Za brzo “plivanje” u programerskim vodama

Stojan Trajković, predavač na kursu PHP programiranje. Još od 2004. godine pasionirano se bavi programiranjem i pisanjem koda. Trenutno radi kao senior developer za firmu Fabrika NYC, na domaćim i inostranim projektima. Svoje ogromno iskustvo prenosi na polaznike učeći ih, ne samo programiranju, već i svojoj životnoj filozofiji da nerešivi problemi ne postoje. Strpljenje, rad i upornost su, kako Stojan smatra, ključ za uspeh.

Predavač na kursu “društvene mreže”

Bojana Kovač Vučković je diplomirani ekonomista, rođena u Beogradu. Poseduje više od 15 godina iskustva u pisanju i realizaciji projekata i kampanja za domaće i internacionalne klijente iz najrazličitijih industrija. Profesionalni razvoj započinje u PR sektoru agencije “McCann Erickson”, a zatim narednih 7 godina radi integrisane marketing kampanje za neke od najvećih klijenata u zemlji i regionu ispred iste agencije. Nakon toga nekoliko godina radi na televizijama B92 i Fox. Poseduje veoma bogato iskustvo iz komunikacijskog i advertajzing biznisa. Godine 2012. počinje da radi za digitalnu agenciju iz Njujorka, a zatim i samostalno, radeći uglavnom digitalne kampanje, kao i organizacije događaja za klijente na domaćem i stranom tržištu. Poseduje sertifikat o završenoj obuci u LSPR, iskustvo predavača u školi “Obuke i kursevi”, veliki broj individualnih kurseva za zaposlene u kompanijama, a bila je i gost predavač na mnogobrojnim fakultetima i studenstkim organizacijama. (AIESEC, MŠM itd.) Intezivno se bavi i pružanjem
konsultantskih usluga, marketingom na društvenim mrežama i realizacijom obuka na temu strategije i taktike biznis projekata.

Da kodiranje bude čisto i jasno

Darko Medan, predavač na kursevima PHP i Java programiranje. Matematikom je fasciniran još od detinjstva, a specifičan način razmišljanja dopunio učenjem programiranja. Nakon što je kompletirao svoja znanja iz oblasti web programiranja (HTML, CSS, PHP, JavaScript) nije želeo da stane. Počeo je da izučava Javu i objektno orijentisano programiranje. U želji da i druge “zarazi” programiranjem, svoje znanje nesebično deli. Prvo kao nastavnik matematike, a sada i na kursevima, dok paralelno radi kao glavni inženjer softverskog razvoja u kompaniji Drenik.

Oštro i precizno programiranje

Bojan Bajčetić, predavač na obuci za C# programiranje. Ogromno programersko iskustvo na različitim platformama i intenzivno korišćenje Microsoft tehnologija, Bojana je učinilo .NET ekspertom. Bojan je zaposlen kao senior developer u švedskoj firmi Insicon, na poziciji vođe tima. Svoje opširno znanje o programiranju Bojan prenosi polaznicima sa lakoćom i razumevanjem. Uz njegova predavanja, za tili čas, i sami ćete postati odlični programeri.

Za vrhunski kod

Nikola Dimitrijević se u svet programiranja upustio 2013. godine kroz razvoj konzolnih aplikacija u programskom jeziku C++. Vrlo brzo je prešao na razvoj grafičkih desktop aplikacija u programskom jeziku C#. Ljubav prema programiranju nastavio je izučavanjem programskog jezika Java i učenjem web dizajna, odnosno HTML-a i CSS-a, Angular js frejmvorka kao i Jave na webu i MY SQL baza podataka. Kako je zelja za izradom jako složenih dinamičkih web sajtova rasla u Nikoli, tako je napredovao i sa web programiranjem u PHP programskom jeziku. Danas najveci deo svog vremena provodi baveći se administrativnim funkcionalnostima web sajtova povezanih sa bazama podataka kao i programiranjem web shopova pomocu Jave i PHP-a. Sve svoje znanje Nikola prenosi polaznicima na kursevima web i php programiranja.

Da Excel, Java i Front End programiranje budu jasni svakome

Nenad Cvijanović, predavač na kursevima Java programiranja, Front End developmenta i Excela. Po završetku Matematičkog fakulteta, Nenad je, kao profesor matematike i računarstva, započeo svoju višegodišnju karijeru u obrazovanju. Paralelno je razvijao programerske veštine izučavajući web dizajn, programske jezike C, C++, Javu, Latex i Matlab. Posebnim pristupom, na predavanjima polaznicima pomaže da lako i brzo usvoje znanja i započnu uspešnu karijeru u IT sektoru.

Kako da kancelarija besprekorno funkcioniše

Slađana Dukić sa dugogodišnjim iskustvom Office Managera i šefa Kabineta u velikim multinacionalnim kompanijama, demaskira tajne uspešnog vođenja kancelarije CEO / direktora firme, te omogućava polaznicima praktičan pristup u sticanju znanja kako iz oblasti Office Managementa, tako i administracije, finansija, HR, Event Managementa, te osnova drugih oblasti neophodnih za besprekorno funkcionisanja kancelarije. Vedar pristup uz niz praktičnih primera i vežbi omogućava sticanje pomenutih znanja i veština, kako bi zahtevi na ovoj odgovornoj poziciji bili obavljeni na visokom profesionalnom nivou od strane polaznika kursa.

Savršeno znanje Excela

Suzana Marković, predavač na kursu naprednog Excela, doktorirala je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu na katedri za Računarsku tehniku, i poseduje višegodišnje predavačko iskustvo. Svoje znanje učenicima je prenosila kako na kursevima iz operativnih sistema (DOS, Windows), tako i tokom obuka iz oblasti aplikativnih programa (MS Word, MS Excel, MS Power Point, MS Access). Suzana svoje obrazovanje nastavlja kroz stručno usavršavanje i poseduje zvanje Microsoft Certified Professional MCP i MCSE za Windows 2000 server. Pohađala je i instruktorski kurs Network Cisco akademije i ECDL instruktorski sertifikat. Zaposlena je na Beogradskoj poslovnoj školi i drži predmete iz oblasti računarstva i informatike.

Vrhunski web dizajn

Zoran Andrić, završio je Školu za dizajn i Fakultet bezbednosti u Beogradu i stekao zvanje diplomiranog profesora. Opredelio se za grafički dizajn još početkom 90-ih godina. U najdraže projekte ubraja: 1999. godine rad na stripu “Miki i Baš Čelik” objavljen u Mikijevom Zabavniku; Časopisi za decu: “Školarac” i “Školarka” za izdavača Nova Škola d.o.o; virtuelni obilazak Doma Narodne skupštine; ilustracije za knjigu “Manastir Krušedol”; fotografije i priprema za štampu za knjigu “Saborni hram Svete Trojice u Vranju”. Već nekoliko godina, Zoran se uspešno bavi poslovima web dizajna i programiranja, što objedinjeno sa grafičkim dizajnom, pruža polaznicima celovitu sliku i pomoć u IT poslovima. Planinarenje i joga su deo njegovog slobodnog vremena. Voli da prenosi svoja iskustva i znanja onima koji to žele. To uspešno radi već 15 godina. O kvalitetu njegovog rada govori podatak da već duže vreme osim nastave za početnike u web programiranju, uspešno drži i napredni program nastave, gde sa starim polaznicima škole uspešno radi na pravljenju sajtova za mobilne telefone i tablet računare (Retina i Responsive web dizajn).

