011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Obuke i kursevi i Marble IT – saradnja koja se širi Srbijom!

Prijavi se za Java obuku i nakon 8 meseci postaješ kandidat za juniorsku poziciju u IT industriji

Škola Obuke i kursevi, u saradnji sa IT kompanijom Marble IT pokreće još jedan perspektivan projekat koji ima za cilj da omogući ljudima širom Srbije da steknu jednake šanse za zaposlenje u IT industriji. Ovog puta, naš klijent je u potrazi za Junior Java pogramerima.

Sve što je potrebno da uradite je da se prijavite za osmomesečnu specijalizovanu obuku za Java programiranje, nakon čega automatski ulazite u proces selekcije za poziciju Juniora u kompaniji MarbleIT. Plan obuke je kreiran tako da, čak i ako nakon 8 meseci ne budete izabrani za ovu poziciju, postajete konkurentan i tražen kandidat za istu poziciju u kompanijama širom Srbije.

Zašto Java?

Java je osnova koja je potrebna svakom programeru koji želi da se upozna, ne samo sa pisanjem koda, već i sa programerskim načinom razmišljanja. Pored PHP-a, ovo je jedan od najmoćnijih backend jezika koje programeri koriste da napišu rešenja kompleksnih zadataka. Znaš li da je gotovo svaki ozbiljniji program na svetu, uključujući i servise kao što su Google i Amazon, pisani uz pomoć Jave?

Ovaj moćan jezik možeš koristiti da razviješ i napišeš kod za mobilnu aplikaciju, specijalizovanu aplikaciju za kompanije, da vizualizuješ i predstaviš analitičke podatke, da napraviš bazu tih podataka i da rešiš brojne izazove koje programerski posao nosi sa sobom.

Jednostavno rečeno: Java je početak svega i nešto što će te naučiti da razmišljaš kao programer.

Da li je Java za mene?

Ako ulaziš u ovu industriju iz pravih razloga, a to je želja za rešavanjem problema, svakodnevnim usavršavanjem i ulaganjem svog vremena i svojih ideja u projekte budućnosti, onda je Java idealan prvi korak za tebe. Sve što ti je potrebno je motiv i spremnost na stalno usavršavanje. Nama nije važno da li već negde radiš, da li si u potrazi za prvim poslom ili želiš potpuno da promeniš karijeru – jedino nam je važno da želiš da učiš od starijih i iskusnijih od sebe.

Da li je obuka samo za ljude iz Beograda?

Apsolutno ne. Iako će se nastava uživo održavati u učionicama, mix model predavanja, koji podrazumeva uživo praćenje kursa putem Skajpa čini ga dostupnim svima širom Srbije. Da situacija bude još bolja, juniorska pozicija u kompaniji MarbleIT za koju se pripremaš takođe je remote, što znači da možeš iz bilo kog grada u Srbiji raditi za ovu firmu, ako prođeš proces selekcije. Predavanja na Skajpu se snimaju, pa će ti nakon svakog predavanja video biti dostupan narednih 30 dana.

Obuke se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od po 90 minuta, ukupno 8 meseci. Za polaznike koji već poznaju osnove Java programskog jezika i to mogu da dokažu sertifikatom naše ili neke druge edukativne institucije, program se skraćuje na 6 meseci.

Databases

 • MySQL baza podataka
 • JDBC (Java DataBase Connection)
 • Hibernate

Java Web

 • HTML za Javu
 • Servleti
 • Rad sa Cookie-ijima
 • Rad sa sesijom
 • Java Server Pages (JSP)
 • Bean-ovi
 • Model View Controller (MVC Pattern)
 • Expression Language (EL)
 • JSTL (JSP Standard Tag Library)

Java Frameworks

 • Java Spring Frameworks

 

Nikola Dimitrijević se u svet programiranja upustio 2013. godine kroz razvoj konzolnih aplikacija u programskom jeziku C++. Ubrzo je prešao na razvoj grafičkih desktop aplikacija u programskom jeziku C#. Zatim je nastavio sa izučavanjem programskog jezika Java i učenjem web dizajna, Angular js frejmvorka kao i Jave na webu i MY SQL baza podataka. Danas se pretežno bavi administrativnim funkcionalnostima web sajtova povezanih sa bazama podataka i programiranjem web shopova pomocu Jave i PHP-a.

Šta ako ne dobijem posao?

Bez brige. Plan obuke je kreiran tako da, bez obzira na to da li ćeš postati novi član tima Marble IT kompanije, postaješ konkurentan junior sa poznavanjem Java programskog jezika koji je danas potreban skoro svakoj IT kompaniji. Sve što ti preostaje je da nastaviš svoje usavršavanje, a mi ćemo ti pomoći da se pripremiš za razgovor za posao i da uz tehnička znanja poneseš i komunikacione veštine koje će te izdvojiti od ostalih kandidata.

Zašto baš Marble IT?

Ovi sjajni “klikeri” osnovali su firmu pre 3 godine u želji da donesu inovacije na tržište i da okupe kreativce koji žele da rade na projektima budućnosti. Marble IT vrednuje učenje, istraživanje, eksperimentisanje, uspeh, ali i neuspeh kroz koji zajedno rastu i usavršavaju se. Moto kojim se vode je „Mi verujemo u ljude, ne u njihove biografije“, jer teže da okupe tim iz snova koji će zajedno funkcionisati i napredovati.

Zašto Obuke i kursevi?

Do sada, kompanija Poslovna Savršenost, kroz projekat Pronađi kadar i uz pomoć predavača škole Obuke i kursevi uspešno je obučila i zaposlila preko 250 ljudi koji su želeli da pronađu prvi posao ili promene postojeći. Njihove priče možeš pogledati na ovom linku.

Želimo da te motivišemo da doneseš dobru odluku i stekneš znanje koje brzo možeš da unovčiš. Zato, ako se prijaviš do 21.01.2022. , plaćaš obuku 55% manje – 8900 dinara/mesečno umesto 19900 dinara/mesečno. Za nezaposlena lica i studente, cena je umanjena za još 10%, 7900 dinara/mesečno umesto 19900 dinara/mesečno.

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 3900 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke). Prijavi se pozivom na brojeve 061 66 48 964, piši nam na mejl obukeikursevi@gmail.com ili se prijavi online putem formulara (u nastavku strane).

ONLINE prijava:

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email