Postani stručan za upravljanje projektima

Veština potrebna svakoj firmi – nauči da upravljaš projektima

Da li želite da naučite interesantan, dinamičan i stimulativan posao sa kojim ćete se lako zaposliti i brzo napredovati u karijeri? Za vas je onda pravi izbor kurs projektnog upravljanja.

Obuke i kursevi vam pružaju priliku da za mesec dana ovladate veštinom upravljanja projektima i proširite svoje mogućnosti za dalji rad i karijeru.

Nauči projekt menadžment posao i zarađuj 600 – 1000 evra mesečno

Kako bi postale konkurentnije na tržištu i domaće kompanije sve češće uviđaju prednosti projektnog upravljanja. Tako i potražnja za projektnim stručnjacima stalno raste, pa ljudi koji vladaju ovim znanjima vrlo brzo dolaze do zaposlenja.

Posao projektnog menadžera je trenutno na 4. mestu najpoželjnijih poslova. To je i jedno od zanimanja gde se, bez obzira na ekonomsku krizu, beleži rast zarade.

Šta podrazumeva posao upravljanja projektima?

Osnovni zadatak stručnjaka za projekte je koordinacija i usmeravanje aktivnosti svih učesnika u jednom projektu radi što efikasnije realizacije.

Vođa projekata ima centralnu poziciju u upravljanju projektom i cilj da obezbedi da se projekat završi u najkraćem vremenskom roku i sa što manjim finansijskim troškovima.

Tokom upravljanja, vođa projekta ima nekoliko značajnih uloga: on definiše plan izrade projekta, povezuje sve učesnike projekta, posreduje u komunikaciji među investitorima i izvođačima, vodi i usmerava tim, donosi odluke, obezbeđuje i raspoređuje resurse namenjene za realizaciju projekta, rešava moguće probleme i konflikte, doprinosi pozitivnoj atmosferi, kontroliše rezultate i ispravlja nepravilnosti nastale u toku izvršavanja projekta i na kraju izrađuje potrebnu dokumentaciju.

Nakon završenog kursa upravljanja projektima bićete potpuno osposobljeni da podjednako dobro rukovodite projektima kako sa timom od 5 ljudi, tako i sa grupama timova od 100 i više članova.

Kome je namenjen kurs upravljanja projektima?

Za pohađanje kursa upravljanje projektima nije potrebno bilo kakvo predznanje iz ove oblasti.

Obuku mogu pohađati svi, a od posebne koristi može biti:

 • Početnicima koji žele da se bave vođenjem projekata
 • Nezaposlenima i ljudima koji žele da se prekvalifikuju za traženo zanimanje kako bi brže došli do posla
 • Zaposlenima, članovima projektnih timova kako bi sticanjem praktičnog znanja bili produktivniji i ubrzali unapređenje
 • Preduzetnicima, iskusnim menadžerima i rukovodiocima timova da bi upotpunili i osavremenili svoje veštine.

Projektni stručnjaci potrebni su svakoj modernoj firmi

Stručnjaci za vođenje projekata potrebni su svim preduzećima, bez obzira na delatnost. Stoga se sa ovim znanjem možete lako zaposliti u:

 • svakom preduzeću iz oblasti IT industrije i razvoja softvera
 • svakoj kompaniji koja ima fabričku proizvodnju
 • firmama koje pružaju serviserske usluge
 • banakama i drugim finansijskim institucijama
 • građevinskim firmama
 • preduzećima koja pružaju konsultantske usluge
 • državnim službama koje rade na praćenju i proceni projekata.

Kojim veštinama ćete ovladati na kursu?

Nastava obuke za vođenje projekta je interaktivnog karaktera i zasnovana isključivo na praktičnom radu polaznika. Radi se u najpoznatijem softveru za upravljanje projektima – Microsoft Project.

Po završenom kursu svaki polaznik biće sposoban da potpuno samostalno svaki projekat na najlakši način dovede do kraja. Znaće da:

 • definiše i isplanira projekat, projektne uloge i odgovornosti
 • napravi projektni plan
 • odredi najbolju metodologiju i tehnike za njegovo upravljanje
 • u potpunosti  isprati i kontroliše svaki segmenat njegove realizacije
 • sređuje projektnu dokumentaciju
 • i na kraju izvrši evaluaciju rezultata.

Na koji način se izvodi obuka?

Kurs se održava 2 puta nedeljno po 90 minuta, ukupno 4 nedelje. Termini nastave su poslepodnevni i večernji. Obuku vode sertifikovani projektni menadžeri. Polaznicima je na raspolaganju za redovne online konsultacije tokom trajanja obuke.

Škola je obezbedila kvalitetan materijal u elektronskom obliku i sve tehničke pogodnosti za uspešno učenje (računari za svakog polaznika, wireless internet, LCD TV, najsavremeniji softver za rad). Male grupe (do 10 polaznika) garantuju posvećenost predavača i efikasan rad. Škola obezbeđuje besplatan prateći materijal za svakog polaznika (olovke, sveske, blokovi…). Nakon kursa, ko želi, može polagati završni test i ukoliko tačno odgovori na 70% pitanja, dobiće sertifikat kao dokaz znanja. Bez obzira na izdavanje sertifikata, svaki polaznik dobija uverenje da je kurs odslušao. Izdavanje uverenja i sertifikata je na teret škole, polaznici za to nemaju nikakve izdatke.

Broj polaznika je ograničen, prijavi se odmah i ostvari 55% popusta

Puna cena kursa za upravljanje projektima je 19.400 dinara. U toku je februarski upisni rok. Ako se prijavite do 02.02.2015.  i obuku ćete dobiti po 9700 dinara (55% popusta). Cena kursa za nezaposlena lica i studente iznosi 9000 dinara. Rezervacija kursa je 1400 dinara (rezervacija je uključena u cenu kursa).

Pozovite naše brojeve telefona  011 323 28 70, 061 664 89 64 ili pošaljite elektronsku prijavu na: info@obukeikursevi.com

Prijavu i beneficiranu cenu možete ostvariti i prijavom putem našeg ONLAJN APLIKACIONOG FORMULARA Opcija koju treba da čekirate je: Projektni menadžer. Posle toga će vas kontaktirati neko iz našeg sekretarijata.

Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Rok za upis 02.02.2015.
Regularna cena 21000 dinara
Promotivna cena 9700 dinara
Telefoni 011/323-28-70 061/664-89-64
Formular za prijavu PRIJAVI SE!

[related-items]