Grafički dizajn bez muke

Đorđe Kuzmanović,  predavač na kursu grafičkog dizajna. Diplomirao je industrijski dizajn na Beogradskoj politehnici, Grafičkim dizajnom počinje da se bavi iz hobija kao granum dizajna koja je srodna njegovim interesovanjima što mu je pomoglo da se zaposli u kompaniji Home Center gde aktivno učestvuje u marketing timu u izradi kataloga, plakata, bilborda, banera, flajera, oglasa… Učestvovao je na mnogobrojnim konkursima, izložbama i sajmovima: Godišnja izložba studntskih radova Beogradske Politehnike 2011 i 2012 godine, Mikser festival 2011 i 2012 godine, Beogradski sajam nameštaja 2010, 2011, 2012, 2013 i 2014. Dobitnik je nagrade za najbolji dizajn proizvoda na godišnjoj izložbi Beogradske Politehnike. U radu na polju industrijskog dizajna ima veliko iskustvo u projektovanju enterijera razvijeno u radu u kompaniji Eurosalon, kao dizajner Home Centra imao je priliku da samostalno dizajnira bekstejdževe i kancelarije Kombank Arene. Voli da prenosi svoja iskustva i znanja što je i primenio u radu kao asistent profesora na Beogradskoj politehnici i kao predavač na Google SketchUP konferencijama održanim u Beogradu u periodu od 2011 do 2013 godine.

Ne komplikovati bez potrebe

Vesko Vasiljević je diplomirani menadžer, predavač na kursu Excela. Poseduje višegodišnje iskustvo na poslovima nabavke, komercijale i analize poslovnih podataka. Prenosi praktična znanja u primeni Excela u gotovo svim oblastima savremenog poslovanja. Poslednje dve godine, uspešno učestvovao u implementaciji MM modula SAP ERP poslovnog rešenja. Pomoći će vam da na najbrži način otkrijete kako da dođete do efikasnog rešenja bez potrebe da rešenje bude komplikovano.

Naučite ono što je svima jedna od najvažnijih stvari u poslu „Plate”

Snežana Simić predavač na kursu obračuna zarada. Smatra da je uspeh ne samo ono što postignemo u životu nego i ono čemu inspirišemo druge da ostvare. U svojoj dosadašnjoj osmogodišnjoj karijeri imala je prilike da stekne raznoliko poslovno  iskustvo  počev od pokretanja sopstvenog biznisa, prodaje, office administracije, nekoliko kreativnih projekata do specijalizacije u okviru sektora ljudskih resursa na poslovima personalne administracije i obračuna zarada. Radi u velikoj internacionalnoj kompaniji Coca-Cola HBC Srbija na poslovima Senior PA & PY Assocciate. Nakon završetka prvog stepena studija stekla je zvanja: Strukovnog menadžera za turizam i ugostiteljstvo (2008), Dipl. menadžera za turizam i ugostiteljstvo (2009), Dipl. Ekonomiste (2009). Kasnije nastavlja usavršavanje i na drugom stepenu studija. Svoju karijeru usmerava u pravcu  preduzetništva,  freelancing-a, digitalnih tehnologija,  sa fokusom na usavršavanje znanja i veština u oblasti HR-a. 

Do pravih informacija

Milica Veselica – predavač na kursu statističar/analitičar u SPSS-u. Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Već tokom studija svoja interesovanja usmerava u pravcu statističko/analitičkog rada i sprovođenju istraživanja na različite uz pomoć SPSS-a. Kao nagrađivani student generacije, sprovodi i objavljuje samostalna istraživanja na temu pravljenja nacrta istraživanja, formiranje upitnika, kao i izlaganje dobijenih nalaza na različitim stručnim skupovima. Milica je iskustvo sticala i tokom saradnje sa Ninamedia agencijom, gde je radila na projektima istraživanja tržišta i javnog mnjenja u analitičkom sektoru. Rad sa polaznicima na kursu statističar/analitičar Milica bazira prvenstveno na praktičnom radu i primeni naučenog na različite oblasti koje su u sferi interesovanja polaznika.

Precizna statistika

Marina Milovanović, predavač na kursu statističke obrade podataka, je diplomirala i magistrirala na Matematičkom Fakultetu Univerziteta u Beogradu. Doktor je matematičkih i ekonomskih nauka. Njeno iskustvo u nastavi je sedamnaest godina. Bila je zaposlena na Matematičkom i Šumarskom Fakultetu u Beogradu, a od 2006. godine radi kao asistent i profesor na Fakultetu Union „Nikola Tesla“ u Beogradu (na Fakultetu za graditeljski menadžment, Fakultetu za ekologiju i zaštitu životne sredine, Fakultetu za preduzetnički biznis i menadžment nekretnina i Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost) na sledećim predmetima: Poslovna statistika, Poslovna matematika, Matematika, Uvod u informatiku, Primena poslovnih softvera, Primena multimedija, Kvantitativne metode i modeli, itd. Autor je mnogobrojnih naučnih radova objavljenih u zemlji i inostranstvu. Bila je predavač na velikom broju međunarodnih i domaćih konferencija, kao i istraživač na projektima. Radila je kao organizator i predavač kursa “Data bases” u okviru međunarodnog projekta “GIS in forest management and planning Serbia and Montenegro“ – Norwegian  forestry group. Objavila je monografiju, poglavlje u stranoj monografiji i dve zbirke zadataka.

HR administracija, proces i upravljanje

Milica Milićević Stojanović, predavač na obukama HR administratora. Poseduje bogato iskustvo  u oblasti HR, koje je stekla obavljajući poslove saradnika i rukovodioca u HR sektorima domaćih i stranih kompanija. Milica je diplomirala na Pravnom fakultetu u Beogradu, upisana je u Registar posrednika-medijatora Ministarstva pravde Republike Srbije. Posle završene prakse u advokatskoj kancelariji i položenog pravosudnog ispita, obavljala je poslove rukovodioca i pravnog savetnika u stranim i domaćim kompanijama. Poslednjih desetak godina se uglavnom bavi radnim pravom i  ljudskim resursima. Autor je nekoliko knjiga, komentara različitih zakona, jedna od njih je i Komentar zakona o radu. Svoje znanje redovno unapređuje praćenjem pozitivno pravne regulative. Završila je obuku za posrednika i upisana je 2016. godine u Registar posrednika-medijatora Ministarstva pravde Republike Srbije. Uspešno je posredovala u slučajevima posredovanja po zahtevu za zaštitu od zlostavljanja na radu. Poseduje bogato iskustvo, koje prenosi kroz obuke sa puno praktičnih primera iz svakodnevnog poslovanja HR sektora. Poslove HR sektora smatra kompleksnim i dinamičnim, od velikog značaja za uspeh svake kompanije.

Najbolji predstavnik kancelarije

Dragana Ristanović, predavač na kursu „poslovni asistent” je diplomirani filolog. Govori francuski i engleski jezik i veoma uživa u prenošenju svog znanja drugima. Svoje poslovne uspehe ne broji,  jer smatra sebe profesionalcem koji u svakom poslu daje sve od sebe. Tako je i kada je u pitanju office management. Njena srdačnost, posvećenost kompaniji koju predstavlja kao i timski duh, čine je već godinama najboljom predstavnicom svake kancelarije koju je vodila. U slobodno vreme, Dragana se posvećuje brizi o napuštenim životinjama, druženju sa porodicom i prijateljima, kao i zdravom načinu života i uživanju u prirodi, sjajnoj muzici i dobroj kinematografiji.

Siguran put do karijere u finansijama!

