Želite dobro plaćen posao na Guglu?

Da, moguće je!

Gugl je nekoliko godina unazad najjača kompanija na svetu – 2014. je zaradila 66 milijardi dolara. Najveći deo njenih prihoda dolazi od sistema za pravljenje efikasnih internet reklama. Firme u zemlji i inostranstvu sve više prelaze na ovaj oblik marketinga, jer su troškovi oglašavanja višestruko niži u odnosu na klasično oglašavanje (TV, radio, novine…), a efekti neuporedivo bolji.

BROJ SLOBODNIH MESTA

4

Kurs google adwords
Kurs google reklamiranja

Zbog toga raste potražnja za osobama koje znaju da prave Gugl reklame, što je sjajna šansa za sve koji žele da imaju širok izbor klijenata (domaće i/ili strane kompanije), prekvalifikuju se za poslove marketinga, usavrše postojeće marketing znanje…

Iskoristite svoju šansu i naučite odlično plaćen posao. Reklamna kampanja po jednom web sajtu u Srbiji plaća se od 350 do 500 evra,  dok se Gugl projekt po jednom sajtu u inostranstvu plaća od 800 do 1000 evra.

Kako bi odgovorili na sve sve veću tražnju za ovom vrstom kadra od strane poslodavaca, Obuke i kursevi organizuju intenzivnu obuku za Google AdWords administratora.

Sta radi Google AdWords administrator

Zahvaljujući ovom specijalističkom programu imaćete prednost pri zapošljavanju ili napredovanju u poslu, čak i nad kolegama koji imaju više radnog iskustva od Vas.

Lekcije su kratke, veoma jasne, bez previše teorije i sa konkretnim primerima iz prakse. Tokom Google AdWords obuke imaćete nekoliko vežbi i domaćih zadataka (vežbanje ključnih reči, pisanje reklamnih naslova i ponuda, čitanje Gugl tabele, analiza i korekcija reklamnih kampanja).

Predavač na kursu je visokostručna osoba iz prakse, koja ima iza sebe veliki broj uspešno realizovanih Gugl reklamnih kampanja. Uvek dostupan da odgovori na svako vaše pitanje i sve drugo što Vas kao polaznika može interesovati.

Obezbeđeni su svi neophodni uslovi za uspešno savlađivanje Gugl kursa (laptop i desktop računari, wireless internet, potrebni program za rad – Google AdWords softver).

Mesto održavanja Beograd
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Plan i program Gugl kursa čine sledeće nastavne oblasti:

  • Pojam internet marketinga i Gugl tržišta;
  • Predstavljanje Google AdWords sistema;
  • Prezentacija pretrazivača, razlika između organske i plaćene pretrage. View source. Praćenje konkurencije. Keyword Planner alat;
  • Predstavljanje Gugl aplikacije. Otvaranje Gugl naloga. Podešavanje parametara. Pojam ključnih reči. Nivoi reklamiranja;
  • Pisanje efektnih marketinških naslova. Pisanje ponude. Alati za praćenje efekata reklame. Dijagnoza ključnih reči. Google analitika;
  • Licitiranje cena ključnih reči. Budžetiranje. Praćenje trošenja budžeta. Tabela klikova. Tabela ključnih reči. Quality score pokazatelj;
  • Display mreža oglašavanja. AdSense. Razlika između Search i Display mreže oglašavanja. Upotreba Display mreže. Targetiranje na osnovu teme sajta ili interesovanja korisnika interneta.
AdWords obuka

Donesite odluku: Upisni rok je toku

Majski upisni rok je u toku. Iskoristite priliku i kurs pohađajte po znatno sniženim cenama. Ako se prijavite do 23.04.2018. umesto 19.000 dinara, platićete upola manje (9500 din.). Sve što je potrebno da uradite da biste se prijavili po sniženoj ceni je da nas pozovete na 011/40-82-116  ili 061 664 89 64.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
19.000 din 50% 9.500 din 23.04.2018.

Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, a druga na početku kursa) ili na 3 mesečne rate (ako se vrši plaćanje čekovima).

Rezervacija mesta iznosi 1900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 1900 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Prijavu i beneficiranu cenu možete ostvariti i popunjavanjem ONLAJN APLIKACIONOG FORMULARA Opcija koju treba da čekirate je: Postani menadžer reklamnih kampanja. Nauči da praviš Gugl reklame. Posle toga će Vas kontaktirati neko iz našeg sekretarijata.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara