011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Napredni program izrade web sajtova

Za 48 časova, kroz 4 modula do maksimalnog i 100% praktičnog znanja.

Za sve koji su uspešno završili osnovni kurs web dizajna/programiranja, koji su zadovoljni gradivom i predavačima i koji žele da nastave dalje sa dodatnim usavršavanjem, obezbedili smo potpunu specijalizaciju za posao web sajt programera, kroz napredni kurs.

Pohađanjem web sajt naprednog edukativnog programa pravićeš još snažnije, pouzdanije, dinamičnije, funkcionalnije i atraktivanije web sajtove pomoću najnovijih trendova u web dizajnu i kodiranju.

Web sajt akademija - promeni pravac

Web programiranje, web dizajniranje i web administracija

Bilo da imaš želju da napraviš svoj sajt, postaneš profesionalni frilenser ili dobiješ stalni posao u firmi, web sajt napredni edukativni program ćete opremiti temeljnim znanjem i razumevanjem novih web tehnologija. I to:

  • Dizajniranje web sajtova za mobilne telefone i tablet računare, tzv. responsive ili adaptabilni web dizajn
  • Rad u WordPressu, najpoznatijem softveru za izradu sajtova različite namene
  • Upotreba WEB servera i CPanel administracije
  • Rad u Woocomerce platformi za pravljenje složenijih (e –  commerce) web sajtova-web shopova i online prodavnica

Tokom programa koji raje 12 nedelja napravićeš minimum 2 sopstvena web sajta, upotrebom različitih najsavremnijih tehnologija i radom kroz najpopularnije platforme danas u svetu.

Kako izgleda web sajt napredni kurs?

Start web sajt naprednog edukativng programa je odmah ili 1 mesec po završetku osnovnog WEB programa. Intenzitet predavanja je 2x nedeljno po 90 minuta. Trajanje je 12 nedelja, 48 časova.

WEB sajt napredni kurs je 100% praktičan i odvija se kroz konkretne zadatke, vežbe. Kako bi uradili što više web sajt projekata za desktop, laptop računare, mobilne telefone i tablete.

Specifičnost ovog programa je što ćeš raditi direktno na serveru, što je jedinstvena prilika koju ti pruža samo naša škola. Poznavanje rada na serveru je neophodan uslov za brzo uključivanje u web zajednicu.

Za vreme programa koji traje 48 časova, svaki polaznik će uraditi najmanje 2 različite vrste web projekata i uobličiti ih u sopstvenu web prezentaciju na našem sajtu. Kreiraćeš svoj web portfolio, koji će ti poslužiti da budućem poslodavcu ili klijentu na najbolji način dokažeš tvoju stručnost i kvalitet u radu.

Za nove polaznike, preduslov za učešće na naprednom programu je završen osnovni kurs  web dizjna

Upisni rok je u toku

Puna cena web sajt edukativnog programa iznosi 20.000 din/mesečno. Kako bi svako mogao sebi da obezbedi školovanje, definisali smo (u ovom trenutku na tržištu) najpovoljnije modele plaćanja obuke. Tako je novim polaznicima omogućeno da obuku plaćaju 8950 din/mesečno, a starim polaznicima 7900 din/mesečno.

Obuku je moguće platiti na 4 jednake rate. Rezervacija mesta iznosi 2500 dinara i uključena je u cenu obuke.

Sve što treba da uradite da se prijavite na napredni WEB program je da pozovete 061/664-89-64 ili 011/40-82-117  ili prijavu pošaljete elektronski na mejl info@obukeikursevi.com

Novi polaznici Stari polaznici
Puna cena 20000 din/ mesečno Puna cena 20000 din/ mesečno
Popust 55% Popust 60%
Promo cena 8950 din/ mesečno Promo cena 7900 din/ mesečno
Start programa Odmah ili 1 mesec po završetku osnovnog programa Start programa Odmah ili 1 mesec po završetku osnovnog programa
MODUL I – Napredno programiranje za mobilne telefone i tablete
MODULI II – Izrada sajta u WordPressu
MODUL III – Rad u Woocomerce platformi - izrada online shopova
MODUL IV – Rad na WEB serverima

Na ovaj kurs možete se prijaviti i ONLINE putem