Mira Kovačević, predavač na finansijskoj akademiji. Diplomirani ekonomista i konsultant u oblasti bankarstva i finansija svoje iskustvo stekla je radeći na upravljačkim i direktorskim pozicijama u Invest banci, Beogradskoj banci, Rajfajzen i Eurobanci. Mira poseduje veliko predavačko iskustvo koje osigurava da njeni polaznici sa lakoćom shvate i nauče i najteže stvari vezane za finansije. Uz stručnog predavača, sa 30 godina radnog iskustva, polaznici nemaju razloga za brigu jer će im svaka oblast biti potpuno razjašnjena uz realne primere i vežbe iz svakodnevne poslovne prakse.

Ključ uspeha je u dobrom planiranju, organizaciji i komunikaciji

Marija Mašić, predavač na kursu “Upravljanje projektima” je diplomirani menadžer u medijima sa preko 12 godina radnog iskustva širokog spektra koje obuhvata oblast telekomunikacija, marketinga, PR-a, organizacije događaja kao i organizacije i podrške prodaji, brige o korisnicima i IT industriji.  U svim tim oblastima sticala je iskustvo u upravljanju projektima (razvoj lokalne marketing strategije, unapređenje poslovno/administrativnih procesa, automatizacija procesa marketinga i prodaje, razvoj PR/marketing strategija, upravljanje novom mobilnom aplikacijom itd.). Poslednje tri godine radi kao IT projektni menadžer u  programerskoj kompaniji koja je fokusirana na razvoj usluga i servisa namenjenih američkom tržištu. Marija će vas naučiti da za kratko vreme steknete što bolji uvid, a zatim i veštinu dobrog planiranja i upravljanja projektima.

Napravite ilustracije iz snova

Amanda Stević gaji nepresušnu ljubav prema grafičkom dizajnu i ilustracijama. Osvojila je 2. mesto na konkursu dnevnog lista “24 sata” za najkreativnije oglasno rešenje, njen projekat Ministarstva životne sredine “Beogradski ekološki dizajn” izložen je u Skupštini grada Beograda, a izložba “Designers love Japan” u galeriji “O3on”. Izlaže i u galerijama “New Moment” i “Studentski grad”. Široko radno iskustvo stekla je u marketinškim agencijama McCann Erickson i No Ordinary Agency, na poziciji junior art direktora. Među njenim klijentima su poznati domaći i strani brendovi – Coca-Cola, MTV, L’Oreal, Royal Canin, Range Rover, Yves Rocher, Nestle, Nescafe, Next, Fanta, Bambi, mts, m:tel, Nestea, Tuborg, Rosa, Lav, Telekom Srbija, Piraeus Bank, Mono i Manjana… Profesionalnim pristupom svoja znanja prenela je na već više od 300 polaznika.

Internet marketing na dlanu

Ana Đorović, profesionalni kopirajter i internet marketing menadžer. Stečena znanja i veštine Ana svesrdno deli sa polaznicima, učeći ih o tajnama internet marketinga. Iza nje stoji bogata karijera i brojni poslovni uspesi. Svoju veštinu pisanja i prezentovanja Ana je razvila i usavršila kroz poslove kopirajtera internet portala Belgradelive i kao menadžer marketinga kompanije Woodovia. Njena specijalnost su pisanje prodajnih tekstova za web sajtove, kreiranje marketinških newslettera, stvaranje sadržaja za društvene mreže, izrada online reklama. Među Aninim najznačajnim projektima su: kopirajting za američku kompaniju Goldstar, content menadžment za preduzeće M lingua, SEO copywriting za komapaniju Standard Furniture, Google Adwords kampanja za Pet protector. Ima više od 900 radnih sati predavanja i preko 300 obučenih polaznika.

