Napredni kurs Java programiranja. Za 6 meseci postani Junior Java programer. Upiši Java akademiju.

60% popusta za prijave do 19.02.2018.

Dosta ti je nedovoljno plaćenih i dosadnih poslova? Tražiš zanimanje koje će zaista iskoristiti tvoje potencijale? Koje će ti biti zanimljivo i dobro popuniti tvoj novčanik? Java akademija ti nudi rešenje.

BROJ SLOBODNIH MESTA

2

Da li znaš da Srbiji nedostaje čak 30.000 Java programera? Ovi stručnjaci u proseku zarađuju 1.500 evra mesečno, a posla ima za sve.

Možda sada misliš: “Ovo nije za mene. Suviše je teško naučiti sve što treba. Ko bi mene angažovao?”. Grešiš.

Sve što ti je potrebno  da lansiraš svoju karijeru je Java akademija koja ćete, za 6 meseci obuke, opremiti najtraženijim IT znanjima i veštinama koja su poslodavci odmah spremni da plate.

Programerska akademija

Šta ćeš naučiti na Java akademiji?

Za 6 meseci, koliko traje akademija, steći ćeš sva ona znanja koja krase dobre programere. Na obuci se obrađuju  sledeće celine:

Databases

 • MySQL baza podataka
 • JDBC (Java DataBase Connection)

Java Web

 • HTML za Javu
 • Servleti
 • Rad sa Cookie-ijima
 • Rad sa sesijom
 • Java Server Pages (JSP)
 • Bean-ovi
 • Model View Controller (MVC Pattern)
 • Expression Language (EL)
 • JSTL (JSP Standard Tag Library)

Java Frameworks

 • Java Spring Frameworks
 • Hibernate
Mesto održavanja Beograd
Trajanje kursa 6 meseci
Nivo učenja Napredni
Termini 2 x nedeljno
Fond časova 96
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs

Za učešće na akademiji, neophodno je osnovno poznavanje Java programskog jezika. Za one bez predznanja Jave, obezbeđen je uvodni kurs Java programiranja.

Ne dozvoli da te zastraše ovi termini. Uz interaktivan rad sa predavačem, kroz brojne primere, prolazak kroz realne situacije i malo strpljenja, sve će ti postati kristalno jasno. Vrlo brzo će programiranje postati “tvoj teren”, a pisanje koda ići će “kao pesmica”.

Nakon završene Java akademije steći ćeš široku lepezu znanja i veština, tako da ćeš moći da se zaposliš kao java programer, programer baza podataka, programer aplikacija, backhend developer… Moći ćeš da biraš firmu za koju želiš da radiš – kod nas ili u inostranstvu – ili da aktivno zarađuješ na IT projektima kroz frilenserske platforme.

I to nije sve.

Softverska akademija

Na Java akademiji odmah praviš svoj portfolio

Tokom obuke na Java akademiji napravićeš nekoliko kompletnih aplikacija. Rad na ovim projektima učiniće da sve naučeno primeniš u praksi i zaista osetiš kod u prstima.

Sve aplikacije će biti okačene na GitHabu, hosting servisu koji se koristi kao mesto za postavljanje sofverskih projekata, što će ti pružiti instant prednost prilikom traženja posla. Zahvaljujući GitHabu svoje aplikacije možeš da pokažeš budućem poslodavcu i dokažeš šta sve znaš.

Naša kompanija sarađuje sa velikim brojem IT inostranih i domaćih partnera. To znači da, odmah po završetku akademije imaš mogućnost da dobiješ posao ili praksu u domaćoj ili inostranoj IT kompaniji.

Prijavi se odmah i osvoji nagradu

Martovski upisni rok je u toku. Puna cena Java akdemije iznosi 22.00 din/mesečno. Ali, ukoliko se prijavite do 19.02.2018.  uštedećete čak 60% i obuku platiti 8.900 din/mesečno.

Kurs je moguće platiti na 6 mesečnih rata (ukoliko plaćate gotovinom) ili na 10 rata (ukoliko plaćate čekovima građana).

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
22.000 din/mes. 60% 8.900 din/mes. 19.02.2018.

Rezervacija mesta iznosi 2.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Sve što treba da uradiš je da pozoveš: 011/40-92-613 ili pošalješ prijavu na: info@obukeikursevi.com

Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

ONLINE PRIJAVA:

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email