011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Za brzo “plivanje” u programerskim vodama

Stojan Trajković, predavač na kursu PHP programiranje. Još od 2004. godine pasionirano se bavi programiranjem i pisanjem koda. Trenutno radi kao senior developer za firmu Fabrika NYC, na domaćim i inostranim projektima. Svoje ogromno iskustvo prenosi na polaznike učeći ih, ne samo programiranju, već i svojoj životnoj filozofiji da nerešivi problemi ne postoje. Strpljenje, rad i upornost su, kako Stojan smatra, ključ za uspeh.

Zablistaj na društvenim mrežama

Bojana Kovač Vučković je diplomirani ekonomista, rođena u Beogradu. Poseduje više od 15 godina iskustva u pisanju i realizaciji projekata i kampanja za domaće i internacionalne klijente iz najrazličitijih industrija. Profesionalni razvoj započinje u PR sektoru agencije “McCann Erickson”, a zatim narednih 7 godina radi integrisane marketing kampanje za neke od najvećih klijenata u zemlji i regionu ispred iste agencije. Nakon toga nekoliko godina radi na televizijama B92 i Fox. Poseduje veoma bogato iskustvo iz komunikacijskog i advertajzing biznisa. Godine 2012. počinje da radi za digitalnu agenciju iz Njujorka, a zatim i samostalno, radeći uglavnom digitalne kampanje, kao i organizacije događaja za klijente na domaćem i stranom tržištu. Poseduje sertifikat o završenoj obuci u LSPR, iskustvo predavača u školi “Obuke i kursevi”, veliki broj individualnih kurseva za zaposlene u kompanijama, a bila je i gost predavač na mnogobrojnim fakultetima i studenstkim organizacijama. (AIESEC, MŠM itd.) Intezivno se bavi i pružanjem
konsultantskih usluga, marketingom na društvenim mrežama i realizacijom obuka na temu strategije i taktike biznis projekata.

Da kodiranje bude čisto i jasno

Darko Medan, predavač na kursevima PHP i Java programiranje. Matematikom je fasciniran još od detinjstva, a specifičan način razmišljanja dopunio učenjem programiranja. Nakon što je kompletirao svoja znanja iz oblasti web programiranja (HTML, CSS, PHP, JavaScript) nije želeo da stane. Počeo je da izučava Javu i objektno orijentisano programiranje. U želji da i druge “zarazi” programiranjem, svoje znanje nesebično deli. Prvo kao nastavnik matematike, a sada i na kursevima, dok paralelno radi kao glavni inženjer softverskog razvoja u kompaniji Drenik.

Oštro i precizno programiranje

Bojan Bajčetić, predavač na obuci za C# programiranje. Ogromno programersko iskustvo na različitim platformama i intenzivno korišćenje Microsoft tehnologija, Bojana je učinilo .NET ekspertom. Bojan je zaposlen kao senior developer u švedskoj firmi Insicon, na poziciji vođe tima. Svoje opširno znanje o programiranju Bojan prenosi polaznicima sa lakoćom i razumevanjem. Uz njegova predavanja, za tili čas, i sami ćete postati odlični programeri.

Za vrhunski kod

Nikola Dimitrijević se u svet programiranja upustio 2013. godine kroz razvoj konzolnih aplikacija u programskom jeziku C++. Vrlo brzo je prešao na razvoj grafičkih desktop aplikacija u programskom jeziku C#. Ljubav prema programiranju nastavio je izučavanjem programskog jezika Java i učenjem web dizajna, odnosno HTML-a i CSS-a, Angular js frejmvorka kao i Jave na webu i MY SQL baza podataka. Kako je zelja za izradom jako složenih dinamičkih web sajtova rasla u Nikoli, tako je napredovao i sa web programiranjem u PHP programskom jeziku. Danas najveci deo svog vremena provodi baveći se administrativnim funkcionalnostima web sajtova povezanih sa bazama podataka kao i programiranjem web shopova pomocu Jave i PHP-a. Sve svoje znanje Nikola prenosi polaznicima na kursevima web i php programiranja.

Da Java i Front End programiranje budu jasni svakome

Nenad Cvijanović, predavač na kursevima Java programiranja, Front End developmenta i Excela. Po završetku Matematičkog fakulteta, Nenad je, kao profesor matematike i računarstva, započeo svoju višegodišnju karijeru u obrazovanju. Paralelno je razvijao programerske veštine izučavajući web dizajn, programske jezike C, C++, Javu, Latex i Matlab. Posebnim pristupom, na predavanjima polaznicima pomaže da lako i brzo usvoje znanja i započnu uspešnu karijeru u IT sektoru.

Java – od početnika do eksperta

Bojan Savić, predavač na kursu JAVA programiranje.

Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, na katedri za računarsku tehniku i informatiku. Trenutno radi u SIEMENS Srbija kao Java developer, kao i na na projektu koji predstavlja aplikaciju za optimizaciju i prikaz podataka iz elektrana za nemačkog klijenta. Takođe, među Bojanovim značajnim projektima su i: razvijanje softvera za autonomna vozila, projekat za finansijsko tržište gde je razvijao aplikaciju za najveće svetske banke (Bank of America, Bank of China…). Ima višegodišnje iskustvo u različitim tehnologijama (Java, C#, C i C++ programski jezici, JSF, JSP, Hibernate, HTML, CSS, jQuerry, AJAX, Angular2) za koje smatra da su neophodni kako bi znanje o programiranju bilo kompletno. U želji da svoje veliko iskustvo prenese i da pomogne novoj generaciji programera da pronađu svoj prvi posao, upustio se u posao predavača.

Učite od najboljih

Sonja Jovanović je direktorka Odeljenja za ljudske resurse u kompaniji EY Srbija, takođe je odgovorna i za kancelarije u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Pre nego što se pridružila kompaniji Ernst & Young, Sonja je bila HR direktor najveće osiguravajuće kompanije u Srbiji, gde je vodila odeljenje od 30 zaposlenih. Bila je Office manager u kompaniji Deloitte u Beogradu, gde je, upravljajući odeljenjem od 20 ljudi, morala da osigura da kancelarija funkcioniše efikasno. Sonja je doktorirala na Beogradskoj Bankarskoj akademiji Univerziteta „Union“ u oblasti Ljudskih resursa. Masterirala je na temu Strateški menadžment u ljudskim resursima na univerzitetu „Braća Karić“ u Beogradu. Prethodno je diplomirala Japanski jezik i književnost na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Sonja ima značajno iskustvo u oblasti menadžmenta ljudskih resursa –  razvijanje HR strategija u saradnji sa izvršiocima i implementaciji tih strategija kroz upravljanje promenama, upravljanje učinkom, regrutacija i selekcija, trening zaposlenih, planiranje plata i beneficija, organizovanje soft skills treninga i radionica, budžetiranje i druge važne aktivnosti.

Iskoristite značajno iskustvo u poslovima administracije i organizacije

Bojana Matović, predavač na kursu poslovni asistent

Bojana ima značajno iskustvo u oblasti organizacije i administracije, prezentovanju i interpersonalnim odnosima.  
Trenutno radi kao administrativni asistent u velikoj internacionalnoj kompaniji Ernst & Young Srbija. Takođe je odgovorna i za deo administracije za kancelarije u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Pre nego što se pridružila kompaniji Ernst & Young, Bojana je bila pedagog u Osnovnoj školi „Mihajlo Pupin“ i u Srednjoj školi „Artimedia“. Bila je prezenter na stručnim tribinama i asistent na seminarima u Izdavačkoj kući „Klett“, kao i saradnik i konsultant za pedagoške teme u Natural living i Lili magazinima. Bojana je diplomirala pedagogiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a prethodno je završila Petu ekonomsku školu. 

Kako se postaje personalni asistent generalnog direktora?

Jelena Mirković, predavač na kursu poslovni asistent
Jelena je personalni asistent generalnog direktora poznate kompanije Ernst & Young Srbija, a takođe i administrativni asistent u odeljenju za administrativne poslove, u okviru poreskog odeljenja. Sa iskustvom od 4 godine u administraciji, Jelena je radila na pozicijama recepcionara i travel koordinatora. U toku studija srpske kniževnosti, bavila se različitim poslovima, kao što je promoter za različite brendove. U slobodno vreme voli da se posveti knigama kao i dobroj kinematografiji. Kako je svoju karijeru gradila u pravcu razvoja poslovne komunikacije i podrške poslovanju, Jelena je neko od koga možete dosta naučiti, jer ona svoje znanje i savete nesebično deli.

Kako se postaje dobar HR menadžer?

Mia Meleghy, predavac na kursu HR asistent
Mia Meleghy je HR menadžer u kompaniji Morph Networks koja se bavi pružanjem outsourcing usluga kompanijama na američkom tržištu. Začetnik je HR odeljenja, oformila je i razvila sve interne procese i procedure koje se tiču kako HR-a, tako i pravnih pitanja, office menadžmenta, administracije, kodeksa poslovnog ponašanja, odnosa sa klijentima i poslovne komunikacije. Ima široko iskustvo u prezentovanju, držanju treninga I radionica. Karijeru je započela u kompaniji EY kao asistent u HR-u, a zatim radila u Manpower kompaniji kao headhunter. Diplomirala je na Beogradskoj Bankarskoj Akademiji. Dugo se bavila glumom i organizacijom različitih događaja i projekata u nevladinim i studentskim organizacijama. Takođe ima dugogodišnje iskustvo u radu na projektima sa UNHCR-om, kao i televizijskim i radio formatima.

