Broj slobodnih mesta

9

Prijavi se na kurs

Želite dobro plaćen posao na Guglu?

Gugl je nekoliko godina unazad najjača kompanija na svetu – 2014. je zaradila 66 milijardi dolara. Najveći deo njenih prihoda dolazi od sistema za pravljenje efikasnih internet reklama. Firme u zemlji i inostranstvu sve više prelaze na ovaj oblik marketinga, jer su troškovi oglašavanja višestruko niži u odnosu na klasično oglašavanje (TV, radio, novine…), a efekti neuporedivo bolji. Zbog toga raste potražnja za osobama koje znaju da prave Gugl reklame, što je sjajna šansa za sve koji žele da imaju širok izbor klijenata (domaće i/ili strane kompanije), prekvalifikuju se za poslove marketinga, usavrše postojeće marketing znanje…

ebookebook

Iskoristite svoju šansu i naučite odlično plaćen posao. Reklamna kampanja po jednom web sajtu u Srbiji plaća se od 350 do 500 evra,  dok se Gugl projekt po jednom sajtu u inostranstvu plaća od 800 do 1000 evra.

Kako bi odgovorili na sve sve veću tražnju za ovom vrstom kadra od strane poslodavaca, Obuke i kursevi organizuju intenzivnu obuku za Google AdWords administratora.


infographic_adwords
Mesto održavanja Beograd
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Materijali Elektronski oblik
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Zahvaljujući ovom specijalističkom programu imaćete prednost pri zapošljavanju ili napredovanju u poslu, čak i nad kolegama koji imaju više radnog iskustva od Vas.

Lekcije su kratke, veoma jasne, bez previše teorije i sa konkretnim primerima iz prakse. Tokom Google AdWords obuke imaćete nekoliko vežbi i domaćih zadataka (vežbanje ključnih reči, pisanje reklamnih naslova i ponuda, čitanje Gugl tabele, analiza i korekcija reklamnih kampanja).

Predavač na kursu je visokostručna osoba iz prakse, koja ima iza sebe veliki broj uspešno realizovanih Gugl reklamnih kampanja. Uvek dostupan da odgovori na svako vaše pitanje i sve drugo što Vas kao polaznika može interesovati.

Obezbeđeni su svi neophodni uslovi za uspešno savlađivanje Gugl kursa (laptop i desktop računari, wireless internet, potrebni program za rad – Google AdWords softver).


 

Detaljan plan rada pogledajte klikom OVDE

Donesite odluku: Upisni rok je toku

Martovski upisni rok je u toku.  Iskoristite priliku i kurs pohađajte po znatno sniženim cenama. Ako se prijavite do 20.02.2017., umesto 17.500 dinara, platićete upola manje (8750 din.). Sve što je potrebno da uradite da biste se prijavili po sniženoj ceni je da nas pozovete na 011/40-82-116  ili 061 664 89 64.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
17.500 din 50% 8.750 din 20.02.2017.

Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, a druga na početku kursa) ili na 3 mesečne rate (ako se vrši plaćanje čekovima).

Rezervacija mesta iznosi 1200 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 1200 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Prijavu i beneficiranu cenu možete ostvariti i popunjavanjem ONLAJN APLIKACIONOG FORMULARA Opcija koju treba da čekirate je: Postani menadžer reklamnih kampanja. Nauči da praviš Gugl reklame. Posle toga će Vas kontaktirati neko iz našeg sekretarijata.

 

Na ovaj kurs možete se prijaviti i ONLINE putem