Postani stručnjak koji dobro naplaćuje svoje znanje. Za samo 6 meseci nauči sve tajne web i PHP programiranja

PHP programeri koji poseduju dobro znanje i volju da rade, to je ono što poslodavci danas traže i izdašno plaćaju. Zato, ako voliš računare, želiš da naučiš kako web sajtovi i internet rade “ispod haube”, radiš svoj posao iz snova i dobro zaradiš, dileme nema. PHP napredni program je sve što ti je potrebno kako bi postao PHP junior programer. Za samo 6 meseci tvoja budućnost biće osigurana. Objektno orijentisano programiranje, koje je neophodno za zvanje PHP junior programera, imaćeš u malom prstu.

Neophoda uslov za učešće na PHP naprednom kursu jeste osnovno poznavanje PHP jezika. Za ljude bez osnovnog znanja PHP – a obezbedli smo uvodni-osnovni kurs PHP -a

 

 

 

BROJ SLOBODNIH MESTA

7

php akademija

PHP akademija – za web programiranje od A do Š

Nemaš iskustva? Ako imaš volje, nema problema. Na PHP naprednom kursu ovladaćeš znanjima koja su izuzetno tražena na tržištu rada. PHP napredni program osmišljen je tako da stičeš tačno one veštine koje poslodavci zahtevaju od PHP junior programera.

Mesto održavanja Beograd
Trajanje kursa 6 meseci
Nivo učenja Napredni
Termini 2 x nedeljno
Fond časova 96
Broj polaznika po grupi Max 11
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs

Za sebe želiš maksimum i samo ono najbolje, zar ne? Zato ako već znaš da radiš u HTML i CSS jezicima, vreme je za učenje PHP programiranja i backend developmenta kojim ćeš svoju vrednost na tržištu rada povećati čak 3 puta. To znači da ćeš:

  • zarađivati 3 puta više nego li samo sa znanjem web dizajna
  • 3 puta lakše pronalaziti posao
  • posedovati 3 puta veće znanje od web dizajnera.
php programiranje

Pitaš se kako to?

Web programeri prave deo sajta koji korisnici vide na internetu. Međutim PHP programeri prave programe koji se izvršavaju na samom serveru, kreiraju i upravljaju bazama podatka i omogućavaju da sve besprekorno radi. Dakle, PHP developeri lestvicu podižu na viši nivo, a bez njih, ili bolje reći, bez tebe, internet bi jednostavno stao.

Naša kompanija sarađuje sa velikim brojem inostranih i domaćih partnera. Šta ovo za tebe znači?

Znači da, odmah po završetku PHP naprednog programa imaš mogućnost da dobiješ posao ili praksu koja će ti pružiti dragoceno iskustvo i olakšati pronalaženje posla.

Dakle, upisom na PHP napredni nivo dobijaš više od znanja. Stičeš priliku da postaneš deo grupe polaznika koja je, odmah po završetku obuke, pronašla dobar posao. O ovome možeš videti više u odeljku o uspesima naših polaznika.

Šta sve dobijaš na PHP naprednom programu?

  • Učenje kroz rad na praktičnim primerima i direktnu pripremu za novu karijeru
  • Usvajanje znanja kroz pravljenje web sajta i PHP programa
  • Svoj online portfolio jer će svi projekti na kojima radiš biti postavljeni na GitHub-u hosting servisu za postavljanje sofverskih projekta koje možeš pokazati budućem poslodavcu
  • Mogućnost da dobiješ posao direktno od strane predavača Stojana Trajkovića, iskusnog programera sa stotinama projekata iza sebe, i to odmah po završetku obuke.

Ne veruješ da je lako naći posao kao PHP developer?

Otvori oglase i baci pogled. Veruješ li sada?

Detaljan plan i program PHP naprednog programa, preuzmi OVDE.

Upisni rok je u toku iskoristi popust

Majski upisni rok je u toku. Puna cena PHP naprednog programa iznosi 17.800 din/mesečno. Za sve koji se prijave do 23.04.2018. škola obezbeđuje 50% popusta na punu cenu programa. Tako je osobama koje rade omogućeno da obuku plaćaju 8.900 din/mesečno, dok cena za nezaposlene iznosi 8.000 din/mesečno.

Zaposlena lica

Nezaposlena lica

Puna cena 17800 din/mesečno Puna cena 17800 din/mesečno
Popust 50% Popust 55%
Promo cena 8900 din/mesečno Promo cena 8000 din/mesečno
Prijave do 23.04.2018. Prijave do 23.04.2018.

Obuku je moguće platiti čekovima na vise mesečnih rata u dogovoru sa našim koordinatorima upisa.

Rezervacija mesta iznosi 2000 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Sve što treba da uradiš je da pozoveš: 011/40-82-116 , 061 664 89 64 ili pošalješ prijavu na: info@obukeikursevi.com.

Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

ONLINE PRIJAVA:

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email