011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com
Poštovani polaznici, u skladu sa odlukom o proglašenju vanrednog stanja, koja se odnosi na sve obrazovne institucije, i u cilju sprečavanja širenja korona virusa i zdravstvene zaštite svih polaznika i zaposlenih – obaveštavamo vas da škola Obuke i kursevi od ponedeljka, 16. marta 2020. potpuno obustavlja održavanje nastave u učionicama. Za osobe koje trenutno ne pohađaju nijedan kurs kod nas, a želele bi u budućnosti, škola će pružiti mogućnost online nastave putem Skajpa. Za sve informacije o načinu realizovanja online nastave preko Skajpa možete nam se obratiti na 061/664 89 64 i 069/671 084. Takođe, možete nam pisati i na mejl obukeikursevi@gmail.com

Otkrij novo IT zanimanje za koje ti nije potrebno programersko znanje 

Postani IT/QA tester

55% popusta za prijave do 06.04.2020.

Ovaj deo IT industrije ubedljivo najbrže raste. Postani softver quality assurance tester (QA tester) i počni da praviš ozbiljne pare. Ali ozbiljno. Prosečna plata QA testera kreće se od 500 evra, pa naviše.

Na raspolaganju ti je 2 meseca obuke, sjajan predavački tim iz kompanije AssertQA (pionira IT testiranja u Srbiji), puno dobrih saveta i vežbi. Cilj je da odmah nakon QA tester kursa postaneš poželjan kandidat za posao manuelnog testiranja softvera i počneš da gradiš karijeru na kojoj će ti mnogi zavideti.

BROJ SLOBODNIH MESTA

4

Klikni na sliku da pustiš video.

qa testiranje

„Bug killer“ je super plaćen i zabavan posao

Greška, error, bug… To je ono što ugrožava „život“ sajtova, web ili mobilnih aplikacija, igrica, različitih programa i softvera. To je ono na čemu ćeš raditi. Tvoj zadatak kao QA testera je da te greške pronađeš. Na osnovu tvojih sugestija, programeri te greške otklanjaju. Poenta je da, na kraju, softver na kome se radi, bude što je moguće više upotrebljiv. Idealno, 100% ispravan i spreman da zadovolji različite potrebe korisnika.

Zato je testiranje programa vrlo važna karika u lancu, jer obezbeđuje njegov kvalitet. Posao QA testera je samim tim vrlo dinamičan. Svaki put imaš novi projekat za rad. A da ne govorimo o tome da imaš priviligiju da ga među prvima vidiš i koristiš. I budeš deo IT tima koji pobeđuje.

Branše u kojima možeš da radiš su velike, popularne, sa dobrim platama. Automobilska industrija, banke i finansijske institucije, IT firme koje razvijaju softvere… Posla ima, to je sigurno.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Početni
Termini Radnim danima/Subotom
Fond časova 32
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Osnovne informacije o QA tester kursu

Kako je u pitanju manuelno testiranje, za ovaj kurs i budući posao QA testera nije ti potrebno programersko znanje.

Kurs traje 2 meseca, tempo nastave je 2 x nedeljno po 90 minuta ili 1x nedeljno u trajanju od 3 sata.

Tokom obuke za QA testiranje naglasak je stavljen na praktični rad i vežbe. Proći ćeš kroz ceo proces testiranja i aplikacije i sajta, zato ćeš lako moći da se snađeš sutra na radnom mestu. Predavači iz kompanije AssertQA, sa kojom naša firma ima saradnju, su godinama u poslu testiranja softvera, pa ćeš imati priliku da dobiješ stvarno korisne savete iz iskustva. One koje ni u jednoj knjizi nećeš naći.

A da skroz zaokružiš priču – nakon ovog kursa i učenja manuelnog testiranja, možeš da nastaviš da se usavršavaš i naučiš kako se radi automatizovano testiranje softveraAutomatizovano testiranje traje 12 nedelja i radi se u najpoznatijim softverima na tržištu. Tempo nastave je jedanput nedeljno subotom u trajanju od 3 sata.

I – UVOD

Šta je manuelno testiranje, zbog čega je važno, šta čini jedan proces testiranja, uloga QA testera

II – VRSTE TESTIRANJA

Koje vrste testiranja postoje, podela i predstavljanje svake vrste testiranja

III – GREŠKE (bugovi)

Šta su bugovi, pronalažnje i prijavljivanje bugova, podela bugova po nivoima ozbiljnosti

IV – ALATI ZA PRAĆENJE BUGOVA

Jira, TFS, šta su alati za praćenje, čemu služe, kako se koriste, opšte informacije o alatima

V – TEST CASES

Šta su test cases, pisanje test case-ova, od čega se sastoje, primeri, praksa

VI – PRAKTIČAN RAD – Test cases

Pisanje test case-ova na osnovu dokumentacije, pisanje test case na osnovu aplikacije

VII – PRAKTIČAN RAD – Testiranje

Testiranje web aplikacije, testiranje mobilne aplikacije…

Za najbolje polaznike kursa manuelnog testiranja postoji mogućnost prakse

Ako se dobro pokažeš na kursu, postoji mogućnost da dobiješ praksu u kompaniji Akti Point.

Tokom prakse imaćeš priliku da gradiš iskustvo kroz rad na realnim projektima, što će ti i te kako značiti za budućnost. I tvoju biografiju.

Zato, potrudi se. A da saznaš više o praksi obrati se našoj koleginici Aleksandri na broj telefona 011/4069-125.

Kako je protekla obuka, a zatim i praksa nekima od naših najboljih polaznika možeš pogledati ovde.

qa tester posao

Nauči zanimljiv posao QA testiranja. Dobijaš popust

Aprilski upisni rok je u toku. Za prijave do 06.04.2020. ostvaruješ 55% popusta na osnovni kurs QA testiranja, u trajanju od 2 meseca. Umesto 22.000 dinara/mesečno, ostvaruješ beneficiranu cenu kursa od 9.950 dinara/mesečno. Cena kursa za nezaposlena lica, studente i stare polaznike iznosi 8950 dinara/mesečno.

Promo cena za 3-mesečni viši nivo obuke je 9980 dinara/mesečno umesto 20.000 dinara/mesečno. VAŽNO: za stare polaznike škola daje dodatni popust i cenu od 8950 dinara/mesečno.

Cena osnovnog kursa manuelnog testiranja softvera

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
22.000 din/mes. 55-60% 9.950 din/mes

8.950 din/mes

06.04.2020.

Rezervacija mesta iznosi 2.300 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Prijavu možeš izvršiti pozivanjem naših brojeva 011/40-82-116, 061/664-89-64 ili slanjem prijave na info@obukeikursevi.com.

Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara

CLOSE
CLOSE