Obuka za posao na Facebook-u

i ostalim društvenim mrežama

Prisutni ste na Fejsbuku svaki dan. I to za džabe. Ako već koristite ovu društvenu mrežu za lične svrhe i zabavu, zašto ne biste i zarađivali od nje?

Kako? Radom u kancelariji ili od kuće za firme u Srbiji, kao stalni ili honorarni saradnik. Obučite se za posao Community administratora/administratora društvenih mreža i nešto što vam je do sad služilo kao sredstvo za zabavu, pretvorite u alat za zaradu i posao.

BROJ SLOBODNIH MESTA

4

Facebook kurs
Kurs reklamiranja na Facebooku

Fejsbuk i druge društvene mreže su naizgled besplatne i jednostavne, ali zahtevaju poznavanje pravila ponašanja

Jedno je imati lični profil na Fejsbuku, a sasvim drugo voditi fan stranicu neke firme. Prvo može svako i tu nema dobrog ili lošeg.

Međutim, ako na fan stranici ne delite odgovarajuće sadržaje u pravo vreme, ne znate da uradite efektnu reklamu, da pratite i tumačite statistiku, nepoznata vam je poslovna komunikacija… nećete u problemu biti samo vi, već firma, njen imidž i profit.

Ovo nijedna kompanija neće sebi dozvoliti i zato je svaka spremna da dobro plati svog Community administratora: 350 do 500 evra.

Ništa vas ne sprečeva da istovremeno radite kampanje za 2-3 firme, zaradite 500-1000 evra mesečno i da vam ostane vremena na pretek. Sve što vam treba jeste obuka za posao administratora društvenih mreža.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Program nastave kursa Administrator društvenih mreža čine sledeće oblasti:

  • Prvi korak uspešnog nastupa – pravljenje Fan stranica i grupa na Fejsbuku;
  • Kako da privučete nove i zadržite stare fanove kroz prepoznatljivu izgradnju brenda na Fejsbuku;
  • Najbrži efekti promocije i prodaje na Fejsbuku – pravite zanimljive oglase i pratite rezultate oglašavanja;
  • Pravilno kreiranje poslovnih događaja i nagradnih igara;
  • Kako do uspešne marketing kampanje na društvenim mrežama.
Kurs Facebook oglasavanja

Šta možete očekivati tokom i nakon kursa za administratora društvenih mreža?

Nastavu vode profesionalni Community menadžeri i dostupni su vam za besplatne konsultacije tokom kursa – uživo i putem mejla. Radite u malim grupama, u potpuno tehnički opremljenim učionicama, gde svaki učesnik obuke dobija svoj računar za rad.

Ulaganje u kvalitetno obrazovanje je najbolja investicija u životu!

Januarski upisni rok je u toku. Puna cena Facebook obuke iznosi 17.400 dinara. Za sve prijave do 18.12.2017. dobijate 50% popusta na kurs (8.700 umesto 17.400 dinara).

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
17.400 din 50% 8.700 din 18.12.2017.

Telefoni za prijave su: 011/40-82-116 , 061 664 89 64. Promo cenu možete ostvariti i prijavom putem našeg ONLAJN APLIKACIONOG FORMULARA. Opcija koju treba da čekirate je: Fejsbuk (community) menadžer. Posle toga će vas kontaktirati neko iz našeg sekretarijata.

Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, a druga na početku kursa) ili na 3 mesečne rate (ako se vrši plaćanje čekovima).

Rezervacija mesta iznosi 1900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 1900 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara

CLOSE
CLOSE