiza 3-4 godine poslovanja,
  koristeći analitičke kartice i bruto bilans privrednog društva
 • Uvod u reklasifikaciju, cash flow, izradu projekcija
 • Kompleksnija analiza srednjih preduzeća, praćena izradom projekcija, reklasifikacijom,
  preračunom racio pokazatelja i dr.

Više o predavačima na kursu finansijske analize

Kristina Ivetić po struci je ekonomista, a specijalizovala se za marketing menadžment, finansije i osiguranje. Kristina poseduje 7 godina radnog iskustva u bankarstvu, u različitim fazama kreditnog procesa. Zahvaljujući tome, stekla je vredna praktična iskustva koja je, do sada, uspešno prenela na više od 100 polaznika kursa Finansijske analize. Kristina je zaposlena kao analitičar na poslovima finansijske analize, procene rizika, otplatnog kapaciteta, kao i na praćenju kreditnog rizika u poslovanju sa pravnim licima u Komercijlanoj banci AD.

Katarina Obradović je diplomirani ekonomista sa Ekonomskog fakulteta Subotica, odeljenja u Novom Sadu. Diplomirala je na smeru finansije i računovodstvo. Nakon završetka osnovnih studija zaposlila se u banci kao kreditni referent i analitičar za privredu. Iza sebe ima 8 godina rada u banci gde je  i stekla najviše iskustva iz oblasti finansijske analize. Posao kojim se trenutno bavi podrazumeva detaljnu analizu finansijskih izveštaja, izradu projektovanih bilansa, izradu biznis planova, razne vrste monitoring izveštaja i sl. Dodatno usavršavanje je obavila sticanjem diplome i sertifikata ovlašćenog knjigovođe, kontiste i bilansiste.

Online kurs finansijske analize

Ovaj kurs održava se online putem Skajpa. Skajp platforma ja idealna i laka za daljinsko učenje i može je koristiti svako sa osnovnim znanjem računara.

Predavanja su online – ali uživo. Tako ne gubite ništa na kvalitetu nastave, jer možete svakog momenta da pričate sa predavačem i drugim polaznicima, zatražite savet i u potpunosti se uključite u interaktivne časove. Uz to, ne morate da dolazite do škole, već možete da birate mesto odakle ćete pratiti predavanja.

Online kurs traje takođe 4 nedelje, a predavanja su zasnovana na praktičnom radu i vežbama. Obezbeđeni su vam: online sertifikat, materijali za učenje i podrška škole u Skajp nastavi.

Sve informacije o organizaciji online kursa možete dobiti pozivom na 061/664 89 64 ili 011/40 82 116.

Obuka za posao finansijskog analiticara

Započnite novu karijeru i iskoristite beneficirane cene

Septembarski upisni rok je u toku. Iskoristite priliku da obuku za posao finansijskog analitičara pohađate po znatno sniženoj ceni. Puna cena obuke za finansijskog analitičara iznosi 15260 dinara. Za sve prijave do 22.08.2022. dobijate 30% popusta na kurs (10.680 dinara umesto 15.260 dinara). Cena kursa za stare polaznike, nezaposlena lica i studente iznosi 10.200 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
15.260 din. 30% 10.680 din. 22.08.2022.
Rezervacija mesta iznosi 4.200 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku. Prikazane cene su sa uračunatim PDV-om.

 

Telefoni za prijave su 011/40-82-116  ili 061 664 89 64. Takođe, prijaviti se možete i slanjem mejla na info@obukeikursevi.com Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

ONLINE prijava:

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email