011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Kako pretvoriti talenat za crtanje u veštinu koja donosi vrhunsku karijeru?

Crtanje po papirićima pored telefona, posteri po zidovima i želja za sređivanjem fotografija, boja i oblika mogu biti samo faza, a mogu biti i realan talenat koji bi trebalo gajiti.

BROJ SLOBODNIH MESTA

10

Ako vaše dete ispoljava ove sklonosti, onda je pravi trenutak da iskoristite promotivnu akciju i upišete ga na letnju radionicu grafičkog dizajna koja će mu pomoći da svoj talenat pretvori u veštinu, a jednog dana možda i u posao.

Iako vam možda zvuči kao da je rano da razmišljate o budućem usmerenju svog deteta, zapravo je najbolje pomoći mu da pronađe idealno usmerenje za ono što već voli da radi.

Grafički dizajneri su sve potrebniji i na tržištu rada njihova cena skače svakodnevno, a oni koji zapravo imaju talenat i time se bave iz ljubavi daleko su traženiji, jer pokazuju mnogo bolje veštine od onih koji su u tom poslu samo zbog novca.

Zašto radionica?

Letnja radionica grafičkog dizajna koncipirana je kao osmodnevni intenzivan rad, pa će se tako polaznici svakog radnog dana okupljati u školi i raditi na zanimljivim projektima. Učiće da prave mimove, postere, da sređuju fotografije i kada završe sa radionicom već će imati neka osnovna znanja i svoje radove koji će moći da se nađu i u ramovima ili na društvenim mrežama.

Ovo je sjajan način da i vi i vaše dete procenite da li je to nešto što mu zaista ide od ruke ili je to prolazna faza. Takođe, za samo 8 dana, naučiće kako da barata nekim od najsloženijih dizajnerskih programa i to znanje će mu ostati zauvek.

Šta će naučiti nakon radionice grafičkog dizajna?

 

Pored osnovnog teorijskog znanja koje će moći da primeni u svim segmentima grafičkog dizajna, vaše dete će steći i opsežno praktično znanje koje obuhvata:

  • Rad u Adobe programima Photoshop i Illustrator
  • Put od ideje do realizacije
  • Dizajn u digitalnom svetu
  • Sređivanje fotografija
  • Kreiranje promotivnih materijala poput vizit karti, postera i flajera
  • Kako da svoje novostečeno znanje i hobi jednog dana unovče
Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 8 dana
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 
graficki dizajn

Iskoristite pametno letnji raspust i posvetite 8 radnih dana iskustvu koje će vašem detetu biti od neprocenjivog značaja.

Septembarski upisni rok je u toku. Iskoristite promotivnu akciju i platite radionicu grafičkog dizajna čak 50% jeftinije.

Prijavite se do 25.06.2021. i platite samo 6900RSD umesto 13.800 RSD!

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
13.800 din 50% 6.900 din 25.06.2021.

Možete popuniti online prijavu ispod ili nas ipak pozvati na telefone 011/40 82 116 ili 061/66 48 964 ili pisati na email office@obukeikursevi.com, kako bismo vam dali sve detaljne informacije o samoj radionici, ali i prijavi.

Ime i prezime:

Broj telefona:

Email:

 

Odaberite željeni kurs:

 

Grafički dizajnPravljenje web sajtovaFotografijaScratch

CLOSE
CLOSE