Broj slobodnih mesta

0

Prijavi se na kurs

Sve što ti treba da postaneš odličan web sajt stručnjak!

Za 36 časova, kroz 5 modula do maksimalnog i 100% praktičnog znanja!

Start tokom aprila. 50-60% popusta za prijave do 28.04.2017.

Postani aktivan učesnik i kreator web sfere, a ne više samo pasivan korisnik.

Nudimo ti da upoznaš svet weba toliko dobro da ćeš sa lakoćom naći posao. Pohađanjem web sajt akademije naučićeš da praviš snažne, pouzdane, funkcionalane i atraktivane web sajtove pomoću najnovijih trendova u web dizajnu i kodiranju.

Web sajt akademija - promeni pravac

Web programiranje, web dizajniranje i web administracija

Bilo da imaš želju da napraviš svoj sajt, postaneš profesionalni frilenser ili budeš stalno angažovan/a u firmi, web sajt akademija ćete opremiti temeljnim znanjem i razumevanjem novih web tehnologija. I to:

  • Učenje HTML i CSS programskih jezika – od početnog do naprednog programiranja
  • Rad u WordPressu, najpoznatijem softveru za izradu sajtova različite namene
  • Upotreba WEB servera i CPanel administracije

Proćićeš kroz sve faze posla web sajt programera. Jer bitno je da početnu ideju pravilno realizuješ, korak po korak. Da na kraju budeš baš ponosan/a na svoj prvi profesionalni web sajt.

Kako izgleda web sajt edukativni program?

Start web sajt akademije je tokom aprila 2017. godine. Intezitet predavanja je 1x nedeljno (2h i 15 min). Vodili smo računa da ti ovaj višemesečni program ne bude naporan, ne oduzme mnogo od privatnog života, ali i da bude efektivan kako bi radio konkretne zadatke, vežbe i projekte. I uradio što više web sajt projekata za desktop, lap top računare, mobilne telefone i tablete.

Specifičnost ovog programa je što ćeš raditi direktno na serveru, što je jedinstvena prilika koju ti pruža samo naša škola. Poznavanje rada na serveru je neophodan uslov za brzo uključivanje u web zajednicu.

Za vreme programa koji traje 36 časova, svaki polaznik će uraditi različite vrste web projekata i uobličiti ih u sopstvenu web prezentaciju na našem sajtu. Kreiraćeš svoj web portfolio, koji će ti poslužiti da budućem poslodavcu ili klijentu na najbolji način dokažeš tvoju stručnost i kvalitet u radu.

Upisni rok je u toku

Puna cena web sajt akademije iznosi 15.800 din/mesečno. Za sve koji se prijave do 28.04.2017. škola obezbeđuje 50-55% popusta na punu cenu programa. Tako je zaposlenima omogućeno da obuku plaćaju 7800 din/mesečno, a nezaposleni 7000 din/mesečno.

Obuku je moguće platiti na 3 jednake rate. Rezervacija mesta iznosi 1900 dinara i uključena je u cenu obuke.

Sve što treba da uradite je da pozovete 061/664-89-64 ili 011/40-82-116  ili prijavu pošaljete elektronski na mejl info@obukeikursevi.com Možete se prijaviti i preko ONLAJN APLIKACIONOG FORMULARA.

Zaposlena lica Nezaposlena lica
Puna cena 15800 din/ mesečno Puna cena 15.800 din/ mesečno
Popust 50% Popust 55%
Promo cena 7800 din/ mesečno Promo cena 7000 din/ mesečno
Prijave do 28.04.2017. Prijave do 28.04.2017.
MODUL I – Planiranje struktrure i dizajna web sajta
MODULI II i III – Kodiranje web sajta kroz HTML i CSS tehnologije
MODUL IV – Napredno programiranje za mobilne telefone i tablete
MODUL V – Izrada sajta u WordPressu

Na ovaj kurs možete se prijaviti i ONLINE putem