Broj slobodnih mesta

8

Prijavi se na kurs

Velike mogućnosti za zaradu posle kursa SEO optimizacije. Nauči da radiš na Gugl pretraživaču

SEO (Search Engine Optimization) je marketinška strategija što boljeg pozicioniranja web sajta u rezultatima Gugl pretrage. Krajnji cilj SEO optimizacije je sajt koji se nalazi na 1. ili 2. strani Gugl pretraživača – jer 90% korisnika interneta prilikom “guglanja” gleda samo 1. stranu, a već sajtovi na 2. strani dobijaju znatno manji broj klikova. Sve ostale strane praktično ne postoje, jer ih niko ne gleda.

Zbog toga postoji velika potražnja firmi i vlasnika web sajtova za SEO administratorima koji bi im, za relativno kratko vreme, omogućili mesto na prvoj strani Gugla. I omogućili da sajt bude “živ”, da ima posetilaca, samim tim i klijenata.

ebookebook


Osnovna SEO optimizacija po jednom web sajtu plaća se 200-300 evra, dok je honorar za naprednu optimizaciju po jednom sajtu 500-600 evra. Mogućnosti zarade su velike kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu, gde se SEO projekti plaćaju i po nekoliko hiljada evra.

Zbog perspektive ovog posla, Obuke i kursevi organizuju 4-nedeljnu intenzivnu obuku za Gugl-SEO administratora, kako bi sa novim znanjem lakše pronašli ili promenili posao, brže napredovali u karijeri i povećali mogućnosti zarade.

Postanite traženi SEO administrator

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Materijali Elektronski oblik
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Kurs SEO optimizacije – Gugl kurs je visoko praktičan, sa velikim brojem primera, radioničarskog je tipa i održava se u malim grupama do 10 polaznika. Sve kako biste po njegovom završetku odmah bili sposobni za praktičan rad i naplatu novog znanja.

Detaljan plan rada osnovnog kursa pogledajte klikom OVDE

Šta možete da očekujete tokom i nakon SEO kursa?

Ono što možete očekivati po završetku SEO obuke je da se oseti stvarna nadogradnja vašeg znanja i u skladu sa tim da nađete, u bližoj budućnosti, malo ozbiljniji posao za malo ozbiljniji novac.

Da biste to postigli, omogućavamo vam:

  • Rad sa predavačem koji iza sebe ima veliki broj SEO projekata i čija vam je nesebična stručna podrška uvek dostupna tokom kursa
  • Tehnički opremljene učionice, sa računarom za svakog polaznika
  • Kvalitetan SEO priručnik, koji možete koristiti u svakodnevnom poslu

Promo cena kursa SEO optimizacije

Martovski upisni rok je u toku. A vi imate šansu da uštedite 55% ako se prijavite do 20.02.2017.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijave Sertifikat
20.100 din. 55% 9.050 din. 20.02.2017.

Dovoljno je samo da pozovete na: 011/40-82-116 , 061 664 89 64 ili pošaljete prijavu na: office@obukeikursevi.com

Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, a druga na početku kursa) ili na 3 mesečne rate (ako se vrši plaćanje čekovima).

Rezervacija mesta iznosi 1500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 1500 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i ONLINE putem