011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com
Poštovani polaznici, u skladu sa odlukom o proglašenju vanrednog stanja, koja se odnosi na sve obrazovne institucije, i u cilju sprečavanja širenja korona virusa i zdravstvene zaštite svih polaznika i zaposlenih – obaveštavamo vas da škola Obuke i kursevi od ponedeljka, 16. marta 2020. potpuno obustavlja održavanje nastave u učionicama. Za osobe koje trenutno ne pohađaju nijedan kurs kod nas, a želele bi u budućnosti, škola će pružiti mogućnost online nastave putem Skajpa. Za sve informacije o načinu realizovanja online nastave preko Skajpa možete nam se obratiti na 061/664 89 64 i 069/671 084. Takođe, možete nam pisati i na mejl obukeikursevi@gmail.com

Viši nivo učenja Java programiranja - postani Junior Java programer

60% popusta za prijave do 06.04.2020.

Dosta ti je nedovoljno plaćenih i dosadnih poslova? Tražiš zanimanje koje će zaista iskoristiti tvoje potencijale? Koje će ti biti zanimljivo i dobro popuniti tvoj novčanik? Java viši nivo učenja ti nudi rešenje.

BROJ SLOBODNIH MESTA

8

Da li znaš da Srbiji nedostaje čak 30.000 Java programera? Ovi stručnjaci u proseku zarađuju 1.500 evra mesečno, a posla ima za sve.

Možda sada misliš: “Ovo nije za mene. Suviše je teško naučiti sve što treba. Ko bi mene angažovao?”. Grešiš.

Sve što ti je potrebno  da lansiraš svoju karijeru je Java Viši program učenja koji ćete, za 6 meseci (3+3) obuke, opremiti najtraženijim IT znanjima i veštinama koja su poslodavci odmah spremni da plate.

Klikni na sliku da pustiš video.

Programerska akademija
Java programiranje Beograd

Šta ćeš naučiti na Višem programu učenja Jave?

Za 6 (3+3) meseci, koliko traje napredni program, steći ćeš sva ona znanja koja krase dobre programere. Na obuci se obrađuju  sledeće celine:

Databases

 • MySQL baza podataka
 • JDBC (Java DataBase Connection)
 • Hibernate

Java Web

 • HTML za Javu
 • Servleti
 • Rad sa Cookie-ijima
 • Rad sa sesijom
 • Java Server Pages (JSP)
 • Bean-ovi
 • Model View Controller (MVC Pattern)
 • Expression Language (EL)
 • JSTL (JSP Standard Tag Library)

Java Frameworks

 • Java Spring Frameworks
Mesto održavanja Beograd
Trajanje kursa 6 (3+3) meseci
Nivo učenja Viši
Termini 2 x nedeljno
Fond časova 96 (48+48)
Broj polaznika po grupi Max 12
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs

Za učešće na višem programu, neophodno je osnovno poznavanje Java programskog jezika. Za one bez predznanja Jave, obezbeđen je uvodni kurs Java programiranja.

Ne dozvoli da te zastraše ovi termini. Uz interaktivan rad sa predavačem, kroz brojne primere, prolazak kroz realne situacije i malo strpljenja, sve će ti postati kristalno jasno. Vrlo brzo će programiranje postati “tvoj teren”, a pisanje koda ići će “kao pesmica”.

Nakon završenog Java Višeg programa steći ćeš široku lepezu znanja i veština, tako da ćeš moći da se zaposliš kao java programer, programer baza podataka, programer aplikacija, backhend developer… Moći ćeš da biraš firmu za koju želiš da radiš – kod nas ili u inostranstvu – ili da aktivno zarađuješ na IT projektima kroz frilenserske platforme.

I to nije sve.

Softverska akademija

Na Java višem programu odmah praviš svoj portfolio

Tokom obuke na Java višem programu obuke napravićeš nekoliko kompletnih aplikacija. Rad na ovim projektima učiniće da sve naučeno primeniš u praksi i zaista osetiš kod u prstima.

Sve aplikacije će biti okačene na GitHabu, hosting servisu koji se koristi kao mesto za postavljanje sofverskih projekata, što će ti pružiti instant prednost prilikom traženja posla. Zahvaljujući GitHabu svoje aplikacije možeš da pokažeš budućem poslodavcu i dokažeš šta sve znaš.

Naša kompanija sarađuje sa velikim brojem IT inostranih i domaćih partnera. To znači da, odmah po završetku višeg programa učenja imaš mogućnost da dobiješ posao ili praksu u domaćoj ili inostranoj IT kompaniji.

Prijavi se odmah i osvoji nagradu

Aprilski upisni rok je u toku. Puna cena Java Višeg programa programa obuke iznosi 21.900 din/mesečno. Ali, ukoliko se prijavite do 06.04.2020. uštedećete čak 60% i obuku platiti 9.950 din/mesečno.

Cena višeg nivoa učenja Jave za nezaposlena lica i studente iznosi 8800 dinara/mesečno.

Stari polaznici dobijaju još 10% dodatnog popusta na već sniženu cenu višeg programa učenja (8900 dinara/mesečno).

Kurs je moguće platiti na 6 mesečnih rata (ukoliko plaćate gotovinom) ili na 12 rata (ukoliko plaćate čekovima građana).

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
21.900 din/mes. 60-70% 8900 din/mes -9.950 din/mes. 06.04.2020.

Rezervacija mesta iznosi 2.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 7 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Sve što treba da uradiš je da pozoveš: 011/40-82-116 i 061/664-89-64 ili pošalješ prijavu na: info@obukeikursevi.com

Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

ONLINE PRIJAVA:

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email

CLOSE
CLOSE