Kontrola kvaliteta je najvažniji posao

Predrag Stojković je predavač na kursu QA testiranja. Još od malih nogu se bavi naukom, a formalno obrazovanje je stekao na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu. Čim je diplomirao, zaposlio se i počeo da gradi karijeru inženjera. Od 2013. godine se pronašao u oblasti QA i testiranja, čime se i danas bavi. Trenutno radi kao QA inženjer u kompaniji AssertQA. Znanje i iskustvo je stekao radeći na velikim projektima u sektoru finasnijskog softvera za inostrane klijente. Svojim predavanjima pristupa multidisciplinarno, zaslugom raznih hobija i znanja koja poseduje iz društvenih nauka.

QA je neophodan koliko i zabavan

Aleksandar Simonović je predavač na osnovnoj obuci za QA i trenutno radi kao QA inženjer u kompaniji AssertQA. Poseduje ogromno znanje za pružanje korisničke i tehničke podrške, zbog čega se specijalizovao za testiranje softvera. Uspeo je da uveri brojne firme u važnost softverskog testiranja. Zbog ogromnog znanja i iskustva koje poseduje, Aleksandrovi časovi su uvek dinamični i puni odličnih saveta za budući rad polaznika.

Budi najbolji QA koga jedna firma može imati

Filip Stamenković je predavač na osnovnom i naprednom kursu za QA testera. Formalno obrazovanje je stekao na Mašinskom fakultetu. Oduvek su ga interesovali računari i tehnologije. U radu se oslanja na preciznost i opipljive rezultate. Zato je sebe pronašao prvo u manuelnom, a potom i u automatskom testiranju. Polaznike motiviše da promene način razmišljanja, jer smatra da je za kvalitetnog QA neophodno “To think outside the box”. Trenutno radi kao QA inženjer u kompaniji AssertQA.

Razmišljaj detaljno, izražavaj se precizno

Snežana Đošović je predavač na kursu za QA testera. Predavanjima se bavi još od studentskih dana. Ljubav prema QA oblasti je otkrila pre 4 godine, kada je uplovila u IT svet. Snežana je svoje bogato iskustvo gradila radeći na brojnim projektima – u domaćim i stranim, enterprise i startup kompanijama. Trenutno radi kao QA Analyst u AssertQA kompaniji. Cilj njenih predavanja jeste da nauči polaznike da razmišljaju detaljno i da se izražavaju precizno, jer je dobra dokumentacija pola kvaliteta.

QA je više od softverskog testiranja

Marko Kolašinac je predavač na obuci za QA Enginner/QA Tester. Ono što Marka izdvaja od drugih je način predavanja – insistira na promeni načina razmišljanja i pristupa testiranju softvera, što je neophodno da bi se uspešno i dugotrajno bavili ovim poslom. Pre QA, 7 godina se bavio sistemskom adminitracijom. Sada je na čelu kompanije AssertQA, koja se isključivo bavi softverskim testiranjem i QA.

Kvalitet je ono što uvek izdvaja

Damir Cerovac je predavač na kursu za Software QA i automatizovano testiranje. Hardverom i softverom se bavi od osnovne škole. Za njega ne postoji nerešiv problem, jer svakom problem pristupa analitički. Zaposlen je u kompaniji AssertQA kao QA. Pored toga, već 6 godina se bavi i predavanjima u oblasti QA testiranja. Damirov cilj je da polaznike motiviše da sačuvaju radoznalo dete u sebi, jer smatra da je za dobrog QA testera to najvažnije. Čak važnije i od iskustva, godina i tehničkog predznanja.

Bolji i lepši realni svet -uz pomoć virtuelnog sveta

Marijana Jovanović je predavač na kursu za virtuelne asistente. Uz pomoć virtuelnog sveta stvorila je sebi lepši i bolji realni svet. Završila je master u oblasti upravljanja projektima na FON-u. Poseduje oko 15 godina iskustva u oblastima odnosa sa javnošću, marketinga, organizacije događaja i administracije.

Poslednjih nekoliko godina kancelarija joj je njena dnevna soba, a svi poslovi online. Kao virtuelni asistent Marijana je radila na poslovima unosa podataka, organizacije sastanaka i događaja, istraživanja tržišta, lead generation-a. Trenutno radi za dva inostrana klijenta – za jednog kopirajting i SEO, a za drugog vodi razne projekte, prati zalihe robe i pruža podršku kupcima. Posao virtuelnog asistenta joj je doneo mnogo mogućnosti za usavršavanje i napredovanje, saradnju sa ljudima na svim stranama sveta i više slobodnog vremena da uživa u stvarima koje voli – putovanjima i skijanju.

Kako da kancelarija besprekorno funkcioniše

Slađana Dukić sa dugogodišnjim iskustvom Office Managera i šefa Kabineta u velikim multinacionalnim kompanijama, demaskira tajne uspešnog vođenja kancelarije CEO / direktora firme, te omogućava polaznicima praktičan pristup u sticanju znanja kako iz oblasti Office Managementa, tako i administracije, finansija, HR, Event Managementa, te osnova drugih oblasti neophodnih za besprekorno funkcionisanja kancelarije. Vedar pristup uz niz praktičnih primera i vežbi omogućava sticanje pomenutih znanja i veština, kako bi zahtevi na ovoj odgovornoj poziciji bili obavljeni na visokom profesionalnom nivou od strane polaznika kursa.

Postani deo PHP zajednice

Branko Stanić ima zasluženo mesto predavača na kursu PHP programiranje. A evo i zašto. Diplomirao je poslovnu informatiku i tokom studija se susreo sa brojnim programskim jezicima: PHP, Visual Basic, C, C++, C#, Java. Ali ono što je Branka posebno privuklo je PHP programiranje. Tu je video svoju sjajnu budućnost, koja se i ostvarila. Kako su PHP programeri ubedljivo najtraženiji kadar na našem tržištu, Branko je lako našao posao i svaki dan radi na usavršavanju svojih PHP veština kao inženjer softverskog razvoja u kompaniji Drenik. Kao vrsni predavač na kursu, polaznicima rado prenosi svoje znanje i daje dragocene savete za razvoj programerske karijere.

Osvajanje prve strane Gugl pretraživača

Jelena Aksentijević, predavač na kursu SEO administrator. Jelena je jednostavno: preduzetnica, ljubiteljka pasa, šopinga i mora. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. U SEO svet se upustila 2007. godine, a od 2010. otvorila svoju firmu za optimizaciju sajtova i internet marketing ‘’Envie’’. Pored toga, sa svojim timom, bavi se i društvenim mrežama, Gugl reklamama, pisanjem textova, kreiranjem online marketing strategija, izradom sajtova.

Neke od kompanija sa kojima je Jelena sarađivala: Skills doo, Asocijacija Autentičnih Hedonista, Jasmin parfimerije, Hotel Townhouse, Black Glass, Seibl Trade, Algotech, Executive Car Service, agencija Avantourismo i mnogi drugi. Poseduje bogato iskustvo u držanju obuka za različite kompanije, koje je stekla u firmi Skills. Svoje znanje prenosi na zanimljiv i pozitivan način, a na SEO gleda kao na ‘’zanat zlata vredan’’.

Lansirajte uspešnu HR karijeru

Nikola Ilijin je Menadžer ljudskih resursa u kompaniji Microsoft Software Srbija, odgovoran i za kancelarije u Bugarskoj, Makedoniji, Ukrajini, Gruziji i Moldaviji. Radno iskustvo u ljudskim resursima je započeo kao HR administrator u kompaniji Adecco 2008. godine, sarađujući sa velikim brojem domaćih i međunarodnih kompanija. Karijeru nastavlja u kompaniji Samsung Electronics Adriatics, na pozicijama Referenta za ljudske resurse i kasnije Specijaliste za unapređenje sistema i procesa u ljudskim resursima. Pre pridruživanja Microsoftu 2018. godine, Nikola je bio zaposlen na poziciji HR biznis partnera u Societe Generale Banci Srbija, gde je bio zadužen za ljudske resurse u Sektoru za rad sa stanovništvom. Nikola ima raznovrsno iskustvo u oblasti ljudskih resursa, uključujući sledeće oblasti: regrutacija i selekcija, kompenzacije i benefiti, obuka i razvoj, upravljanje učinkom, radni odnosi, HR administracija, kao i mnoge druge aktivnosti.

Novo IT zanimanje u Srbiji

Jovana Cvijanović, predavač na kursu QA tester. Kada se ljubav, radoznalost i znanje spoje – nastaje posao iz snova. Tako Jovana opisuje njen rad na poziciji QA testera. Jovana je završila Beograsku poslovnu školu na smeru finansije, bankarstvo i računovodstvo, ali se brzo nakon studija prekvalifikovala za IT poslove. Zapravo, spojila je svoje stečeno znanje sa novom veštinom i specijalizovala se za softversko testiranje i razvoj. Radi u kompaniji DTC. Svoje iskustvo je stekla kroz testiranje velikog broja aplikacija iz raznih oblasti, najviše iz bankarskog sektora. Polaznicima na kursu želi da pokaže da svako može da nauči i radi posao iz snova.

