Velike mogućnosti za zaradu posle kursa SEO optimizacije. Nauči da radiš na Gugl pretraživaču

Mogućnost stručne prakse u internet marketing i IT agenciji

55%  popusta za prijave do 20.08.2018.

SEO (Search Engine Optimization) je marketinška strategija što boljeg pozicioniranja web sajta u rezultatima Gugl pretrage. Krajnji cilj SEO optimizacije je sajt koji se nalazi na 1. ili 2. strani Gugl pretraživača – jer 90% korisnika interneta prilikom “guglanja” gleda samo 1. stranu, a već sajtovi na 2. strani dobijaju znatno manji broj klikova. Sve ostale strane praktično ne postoje, jer ih niko ne gleda.

BROJ SLOBODNIH MESTA

4

Klikni na sliku da pustiš video.

Zbog toga postoji velika potražnja firmi i vlasnika web sajtova za SEO administratorima koji bi im, za relativno kratko vreme, obezbedili mesto na prvoj strani Gugla. I omogućili da sajt bude “živ”, da ima posetilaca, samim tim i klijenata.

Velika je potražnja za filolozima i osobama sa znanjem stranog jezika za SEO projekte u inostranstvu i na frilenserskim projektima.

SEO kurs je i odlična prilika za sve one koji su zadovoljni svojim poslom, ali bi da pojačaju svoju platu, da kroz dodatni posao zarade više. Jer se honorari po jednom sajtu kreću od 300 do 600 evra.

Postanite traženi SEO administrator

Osnovna SEO optimizacija po jednom web sajtu plaća se 200-300 evra, dok je honorar za naprednu optimizaciju po jednom sajtu 500-600 evra. Mogućnosti zarade su velike kako na domaćem, tako i na stranom tržištu, gde se SEO projekti plaćaju i po nekoliko hiljada evra.

Zbog perspektive ovog posla, Obuke i kursevi organizuju 4-nedeljnu intenzivnu obuku za Gugl-SEO administratora, kako bi sa novim znanjem lakše pronašli ili promenili posao, brže napredovali u karijeri i povećali zaradu.

Kurs SEO optimizacije – Gugl kurs je visoko praktičan, sa velikim brojem primera, radioničarskog je tipa i održava se u malim grupama do 10 polaznika. Sve kako biste, po njegovom završetku, odmah bili sposobni za praktičan rad i naplatu novog znanja.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 
 • Opis posla SEO administratora, tendencije na tržištu rada, zapošljavanje u zemlji i inostranstvu
 • SEO struktura web sajta
 • SEO parametri na web sajtu
 • Upoznavanje Google pretraživača i Google tržišta
 • Ključne reči i SEO optimizacija
 • Meta tagovi – title tag, description tag, keywords tag
 • Headings i Alt tagovi
 • Rad u alatu Keywords Planner
 • Optimizacija sadržaja sajta
 • Pisanje blog tekstova
 • Društvene mreže i SEO optimizacija
 • Strategija dolaznih linkova
Optimizacija web sajtova

Obuka, praksa, honorarna saradnja nakon SEO kursa

Ono što možete očekivati po završetku SEO obuke je da se oseti stvarna nadogradnja vašeg znanja i u skladu sa tim da nađete, u bližoj budućnosti, malo ozbiljniji posao za malo ozbiljniji novac.

Po završetku 1-mesečnog kursa obezbeđena je 2-mesečna praksa za najbolje polaznike u našoj IT i marketing agenciji. Sve troškove organizacije prakse snosi naša agencija.

Tokom 2 meseca prakse radićete konkretne SEO projekte iz realnog poslovnog života (za klijente koje obezbeđuje naša agencija), kako biste odmah po završetku SEO prakse bili sposbni za samostalan rad na web sajt projektima. Takođe, obezbeđene su vam i preporuke mentora, potvrda o uspešno završenoj stručnoj praksi, a u zavisnosti od rezultata, postoji mogućnost i da postanete honorarni saradnici naše agencije.

Za informacije o SEO stručnoj praksi, možete nas pozvati na telefone: 061 66 48 964 ili 011 40 82 117.

Promo cena kursa SEO optimizacije

Septembarski upisni rok je u toku. A vi imate šansu da uštedite 55% ako se prijavite do 20.08.2018.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
19.700 din 55% 8.850 din 20.08.2018.

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, a druga na početku kursa) ili na 3 mesečne rate (ako se vrši plaćanje čekovima).

Rezervacija mesta iznosi 2.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 7 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Za više informacija možete nas kontaktirati na 011/40-82-116, 061/664-89-64 ili e-mailom info@obukeikursevi.com

Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara