011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Digital marketing agencija “Marketarica” iz Beograda, u saradnji sa školom Obuke i kursevi, traži kandidate za poziciju:

Content Creator – Kopirajter na društvenim mrežama

Ako si TI osoba koja:

  • Vidi sebe u digital marketingu
  • Želi da radi i pristojno živi od svog rada
  • Motivisana, otvorena i ljubazna
  • Željna novih znanja i izazova
  • Usmerena ka poslovnim rezultatima
  • Poznaje engleski jezik ( B1)

Daj šansu svojoj kreativi. Upiši specijalizovanu obuku za poziciju Content Creator i stekni mogućnost zaposlenja u agenciji Marketarica.

Verovatno se pitaš šta bi radio taj Content Creator? Jednostavno, vodio naloge na društvenim mrežama, pisao zanimljive postove  na Facebook grupama/stranicama i upravljao sa najpoznatijim Facebook softverom- Ads manager.

Obuka je intenzivna i traje 10 radnih dana, nakon čega automatski ulaziš u proces selekcije za posao u agenciji Marketarica.

Obuku drže Senior Copywriter Iva Marinković i Dubravka Vasiljević, generalni direktor agencije Marketarica. Imaćeš priliku da učiš od ljudi koji su svoje znanje stekli radom na američkom i drugim inostranim tržištima.

Pre početka obuke, potrebno je da navratiš do škole Obuke i kursevi, zbog testiranja nivoa znanja engleskog jezika i donošenja tvog CV-a.

Puna cena intenzivne specijalističke obuke za poziciju Content Creator iznosi 15.800 rsd. Ako se prijaviš do petka, 12.03.2021. , ostvaruješ popust od 50%. Cena sa popustom iznosi 7900 dinara.

Start obuke je početkom marta. Rezervaciju mesta i potvrdu svog učešća na obuci obezbeđuješ uplatom iznosa od 7.900 dinara, ličnim dolaskom u školu “Obuke i kursevi”.

Da dobiješ sve potrebne informacije o datoj poziciji, modelu zapošljavanja, samoj kompaniji… pozovi 060 66 48 967 ili 011 4092 613 svakog radnog dana od 10h do 17h.

ONLINE prijava:

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email

CLOSE
CLOSE