Ljubav prema računarima

Stojan Trajković, predavač na kursu PHP programiranje, još od 2004. godine živi u najvećoj ljubavi sa programiranjem i pisanjem koda. Trenutno radi kao senior developer za firmu Fabrika NYC, na domaćim i inostranim projektima… Svoje ogromno iskustvo prenosi na polaznike učeći ih, ne samo programiranju, već i svojoj životnoj filozofiji da nerešivi problemi ne postoje. Strpljenje, rad i upornost su, kako Stojan smatra, ključ za uspeh.

Da kodiranje bude čisto i jasno

Darko Medan, predavač na kursevima PHP i Java programiranje, matematikom je fasciniran još od detinjstva. Završio je master na Matematičkom fakultetu u Beogradu, a specifičan način razmišljanja dopunio učenjem programiranja. Nakon što je savladao HTML i CSS brzo je svoje znanje dopunio PHP programiranjem i izučavanjem JavaScript-a. Nakon što je kompletirao svoja znanja iz oblasti web programiranja, nije želeo da stane. Počeo je da izučava Javu i objektno orijentisano programiranje. U želji da i druge “zarazi” programiranjem, svoje znanje nesebično deli. Prvo kao nastavnik matematike, a sada i na kursevima, dok paralelno radi kao glavni inženjer softverskog razvoja u kompaniji Drenik.

Savršeno znanje Excela

Suzana Marković, predavač na kursu naprednog Excela, doktorirala je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu na katedri za Računarsku tehniku, i poseduje višegodišnje predavačko iskustvo. Svoje znanje učenicima je prenosila kako na kursevima iz operativnih sistema (DOS, Windows), tako i tokom obuka iz oblasti aplikativnih programa (MS Word, MS Excel, MS Power Point, MS Access). Suzana svoje obrazovanje nastavlja kroz stručno usavršavanje i poseduje zvanje Microsoft Certified Professional MCP i MCSE za Windows 2000 server. Pohađala je i instruktorski kurs Network Cisco akademije i ECDL instruktorski sertifikat. Zaposlena je na Beogradskoj poslovnoj školi i drži predmete iz oblasti računarstva i informatike.

Programiranje bez muke

Dejan Bogićević, svoje znanje o kodiranju polaznicima prenosi kao predavač na kursu Java programiranje. Dejan je osnovne i master studije elektrotehnike završio na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku. Po završetku studija, prvo se posvetio pravljenju aplikacija u C++ programskom jeziku. Zainteresovanost za programiranje navela ga je da paralelno započne i sa izradom android, ali i java desktop aplikacija. Svoje predavačko umeće izbrusio je kroz držanje privatnih časova programiranja studentima RAF-a, ETF-a i FTN-a, tako da polaznicima gradivo predstavlja na lak i razumljiv način. Na poziciji Android i Jave programera radi u kompaniji Drenik.

Vrhunski web i grafički dizajn

Zoran Andrić, završio je Školu za dizajn i Fakultet bezbednosti u Beogradu i stekao zvanje diplomiranog profesora. Opredelio se za grafički dizajn još početkom 90-ih godina. U najdraže projekte ubraja: 1999. godine rad na stripu “Miki i Baš Čelik” objavljen u Mikijevom Zabavniku; Časopisi za decu: “Školarac” i “Školarka” za izdavača Nova Škola d.o.o; virtuelni obilazak Doma Narodne skupštine; ilustracije za knjigu “Manastir Krušedol”; fotografije i priprema za štampu za knjigu “Saborni hram Svete Trojice u Vranju”. Već nekoliko godina, Zoran se uspešno bavi poslovima web dizajna i programiranja, što objedinjeno sa grafičkim dizajnom, pruža polaznicima celovitu sliku i pomoć u IT poslovima. Planinarenje i joga su deo njegovog slobodnog vremena. Voli da prenosi svoja iskustva i znanja onima koji to žele. To uspešno radi već 15 godina. O kvalitetu njegovog rada govori podatak da već duže vreme osim nastave za početnike u web programiranju, uspešno drži i napredni program nastave, gde sa starim polaznicima škole uspešno radi na pravljenju sajtova za mobilne telefone i tablet računare (Retina i Responsive web dizajn).

