011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Mogućnost zaposlenja u digital marketing agenciji “Marketarica”

Pozicija: grafički dizajner u internet marketingu

Želite dobar posao u kome možete da kombinujete savremene tehnologije i svoju kreativnost? Onda je vreme da uplovite u vode vizuelne komunikacije i upišete kurs grafičkog dizajna za internet marketing. Za ovaj posao nije vam neophodna nikakva posebna diploma. Sve što vam je potrebno jeste dobro praktično znanje koje možete steći za samo 12 dana na intenzivnom kursu grafičkog dizajna za internet marketing.

Šta je grafički dizajn za internet marketing?

Grafički dizajn doprinosi poboljšanju imidža firme i online reputacije. Grafički dizajn društvenih mreža sastoji se u kreativnom dizajnu svake stranice (Facebook, Twitter, YouTube, Google +, Instagram, Pinterest, …) kreiranjem i postavljanjem kreativnih grafičkih i vizuelnih elemenata uz poštovanje tehničkih zahteva svakog alata (format, mesto elemenata, optimizovani prikaz za tablete i pametne telefone…).

Na obuci grafičkih dizajnera za internet marketing naučićete:

Na obuci grafičkih dizajnera za internet marketing usvojićete tehnike za uspešno kreiranje i obradu digitalnih fotografija i ilustracija. Naučićete kako da ih prilagodite publici na društvenim mrežama, ali i kako da ih valjano formatirate i opremite tekstualnim sadržajem. Sve ovo moći ćete da učinite prateći nezaobilazne principe dobrog dizajna koji će vas voditi na putu stvaranja efektivnih i privlačnih grafičkih rešenja.

Vizualni materijali moraju biti osmišljeni i kreirani profesionalno, relevantno i originalno kako bi se osigurali optimalni rezultati! Osnovni element izgradnje svakog brenda je doslednost. Potrebno je od pet do sedam utisaka da ljudi počnu prepoznavati brend. To znači da je ponavljanje ključnih elemenata brenda – logotipa, boje i fonta – presudno. Ako vaš dizajn izgleda dosledno i povezano, onda korisnici mogu da formiraju jasniju sliku o brendu. Ali, ukoliko dizajn društvenih mreža svaki put izgleda drugačije, neće biti kumulativnog efekta brendiranja (osim što ćete postići da korisnici ne znaju šta da očekuju).

Shodno ovim smernicama vežbe na obuci će imati za cilj prepoznavanje i korišćenje ključnih elemenata dizajna za internet marketing:

  • Identifikacija društvenih medija za obradu
  • Obnova postojećih grafičkih elemenata
  • Procena tehničkih ograničenja za svaku društvenu mrežu
  • Grafički dizajn (avatari, baneri, pozadine)
  • Isporuka vizuelnih slika ili postavljanje vizuelnih slika na profilima i stranicama društvenih mreža.

Poslednja 4 časa biće posvećena marketingu na društvenim mrežama i korišćenju grafičkog dizajna u marketingu na društvenim mrežama.

Obuka je intenzivna i trajaće 12 radnih dana. Termini su večernji. Planirani start obuke je polovinom marta 2021. 

 

Svi polaznici obuke automatski ulaze u proces selekcije za posao u agenciji “Marketarica”.

Po završetku kursa grafičkog dizajna za internet marketing moćićete da radite u marketinškim agencijama, različitim preduzećima koja žele da prave svoje reklame, medijskim kućama ili da novac zarađujete kao freelancer.

Praktično znanje bez suvišne teorije

Intenzivni kurs grafičkog dizajna za internet marketing napravljen je tako da polaznike, na najbrži mogući način, opremi veštinama neophodnim za uspešan rad u oblasti internet marketinga.

Puna cena obuke za grafičke dizajnere iznosi 15800 dinara, ali prijavom do 05.03.2021. ostvarujete pravo na 50% popusta i platićete samo 7900 dinara.

Popust možete ostvariti prijavom preko Online formulara ili pozivom na brojeve 060 66 48 967 ili 011 4092 613 svakog radnog dana od 10h do 17h.

ONLINE prijava:

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email

CLOSE
CLOSE