011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Znaš strani jezik?
Nauči Copywriting – čeka te super posao

Prijave do 02.08.2021.

Firma Poslovna savršenost traži honorarne i stalne saradnika za rad na internet marketing projektima, za domaće i strane klijente.

U potrazi smo za ljudima koji su završili Filološki fakultetodlično znaju strani jezik i koji bi se, nakon ciljane obuke, priključili našem kreativnom timu ili timu naših saradnika.

Obuka pokriva oblast copywritinga. To je veština marketinško-prodajnog pisanja. Na webu ima ogromnu primenu: pisanje sadržaja za sajtove, newslettere, reklame, društvene mreže, tutorijale…

BROJ SLOBODNIH MESTA

8

Ako volis reci zaradjuj na njima

Kako copywriting obuka može da ti pomogne da zarađuješ više?

Imaš lingvistički um i barataš rečima lako. To je tvoja velika prednost u odnosu na sve druge koji žele da nauče i unovče znanje copywritinga.

Kada spojiš 2 super znanja (strani jezik i copywriting) postaješ deo malobrojnog, a sada izuzetno traženog kadra na tržištu rada. Postaješ marketing prevodilac.

Nakon završene copywriting obuke ti ćeš duplirati svoju vrednost i vidno se razlikovati od običnih prevodilaca. Tvoji će tekstovi biti prodajni, privlačni, interesantni, a ne samo gramatički i stilski ispravni. A to su klijenti, i naši i strani, spremni jako dobro da plate.

Kako da zarađuješ od stečenog znanja?

Obzirom da posao marketing prevodioca zahteva, pored znanja stranog jezika, i odlično poznavanje copywritinga – omogućili smo ti da to znanje brzo stekneš na praktičnoj obuci za copywriting.

Obuka traje 2 meseca, časovi su dva puta nedeljno po 90 minuta. Termini su poslepodnevni i večernji.

Nakon kursa, ukoliko ima otvorenih pozicija kod nas ili u marketing agencijama sa kojima naša škola sarađuje, najbolji polaznici će biti u prilici da konkurišu za stručnu praksu i zaposlenje.

Praksa je odličan način da započneš svoju marketing karijeru i stekneš praktično iskustvo sa kojim ćeš se pohvaliti na razgovoru za posao ili u svom freelance portfoliju.

Za sve informacije o stručnoj praksi obrati se našoj koleginici Aleksandri na broj telefona 011/4096-125.

Kako je protekla obuka, a zatim i praksa nekima od naših najboljih polaznika možeš pogledati ovde.

Ovo je dobra prilika, jer nemaš šta da izgubiš. Dobijaš znanje koje vrlo lako možeš da naplatiš. Odmah po završetku obuke možeš da počneš da radiš i zarađuješ. Bilo kod nas, bilo za drugog klijenta koga izabereš.

Svim polaznicima obuke obezbeđen je sertifikat.

Kako izgleda obuka za marketing prevodioca?

Copywriting kurs je radioničarskog tipa i zasnovan na praktičnom radu. Dakle, nivo bespotrebnih teorija je sveden na minimum. Govore stručnjaci, profesionalci, ljudi sa bogatim iskustvom. Objašnjavaju na realnim primerima koji se lako pamte.

Sve ti je dostupno, počev od raznih korisnih sadržaja, pa sve do nesebične stručne podrške.

Obuka za copywritera traje 8 nedelja. Časovi su osmišljeni tako da naučiš maksimum praktičnih stvari za minimalno vreme i stekneš mogućnost da ih efikasno primeniš u poslu.

Plan i program kursa osmišljen je od strane profesionalnog copywritera, što garantuje da ćeš dobiti najaktuelnije znanje iz oblasti marketinško-prodajnog pisanja.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 32
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 
  • Uvod u kopirajting i razumevanje suštine marketinškog pisanja
  • Pravila prodajnog pisanja
  • Osnovna struktura uverljivog teksta
  • Kreiranje i tipovi najbitnijih elemenata teksta – marketinških naslova i otvaranja
  • Uređivanje i kontrola teksta
  • Pisanje za web sajt
  • Copywriting i online advertising
  • Pisanje tekstova za blog
  • Praktični deo kursa kopirajtinga osmišljen je kao primena svega naučenog. Plus, upoznaćeš se sa osnovnim veštinama SEO copywritinga (pisanja tekstova za internet pretraživače). Svaki polaznik dobija svoj projekat (sajt) i kreira tekstove za njega (sređivanje početne strane, kao i rad na svim unutrašnjim stranama sajta).

Više o predavaču na copywriting kursu

Iva Marinković se kroz svoje dugogodišnje iskustvo u marketingu upoznala sa svim formama i načinima na koje se one mogu oblikovati, savijati, uklapati i konačno, formirati snažan prodajni efekat koji će privući svačiju pažnju i ispuniti svoj cilj. Nakon završenih studija Komunikologije na Univerzitetu Singidunum u Beogradu, Ivu je put vodio kroz kopirajting u marketinškim agencijama, a potom i kroz mentorstvo i obučavanje internih timova u IT kompaniji.

Više o ostalim predavačima na copywriting kursu možeš pročitati na stranici Naš tim.

Prijavi se do 02.08.2021., jer ćemo finansirati 50% troškova obuke

Broj mesta na Copywriting obuci ograničen je. Odlučne nagrađujemo!

Svi koji se prijave do 02.08.2021. ulaze u program subvencije školovanja. Puna cena obuke iznosi 17.800 dinara mesečno – polaznik plaća 8.900 dinara mesečno (50% pune cene), dok preostalih 50% troškova snosi škola. Cena kursa za nezaposlena lica i studente iznosi 7900 dinara mesečno.

 

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
17.800 din./mes 50% 8.900 din./mes 02.08.2021.

 

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 2.900 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke).

Za nezaposlena lica i studente, cena je umanjena za još 10%, 7900 dinara/mesečno umesto 17800 dinara/mesečno.

Prijavi se pozivom na brojeve 011/40 96 125, 069/67 10 84, piši nam na mejl info@obukeikursevi.com ili se prijavi online putem (u nastavku strane).

ONLINE prijava:

Ime i prezime:

Kontakt telefon:

E-mail adresa:

Jezik koji govorite?