Postani poslovni asistent – jer tražnja za njima nikada ne opada

Ovo je posao koji možeš raditi bez obzira na stručnu spremu

Više za posao ne moraš da brineš! Završi kurs za poslovnog asistenta i postani osoba potrebna svakoj firmi – bez obzira čime se bavi i kolika je.

Uzmimo za primer jednu veću kompaniju. Svakako, da bi bila uspešna, mora da ima rukovodeći kadar, HR menadžere, marketing stručnjake, finansijske eksperte… Ali bez tebe, sposobnog poslovnog asistenta, garantovano sve pada u vodu. Ako direktor ne zna ima li i koliko sastanaka danas; ili se nije čuo sa bitnim klijentom, jer je mejl otišao u spam, a na telefon se niko nije javio; ako nema papira, a hitno je potrebno odštampati važan dokument… Sigurno će se brzo zapitati: da li da ustanem ili da odustanem.

Bez dileme i šale, firma će biti u ozbiljnom problemu ako nema podršku odličnog poslovnog asistenta.

BROJ SLOBODNIH MESTA

5

Poslovni sekretar
Posao poslovnog sekretara

Zato je poslovni asistent, već 9 godina, u samom vrhu najtraženijih zanimanja u Srbiji

Poslednji podaci sa sajta poslovi.infostud.com ovo jasno ilustruju. Istraživanje rađeno za 2016. godinu pokazuje da je rad u administraciji na 3. mestu najtraženijih poslova u Srbiji. Do sličnih podataka došla je i Nacionalna služba za zapošljavanje. A ono što je interesantno, tako visoka tražnja za ofis radnicima konstantna je poslednjih 9 godina – uvek se nalaze u prvih 5 najpoželjnijih radnika.

Stvar je jasna. Firme vape za osobom koja će držati stvari pod kontrolom i pružati ključnu podršku poslovanju. To se i dobro plaća. Prosečna plata u sektoru administracije je 350-400 evra, ali sa povećanjem iskustva i odgovornosti, ta cifra može da dostigne raspon i od 500-1000 evra.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Ma ko plaća običnu sekretaricu 1000 evra?

Ako ti se ovo pitanje mota po glavi, da razjasnimo.

Danas i ne postoje više “obične sekretarice” koje se samo javljaju na telefon i vode papirologiju. Za te poslove ti ni ne treba posebna obuka. Danas, kad je administracija u pitanju, od zaposlenog se očekuje da zna mnogo više, da se stalno usavršava i prati trendove u poslovanju.

Zato ćeš nakon ovog kursa ti postati potpuno obučen poslovni asistent, spreman za rad i u najvećim firmama. Dobićeš praktično i odmah upotrebljivo znanje ofis poslova, tako da ćeš moći uspešno da radiš na različitim pozicijama:

 • poslovni asistent
 • personalni asistent direktora
 • poslovni sekretar
 • administrativni asistent/savetnik
 • Ofice menadžer

Bitne informacije o kursu poslovni asistent

Obuka za poslovnog asistenta traje 4 nedelje. Časovi su osmišljani tako da naučiš maksimum praktičnih stvari za minimalno vreme i stekneš mogućnost da ih efikasno primeniš u poslu. Plan i program kursa osmišljen je od strane profesionalnog ofis menadžera, što garantuje da ćeš dobiti najaktuelnije znanje iz oblasti administracije.

Ako želiš da postigneš potpunu specijalizaciju u poslu i za 60% povećaš šanse da radiš kao deo top menadžmenta, imaš mogućnost da nastaviš školovanje i završiš napredni nivo kursa poslovni asistent. Napredni nivo ima za cilj da svoje prethodno stečeno znanje podigneš na viši nivo – kroz vežbe, radionice, rad na konkretnim primerima i studijama slučaja i stekneš viši naziv Office menadžer.

Kurs poslovnog sekretara
 • Upoznavanje sa zahtevima pozicije i poželjnim veštinama i osobinama;
 • Način funkcionisanja malih, srednjih i velikih preduzeća;
 • Osnove kancelarijskog poslovanja (nabavka i evidencija kancelarijskog materijala, slanje brze pošte, organizacija službenih putovanja…);
 • Poslovna korespodencija (usmena i pisana);
 • Veštine interne i eksterne komunikacije;
 • Osnove HR-a (ugovori o radu i rešenja o prestanku radnog odnosa, prijava/odjava radnika, odmori i bolovanja…);
 • Praktično tumačenje, popunjavanje i sastavljanje poslovne dokumentacije;
 • Kontrola i arhiviranje poslovne dokumentacije;
 • Osnovni knjigovodstveno-blagajnički poslovi;
 • Ostvarivanje kontakta sa internim i eksternim službama (banke, državne institucije), praćenje i poštovanje procedura;
 • Pravilno organizovanje radnog vremena;
 • Organizacija sastanaka;
 • Upotreba računara i interneta za konkretne potrebe pozicije (MS Office paket ).

Evo kako da se prijaviš i ostvariš 50% popusta

Majski upisni rok je u toku. Puna cena kursa poslovnog asistenta iznosi 17.500 dinara. Imaš priliku da iskoristiš promo period i kurs platiš upola cene. Ako se prijaviš do 23.04.2018. cena kursa iznosi 8.750 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
17.500 din 50% 8.750 din 23.04.2018.

Rezervacija mesta je obavezna. Iznosi 1.900 dinara i uračunata je u cenu kursa. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata. Cena naprednog nivoa učenja iznosi 8950 din/mesečno. Za stare polaznike obezbeđen je dodatni popust. Prema Vašoj želji, škola može organizovati i individualne časove učenja. Trajanje, cenu i dinamiku nastave dogovarate sa našim savetnicima za upis.

Telefoni za prijave su 011/4082 116 ili 061 664 89 64, a možeš nam pisati i na mejl info@obukeikursevi.com. Takođe, možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara