Postani stručan za upravljanje projektima

Veština potrebna svakoj firmi – nauči da upravljaš projektima

Da li želite da naučite interesantan, dinamičan i stimulativan posao sa kojim ćete se lako zaposliti i brzo napredovati u karijeri? Za vas je onda pravi izbor kurs projektnog upravljanja.

Obuke i kursevi vam pružaju priliku da za mesec dana ovladate veštinom upravljanja projektima i proširite svoje mogućnosti za dalji rad i karijeru.

Nauči projekt menadžment posao i zarađuj 600 – 1000 evra mesečno

Kako bi postale konkurentnije na tržištu i domaće kompanije sve češće uviđaju prednosti projektnog upravljanja. Tako i potražnja za projektnim stručnjacima stalno raste, pa ljudi koji vladaju ovim znanjima vrlo brzo dolaze do zaposlenja.

Posao projektnog menadžera je trenutno na 4. mestu najpoželjnijih poslova. To je i jedno od zanimanja gde se, bez obzira na ekonomsku krizu, beleži rast zarade.

Šta podrazumeva posao upravljanja projektima?

Osnovni zadatak stručnjaka za projekte je koordinacija i usmeravanje aktivnosti svih učesnika u jednom projektu radi što efikasnije realizacije.

Vođa projekata ima centralnu poziciju u upravljanju projektom i cilj da obezbedi da se projekat završi u najkraćem vremenskom roku i sa što manjim finansijskim troškovima.

Tokom upravljanja, vođa projekta ima nekoliko značajnih uloga: on definiše plan izrade projekta, povezuje sve učesnike projekta, posreduje u komunikaciji među investitorima i izvođačima, vodi i usmerava tim, donosi odluke, obezbeđuje i raspoređuje resurse namenjene za realizaciju projekta, rešava moguće probleme i konflikte, doprinosi pozitivnoj atmosferi, kontroliše rezultate i ispravlja nepravilnosti nastale u toku izvršavanja projekta i na kraju izrađuje potrebnu dokumentaciju.

Nakon završenog kursa upravljanja projektima bićete potpuno osposobljeni da podjednako dobro rukovodite projektima kako sa timom od 5 ljudi, tako i sa grupama timova od 100 i više članova.

Kome je namenjen kurs upravljanja projektima?

Za pohađanje kursa upravljanje projektima nije potrebno bilo kakvo predznanje iz ove oblasti.

Obuku mogu pohađati svi, a od posebne koristi može biti:

 • Početnicima koji žele da se bave vođenjem projekata
 • Nezaposlenima i ljudima koji žele da se prekvalifikuju za traženo zanimanje kako bi brže došli do posla
 • Zaposlenima, članovima projektnih timova kako bi sticanjem praktičnog znanja bili produktivniji i ubrzali unapređenje
 • Preduzetnicima, iskusnim menadžerima i rukovodiocima timova da bi upotpunili i osavremenili svoje veštine.

Projektni stručnjaci potrebni su svakoj modernoj firmi

Stručnjaci za vođenje projekata potrebni su svim preduzećima, bez obzira na delatnost. Stoga se sa ovim znanjem možete lako zaposliti u:

 • svakom preduzeću iz oblasti IT industrije i razvoja softvera
 • svakoj kompaniji koja ima fabričku proizvodnju
 • firmama koje pružaju serviserske usluge
 • banakama i drugim finansijskim institucijama
 • građevinskim firmama
 • preduzećima koja pružaju konsultantske usluge
 • državnim službama koje rade na praćenju i proceni projekata.

Kojim veštinama ćete ovladati na kursu?

Nastava obuke za vođenje projekta je interaktivnog karaktera i zasnovana isključivo na praktičnom radu polaznika. Radi se u najpoznatijem softveru za upravljanje projektima – Microsoft Project.

Po završenom kursu svaki polaznik biće sposoban da potpuno samostalno svaki projekat na najlakši način dovede do kraja. Znaće da:

 • definiše i isplanira projekat, projektne uloge i odgovornosti
 • napravi projektni plan
 • odredi najbolju metodologiju i tehnike za njegovo upravljanje
 • u potpunosti  isprati i kontroliše svaki segmenat njegove realizacije
 • sređuje projektnu dokumentaciju
 • i na kraju izvrši evaluaciju rezultata.

Na koji način se izvodi obuka?

Kurs se održava 2 puta nedeljno po 90 minuta, ukupno 4 nedelje. Termini nastave su poslepodnevni i večernji. Obuku vode sertifikovani projektni menadžeri. Polaznicima je na raspolaganju za redovne online konsultacije tokom trajanja obuke.

Za one koji bi da postignu potpunu specijalizaciju iz projektnog menadžmenta, predviđen je napredni kurs kroz izvođenje vežbi, organizovanje radionica, rad na konkretnim projektima. 100% je praktičan, kako bi posle završetka postigli  potpunu stručnost za posao projektnog menadžera.

Škola je obezbedila kvalitetan materijal u elektronskom obliku i sve tehničke pogodnosti za uspešno učenje (računari za svakog polaznika, wireless internet, LCD TV, najsavremeniji softver za rad). Male grupe (do 10 polaznika) garantuju posvećenost predavača i efikasan rad. Škola obezbeđuje besplatan prateći materijal za svakog polaznika (olovke, sveske, blokovi…). Nakon kursa, ko želi, može polagati završni test i ukoliko tačno odgovori na 70% pitanja, dobiće sertifikat kao dokaz znanja. Bez obzira na izdavanje sertifikata, svaki polaznik dobija uverenje da je kurs odslušao. Izdavanje uverenja i sertifikata je na teret škole, polaznici za to nemaju nikakve izdatke.

Broj polaznika je ograničen, prijavi se odmah i ostvari 55% popusta

Puna cena kursa za upravljanje projektima je 20.500 dinara. U toku je septembarski upisni rok. Ako se prijavite do 03.08.2015.,obuku ćete dobiti po ceni od 9300 dinara (55% popusta). Rezervacija kursa iznosi 1000 dinara i uključena je u cenu kursa. Kurs možete platiti na 3-4 mesečne rate. Sve što treba da uradite je da pozovete: 011 323 28 70, 061 664 89 64 ili pošaljete prijavu na: info@obukeikursevi.com.

Prijavu i beneficiranu cenu možete ostvariti i prijavom putem našeg ONLAJN APLIKACIONOG FORMULARA Opcija koju treba da čekirate je: Projektni menadžer. Posle toga će vas kontaktirati neko iz našeg sekretarijata.

Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Rok za upis 03.08.2015.
Regularna cena 20500 dinara
Promotivna cena 9300 dinara
Telefoni 011/323-28-70 061/664-89-64
Formular za prijavu PRIJAVI SE!

[related-items]