Naučite grafički dizajn

Đorđe Kuzmanović,  predavač na kursu grafičkog dizajna. Diplomirao je industrijski dizajn na Beogradskoj politehnici, Grafičkim dizajnom počinje da se bavi iz hobija kao granum dizajna koja je srodna njegovim interesovanjima što mu je pomoglo da se zaposli u kompaniji Home Center gde aktivno učestvuje u marketing timu u izradi kataloga, plakata, bilborda, banera, flajera, oglasa… Učestvovao je na mnogobrojnim konkursima, izložbama i sajmovima: Godišnja izložba studntskih radova Beogradske Politehnike 2011 i 2012 godine, Mikser festival 2011 i 2012 godine, Beogradski sajam nameštaja 2010, 2011, 2012, 2013 i 2014. Dobitnik je nagrade za najbolji dizajn proizvoda na godišnjoj izložbi Beogradske Politehnike. U radu na polju industrijskog dizajna ima veliko iskustvo u projektovanju enterijera razvijeno u radu u kompaniji Eurosalon, kao dizajner Home Centra imao je priliku da samostalno dizajnira bekstejdževe i kancelarije Kombank Arene. Voli da prenosi svoja iskustva i znanja što je i primenio u radu kao asistent profesora na Beogradskoj politehnici i kao predavač na Google SketchUP konferencijama održanim u Beogradu u periodu od 2011 do 2013 godine.

Magija PHP programiranja

Aleksandar Oljača, programiranje shvata, ne kao posao, već kao poziv u kome daje svoj maksimum. Na obuci za PHP, Aleksandar polaznicima prenosi magiju programiranja i “inficira” ih kodom. Svoja znanja Aleksandar je stekao na Fakultetu organizacionih nauka, da bi zatim nastavio da ih proširuje i usavršava radeći na brojnim projektima za domaće i inostrane klijente. Na poziciji PHP programera i tim lidera radi u kompaniji “Craftia”. Pored kreiranja internet sajtova i pravljenja web aplikacija, Aleksandar je kreirao i Facebook aplikacije za firme “Staropramen”, “SBB”, “Findomestik banku”, “Kicker”, “DM”, “Fashionbloger”… Tokom obuke Aleksandar će vam otkriti sve cake koje krase dobre programere, a uz njegovo mentorstvo brzo ćete zavoleti čarobni svet kodiranja.

Napravite ilustracije iz snova

Amanda Stević gaji nepresušnu ljubav prema grafičkom dizajnu i ilustracijama. Osvojila je 2. mesto na konkursu dnevnog lista “24 sata” za najkreativnije oglasno rešenje, njen projekat Ministarstva životne sredine “Beogradski ekološki dizajn” izložen je u Skupštini grada Beograda, a izložba “Designers love Japan” u galeriji “O3on”. Izlaže i u galerijama “New Moment” i “Studentski grad”. Široko radno iskustvo stekla je u marketinškim agencijama McCann Erickson i No Ordinary Agency, na poziciji junior art direktora. Među njenim klijentima su poznati domaći i strani brendovi – Coca-Cola, MTV, L’Oreal, Royal Canin, Range Rover, Yves Rocher, Nestle, Nescafe, Next, Fanta, Bambi, mts, m:tel, Nestea, Tuborg, Rosa, Lav, Telekom Srbija, Piraeus Bank, Mono i Manjana… Profesionalnim pristupom svoja znanja prenela je na već više od 300 polaznika.

Marketing na internetu, najbolji put do uspešnog plasmana

Jelena Vojt uvek razmišlja marketinški, a polaznicima na kursevima “Marketing na internetu” i “SEO administracija” pruža maksimum svog znanja. Ima preko 1.500 radnih sati predavanja. Bila je aktivni član studentske organizacije AIESEC, gde je stekla svoja prva iskustva u oblasti marketinga i organizacije velikih projekata. U toku studiranja je bila i član tima za izradu slučaja na Menadžerijadi, gde je zajedno sa timom osvajala drugoplasirana mesta dve godine za redom. Radila je u Tunisu na poslovima špedicije u firmi “General Maritime et Logistique”, gde je stekla internacionalno iskustvo. Šest godina se bavila internet marketingom u kompaniji “Gordina d.o.o.”. Svojim znanjem i veštinama doprinela je razvoju i značajno unapredila poslovanje ove kompanije. Poslednje dve godine aktivan je učesnik svih velikih IT i marketinških projekata u našoj Agenciji.

