011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

<strong>Ljubica Zugalj Beograd</strong>
"SEO kurs preporučujem svima onima koji žele da u najkraćem roku nauče najvažnije korake do uspešnog internet marketinga. Posao optimizera je trenutno veoma tražena i dobro plaćena pozicija. U školi Obuke i kursevi, uz pomoć kvalitetnog nastavnog programa i tima, sam naučila sve što mi je bilo neophodno da počnem da se već bavim ozbiljno ovim poslom."
Ljubica Zugalj Beograd, ljzugaj@gmail.com

<strong>Nedeljko Popac Beograd</strong>
"Završio sam SEO kurs. Posebno bih istakao predavača Jelenu Vojt. Zanimljiva predavanja, slikovita objašnjenja, znanje na pravi način preneseno na polaznike. Za relativno kratko vreme sam naučio dosta. Definitivno preporučujem."
Nedeljko Popac Beograd, nedpopac@hotmail.com

<strong>Dušan Romčević Beograd</strong><strong> </strong>
"Preporuka glasi: Opšte je poznato da su najtraženija zanimanja današnjice iz oblasti informacionih tehnologija, ako se pak ne razumete u programiranje, ali vas zanima marketing, na pravom ste mestu da spojite te dve oblasti. Na kursevima iz internet marketinga i SEO optimizacije steći ćete odlične osnove potrebne za online marketing. Uz malo volje, truda i predanosti veoma brzo vam se mogu isplatiti spomenuti kursevi. Nisam bio baš kratak ali je iskrena preporuka  🙂 ."
Dušan Romčević Beograd , dusanromcevic@gmail.com

<strong>Ljubica Antić Beograd</strong><strong> </strong>
"Pohađala sam kurs ”Savladaj veštine uspešnog PR menadžera” i veoma sam zadovoljna. Gradivo je razumljivo, praktično i konkretno se bavi tematikom uspešnog PR-a. Imala sam tu sreću da, iako studiram odnose sa javnošću, naučim konkretne stvari koje će mi olakšati budući posao. Takođe, sve pohvale za profesorku koja je imala strpljenja i razumevanja, i uvek bila tu kada mi je trebala pomoć."
Ljubica Antić Beograd , ljubica.antic@yahoo.com

<strong>Nada Ristić Radak Beograd</strong><strong> </strong>
"U ovoj školi završila sam početni i napredni kurs za copywriter-a. Saznanja koja sam dobila ulila su mi samopouzdanje da započnem sopstveni posao. Ono što ovu školu svakako izdvaja od ostalih je što po završetku obuke niste prepušteni sami sebi. Sa predavačem sam i dalje u stalnom kontaktu i slobodna da joj se obratim ukoliko naiđem na neke komplikovanije zadatke ili nedoumice. Preporučila bih „Obuke i kurseve“ svakome ko želi da obogati postojeće ili stekne nova znanja i time znatno poveća svoje šanse za zaposlenje."
Nada Ristić Radak Beograd , nadaristic011@gmail.com

<strong>Tamara Bošnjak Beograd</strong><strong> </strong>
"Neposredno pred sam početak kursa sam htela da proverim kakvo je mišljenje o ovoj školi i naišla na određene negativne komentare. Želela sam da odustanem, ali mi je predloženo od strane škole da dođem besplatno na 1. čas, kako bi se sama uverila u kvalitet njenog rada. Konkretno za obuku Finansijskog analitičara mogu reći sve pohvale. Naravno, još puno treba da se radi, ali je dobar start, dobre osnove, primeri iz prakse."
Tamara Bošnjak Beograd , bosnjak.tamara@yahoo.com

<strong>Dobrila Stefanović Beograd</strong><strong> </strong>
"Profesorka Zorica Marinović je izvrstan predavač. Srdačnost, toplina, elokventnost isijavaju iz nje, te svojim ličnim primerom pokazuje kakva bi trebala da bude osoba iz HR službe. Veoma lepo i zanimljivo prezentuje program. Navodeći primere iz ličnog iskustva i bogate prakse, obogaćuje naša znanja i sa lakoćom približava program obuke.

P.S. Moram da pohvalim i devojke iz administracije. Veoma su ljubazne."

Dobrila Stefanović Beograd , dobrila.st@hotmail.rs

<b>Srđan Gajić </b><strong>Beograd</strong><strong> </strong>
"Svakome bih preporučio kurs Web Design-a u Vašoj školi jer posle iskustva koje sam stekao kod predavača Valerije Spasojević postao sam spreman na mnoge izazove koje sam sa lakoćom prihvatio iz ove oblasti. Praktično, raznovrsno i jako profesionalno je pravi način za dalju saradnju i nova usavršavanja."
Srđan Gajić Beograd , sf_rdjan@yahoo.com

POGLEDAJTE OSTALE KOMENTARE NAŠIH POLAZNIKA
CLOSE
CLOSE