Ljubav prema HR-u od prvog dana

Biljana Badža je saradnik u Odeljenju za ljudske resurse u kompaniji EY Srbija, takođe je deo tima odgovornog i za kancelarije u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Pre pridruživanja EY-u 2014. godine, Biljana je radila u Garantnom Fondu – Udruženju osiguravača Srbije na poziciji pravnika. Biljana Badža je zvanje diplomiranog pravnika stekla 2013. godine na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu iz oblasti Opšteg prava i Pravosudne grupe predmeta. Biljana ima značajno iskustvo u oblasti menadžmenta ljudskih resursa – kao saradnik Odeljenja za upravljanje ljudskim resursima bavila se širokim spektrom HR aktivnosti – razvijanje strategija ljudskih resursa i njihova implementacija kroz upravljanje promenama i upravljanje učinkom, među zaduženjima su joj i: regrutacija i selekcija, trening zaposlenih, radno/-pravna regulativa, druge važne aktivnosti administriranja podataka o zaposlenima.

Savršeno znanje Excela

Suzana Marković, predavač na kursu naprednog Excela, doktorirala je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu na katedri za Računarsku tehniku, i poseduje višegodišnje predavačko iskustvo. Svoje znanje učenicima je prenosila kako na kursevima iz operativnih sistema (DOS, Windows), tako i tokom obuka iz oblasti aplikativnih programa (MS Word, MS Excel, MS Power Point, MS Access). Suzana svoje obrazovanje nastavlja kroz stručno usavršavanje i poseduje zvanje Microsoft Certified Professional MCP i MCSE za Windows 2000 server. Pohađala je i instruktorski kurs Network Cisco akademije i ECDL instruktorski sertifikat. Zaposlena je na Beogradskoj poslovnoj školi i drži predmete iz oblasti računarstva i informatike.

Grafički dizajn bez muke

Đorđe Kuzmanović,  predavač na kursu grafičkog dizajna. Diplomirao je industrijski dizajn na Beogradskoj politehnici, Grafičkim dizajnom počinje da se bavi iz hobija kao granum dizajna koja je srodna njegovim interesovanjima što mu je pomoglo da se zaposli u kompaniji Home Center gde aktivno učestvuje u marketing timu u izradi kataloga, plakata, bilborda, banera, flajera, oglasa… Učestvovao je na mnogobrojnim konkursima, izložbama i sajmovima: Godišnja izložba studntskih radova Beogradske Politehnike 2011 i 2012 godine, Mikser festival 2011 i 2012 godine, Beogradski sajam nameštaja 2010, 2011, 2012, 2013 i 2014. Dobitnik je nagrade za najbolji dizajn proizvoda na godišnjoj izložbi Beogradske Politehnike. U radu na polju industrijskog dizajna ima veliko iskustvo u projektovanju enterijera razvijeno u radu u kompaniji Eurosalon, kao dizajner Home Centra imao je priliku da samostalno dizajnira bekstejdževe i kancelarije Kombank Arene. Voli da prenosi svoja iskustva i znanja što je i primenio u radu kao asistent profesora na Beogradskoj politehnici i kao predavač na Google SketchUP konferencijama održanim u Beogradu u periodu od 2011 do 2013 godine.

Napravi svoju 3D budućnost

Miloš Momčilović je diplomirani master vajarstva, na likovnoj akademiji u Beogradu. U toku studija interesovanje pronalzi u 3D dizajnu i od tada se aktivno bavi njime, izučava i otkriva nove tehnologije i načine 3D modelovanja. Nakon fakulteta, počinje samostalno da se razvija u polju 3D dizajna i stiče znanja u više različitih softvera (Maya, Zbrush, Keyshot, Substance painter, Photoshop) koje i danas primenjuje. Poseduje bogato iskustvo u izradi modela, aseta za igrice, karaktera i predmeta za 3D štampu. Predavačko iskustvo stiče na fakultetu FON kroz časove o 3D modelovanju i novim medijma. Sada kroz školu Obuke i kursevi nastavlja da širi svoje znanje i iskustvo, dajući dragocene savete polaznicima kursa 3D dizajn.

Ne komplikovati bez potrebe

Vesko Vasiljević je diplomirani menadžer, predavač na kursu Excela. Poseduje višegodišnje iskustvo na poslovima nabavke, komercijale i analize poslovnih podataka. Prenosi praktična znanja u primeni Excela u gotovo svim oblastima savremenog poslovanja. Poslednje dve godine, uspešno učestvovao u implementaciji MM modula SAP ERP poslovnog rešenja. Pomoći će vam da na najbrži način otkrijete kako da dođete do efikasnog rešenja bez potrebe da rešenje bude komplikovano.

