011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Postani Microsoft programer

(C# programer ili .NET Developer)

Nauči da koristiš SQL baze podataka

50% popusta za prijave do 10.08.2020.

C# i .NET programiranje postoji još od 2000. godine – razvio ga je Microsoft kao alternativu Java programskom jeziku. Kako je Microsoft uložio dosta da se jezik probije, danas je C# jedan od najpopularnijih i najboljih objektno orjentisanih programskih jezika koje možeš naučiti. I napraviti dobru zaradu kao Microsoft programer.

C# možeš koristiti za programiranje mnogih stvari, ali je ubedljivo najjači za pravljanje Windows desktop aplikacija, kao i za razvoj mobilnih i web aplikacija. Takođe, C# se može koristiti i za pravljenje igrica.

Sve što je potrebno da naučiš osnove programiranja u C sharpu i SQL baze podataka je 3-mesečni kurs za C# programiranje u školi Obuke i kursevi.

BROJ SLOBODNIH MESTA

8

Klikni na sliku da pustiš video.

Zašto odabrati baš C# programiranje?

1. C sharp programiranje je popularnije nego li ikada do sada.

C# programski jezik je najkorišćeniji jezik za pravljenje aplikacija za Windows, ali i za web i telefone, i pruža ti mogućnost da lako i brzo pronađeš dobro plaćen posao na kome uvek možeš napredovati kao Microsoft programer.

Stvar je dodatno olakšana i time da je postojeći broj C sharp programera u Srbiji znatno manji od tražnje, a ovaj trend je isti i na globalnom nivou.

Dakle, nakon završenog kursa C# programiranja poslovne angažmane lako možeš pronaći i kao freelancer. Recimo, možeš da radiš za nekog klijenta u SAD, gde je C# izuzetno zastupljen.

2. Još jedna prednost C# programskog jezika jeste što se relativno lako uči i zato je odličan start za svakog početnika.

Takođe je i savršena podloga za kasnije učenje drugih programskih jezika, kao što je Java.

Pošto je vrlo popularan jezik, C# ima veliku podršku programerske zajednice, pa ćeš na internetu lako naći tonu materijala koji ti mogu pomoći da rešiš neki problem i greške u kodu. Što je bitno, kad si na početku programiranja.

Ako već znaš neki programski jezik, sve cake karakteristične za C sharp ćeš brzo uhvatiti. S druge strane, ukoliko tek ulaziš u programerske vode, znaj da je kurs C# programiranja praktičan i omogućava ti da veoma brzo, za svega 3 meseca, usvojiš znanje i pamtiš sintaksu ovog programskog jezika.

Kako izgleda obuka za C# programski jezik?

Kurs traje 3 meseca tokom kojih se C# programiranje izučava kroz .NET Framework okruženje u alatu Visual Studio.

Obuka kreće od samog početka i uvoda u programiranje, a zatim se prolazi kroz osnovne pojmove i sintaksne komande C# programskog jezika, rešavaju se logički problemi i algoritmi, kao i kompleksnije relacije i pojmovi vezani za objektni deo C# jezika.

Takođe, radi se uvod u T-SQL komande i rad sa bazom podataka.

Cilj je da se, kroz praktičan rad i realne primere, upoznaš sa okruženjem, načinom funkcionisanja i logikom C# programskog jezika, povezivanje sa bazom, a sve kroz rešavanje i implementaciju raznih softverskih rešenja.

Na kraju kursa, imaćeš urađenu svoju prvu C# aplikaciju, koja ima interakciju sa bazom podataka.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 12 nedelja
Nivo učenja Početni, srednji
Termini Subotom prepodnevni i rano popodnevni
Fond časova 48
Broj polaznika po grupi 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 
  • Uvod u C# i .NET, alati za rad, okruženja
  • Visual Studio interfejs
  • Sintaksa, operatori, simboli. Konstruktori, klase, objekti… Petlje.
  • Kapsuliranje, nasleđivanje i polimorfizam, objektno-orjentisani principi
  • Rad sa bazom podataka. Osnove SQL-a i rad sa alatima za pisanje upita nad podacima. Tabele, tipovi podataka, viewevi, stored procedure, funkcije
  • Windows Forme i servisi. Pravljenje korisničkog interfejsa. Kontrole za unos podataka, validacija
  • Pravljenje aplikacije koja komunicira sa bazom
  • Komparativna razlika sa programskim jezikom Java
C# kurs

Prijavi se odmah i uštedi

Septembarski upisni rok je u toku. Puna cena obuke za Microsoft programera iznosi 18.200 dinara/mesečno, ali ako se prijaviš do 10.08.2020. ostvaruješ pravo na 50% popusta i kurs plaćaš samo 9.100 dinara/mesečno. Cena kursa za nezaposlena lica i studente iznosi 8500 dinara/mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
18.200 din/mes. 50% 9.100 din/mes. 10.08.2020.

Kurs C sharp programiranja je moguće platiti na 4 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, a ostale 3 na početku svakog meseca kursa) ili na više mesečnih rata u dogovoru sa koordinatorom nastave (ako se vrši plaćanje čekovima).

Rezervacija mesta iznosi 2.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 7 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Za prijavu na kurs C# programiranje dovoljno je da pozoveš 011/40-82-116, 061/664-89-64, ili pošalješ prijavu na info@obukeikursevi.com. Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara