Broj slobodnih mesta

5

Prijavi se na kurs

Kurs za poslovnog sekretara, dobra šansa za uspešnu karijeru

Prvi utisak koji jedna firma ostavi na svoje klijente i poslovne saradnike može biti presudan za njeno uspešno poslovanje. Zato, pozicija poslovnog sekretara, kao prvog lica kompanije, iz dana u dan sve više dobija na značaju, a nova radna mesta otvaraju se stalno – posao poslovnog sekretara zauzima ubedljivo 1. mesto na listi najtraženijih poslova u oblasti administracije.

Posao poslovnog sekretara je zanimljiv, izazovan i zahteva poznavanje posebnih metoda poslovanja. Zato ako ste ambiciozni, spremni da postanete vredan resurs svake firme, organizator posla i desna ruka upravljačkog kadra, svim potrebnim veštinama i praktičnim znanjima možete ovladati na obuci za poslovnog sekretara.

ebookebook


Kako izgleda kurs poslovnog sekretara?

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Osnovni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Materijali Elektronski oblik
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Zvanično obrazovanje, nažalost, pruža malo ili nimalo mogućnosti za praksu, što je veliki problem prilikom traženja posla.

Kurs za poslovnog sekretara zato je koncipiran tako da vas osposobi da odgovorite na zahteve brojnih poslodavaca u Srbiji.

Program je zanimljiv i potkrepljen brojnim praktičnim primerima, što stečeno znanje automatski čini primenljivim u struci. Zahvaljujući tome postaćete konkurentniji na tržištu rada i svojim znanjem izdvojiti se od drugih. Predavači su stručnjaci, profesionalci sa bogatim iskustvom, što vam ostavlja mogućnost da im postavite i pitanja koja izlaze i van predviđenih tema na samoj obuci.

Plan rada osnovnog kursa

Za one koji bi da postignu potpunu specijalizaciju iz oblasti office menadžmenta, predviđen je 100% praktičan napredni kurs kroz izvođenje vežbi, organizovanje radionica, rad na konkretnim primerima i studijama slučaja.

Plan rada naprednog kursa

Da se skloni barijera i pokrene karijera

Aprilski upisni rok je u toku.  Iskoristite priliku i prijavite se na obuku što pre po promotivnoj ceni.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijave Sertifikat
17.500 din. 50% 8.750 din. 27.03.2017.

Telefoni za prijave su 011/40-82-116  ili 061 664 89 64, a možete nam pisati i na mejl info@obukeikursevi.com

Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, a druga na početku kursa) ili na 3 mesečne rate (ako se vrši plaćanje čekovima).

Rezervacija mesta iznosi 1200 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 1200 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i ONLINE putem