Do pravih informacija

Milica Veselica – predavač na kursu statističar/analitičar u SPSS-u. Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Već tokom studija svoja interesovanja usmerava u pravcu statističko/analitičkog rada i sprovođenju istraživanja na različite uz pomoć SPSS-a. Kao nagrađivani student generacije, sprovodi i objavljuje samostalna istraživanja na temu pravljenja nacrta istraživanja, formiranje upitnika, kao i izlaganje dobijenih nalaza na različitim stručnim skupovima. Milica je iskustvo sticala i tokom saradnje sa Ninamedia agencijom, gde je radila na projektima istraživanja tržišta i javnog mnjenja u analitičkom sektoru. Rad sa polaznicima na kursu statističar/analitičar Milica bazira prvenstveno na praktičnom radu i primeni naučenog na različite oblasti koje su u sferi interesovanja polaznika.

Sastavi najbolji tim

Stela Zupan Ostojić je Viši Saradnik u Odeljenju za upravljanje ljudskim resursima u kompaniji EY Srbija. EY timu se pridružila u januaru 2010. godine. Kao deo tima koji je odgovoran za ljudske resurse u tri zemlje: Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, stekla je značajno iskustvo u ovoj oblasti. Od 2010. do 2012. je radila na poslovima administrativnog asistenta u Odeljenju za reviziju, da bi 2012. godine prešla u Odeljenje za upravljanje ljudskim resursima gde i danas radi. Stela je diplomirala Italijanski jezik i književnost na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2008. godine. Pre EY, Stela je od 2002. do 2010. godine radila u porodičnoj firmi Stella doo a u periodu od 2004. do 2013. godine radila je i kao privatni profesor italijanskog i engleskog jezika. Želeći da se oproba u dinamičnijem okruženju odlučila je da svoje znanje i sposobnosti usmeri u rad sa ljudima u velikom kolektivu, gde se svaki dan susreće sa novim profesionalnim izazovima.

Veština pisanja na internetu

Branka Prišunjak – diplomirani ekonomista, smer marketing. Više od 10 godina iskustva u različitim sferama: marketing, prodaja, PR, internet marketing, vođenje projekata i organizacija događaja. Oblasti kojima se bavi izučavala je kroz formalno i neformalno obrazovanje, a najviše kroz rad i iskustvo. Radila je u različitim agencijama, firmama i kao frilenser. Trenutno radi za globalni marketinški tim Majkrosofta. Ima veliku želju da podeli svoja znanja, primere iz prakse i savete. Njen glavni adut je poznavanje velikog broja industrija, profesija i veliko poštovanje za moć koju imaju reči. Piše, slika i uvek je u potrazi za novim znanjima.

Najbolji predstavnik kancelarije

Dragana Ristanović, predavač na kursu „poslovni asistent” je diplomirani filolog. Govori francuski i engleski jezik i veoma uživa u prenošenju svog znanja drugima. Svoje poslovne uspehe ne broji,  jer smatra sebe profesionalcem koji u svakom poslu daje sve od sebe. Tako je i kada je u pitanju office management. Njena srdačnost, posvećenost kompaniji koju predstavlja kao i timski duh, čine je već godinama najboljom predstavnicom svake kancelarije koju je vodila. U slobodno vreme, Dragana se posvećuje brizi o napuštenim životinjama, druženju sa porodicom i prijateljima, kao i zdravom načinu života i uživanju u prirodi, sjajnoj muzici i dobroj kinematografiji.

Ključ uspeha je u dobrom planiranju, organizaciji i komunikaciji

Marija Mašić, predavač na kursu “Upravljanje projektima” je diplomirani menadžer u medijima sa preko 12 godina radnog iskustva širokog spektra koje obuhvata oblast telekomunikacija, marketinga, PR-a, organizacije događaja kao i organizacije i podrške prodaji, brige o korisnicima i IT industriji.  U svim tim oblastima sticala je iskustvo u upravljanju projektima (razvoj lokalne marketing strategije, unapređenje poslovno/administrativnih procesa, automatizacija procesa marketinga i prodaje, razvoj PR/marketing strategija, upravljanje novom mobilnom aplikacijom itd.). Poslednje tri godine radi kao IT projektni menadžer u  programerskoj kompaniji koja je fokusirana na razvoj usluga i servisa namenjenih američkom tržištu. Marija će vas naučiti da za kratko vreme steknete što bolji uvid, a zatim i veštinu dobrog planiranja i upravljanja projektima.

