Srednjoškolci, naučite lektiru novog doba!

Kompletna obuka za pravljenje web sajtova

AKCIJA: 50% popusta na punu cenu programa do 19.02.2018.

Samo za učenike srednjih škola iz Beograda i okoline organizujemo edukativni program za pravljenje web sajtova. Savremeno znanje koje će vas sutra učiniti konkurentnim na tržištu rada i pomoći da se vrlo brzo zaposlite. Ili vam omogućiti da već sada, dok se školujete, zarađujete.

Ne postoji definisan prag znanja potreban za upis i ne postoji prijemni ispit.

Srednjoskolski kursevi Beograd

Opis web sajt akademije za srednjoškolce

Web sajt akademija startuje krajem oktobra, početkom novembra 2017, u okviru koje mladi stiču znanja iz oblasti web programiranja i web administracije. Naučićete da koristite najpoznatije web alate i tehnologije, kao što su HTML 5 i CSS 3, WordPress, Woocommerce platformu za pravljenje web šopova, Photoshop.

Sve vreme radite na realnom projektu, ličnom web sajtu. A na kraju, kao završni projekat, pravite profesionalni web sajt. Po završetku obuke, najbolji sajtovi polaznika biće postavljeni na server škole, vidljivi svakom, pa i vašim budućim poslodavcima.

Ukupno trajanje školovanja je 5 meseci (20 nedelja), sa fondom od 60 časova. Intezitet predavanja je 1x nedeljno po 3 školska časa. Termini su subotom. Nakon uspešnog završetka WEB sajt akademije dobijate sertifikat o stečenom znanju.

Želimo da naši učenici prevaziđu učitelje – moguće je uz dobar pristup radu

Web sajt akademija ne sadrži gradivo koje je suvoparno, dosadno i prepuno bespotrebne teorije. Zato od početka do kraja učite samo stvari koje su vam realno potrebne. I to na potpuno praktičan način.

  • Sve učionice su tehnički opremljene, za svakog polaznika obezbeđen je računar i prateći programi za rad.
  • Svi predavači su profesionalci u svom poslu, iskusni web programeri i dizajneri. Zbog malih grupa, imaju mogućnost da pažljivo nadgledaju i prate napredak svakog polaznika.
  • Sva literatura koja prati predavanja je obezbeđena, potpuno besplatno, u elektronskoj formi.
  • Časovi su osmišljeni kao mini radionice, sa naglaskom na primerima, vežbama i praktičnom radu. Nisu dosadni, jer ćete svaki put da naučite nešto novo i odmah primenite u radu.

Brzo do posla

Ovu su neka od radnih mesta na koje možete konkurisati po završetku ovog školovanja ili kasnije:

  • web dizajner
  • web programer
  • web sajt administrator
  • WordPress administrator
  • web šop administrator.

Bićete u prednosti jer će vaše znanje biti celovito, a poznato je da poslodavci sve više traže da posedujete maksimum veština, kako ne bi zapošljavali tri, već jednu osobu.

Srednjoskolski kursevi

Osiguraj svoju budućnost. Upisni rok je počeo

Start Web sajt akademije za srednjoškolce je krajem oktobra, početkom novembra 2017. godine. Za sve koji se prijave do 19.02.2018. škola obezbeđuje 50% popusta na punu cenu programa. 6.500 umesto 13.000 dinara mesečno.

Rezervacija mesta iznosi 1.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na programu. Rezervacija je uračunata u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole.

Sve što treba da uradite je da okrenete brojeve telefona 061/664 89 64 ili 011/40-82-116 ili prijavu pošaljete elektronski na mejl info@obukeikursevi.com Možete se prijaviti i popunjavanjem FORMULARA ispod.

Formular za online prijavu na Web sajt akademiju za srednjoškolce:

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email