Vrhunski marketinško – prodajni tekstovi

Ana Đorović, profesionalni kopirajter. Stečena znanja i veštine Ana svesrdno deli sa polaznicima na kursu kopirajtinga, učeći o značaju i uticaju koji reči mogu imati na klijente. Iza nje stoji bogata karijera i brojni poslovni uspesi. Svoju veštinu pisanja i prezentovanja Ana je razvila i usavršila kroz poslove kopirajtera internet portala Belgradelive i kao menadžer marketinga kompanije Woodovia. Njena specijalnost su pisanje prodajnih tekstova za web sajtove, kreiranje marketinških newslettera, stvaranje sadržaja za društvene mreže, izrada online reklama. Među Aninim najznačajnim projektima su: kopirajting za američku kompaniju Goldstar, content menadžment za preduzeće M lingua, SEO copywriting za komapaniju Standard Furniture, Google Adwords kampanja za Pet protector. Ima više od 900 radnih sati predavanja i preko 300 obučenih polaznika na kursu kopirajting.

Za tehničko crtanje bez muke

Marko Jovanov, predavač na obuci za AutoCAD, karijeru je započeo u Arco projekt birou još tokom studija. Diplomirao je na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu, a projektovanjem u programu AutoCAD bavi se još od 2005. godine. Marko je radio na velikom broju projekata koji su zahtevali brzu produkciju i svakodnevne izmene. Ovo iskustvo značajno je uvećalo njegovu veštinu i učinilo da ovlada svim cakama pomoću kojih AutoCAD-može olakšati posao. Marko je zaposlen kao arhitekta za IQ architects i M06 studio, a jedan je od osnivača Srećograd studija, koji se bavi arhitektosnkim vizualizacijama i dizajnom. U periodu 2013. – 2014. godine, tokom tri semestra, bio je demonstrator na master studijama Arhitektosnkog fakulteta.

Za dobro vođenje bilo kog biznisa

Kristina Ivetić po struci je ekonomista, a specijalizovala se za marketing menadžment, finansije i osiguranje. Kristina poseduje 7 godina radnog iskustva u bankarstvu, u različitim fazama kreditnog procesa. Tokom svoje karijere, Kristina se susretala sa najrazličitijim poslovnim situacijama. Zahvaljujući njima, stekla je vredna praktična iskustva koja je, do sada, uspešno prenela na više od 100 polaznika kursa Finansijske analize. Svoja znanja i veštine Kristina nastavlja da usavršava pohađanjem brojnih seminara i treninga, kako domaćih, tako i inostranih predavača. Kristina je trenutno zaposlena kao analitičar na poslovima finansijske analize, procene rizika, otplatnog kapaciteta, kao i na praćenju kreditnog rizika u poslovanju sa pravnim licima u Komercijlanoj banci AD.

Da HR i administrativni poslovi ne predstavljaju glavobolju

Jelena Rinčić je diplomirani ekonomista sa velikim iskustvom u radu sa ljudima i na projektima različitih tema. Studiranje je ispunila kao aktivni član međunarodne organizacije AIESEC, gde je kroz petogodišnje iskustvo stekla brojne menadžerske veštine – liderstvo, efikasna komunikacija, upravljanje timovima, planiranje i praćenje rezultata, menadžment ljudskih resursa, pregovaranje i druge.

Njeno iskustvo broji različite funkcije – od projektnog menadžera, preko vođenja finansija i ljudskih resursa, do vođenja čitave organizacije i praćenja svih njenih procesa, sa oko 120 aktivnih članova. Jedan je od organizatora prvih HR konferencija za mlade u svom gradu, održala preko 50 grupnih i individualnih intervjua, radila direktno kao mentor i kouč sa 10 osoba i bila odgovorna za organizacionu kulturu organizacije u toku jedne godine.

Trenutno radi kao menadžer za ljudske resurse u IT oblasti, ali je njeno iskustvo u HR oblasti daleko šire. Kao iskusni predavač, preneće vam svoje znanje na najbolji mogući način prilagođen svakom polazniku ponaosob.