Otkrijte svet uzbudljivih događaja

Boris Kolaković, predavač na kursu “Event menadžer – organizator događaja”. Dugogodišnjim radom u marketinškim agencijama, studiranjem na Visokoj školi za projektni menadžment i fakultetu za poslovno-industrijski menadžment, kao i u svakodnevnom kontaktu sa strankama, saradnicima i drugim ljudima stručnog kadra, razvijao je veštine komunikacije na različitim nivoima; pregovaračke sposobnosti, sposobnosti planiranja, rukovođenja i organizacije. Samostalno ili kao član tima organizovao je različite tipove događaja, počevši od osmišljavanja i produkcije događaja, procene i upravljanja projektnih troškova, koordinacije ljudi na terenu itd. Tokom svoje karijere, organizovao je događaje za mnoge globalne kompanije, kao što su Vip Mobile, Avon, Lafarge, Carlsberg, USAID-a, Nestle, Imlek, Tetra Pak, Vino Župa, Philip Morris Internatonal, ProCredit banka, Erste banka, Allionce One Tobacco, LG, FIAT, H&M, Sony, Boston Scientific, UniCredit Bank, Samsung, Puzzle Software itd.

Sve o AutoCAD-u

Marko Jovanov, predavač na obuci za AutoCAD, karijeru je započeo u Arco projekt birou još tokom studija. Diplomirao je na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu, a projektovanjem u programu AutoCAD bavi se još od 2005. godine. Marko je radio na velikom broju projekata koji su zahtevali brzu produkciju i svakodnevne izmene. Ovo iskustvo značajno je uvećalo njegovu veštinu i učinilo da ovlada svim cakama pomoću kojih AutoCAD-može olakšati posao. Marko je zaposlen kao arhitekta za IQ architects i M06 studio, a jedan je od osnivača Srećograd studija, koji se bavi arhitektosnkim vizualizacijama i dizajnom. U periodu 2013. – 2014. godine, tokom tri semestra, bio je demonstrator na master studijama Arhitektosnkog fakulteta.

Za dobro vođenje bilo kog biznisa

Kristina Ivetić po struci je ekonomista, a specijalizovala se za marketing menadžment, finansije i osiguranje. Kristina poseduje 7 godina radnog iskustva u bankarstvu, u različitim fazama kreditnog procesa. Tokom svoje karijere, Kristina se susretala sa najrazličitijim poslovnim situacijama. Zahvaljujući njima, stekla je vredna praktična iskustva koja je, do sada, uspešno prenela na više od 100 polaznika kursa Finansijske analize. Svoja znanja i veštine Kristina nastavlja da usavršava pohađanjem brojnih seminara i treninga, kako domaćih, tako i inostranih predavača. Kristina je trenutno zaposlena kao analitičar na poslovima finansijske analize, procene rizika, otplatnog kapaciteta, kao i na praćenju kreditnog rizika u poslovanju sa pravnim licima u Komercijlanoj banci AD.

Vrsni poznavalac online sveta

Ivan Radojičić, diplomirani filozof i predavač na kursevima Fejsbuk administrator, SEO i kopirajting. Poznavanje reči koje internet publika najviše voli i koje privlače pažnju, Ivanov su glavni adut u pisanju. Svoju veštinu pisane komunikacije najpre primenjuje u novinarstvu, prateći unutrašnje i spoljno političke teme. Radio je u domaćim medijima – dnevnim listovima San, 24 sata, Sutra, Pravda, nedeljniku Standard, kao i na informativnim internet portalima Vesti onlajn i Kurir, a bio je i stalni dopisnik podgoričkog nedeljnika Revija D. Poslednjih par godina, Ivan se specijalizovao za web marketing i ta znanja stručno i zanimljivo, već godinama, uspešno prenosi našim polaznicima. U svoj najomiljeniji projekat ubraja obuku zaposlenih Državne lutrije Srbije za poslove vođenja društvenih mreža u poslovne svrhe.

Postignite zapažene rezultate na polju internet marketinga

Jelena Eraković je diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka, Univerziteta u Beogradu, na smeru Menadžment i organizacija. Tu je i masterirala iz oblasti Marketing inženjeringa. Prve profesionalne korake pravi kao stalni član fakultetskog case study tima i ostvaruje značajne rezultate. Fokusirana na unapređenje znanja, svoju pažnju usmerava na strateško planiranje u marketingu, Brand menadžment, Digital marketing i medije kao sredstvo komunikacije. Rad na mnogobrojnim freelance projektima i zaposlenje u eminentnim inostranim i domaćim preduzećima tokom godina su generisali dragoceno iskustvo u radu i znanje iz navedenih oblasti. Kao rukovodilac marketinga kompanije koja 80% svoje proizvodnje uspešno izvozi na evropsko tržište, svoje veštine iz oblasti strateškog marketinga i brend menadžmenta podiže na sasvim novi nivo, u težnji da uvek uči od najboljih.

Uđite u IT svet učeći od najboljih

Valerija Spasojević obožava robote i radi kao kiborg – bez prestanka. Prvi programerski kod napisala je sa samo 12 godina. To je bilo dovoljno da pokrene njenu maštu i nezadrživo je odvede putem programiranja, web dizajna i robotike. Svoje neumorno sticanje znanja podeliće sa vama na kursevima za Joomlu i WordPress, kao i na obuci za web dizajn. Valerija je vlasnik i osnivač HLT Studia za dizajn, gde svoju kreativnost otiskuje u sve projekte na kojima radi. Bavi se i neformalnim obrazovanjem mladih. Bila je predavač na nekoliko konferencija, dobitnik je nagrade Mladih Istraživača Srbije i priznanja Mladih istraživača Hrvatske u domenu robotike. Posebno se ponosi priznanjem da je 15. na svetskoj listi prevodilaca za Adobe TV.

Uspešna organizacija svakog događaja

Vesna Vukajlović je diplomirala na Filološkom fakultetu u Beogradu, magistrirala na Fakultetu dramskih umetnosti i medija na smeru Filmska i TV produkcija. Poseduje radno iskustvo iz oblasti medija i komunikacija. Radila je u redakcijama CorD magazina, Ringier Axel Springera, u RTV Studio B, a trenutno radi u sektoru marketinga. Brojne veštine od media planiranja, produkcije, PR aktivnosti do kreiranja kampanja ulaze u opis poslova koje više godina uspešno obavlja. Kao novinar radila je u Politici, radio Beogradu, Ludusu, Orchestri. Tokom 2013. godine je bila jedan od dobitnika nagrade Prada za literarni rad. Sveobuhvatno iskustvo pretočeno je u široku lepezu veština iz Event Managemanta, marketinga, komunikacije sa marketinškim agencijama i velikim klijentima.

Da profesionalno vodite projekte

Dragan Stanić je profesionalni projektni menadžer sa više od 10 godina radnog iskustva iz oblasti telekomunikacija, brige o korisnicima, logistike, podrške prodaji, podrške vođenju projekata, upravljanja projektnom metodologijom i upravljanja portfoliom projekata. Dragan vam uvek pruža najsavremenija znanja i prave informacije, zahvaljujući iskustvu koje je sticao na različitim vrstama projekata (Implementacija informacionih sistema, uvođenje i unapređenje poslovnih procesa, unapređenje proizvodnih procesa, marketing projekti, uvođenje novih i širenje postojećih prodajnih kanala, izgradnja i opremanje poslovno-prodajnog prostora i sl.). Poseduje “PMI-PMP®” i “Lean Six Sigma” sertifikate. Aktivan je član PMI (Project Management Institute) i PMI Serbia Chapter-a. Za sobom ima više od 900 sati predavanja.

Knjigovodstvo koje svima treba

Danka Ivković je diplomirani ekonomista i profesor ekonomske grupe predmeta u srednjoj ekonomskoj školi. Kroz rad na praktičnim i realnim primerima polaznike upoznaje sa osnovama knjigovodstvenih usluga, bez kojih ni jedna firma ne može da posluje uspešno. Danka je predavač na nekoliko programa organizovanih od strane drugih obrazovnih institucija. U ovom trenutku za sobom ima deceniju neprocenjivog profesorskog iskustva. Svojom staloženošću, uravnoteženošću i komukinativnošću pronalazi način da znanje prenese na lako razumljiv način, istovremeno uspevajući da maksimalno zainteresuje i privuče pažnju polaznika. Danka će vam pomoći da lako i brzo shvatite osnovne zakonitosti knjigovodstva. Kroz njene kurseve uspešno je prošlo više od 200 polaznika, kojima je stečeno znanje pomoglo u daljoj karijeri.

Kako da uspeh firme zavisi od vas

Dragana Tadić je vrsni knjigovođa i poseduje bogato iskustvo u računovodstvu, reviziji i poreskom savetovanju. Profesionalnim radom i inovativnim predavanjima u tajne vođenja poslovnih knjiga na kursu “Knjigovodstvo”, do sada, je uvela više od 200 polaznika. Dragana je trenutno zaposlena na mestu rukovodioca službe računovodstva i finansija društva Rades d.o.o. iz Beograda. Saradnik je revizorske kuće SrboAudit iz Beograda. Na Visokoj školi za ekonomiju i upravu angažovana je kao predavač, a na Fakultetu za trgovinu i bankarstvo Alfa univerziteta kao asistent. Član je Saveza računovođa i revizora Srbije. Dugi niz godina veoma je bliski saradnik Centra za geostrateška istraživanja iz Beograda.

Nađite sredstva za svoje projekte

Marina Antić je diplomirani politikolog za međunarodne poslove, preduzetnica i osnivač mnogobrojnih nevladinih organizacija kao što su Društvo lobista Srbije, Novi Dan i Utilis. Svoje iskustvo u kreiranju i upravljanju donatorskim projektima stekla je u NVO Utilis koja postoji od 2010. godine i bavi se društveno odgovornim i inkluzivnim projektima. Veštinu upravljanja evropskim projektima stekla je kroz edukaciju na EULPM European project mangament and leadership programu koji je sprovela organizacija EU Acccess. Bavi se i organizacijom i promocijom društveno korisnih događaja, a najpoznatiji je sajam zapošljavanja u Srbiji TOP JOB, koji je njen lični projekat. Radila je i kao konsultant za odnose sa javnošću na velikim evropskim projektima poput projekta „Izgradnja administrativnih kapaciteta carinske službe za punu implementaciju zajedničkog tranzita Evropske Unije“ koji se sprovodio u okviru Uprave carina Republike Srbije. Iskustvo u držanju treninga stekla je kroz sprovođenje projekata organizacije Utilis a poslednji u nizu bio je na jugu Srbije, finansiran od strane Euprogress, pod nazivom „Jačanje kapaciteta žena i muškaraca donosioca odluka u javnom sektoru na lokalnom nivou iz oblasti rodne ravnopravnosti“. Veruje da pravi projekat počinje od dobre ideje i odabira adekvatnog tima a da tehnika pisanja predstavlja poslednji korak ka uspešnom projektu.

Šta sve možete uz MS Excel

Pavle Jarić je ekonomista sa više od 10 godina iskustva iz oblasti prodaje i upravljanja prodajom. Predominantnog iskustva u B2B segmentu ali ništa manje značajnim na polju Retail-a. Na početku, vezu između ICT veština i biznisa pravi u neposrednom prenošenju znanja kolegama u kompanijama za koje je radio, danas je to u formi trenera za ICT veštine. Uspešno je učestvovao u izradi programa obuke za gotovo sve aplikacije iz MS Office paketa od osnovnog do naprednog nivoa. Poslednje dve godine realizovao je značajan broj obuka sa nekoliko stotina polaznika. Danas svoje poslovne uspehe gradi na polju nabavki i interno-stručnih obuka za zaposlene u dominantnijoj korporaciji iz oblasti telekomunikacija u Srbiji i regionu.