011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com
Poštovani polaznici, u skladu sa odlukom o proglašenju vanrednog stanja, koja se odnosi na sve obrazovne institucije, i u cilju sprečavanja širenja korona virusa i zdravstvene zaštite svih polaznika i zaposlenih – obaveštavamo vas da škola Obuke i kursevi od ponedeljka, 16. marta 2020. potpuno obustavlja održavanje nastave u učionicama. Za osobe koje trenutno ne pohađaju nijedan kurs kod nas, a želele bi u budućnosti, škola će pružiti mogućnost online nastave putem Skajpa. Za sve informacije o načinu realizovanja online nastave preko Skajpa možete nam se obratiti na 061/664 89 64 i 069/671 084. Takođe, možete nam pisati i na mejl obukeikursevi@gmail.com

Uložite u sebe. Ovladajte naprednim funkcijama Excel-a. Otvorite vrata svojoj karijeri. 55%  popusta za prijave do 06.04.2020.

Steknite znanje koje vam omogućava napredovanje u poslu, a samim tim i bolju poziciju i veću platu u kompaniji. Investirajte u sebe i svoje usavršavanje na kursu naprednog Excel-a

BROJ SLOBODNIH MESTA

6

Klikni na sliku da pustiš video.

Da li ste znali da su, u pojedinim preduzećima, plate osoba koje su vešte sa Excel programom veće za čak 40% u odnosu na zaradu kolega koje rade isti posao, ali o Excel-u ne znaju ništa? Većina firmi odlično poznavanje rada u Excel programu postavlja kao jedan od glavnih uslova za zapošljavanje. Danas je svakoj firmi potrebna osoba vešta i brza u baratanju tabelama i grafikonima. Radnici koji poseduju takva znanja ne samo da mogu brže obavljati posao, već im se pruža mogućnost da ciljaju na bolje i plaćenije pozicije u firmi.

Ukoliko želite da steknete prednost u odnosu na druge i da se od njih razlikujete po nečemu zaista bitnom, kurs za rad u Excel-u je prava stvar za vas.

Obuka za napredni Excel pravi je izbor svake perspektivne osobe koja je željna rada i poslovnog napredovanja u bilo kojoj branši – od komercijalista i revizora, preko dizajnera, finansijskih analitičara, bankara i konsultanata, pa sve do naučnih radnika, bibliotekara, nastavnika, profesora, građevinskih, mašinskih i elektro inženjera.

Obuka za rad u Excel-u, vaša nova šansa

Na kursu napredni Excel stičete vredno znanje koje će vas učiniti poželjnim na tržištu rada. Novac kojim platite ovo školovanje nije trošak. Ovo je jako dobra investicija.

Program obuke za napredni Excel prilagođen je zaposlenima u kompanijama koji žele da napreduju u svom poslu, ali i nezaposlenim licima radi sticanja prednosti na konkursima za zapošljavanje.

Lekcije su kratke i jasne, bez previše teorije i sa konkretnim primerima iz prakse, koji će vam pomoći da lako razumete gradivo i primenite stečeno znanje. Po završetku obuke bićete 100% osposobljeni za korišćenje različitih naprednih Excel funkcija, da pravite složene proračune, izveštaje o prodaji, kreditne obračune, inventare, vodite radne sveske, kontakt liste, rokovnike, platne liste, baze podataka i još mnogo toga.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Kurs “Napredni excel” traje 4 nedelje. Dinamika rada je 2x nedeljno po sat i po. Časovi se održavaju radnim danima (u poslepodnevnim i večernjim satima) i subotom (prepodnevni ili rani popodnevni termini).

Tokom kursa „Napredni Excel” naučićete:

 1. Kopiranje formula
 2. Automatsko popunjavanje
 3. Paste, kopiranje i brisanje formata
 4. Područje štampe
 5. Poruke o greškama
 6. Imenovanje
 7. Protekcije
 8. Subtotal
 9. Validacija
 10. Konsolidacija
 11. Uslovno formatiranje
 12. Funkcije
 13. IF funkcija
 14. Liste podataka
 15. Složene funcije
 16. Napredne funkcije
 17. Pivot tabele
 18. Dijagrami
 19. Goal seek i Solver
Obuka za napredni Excel

Obuku za napredni Excel vodi predavač bogatog iskustva koji će vam preneti srž onoga što je potrebno znati. A po završenom kursu bićete u prilici da naučeno gradivo primenite u poslu i unesete brojne korisne novine u vašu firmu.

Uložite u napredno znanje Excel-a, jer će vam se višestruko vratiti

Aprilski upisni rok je u toku.  Puna cena napredne Excel obuke za fizicka lica iznosi 17.800 dinara. Za sve prijave do 06.04.2020. dobijate 55% popusta na kurs (7.900 umesto 17.800 dinara).

Cena kursa za pravna lica (firme, kompanije, organizacije, institucije) iznosi 8900 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
17.800 din 55% 7.900 din 06.04.2020.

Za sva pitanja i nedoumice oko kursa naprednog Excela pozovite našeg savetnika za upis na 011/40-82-116 ili 061/664-89-64.

Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, a druga na početku kursa) ili na 3 mesečne rate (ako se vrši plaćanje čekovima).

Rezervacija mesta iznosi 1900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 1900 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara

CLOSE
CLOSE