Broj slobodnih mesta

8

Prijavi se na kurs

Sve što ti treba da postaneš odličan web sajt stručnjak!

Za 48 časova, kroz 5 modula do maksimalnog i 100% praktičnog znanja.

Start u decembru. 50-60% popusta za prijave do 24.10.2017.

Postani aktivan učesnik i kreator web sfere, a ne više samo pasivan korisnik.

Nudimo ti da upoznaš svet weba toliko dobro da ćeš sa lakoćom naći posao. Pohađanjem web sajt edukativnog programa naučićeš da praviš snažne, pouzdane, funkcionalane i atraktivane web sajtove pomoću najnovijih trendova u web dizajnu i kodiranju.

Web sajt akademija - promeni pravac

Web programiranje, web dizajniranje i web administracija

Bilo da imaš želju da napraviš svoj sajt, postaneš profesionalni frilenser ili dobiješ stalni posao u firmi, web sajt edukativni program ćete opremiti temeljnim znanjem i razumevanjem novih web tehnologija. I to:

  • Učenje HTML i CSS programskih jezika – od početnog do naprednog programiranja
  • Rad u WordPressu, najpoznatijem softveru za izradu sajtova različite namene
  • Upotreba WEB servera i CPanel administracije

Proćićeš kroz sve faze posla web sajt programera. Jer bitno je da početnu ideju pravilno realizuješ, korak po korak. Da na kraju ponosno pokažeš svoj prvi profesionalni web sajt.

Kako izgleda web sajt edukativni program?

Start web sajt edukacije je tokom decembra 2017. godine. Intezitet predavanja je 2x nedeljno po 70 min. Vodili smo računa da ti WEB sajt edukativni program ne bude naporan, ne oduzme mnogo od privatnog života, ali i da bude efektivan kako bi radio konkretne zadatke, vežbe i projekte. I uradio što više web sajt projekata za desktop, laptop računare, mobilne telefone i tablete.

Specifičnost ovog programa je što ćeš raditi direktno na serveru, što je jedinstvena prilika koju ti pruža samo naša škola. Poznavanje rada na serveru je neophodan uslov za brzo uključivanje u web zajednicu.

Za vreme programa koji traje 48 časova, svaki polaznik će uraditi različite vrste web projekata i uobličiti ih u sopstvenu web prezentaciju na našem sajtu. Kreiraćeš svoj web portfolio, koji će ti poslužiti da budućem poslodavcu ili klijentu na najbolji način dokažeš tvoju stručnost i kvalitet u radu.

Upisni rok je u toku

Puna cena web sajt edukativnog programa iznosi 16.200 din/mesečno. Za sve koji se prijave do 24.10.2017.  ostvarujete 50-55% popusta na punu cenu programa. Tako je zaposlenima omogućeno da obuku plaćaju 8100 din/mesečno, a nezaposleni 7600 din/mesečno.

Obuku je moguće platiti na 4 jednake rate. Rezervacija mesta iznosi 2500 dinara i uključena je u cenu obuke.

Sve što treba da uradite je da pozovete 061/664-89-64 ili 011/40-82-117  ili prijavu pošaljete elektronski na mejl info@obukeikursevi.com Možete se prijaviti i preko ONLAJN APLIKACIONOG FORMULARA.

Zaposlena lica Nezaposlena lica
Puna cena 16200 din/ mesečno Puna cena 16200 din/ mesečno
Popust 50% Popust 55%
Promo cena 8100 din/ mesečno Promo cena 7600 din/ mesečno
Prijave do 24.10.2017. Prijave do 24.10.2017.
MODUL I – Planiranje struktrure i dizajna web sajta
MODULI II i III – Kodiranje web sajta kroz HTML i CSS tehnologije
MODUL IV – Napredno programiranje za mobilne telefone i tablete
MODUL V – Izrada sajta u WordPressu

Na ovaj kurs možete se prijaviti i ONLINE putem

 

CLOSE
CLOSE