011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Viši nivo učenja Java programiranja – postanite Junior Java programer

60% popusta za prijave do 19.04.2021.

Dosta vam je nedovoljno plaćenih i dosadnih poslova? Tražite zanimanje koje će zaista iskoristiti vaše potencijale? Koje će biti zanimljivo i dobro popuniti vaš novčanik? Java viši nivo učenja vam nudi rešenje.

Da li znate da Srbiji nedostaje čak 30.000 Java programera? Ovi stručnjaci u proseku zarađuju 1.500 evra mesečno, a posla ima za sve.

BROJ SLOBODNIH MESTA

8

Možda sada mislite: “Ovo nije za mene. Suviše je teško naučiti sve što treba. Ko bi mene angažovao?”. Grešite.

Sve što vam je potrebno da lansirate vašu karijeru je Java viši program učenja koji će vas, za 6 meseci obuke, opremiti najtraženijim IT znanjima i veštinama koja su poslodavci odmah spremni da plate.

Kliknite na sliku da pustite video.

Šta ćete naučiti na višem programu učenja Jave?

Za 6 meseci, koliko traje viši program, steći ćete sva ona znanja koja krase dobre programere. Na obuci se obrađuju sledeće celine:

Databases

 • MySQL baza podataka
 • JDBC (Java DataBase Connection)
 • Hibernate

Java Web

 • HTML za Javu
 • Servleti
 • Rad sa Cookie-ijima
 • Rad sa sesijom
 • Java Server Pages (JSP)
 • Bean-ovi
 • Model View Controller (MVC Pattern)
 • Expression Language (EL)
Mesto održavanja Beograd
Trajanje kursa 6 meseci
Nivo učenja Viši
Termini 2 x nedeljno
Fond časova 96
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs

 

 • JSTL (JSP Standard Tag Library)

Java Frameworks

 • Java Spring Frameworks

Online viši Java kurs

Škola vam omogućava da ovaj kurs pratite i preko Skajpa – kroz online uživo časove podjednakog kvaliteta kao i časovi u učionici. Jer predavač vam je dostupan u realnom vremenu za sva pitanja i pomoć, a tu je i komunikacija sa drugim polaznicima i razmena mišljenja.

Zato, ako ne živite u Beogradu ili zbog drugih razloga ne možete da dolazite na časove u školi, ovo je odlična prilika da steknete znanje koje vam treba. I tako se efikasno osposobite za samostalan rad putem Skajp nastave. Tokom online predavanja možete da računate ne samo na interakciju sa predavačem i drugim polaznicima, već i na podršku škole. Obezbeđeni su vam materijali za učenje i online sertifikat.

Sve detalje o Skajp kursu (načinu realizovanja nastave, terminima, ceni…) možete saznati kod našeg savetnika za upis na 011/40 82 116 ili 061/664 89 64.

Za učešće na višem programu, neophodno je osnovno poznavanje Java programskog jezika. Za one bez predznanja Jave, obezbeđen je uvodni kurs Java programiranja.

Softverska akademija

Ne dozvolite da vas zastraše ovi termini. Uz interaktivan rad sa predavačem, kroz brojne primere, prolazak kroz realne situacije i malo strpljenja, sve će vam postati kristalno jasno. Vrlo brzo će programiranje postati “vaš teren”, a pisanje koda ići će “kao pesmica”.

Nakon završenog Java višeg programa steći ćete široku lepezu znanja i veština, tako da ćete moći da se zaposlite kao java programer, programer baza podataka, programer aplikacija, backhend developer… Moći ćete da birate firmu za koju želite da radite – kod nas ili u inostranstvu – ili da aktivno zarađujete na IT projektima kroz frilenserske platforme.

I to nije sve.

Na Java višem programu odmah pravite svoj portfolio

Tokom obuke na Java višem programu obuke napravićete nekoliko kompletnih aplikacija. Rad na ovim projektima učiniće da sve naučeno primenite u praksi i zaista osetite kod u prstima.

Sve aplikacije će biti okačene na GitHabu, hosting servisu koji se koristi kao mesto za postavljanje sofverskih projekata, što će vam pružiti instant prednost prilikom traženja posla. Zahvaljujući GitHabu vaše aplikacije možete da pokažete budućem poslodavcu i dokažete šta sve znate.

Naša kompanija sarađuje sa velikim brojem IT inostranih i domaćih partnera. To znači da, odmah po završetku višeg programa učenja, imate mogućnost da dobijete posao ili praksu u domaćoj ili inostranoj IT kompaniji.

Prijavite se odmah i osvojite popust

Aprilski upisni rok je u toku. Puna cena Java višeg programa obuke iznosi 21.900 din/mesečno. Ali, ukoliko se prijavite do 19.04.2021. uštedećete čak 60% i obuku platiti 9.950 din/mesečno.

Stari polaznici dobijaju još 10% dodatnog popusta na već sniženu cenu višeg programa učenja (8900 dinara/mesečno).

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
21.900 din/mes. 60% 9.950 din/mes. 19.04.2021.

Rezervacija mesta iznosi 2.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Sve što treba da uradite je da pozovete: 011/40-82-116 i 061/664-89-64 ili pošaljete prijavu na: info@obukeikursevi.com. Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

ONLINE PRIJAVA:

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email

CLOSE
CLOSE