Za 6 dana završi obuku koja ti može omogućiti odlično plaćen posao 

Zaposli se u ozbiljnoj srpskoj firmi koja je već 25 godina u vrhu industrijskog inženjeringa

Specijalizovana srpska firma za pružanje inženjerskih i tehničkih usluga traga za dobrim poslovnim sekretarom. Potrebna im je odgovorna i energična osoba koja će obezbediti da ofis poslovi teku glatko i bez problema.

Zauzvrat, firma nudi odlično radno vreme, privlačnu početnu platu i priliku da se brzo dokažeš i napreduješ. Da se informišeš o uslovima rada i plati pozovi 069 67 10 84.

BROJ SLOBODNIH MESTA

6

Obukom do posla

Kako izgleda proces prijave za posao u ovoj kompaniji?

1: Napravi prvi korak – Prijavi se na obuku

Kroz specijalističku obuku “Poslovni asistent”, u organizaciji škole Obuke i kursevi, steći ćeš sve neophodne veštine i znanja za obavljanje budućeg posla i tako se kvalifikovati za intervju sa nadređenima u kompaniji.

2: Briljiraj na razgovoru za posao

Svi polaznici obuke automatski odlaze na intervju za posao. Nadležni za odabir kadrova obaviće intervju sa svim polaznicima i odabrati najboljeg kandidata. Ako to budeš ti, bravo i čestitamo ti!

3: Dobijaš posao na poziciji poslovni sekretar

Po uspešno završenom probnom periodu, stupaš u radni odnos. U razgovoru sa našim koordinatorima upisa (koje možeš pozvati svakoga radnog dana od 10 do 18h na 069/67 10 84), saznaćeš sve detalje o zaposlenju (opis posla, visina zarade, mogućnost napredovanja, informacije o poslodavcu…).

3 koraka do posla

Ovo nije samo prazna priča.

Ovo je zaista sjajna šansa za tvoju novu karijeru.

Specijalistička obuka počinje u četvrtak 05. jula. Traje 6 radnih dana, po 2h.

Obezbeđen ti je materijal za učenje, kao i sertifikat.

Prijavi se, jer pored traženog znanja dobijaš i popust. Za sve prijave do ponedeljka 02. jula, škola ti obezbeđuje 50% popusta na punu cenu obuke – 8.000 umesto 16.000 dinara. Rezervacija mesta iznosi 2.300 dinara i uključena je u cenu obuke.

Pozovi 069/67 10 84, 011/40-82-116, a svoj CV možeš poslati na mejl obukomdoposla@gmail.com.

ONLINE prijava:

Ime i prezime:

Kontakt telefon:

E-mail adresa:

Datum rođenja:

Koji fakultet ste završili?

Zakaci svoj CV (doc ili pdf format)