011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Završi šestomesečnu obuku za Frontend Developera i dobićeš jedinstvenu priliku da postaneš kandidat/kinja za juniorsku poziciju u Bee IT-ju, brzorastućoj IT kompaniji iz Novog Sada koja se bavi eCommerce rešenjima

Kompanija Poslovna Savršenost u saradnji sa Bee IT kompanijom iz Novog Sada organizuje obuke u trajanju od 6 meseci namenjene svima koji žele da uplove u svet programiranja i postanu deo brzorastuće IT industrije.

Bee IT otvara svoja vrata i ljudima drugih usmerenja i nivoa obrazovanja, koji su spremni da uče, usvajaju znanja i koji prepoznaju da je za uspeh neophodan kontinuirani rad, razvoj i zalaganje.

Obuka za Frontend Developera počinje u septembru, a održavaće se dva puta nedeljno, po sat i po vremena u Novom Sadu, ali se može pratiti i online putem Skype-a uživo.

Plan i program rada prilagođen je IT početnicima, sa idejom da nakon završene obuke polaznike/ce pripremi za konkurisanje na juniorsku poziciju u Bee IT timu.

Šta ćete znati da radite nakon obuke?

Obuka za Frontend Developera je kreirana prema poslednjim standardima tržišta u saradnji sa Bee IT kompanijom. S tim u vezi, program je prilagođen potrebama ove kompanije i procesu rada koji Bee IT čini jednom od brzorastućih kompanija u svetu eCommerce – a.

Nakon završene obuke za Frontend Developera polaznici/ce će steći visok nivo poznavanja frontend tehnologija i moći će samostalno da kreiraju web stranice koje će se uspešno prikazivati u različitim browserima i na različitim dimenzijama.

Svi polaznici/ce će imati priliku da nakon uspšno završene obuke postanu kandidati za proces selekcije za Junior Frontend Developer poziciju u Bee IT kompaniji.

Oni koji ne budu izabrani za proces selekcije u ovoj kompaniji, sa znanjem koje su stekli na obuci, moći će da konkurišu kao kandidati u bilo kojoj IT kompaniji u Srbiji, a i šire.

CSS

Uređivanje rasporeda elemenata na strani korišćenjem box modela

Određivanje prioriteta postavljenih stilova.

Struktura fajlova i standardi za pravilno nazivanje komponenti.

Upotreba promenljivih, grupa i pretprocesiranja promenljivih (SCSS)

Razumevanje pozicioniranja elemenata i z-index

Koncept responsive razmišljanja – prvo kreiranje izgleda web stranice za mobilne uređaje

Raspored elemenata u okviru ekrana – float, grid i flexbox koncepti

Posebno, prilagođavanje slika i video sadržaja elementima u kojima se nalaze

Animacije

Testiranje izgleda stranice tokom razvoja (uticaj promene komponenti) na različitim uređajima. Upoznavanje sa konzolom GoogleChrome pretraživača

 

JS

pozivanje (call) i primena (apply) JavaScript funkcija

Vidljivost ( scope) promenljive u zavisnosti od toga da li se koristi u slučaju pozivanja (call) ili primene (apply) JavaScript funkcija.

Standardna struktura JavaScript fajla

Javascript funkcije, sa posebnom pažnjom na funkcije sa nizovima

Petlje

JQuery biblioteka – kako pronaći element u okviru HTML-a.

Kako uspešno izbegavati izmene stilova korišćenjem JQuery biblioteke

 

GIT

Postavljanje i upravljanje deljenim kodom.

Rešavanje konflikata prilikom promena koda

Stash

 

General

Korišćenje malo drugačijih CSS frameworka ( bluma/tailwindcss ) umesto standadnog bootstrapa

CMS – Content Managment sistem

Integracija sa drugim sistemima na primeru slider-a

Podrška elemenata kroz browsere i alati koji vam mogu pomoći kako da prepoznate šta je podržano na kom browser-u

Zašto Obuke i kursevi?

Do sada, kompanija Poslovna Savršenost, kroz projekat Pronađi kadar i uz pomoć predavača škole Obuke i kursevi uspešno su obučili i zaposlili preko 250 ljudi koji su želeli da pronađu prvi posao ili promene postojeći. Njihove priče možete pogledati na ovom linku.

Zašto Bee IT?

Bee IT  ima za cilj da izgradi tim koji je spreman da se usavršava, razvija svoje talente i unapređuje veštine svakodnevno. Senior Developeri/ke koji rade u ovoj kompaniji na svakodnevnom nivou dele svoje znanje i kroz praktične savete pomažu manje iskusnim članovima tima, kako bi pomogli razvoju svakog pojedinca. Na ovaj način zajedničkim snagama se unapređuje ceo tim i obezbeđuje rast i razvoj kompanije.

Bee IT je kompanija specijalizovana za izradu eCommerce platformi. Ovaj tim čine eksperti okupljeni oko istih vrednosti, koji svoju profesionalnost pokazuju kroz projekte na kojima rade širom evropskog, britanskog i američkog tržišta. Ceo Bee IT tim doprinosi uvek živahnoj, zabavnoj i prijatnoj atmosferi, kroz svakodnevno poštovanje vrednosti na kojima je izgrađena kompanija.

Saznaj više o Bee IT kompaniji na njihovom website-u, i upoznaj njihov tim kroz InstagramFacebook ili LinkedIn.

Nakon završene šestomesečne obuke, a u slučaju da ne budete izabrani za poziciju junior frontend developera u ovoj kompaniji, imaćete relevantna znanja koja će vas učiniti poželjnim kandidatom u bilo kojoj IT kompaniji u Srbiji, a i šire. Ova obuka kreirana je prema poslednjim standardima tržišta i potrebama jedne od najboljih IT firmi u Novom Sadu i šire.

Rezervišite svoje mesto na vreme

Želimo da te motivišemo da doneseš dobru odluku i stekneš znanje koje brzo možeš da unovčiš.

Ako se prijaviš do 15.04.2022.  plaćaš obuku 55% manje – 8900 dinara/mesečno umesto 19900 dinara/mesečno.

Za nezaposlena lica i studente, cena je umanjena za još 10%, 7900 dinara/mesečno umesto 19900 dinara/mesečno.

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 3900 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke).

Prijavi se pozivom na brojeve 061 66 48 964, piši nam na mejl obukeikursevi@gmail.com ili se prijavi online putem formulara (u nastavku strane).

ONLINE prijava:

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email