Veštine Uspešnog Življenja

Kako biti srećan u današnje vreme

Život prosečnog čoveka pretvorio se u večitu borbu i trku za novcem, u kojoj – iako se veoma trudi – nekako vazda biva poražen: uvek mu treba još malo ili mnogo više nego što trenutno ima… Vazduh, voda i zemlja su zagađeni na sve moguće načine. Zdrave hrane nema ili ju je teško pribaviti. Neke nove boleštine se roje i haraju svetom. Vlada sveopšta kriza morala i identiteta. Ono ljudsko u ljudima je ili nestalo ili se negde toliko dobro sakrilo, da ga je sve teže pronaći u svakodnevnim susretima… Čovek stalno juri, radi, muči se i trudi – koliko god može, daje sve od sebe – da zasluži, da dobije, da pronađe, da ima, da postane… I uglavnom ostaje izneveren, izdan, iskorišćen, prevaren i, što je najgore od svega, sa nerešenim pitanjem u svojoj glavi:

„Gde grešim?! Zašto mi se to događa?“

Kako onda da bude srećan? Niko se ne može radovati svojim neuspesima i neispunjenim nadama. Može samo da se oseća nezadovoljno, umorno, iznevereno, razočarano, nesigurno… pa čak i tužno, besno i/ili uplašeno.

Većina ljudi sa kojima imamo priliku da se srećemo se tako nekako i oseća. Ako ste se nekim slučajem i vi tu prepoznali – ništa ne brinite: sve je to u potpunosti logično. Ali nije i neophodno!

I u današnje vreme, baš kao i u svako drugo vreme, sasvim je i moguće i normalno biti srećan. Ako ste srećni ili ako ste nesrećni, to nije ni u kakvoj vezi sa time gde i kada živite. Možete biti srećni ili nesrećni, uspešni ili neuspešni, ispunjeni ili neispunjeni bilo kada i bilo gde! Samo ako to umete.

Obuke i kursevi. com vam nudi kurs:

Veštine Uspešnog Življenja

Na njemu možete saznati:

 • Odakle osećaj bezizlaznosti u životu, i kako probiti tu barijeru.
 • Kada i zbog čega ni jedna akcija ne pruža željeni rezultat.
 • Kako umor i apatiju zameniti osećajem elana i moći.
 • Kako biti pozitivan, kada ništa okolo nije.
 • Kako raditi posao koji voliš u vremenima krize.
 • Kako ostvariti ispunjavajuću, strasnu i trajnu emotivnu vezu.
 • Kako vratiti bliskost, poverenje i strast u vezu, čak i ako ih već
  godinama nema.
 • O tehnikama inteligentnog roditeljstva i prevazilaženju
  problema sa decom.
 • Kako trajno korigovati telesnu težinu i poboljšati svoje zdravlje.
 • Šta činiti sa vremenom, da bi se postiglo sve što je istinski bitno.

Kurs čine 8 predavanja interaktivnog tipa. Predavanja se održavaju radnim danima u popodnevnim terminima, kao i vikendom.

50% popusta za prijave do 1. mart  2013.

Kurs počinje početkom marta. Regularna cena kursa iznosi 16.000,00 dinara po polazniku. Tokom promotivnog perioda do 25. februara 2013, cena iznosi 7.950,00 dinara. Da bi ostvarili ovaj veliki popust, treba da do tog roka popunite prijavni formular koji se nalazi na ovom linku: www.obukeikursevi.com/aplikacioni-formular-za-prijavu-na-kurseve

Nakon prijave će Vas kontaktirati neko od naših zaposlenih i pružiti sve ostale bitne informacije.

Možete nas pozvati i direktno, na broj telefona: 011/306-59-22.