Vrsni poznavalac društvenih mreža

Ivan Radojičić, diplomirani filozof i predavač na kursu Fejsbuk administrator. Poznavanje reči koje internet publika najviše voli i koje privlače pažnju, Ivanov su glavni adut u pisanju. Svoju veštinu pisane komunikacije najpre primenjuje u novinarstvu, prateći unutrašnje i spoljno političke teme. Radio je u domaćim medijima – dnevnim listovima San, 24 sata, Sutra, Pravda, nedeljniku Standard, kao i na informativnim internet portalima Vesti onlajn i Kurir, a bio je i stalni dopisnik podgoričkog nedeljnika Revija D. Ivan je urednik knjige “Šifra Ceremonyal”, a bio je angažovan i kao portparol Nezavisnog policijskog sindikata Srbije. Poslednjih par godina, Ivan se specijalizovao za web kopirajting i marketing na društvenim mrežama i ta znanja stručno i zanimljivo, već mesecima uspeđno prenosi našim polaznicima. U svoj najomiljeniji projekat ubraja obuku zaposlenih Državne lutrije Srbije za poslove vođenja društvenih mreža u poslovne svrhe.

Postignite zapažene rezultate na polju internet marketinga

Jelena Eraković je diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka, Univerziteta u Beogradu, na smeru Menadžment i organizacija. Tu je i masterirala iz oblasti Marketing inženjeringa. Prve profesionalne korake pravi kao stalni član fakultetskog case study tima i ostvaruje značajne rezultate. Fokusirana na unapređenje znanja, svoju pažnju usmerava na strateško planiranje u marketingu, Brand menadžment, Digital marketing i medije kao sredstvo komunikacije. Rad na mnogobrojnim freelance projektima i zaposlenje u eminentnim inostranim i domaćim preduzećima tokom godina su generisali dragoceno iskustvo u radu i znanje iz navedenih oblasti. Kao rukovodilac marketinga kompanije koja 80% svoje proizvodnje uspešno izvozi na evropsko tržište, svoje veštine iz oblasti strateškog marketinga i brend menadžmenta podiže na sasvim novi nivo, u težnji da uvek uči od najboljih.

Uđite u IT svet učeći od najboljih

Valerija Spasojević obožava robote i radi kao kiborg – bez prestanka. Prvi programerski kod napisala je sa samo 12 godina. To je bilo dovoljno da pokrene njenu maštu i nezadrživo je odvede putem programiranja, web dizajna i robotike. Svoje neumorno sticanje znanja podeliće sa vama na kursevima za Joomlu i WordPress, kao i na obuci za web dizajn. Valerija je vlasnik i osnivač HLT Studia za dizajn, gde svoju kreativnost otiskuje u sve projekte na kojima radi. Bavi se i neformalnim obrazovanjem mladih. Bila je predavač na nekoliko konferencija, dobitnik je nagrade Mladih Istraživača Srbije i priznanja Mladih istraživača Hrvatske u domenu robotike. Posebno se ponosi priznanjem da je 15. na svetskoj listi prevodilaca za Adobe TV.

Vrhunska organizacija svakog događaja

Vesna Vukajlović je diplomirala na Filološkom fakultetu u Beogradu, magistrirala na Fakultetu dramskih umetnosti i medija na smeru Filmska i TV produkcija. Poseduje radno iskustvo iz oblasti medija i komunikacija. Radila je u redakcijama CorD magazina, Ringier Axel Springera, u RTV Studio B, a trenutno radi u sektoru marketinga. Brojne veštine od media planiranja, produkcije, PR aktivnosti do kreiranja kampanja ulaze u opis poslova koje više godina uspešno obavlja. Kao novinar radila je u Politici, radio Beogradu, Ludusu, Orchestri. Tokom 2013. godine je bila jedan od dobitnika nagrade Prada za literarni rad. Sveobuhvatno iskustvo pretočeno je u široku lepezu veština iz Event Managemanta, marketinga, komunikacije sa marketinškim agencijama i velikim klijentima.

Da profesionalno vodite projekte

Dragan Stanić je profesionalni projektni menadžer sa više od 10 godina radnog iskustva iz oblasti telekomunikacija, brige o korisnicima, logistike, podrške prodaji, podrške vođenju projekata, upravljanja projektnom metodologijom i upravljanja portfoliom projekata. Dragan vam uvek pruža najsavremenija znanja i prave informacije, zahvaljujući iskustvu koje je sticao na različitim vrstama projekata (Implementacija informacionih sistema, uvođenje i unapređenje poslovnih procesa, unapređenje proizvodnih procesa, marketing projekti, uvođenje novih i širenje postojećih prodajnih kanala, izgradnja i opremanje poslovno-prodajnog prostora i sl.). Poseduje “PMI-PMP®” i “Lean Six Sigma” sertifikate. Aktivan je član PMI (Project Management Institute) i PMI Serbia Chapter-a. Za sobom ima više od 900 sati predavanja.

