011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Želite dobro plaćen posao na Guglu? Postani Gugl marketing menadžer i radi za klijente u zemlji ili inostranstvu

50%  popusta za prijave do 20.01.2020.

Gugl je nekoliko godina unazad najjača kompanija na svetu. Najveći deo njenih prihoda dolazi od sistema za pravljenje efikasnih internet reklama. Firme u zemlji i inostranstvu sve više prelaze na ovaj oblik marketinga, jer su troškovi oglašavanja višestruko niži u odnosu na klasično oglašavanje (TV, radio, novine…), a efekti neuporedivo bolji.

BROJ SLOBODNIH MESTA

8

Klikni na sliku da pustiš video.

Zbog toga raste potražnja za osobama koje znaju da koriste Google Adwords sistem i prave Google reklame, što je sjajna šansa za sve koji žele da imaju širok izbor klijenata (domaće i/ili strane kompanije), prekvalifikuju se za poslove marketinga, usavrše postojeće marketing znanje.

Velika je potražnja za filolozima i osobama sa znanjem jednog stranog jezika za Google projekte u inostranstvu i na frilenserskim projektima. Google kurs je odlična prilika i za sve one koji su zadovoljni svojim poslom, ali bi da pojačaju svoju platu, da kroz dodatni posao zarade više.

Iskoristite šansu i naučite odlično plaćen posao. Reklamna kampanja po jednom web sajtu u Srbiji plaća se od 350 do 500 evra,  dok se Gugl projekt po jednom sajtu u inostranstvu plaća od 800 do 1000 evra.

Kako bi odgovorili na sve sve veću tražnju za ovom vrstom kadra, Obuke i kursevi organizuju intenzivnu obuku za Google AdWords administratora.

Sta radi Google AdWords administrator

Zahvaljujući ovom specijalističkom programu imaćete prednost pri zapošljavanju ili napredovanju u poslu, čak i nad kolegama koji imaju više radnog iskustva od vas.

Lekcije su kratke, veoma jasne, bez previše teorije i sa konkretnim primerima iz prakse. Tokom Google AdWords obuke imaćete nekoliko vežbi i domaćih zadataka (vežbanje ključnih reči, pisanje reklamnih naslova i ponuda, čitanje Gugl tabele, analiza i korekcija reklamnih kampanja).

Predavač na kursu je visokostručna osoba iz prakse, koja ima iza sebe veliki broj uspešno realizovanih Gugl reklamnih kampanja. Uvek dostupan da odgovori na svako vaše pitanje i sve drugo što vas kao polaznika može interesovati.

Mesto održavanja Beograd
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Plan i program Gugl kursa čine sledeće nastavne oblasti:

  • Pojam internet marketinga i Gugl tržišta;
  • Predstavljanje Google AdWords sistema;
  • Prezentacija pretrazivača, razlika između organske i plaćene pretrage. View source. Praćenje konkurencije. Keyword Planner alat;
  • Predstavljanje Gugl aplikacije. Otvaranje Gugl naloga. Podešavanje parametara. Pojam ključnih reči. Nivoi reklamiranja;
  • Pisanje efektnih marketinških naslova. Pisanje ponude. Alati za praćenje efekata reklame. Dijagnoza ključnih reči. Google analitika;
  • Licitiranje cena ključnih reči. Budžetiranje. Praćenje trošenja budžeta. Tabela klikova. Tabela ključnih reči. Quality score pokazatelj;
  • Display mreža oglašavanja. AdSense. Razlika između Search i Display mreže oglašavanja. Upotreba Display mreže. Targetiranje na osnovu teme sajta ili interesovanja korisnika interneta.

Obuka, praksa, honorarna saradnja nakon kursa

Po završetku obuke, najbolji polaznici imaju mogućnost stručne prakse ili zaposlenja. Ako se potrudiš i budeš među najboljima moći ćeš da konkurišeš na sve otvorene pozicije u marketing agencijama i kompanijama sa kojima škola sarađuje.

Za sve informacije o stručnoj praksi i zaposlenju obrati se našoj koleginici Aleksandri na broj telefona 011/409-26-13.

Kako je protekla obuka, a zatim i praksa nekima od naših najboljih polaznika možeš pogledati ovde.

AdWords obuka

Promo cena Google kursa za prijave do 20.01.2020.

Januarski upisni rok je u toku. Iskoristite priliku i kurs pohađajte po znatno sniženim cenama. Ako se prijavite do 20.01.2020. umesto 19.000 dinara, platićete upola manje 9.500 din. 

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
19.000 din 50% 9.500 din 20.01.2020.

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, a druga na početku kursa) ili na 3 mesečne rate (ako se vrši plaćanje čekovima).

Rezervacija mesta iznosi 2.300 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Sve što je potrebno da uradite da biste se prijavili po sniženoj ceni je da nas pozovete na 011/40-82-116  ili 061/664-89-64. Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Prijavu i beneficiranu cenu možete ostvariti i popunjavanjem ONLAJN APLIKACIONOG FORMULARA Opcija koju treba da čekirate je: Postani menadžer reklamnih kampanja. Nauči da praviš Gugl reklame. Posle toga će vas kontaktirati neko iz našeg sekretarijata.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara