Postani projektni menadžer

Prema poslednjim istraživanjima, menadžeri preduzeća, prilikom zapošljavanja ljudskih resursa veliko zanimanje pokazuju za ljude koji imaju znanje iz upravljanja projektima. Jedan od najvažnijih sertifikata danas jeste baš onaj iz upravljanja projektima (PMP – Project management Proffessional).

Posao projektnog menadžera je danas izuzetno tražen. Web sajt www.certcities.com je 2011. godine zanimanje projektni menadžer stavio na 4. mesto na listi najpoželjnijih i najtraženijih.projektni-menadzer

Projektni menadžmet zastupljen je u svakoj modernoj kompaniji i moderno poslovanje danas je nezamislivo bez projektnog pristupa u upravljanju.

Iz tog razloga, osmislili smo kurs koji će Vas uvesti u sve tajne uspešnog upravljanja projektima i koji će Vam širom otvoriti vrata uspeha u profeionalnoj karijeri.

Kurs Postani projektni menadžer namenjen je svim zainteresovanim osobama čiji posao zahteva upotrebu znanja iz oblasti upravljanja projektima.

Kurs projektnog menadžmenta namenjen je kako potpunim početnicima u upravljanju projektima tako i iskusnim rukovodiocima na različitim nivoima. Namenjen je i članovima projektnih timova, njihovim nadređenim i menadžerima koji upravljanju projektima sa strateškog nivoa, inženjerima iz IT sektora, zaposlenima u finansijskim institucijama i bankama, agencijama, konsultantskim kućama, zaposlenima u građevinskoj industiji, zaposlenima u državnoj upravi i svim  drugim zaposlenim koji rade na praćenju i evaulaciji projekata.projektni-menadzment

Ovo su teme koje će biti obrađene na kursu projektnog menadžmenta:

 • Upotreba projektnog koncepta u organizaciji i sagledavanje projekta kao posla u okviru organizacije;
 • Definisanje vrste projekta, projektnih uloga i odgovornosti;
 • Definisanje metodologije za upravljanje projektima;
 • Pravljenje projektnog plana;
 • Formiranje organizacije za upravljanje projektima;
 • Definisanje komunikacije na projektu;
 • Projeknte metode i tehnike;
 • Planiranje realizacije projekta;
 • Praćenje i kontrola realizacije projekta;
 • Softverski paketi (MS Project) za upravljanje projektima;
 • Merenje kvaliteta.

Polaznici će tokom kursa dobiti potreban elektronski materijal iz projektnog menadžmenta.

Za kurs Postani projektni menadžer nije potrebno predznanje iz oblasti projektnog menadžmenta.

Nakon završenog kursa znaćete da upravljate vremenom, novcem (troškovima), da upravljate ljudskim resursima, neizvesnošću, kvalitetom itd. Moći ćete da radite u skoro svakom preduzeću u Srbiji, jer su ljudi sa znanjem projektnog menadžmenta neophodni svakoj moderno orijentisanoj kompaniji ili firmi. projektni-menadzer-zanimanje

Kurs upravljanje projektima traje 4 nedelje. Dinamika kursa je 2 puta nedeljno. Obezbeđen je rad u najpoznatijem softveru za upravljanje projektima: Microsft Project-u.

Cena kursa iznosi 21.000 dinara. Aprilski upisni rok je u toku. Za sve prijave do 25.04.2014., dobijate 55% popusta na kurs (9500 umesto 21 hiljada dinara). Dovoljno je samo da pozovete na: 011 323 28 70, 061 664 89 64 ili pošaljete prijavu na: info@obukeikursevi.com

Prijavu i beneficiranu cenu možete ostvariti i prijavom putem našeg ONLAJN APLIKACIONOG FORMULARA Opcija koju treba da čekirate je: Projektni menadžer. Posle toga će Vas kontaktirati neko iz našeg sekretarijata.

Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa Mesec dana
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Rok za upis 25.04.2014.
Regularna cena 21000 dinara
Promotivna cena 9500 dinara
Telefoni 011/323-28-70 061/664-89-64
Formular za prijavu PRIJAVI SE!

[related-items]