011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Obuke za finansijske poslove i zanimanja

Septembarski upisni rok je u toku. 50 do 60% popusta za prijave do 22.08.2022.

Odaberite karijeru u finansijama i pozovite:
011/40-82-116, 061 66 48 964 ili se prijavite putem ONLINE formulara ispod


Obuka za posao knjigovođe

Dobijte kvalitetno i stručno znanje za vođenje knjiga, bilo kod nekog poslodavca ili za svog klijenta. Knjigovođa je jedno od retkih zanimanja za kojim se tražnja ne smanjuje, već naprotiv raste i to uprkos ekonomskoj krizi. Već deceniju unazad, posao knjigovođe nalazi se u prvih 5 najtraženijih i najplaćenijih poslova u Srbiji. Minimalna mesečna suma koju možete zaraditi kreće se u rasponu od 500 do 600 evra. Za posao knjigovođe nije vam potreban fakultet ili druga visoka škola.

 knjigovodja

Obuka za payroll officer-a/referenta za obračun zarada

Ovo je veoma važna dužnost unutar svakog preduzeća. Zato je dobro plaćena. Prosečna plata u Srbiji za ovu poziciju iznosi 49.000 din, a mesečno se na portalima za zapošljavanje objavi i do 20 oglasa za ovu poziciju. Kao referent za obračun zarada možeš raditi u finansijama ili HR službi svakog preduzeća. Naravno, obuka referent za obračun zarada pruža ti i mogućnost da samostalno otvoriš agenciju i radiš kao spoljni saradnik za više različitih klijenata.

payroll officerKurs statističke obrade i analize podataka. Rad u SPSS softveru

Statistika i statistička obrada podataka imaju ključnu ulogu u različitim poslovnim oblastima. Od procesa donošenja važnih poslovnih odluka, definisanja marketinških ciljeva, naučno-istraživačkih radova, do funkcionisanja državnih institucija i privrede. Tokom obuke, sve vreme radite u SPSS softveru.  Ovaj softver koriste fakulteti, instituti, državne, marketinške i agencije za istraživanje tržišta, odeljenja za ljudske resurse… A svi oni traže ljude sa znanjem obrade podataka u SPSS programu.

spssObuka za posao finansijskog analitičara

Ovo zanimanje spada u prvih 12 najtraženijih tokom 2017. godine, sa tendencijom stalnog rasta u budućnosti. Danas nijedan posao ne može biti uspešan bez dobrog finansijskog analitičara. Kvalitetni finansijski analitičari imaju pred sobom široku lepezu potencijalnih radnih mesta, od banaka, osiguravajućih društava, investicionih fondova, berze i rejting agencija, do različitih firmi iz nefinansijskog sektora i državnih institucija. Izbor je samo na vama.

finansijski analiticar

ONLINE formular

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email

Prijavljujem se za kurs
KnjigovođaReferent za obračun zaradaStatističarFinansijski analitičar