Napravite ilustracije iz snova

Amanda Stević gaji nepresušnu ljubav prema grafičkom dizajnu i ilustracijama. Osvojila je 2. mesto na konkursu dnevnog lista “24 sata” za najkreativnije oglasno rešenje, njen projekat Ministarstva životne sredine “Beogradski ekološki dizajn” izložen je u Skupštini grada Beograda, a izložba “Designers love Japan” u galeriji “O3on”. Izlaže i u galerijama “New Moment” i “Studentski grad”. Široko radno iskustvo stekla je u marketinškim agencijama McCann Erickson i No Ordinary Agency, na poziciji junior art direktora. Među njenim klijentima su poznati domaći i strani brendovi – Coca-Cola, MTV, L’Oreal, Royal Canin, Range Rover, Yves Rocher, Nestle, Nescafe, Next, Fanta, Bambi, mts, m:tel, Nestea, Tuborg, Rosa, Lav, Telekom Srbija, Piraeus Bank, Mono i Manjana… Profesionalnim pristupom svoja znanja prenela je na već više od 300 polaznika.

Internet marketing na dlanu

Ana Đorović, profesionalni kopirajter i internet marketing menadžer. Stečena znanja i veštine Ana svesrdno deli sa polaznicima, učeći ih o tajnama internet marketinga. Iza nje stoji bogata karijera i brojni poslovni uspesi. Svoju veštinu pisanja i prezentovanja Ana je razvila i usavršila kroz poslove kopirajtera internet portala Belgradelive i kao menadžer marketinga kompanije Woodovia. Njena specijalnost su pisanje prodajnih tekstova za web sajtove, kreiranje marketinških newslettera, stvaranje sadržaja za društvene mreže, izrada online reklama. Među Aninim najznačajnim projektima su: kopirajting za američku kompaniju Goldstar, content menadžment za preduzeće M lingua, SEO copywriting za komapaniju Standard Furniture, Google Adwords kampanja za Pet protector. Ima više od 900 radnih sati predavanja i preko 300 obučenih polaznika.

Otkrijte svet uzbudljivih događaja

Boris Kolaković, predavač na kursu “Event menadžer – organizator događaja”. Dugogodišnjim radom u marketinškim agencijama, studiranjem na Visokoj školi za projektni menadžment i fakultetu za poslovno-industrijski menadžment, kao i u svakodnevnom kontaktu sa strankama, saradnicima i drugim ljudima stručnog kadra, razvijao je veštine komunikacije na različitim nivoima; pregovaračke sposobnosti, sposobnosti planiranja, rukovođenja i organizacije. Samostalno ili kao član tima organizovao je različite tipove događaja, počevši od osmišljavanja i produkcije događaja, procene i upravljanja projektnih troškova, koordinacije ljudi na terenu itd. Tokom svoje karijere, organizovao je događaje za mnoge globalne kompanije, kao što su Vip Mobile, Avon, Lafarge, Carlsberg, USAID-a, Nestle, Imlek, Tetra Pak, Vino Župa, Philip Morris Internatonal, ProCredit banka, Erste banka, Allionce One Tobacco, LG, FIAT, H&M, Sony, Boston Scientific, UniCredit Bank, Samsung, Puzzle Software itd.

Sve o AutoCAD-u

Marko Jovanov, predavač na obuci za AutoCAD, karijeru je započeo u Arco projekt birou još tokom studija. Diplomirao je na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu, a projektovanjem u programu AutoCAD bavi se još od 2005. godine. Marko je radio na velikom broju projekata koji su zahtevali brzu produkciju i svakodnevne izmene. Ovo iskustvo značajno je uvećalo njegovu veštinu i učinilo da ovlada svim cakama pomoću kojih AutoCAD-može olakšati posao. Marko je zaposlen kao arhitekta za IQ architects i M06 studio, a jedan je od osnivača Srećograd studija, koji se bavi arhitektosnkim vizualizacijama i dizajnom. U periodu 2013. – 2014. godine, tokom tri semestra, bio je demonstrator na master studijama Arhitektosnkog fakulteta.

Za dobro vođenje bilo kog biznisa

Kristina Ivetić po struci je ekonomista, a specijalizovala se za marketing menadžment, finansije i osiguranje. Kristina poseduje 7 godina radnog iskustva u bankarstvu, u različitim fazama kreditnog procesa. Tokom svoje karijere, Kristina se susretala sa najrazličitijim poslovnim situacijama. Zahvaljujući njima, stekla je vredna praktična iskustva koja je, do sada, uspešno prenela na više od 100 polaznika kursa Finansijske analize. Svoja znanja i veštine Kristina nastavlja da usavršava pohađanjem brojnih seminara i treninga, kako domaćih, tako i inostranih predavača. Kristina je trenutno zaposlena kao analitičar na poslovima finansijske analize, procene rizika, otplatnog kapaciteta, kao i na praćenju kreditnog rizika u poslovanju sa pravnim licima u Komercijlanoj banci AD.

