Broj slobodnih mesta

3

Prijavi se na kurs

Postoji način da obezbedite veću i stabilniju zaradu, bez obzira na vrstu posla koji radite. Postanite stručni za upravljanje projektima

Hajde da definišemo projektni menadžment, koristeći pomoć jednog od najšire prihvaćenih vodiča za upravljanje projektima – projekat je privremeni poduhvat čiji je cilj da stvori jedinstveni proizvod ili uslugu. Kao takav, poznat je još od davnina (izgradnja Kineskog zida, piramida u Gizi…), a danas ima bezgraničnu primenu u skoro svakoj firmi i branši.

Kako ova veština pomaže svakom profesionalcu, bez obzira da li se bavi finansijama, razvojem proizvoda, organizacijom, tehnologijom, marketingom…?

ebookebook


Bez obzira kojim poslom se bavite, ova veština je zlata vredna

U svakoj oblasti poslovanja, sposobnost vođenja projekata vam omogućava veću zaradu, veći autoritet, višu radnu poziciju.

Evo zašto: nije dovoljno imati odličnu ideju, profitabilan i praktičan savet. Nije dovoljno imati najkvalitetniji proizvod. Sve je to potrebno “oživeti” u praksi i to tako da se realizuje u najkraćem vremenskom roku i sa što manjim ulaganjima. Bez uspešnih projektnih stručnjaka, kompanije se suočavaju s rizikom od rasta troškova, probijanja rokova i loše obavljenog posla. Zato su ljudi koji vladaju ovim znanjima vrlo cenjeni i dobro plaćeni.

Od velikih poduhvata, kao što je izgradnja fabrika i pogona, uvođenje novih  tehnologija, organizacija kulturnih i sportskih događaja, pa sve do manjih poput razvoja novih usluga i proizvoda, izrada biznis plana, snimanje reklama… – sve to spada u posao upravljanja projektima.

Obuke i kursevi vam pružaju priliku za mesec dana uđete u srž vođenja projekata i proširite svoje mogućnosti za dalji rad i karijeru.

Šta ćete naučiti na kursu upravljanja projektima?

Mesto održavanja Beograd
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Materijali Elektronski oblik
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Na kursu projektnog menadžmenta upoznaćete se i proći kroz sve faze projektnog procesa i savladati sve što je potrebno za profitabilno vođenje projekata.

Znaćete kako da:

 • Upravljate timom, komunikacijom, vremenom, troškovima, rizicima…
 • Ostvarite ciljeve projekta u zadatom roku i dozvoljenom budžetu
 • Izradite potrebnu dokumentaciju i ocenite uspeh projekta
 • Podjednako dobro rukovodite projektima kako sa timom od 5 ljudi, tako i sa grupama timova od 100 i više članova.
Detaljan plan rada pogledajte klikom OVDE

Po završetku osnovnog nivoa obuke, možete nastaviti i sa naprednim nivoom učenja, kroz 100% praktičan rad, vežbe, radionice, konkretne projekte.

Nastavu izvodi sertifikovani projektni menadžer (nosilac PMP sertifikata – Project Management Professional), zaposlen kompaniji Wireless Media. Ono što je važno – upoznaćete se sa radom u najpoznatijem softveru za upravljanje projektima – Microsoft Project.

Obuka za posao projektnog menadžera predstavlja suštinu stvari, sa akcentom na primenjivost u svakodnevnoj poslovnoj praksi. Ogromna je prednost što se školujete i sa većinom zaposlenim ljudima, pa možete da stvarate nove kontakte i prilike za poslovnu saradnju.

Nakon kursa garantovano vam je članstvo u ALUMNI klubu – održavanje kontakta polaznika i predavača i nakon kursa, razmena iskustava, ideja, konsalting.

bankar2
 

Projektni stručnjaci potrebni su svakoj modernoj firmi

Stručnjaci za vođenje projekata potrebni su svim preduzećima, bez obzira na delatnost. Stoga se sa ovim znanjem možete lako zaposliti u:

 • svakom preduzeću iz oblasti IT industrije i razvoja softvera
 • svakoj kompaniji koja ima fabričku proizvodnju
 • firmama koje pružaju serviserske usluge
 • banakama i drugim finansijskim institucijama
 • građevinskim firmama
 • preduzećima koja pružaju konsultantske usluge
 • državnim službama koje rade na praćenju i proceni projekata.

Izvanredna praktična podrška vašem radnom iskustvu – dostupna po sniženim cenama

Junski upisni rok je u toku.  Puna cena kursa za upravljanje projektima je 20.500 dinara. Ako se prijavite do 30.05.2016., uštedećete 11.200 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijave Sertifikat
20.500 din. 55% 9.300 din. 30.05.2016.

Pozovite naše brojeve telefona  011/40-82-116 , 061 664 89 64 ili pošaljite elektronsku prijavu na: info@obukeikursevi.com

Beneficirana cena za nezaposlena lica i studente iznosi 8600 dinara. Da bi ostvarili pravo na beneficiranu cenu, studenti prilikom rezervacije kursa treba da ponesu indeks, a nezaposlena lica radnu knjižicu ili evidencioni karton.

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, a druga na početku kursa) ili na 3 mesečne rate (ako se vrši plaćanje čekovima).

Rezervacija mesta iznosi 1200 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 1200 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i ONLINE putem

 

Slični kursevi u ponudi