Da svaka firma posluje uspešno

Danka Ivković je diplomirani ekonomista i profesor ekonomske grupe predmeta u srednjoj ekonomskoj školi. Kroz rad na praktičnim i realnim primerima polaznike upoznaje sa osnovama knjigovodstvenih usluga, bez kojih ni jedna firma ne može da posluje uspešno. Danka je predavač na nekoliko programa organizovanih od strane drugih obrazovnih institucija. U ovom trenutku za sobom ima deceniju neprocenjivog profesorskog iskustva. Svojom staloženošću, uravnoteženošću i komukinativnošću pronalazi način da znanje prenese na lako razumljiv način, istovremeno uspevajući da maksimalno zainteresuje i privuče pažnju polaznika. Danka će vam pomoći da lako i brzo shvatite osnovne zakonitosti knjigovodstva. Kroz njene kurseve uspešno je prošlo više od 200 polaznika, kojima je stečeno znanje pomoglo u daljoj karijeri.

Kako da uspeh firme zavisi od vas

Dragana Tadić je vrsni knjigovođa i poseduje bogato iskustvo u računovodstvu, reviziji i poreskom savetovanju. Profesionalnim radom i inovativnim predavanjima u tajne vođenja poslovnih knjiga na kursu “Knjigovodstvo”, do sada, je uvela više od 200 polaznika. Dragana je trenutno zaposlena na mestu rukovodioca službe računovodstva i finansija društva Rades d.o.o. iz Beograda. Saradnik je revizorske kuće SrboAudit iz Beograda. Na Visokoj školi za ekonomiju i upravu angažovana je kao predavač, a na Fakultetu za trgovinu i bankarstvo Alfa univerziteta kao asistent. Član je Saveza računovođa i revizora Srbije. Dugi niz godina veoma je bliski saradnik Centra za geostrateška istraživanja iz Beograda.

Saznajte kako da nađete sredstva za svoje projekte

Marina Antić je diplomirani politikolog za međunarodne poslove, preduzetnica i osnivač mnogobrojnih nevladinih organizacija kao što su Društvo lobista Srbije, Novi Dan i Utilis. Svoje iskustvo u kreiranju i upravljanju donatorskim projektima stekla je u NVO Utilis koja postoji od 2010. godine i bavi se društveno odgovornim i inkluzivnim projektima. Veštinu upravljanja evropskim projektima stekla je kroz edukaciju na EULPM European project mangament and leadership programu koji je sprovela organizacija EU Acccess. Bavi se i organizacijom i promocijom društveno korisnih događaja, a najpoznatiji je sajam zapošljavanja u Srbiji TOP JOB, koji je njen lični projekat. Radila je i kao konsultant za odnose sa javnošću na velikim evropskim projektima poput projekta „Izgradnja administrativnih kapaciteta carinske službe za punu implementaciju zajedničkog tranzita Evropske Unije“ koji se sprovodio u okviru Uprave carina Republike Srbije. Iskustvo u držanju treninga stekla je kroz sprovođenje projekata organizacije Utilis a poslednji u nizu bio je na jugu Srbije, finansiran od strane Euprogress, pod nazivom „Jačanje kapaciteta žena i muškaraca donosioca odluka u javnom sektoru na lokalnom nivou iz oblasti rodne ravnopravnosti“. Veruje da pravi projekat počinje od dobre ideje i odabira adekvatnog tima a da tehnika pisanja predstavlja poslednji korak ka uspešnom projektu.

Naučite mogućnosti MS Excela

Pavle Jarić je ekonomista sa više od 10 godina iskustva iz oblasti prodaje i upravljanja prodajom. Predominantnog iskustva u B2B segmentu ali ništa manje značajnim na polju Retail-a. Na početku, vezu između ICT veština i biznisa pravi u neposrednom prenošenju znanja kolegama u kompanijama za koje je radio, danas je to u formi trenera za ICT veštine. Uspešno je učestvovao u izradi programa obuke za gotovo sve aplikacije iz MS Office paketa od osnovnog do naprednog nivoa. Poslednje dve godine realizovao je značajan broj obuka sa nekoliko stotina polaznika. Danas svoje poslovne uspehe gradi na polju nabavki i interno-stručnih obuka za zaposlene u dominantnijoj korporaciji iz oblasti telekomunikacija u Srbiji i regionu.