Da profesionalno vodite projekte

Dragan Stanić je profesionalni projektni menadžer sa više od 10 godina radnog iskustva iz oblasti telekomunikacija, brige o korisnicima, logistike, podrške prodaji, podrške vođenju projekata, upravljanja projektnom metodologijom i upravljanja portfoliom projekata. Dragan vam uvek pruža najsavremenija znanja i prave informacije, zahvaljujući iskustvu koje je sticao na različitim vrstama projekata (Implementacija informacionih sistema, uvođenje i unapređenje poslovnih procesa, unapređenje proizvodnih procesa, marketing projekti, uvođenje novih i širenje postojećih prodajnih kanala, izgradnja i opremanje poslovno-prodajnog prostora i sl.). Poseduje “PMI-PMP®” i “Lean Six Sigma” sertifikate. Aktivan je član PMI (Project Management Institute) i PMI Serbia Chapter-a. Za sobom ima više od 900 sati predavanja.

Suzana Hrabrić, diplomirani ekonomista sa radnim iskustvom preko 25 godina u privredi, u sektoru za MMSP. Tokom karijere angažovana na rukovodećim pozicijama iz oblasti finansija i računovodstva, kao i vođenja firme, u kompanijama koje su se bavile veleprodajom, maloprodajom, proizvodnjom i marketingom. Sa bogatim stečenim iskustvom, danas radi kao finansijski konsultant iz oblasti: kontrolinga, izveštavanja, poreske optimizacije, uvođenja finansijskog menadžmenta, izrade biznis plana i studije transfernih cena,  Angažovana je i kao predavač na seminarima i radionicama koje se bave finansijama, preduzetništvom i programima finansijske podrške.

Kako da uspeh firme zavisi od vas

Dragana Tadić je vrsni knjigovođa i poseduje bogato iskustvo u računovodstvu, reviziji i poreskom savetovanju. Profesionalnim radom i inovativnim predavanjima u tajne vođenja poslovnih knjiga na kursu “Knjigovodstvo”, do sada, je uvela više od 200 polaznika. Dragana je trenutno zaposlena na mestu rukovodioca službe računovodstva i finansija društva Rades d.o.o. iz Beograda. Saradnik je revizorske kuće SrboAudit iz Beograda. Na Visokoj školi za ekonomiju i upravu angažovana je kao predavač, a na Fakultetu za trgovinu i bankarstvo Alfa univerziteta kao asistent. Član je Saveza računovođa i revizora Srbije. Dugi niz godina veoma je bliski saradnik Centra za geostrateška istraživanja iz Beograda.

Nađite sredstva za svoje projekte

Marina Antić je diplomirani politikolog za međunarodne poslove, preduzetnica i osnivač mnogobrojnih nevladinih organizacija kao što su Društvo lobista Srbije, Novi Dan i Utilis. Svoje iskustvo u kreiranju i upravljanju donatorskim projektima stekla je u NVO Utilis koja postoji od 2010. godine i bavi se društveno odgovornim i inkluzivnim projektima. Veštinu upravljanja evropskim projektima stekla je kroz edukaciju na EULPM European project mangament and leadership programu koji je sprovela organizacija EU Acccess. Bavi se i organizacijom i promocijom društveno korisnih događaja, a najpoznatiji je sajam zapošljavanja u Srbiji TOP JOB, koji je njen lični projekat. Radila je i kao konsultant za odnose sa javnošću na velikim evropskim projektima poput projekta „Izgradnja administrativnih kapaciteta carinske službe za punu implementaciju zajedničkog tranzita Evropske Unije“ koji se sprovodio u okviru Uprave carina Republike Srbije. Iskustvo u držanju treninga stekla je kroz sprovođenje projekata organizacije Utilis a poslednji u nizu bio je na jugu Srbije, finansiran od strane Euprogress, pod nazivom „Jačanje kapaciteta žena i muškaraca donosioca odluka u javnom sektoru na lokalnom nivou iz oblasti rodne ravnopravnosti“. Veruje da pravi projekat počinje od dobre ideje i odabira adekvatnog tima a da tehnika pisanja predstavlja poslednji korak ka uspešnom projektu.

Šta sve možete uz MS Excel

Pavle Jarić je ekonomista sa više od 10 godina iskustva iz oblasti prodaje i upravljanja prodajom. Predominantnog iskustva u B2B segmentu ali ništa manje značajnim na polju Retail-a. Na početku, vezu između ICT veština i biznisa pravi u neposrednom prenošenju znanja kolegama u kompanijama za koje je radio, danas je to u formi trenera za ICT veštine. Uspešno je učestvovao u izradi programa obuke za gotovo sve aplikacije iz MS Office paketa od osnovnog do naprednog nivoa. Poslednje dve godine realizovao je značajan broj obuka sa nekoliko stotina polaznika. Danas svoje poslovne uspehe gradi na polju nabavki i interno-stručnih obuka za zaposlene u dominantnijoj korporaciji iz oblasti telekomunikacija u Srbiji i regionu.