Broj slobodnih mesta

5

Prijavi se na kurs

95% sajtova čeka na tebe. Postani stručan za marketinško – prodajne tekstove

Ili skraćeno – copywriting.

Jasno je da je danas glavni kanal informisanja i prodaje – internet. A na njemu dominiraju reči. Da bi jedan sajt, portal, blog, reklama… postigli svoj cilj, njihov sadržaj mora da bude perfektan. Tome, upravo, služe copywriteri.

Dakle, copywriter-i kreiraju sadržaj za web sajtove, reklamne mejlove, Facebook i Google reklame, a mogu da pišu i reklame za novine, radio ili TV, reklame za bilborde, brošure, kataloge, saopštenja… Izbor je očigledno veliki i posao copywriter-a lako možete pronaći. Štaviše, možete da birate:

  • Radno okruženje – rad od kuće ili u firmi
  • Stalni angažman ili freelance posao
  • Delatnost klijenta – medicina, kozmetika, sport, ishrana… sve se na kraju svodi na prodaju i svima trebaju copywriter-i
  • Rad za naše ili strane klijente. Dobro je znati da čak 95% srpskih sajtova zahteva prepravke, dorade ili pisanje tekstova ispočetka, tj. zahteva rad copywriter-a
  • Takođe, copywriter-i mogu da se zaposle i na pozicijama Community menadžera i internet marketing menadžera.

ebookebook


Zato smo osmislili copywriting kurs kako bismo vas naučili da pišete efektne prodajne tekstove, koji će se dopasti što većem broju potencijalnih kupaca.

Efikasnost, brzina, dinamičnost u radu

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Materijali Elektronski oblik
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Copywriting kurs je radioničarskog tipa i zasnovan na praktičnom radu. Uvek se “gađa” suština koja, kroz primere, mnogo olakšava shvatanje gradiva. Dakle, nivo bespotrebnih teorija je sveden na minimum. Govore stručnjaci, profesionalci, ljudi sa bogatim iskustvom. Objašnjavaju na realnim primerima koji se lako pamte. Sve je dostupno, počev od raznih korisnih sadržaja, pa sve do nesebične stručne podrške. Pohađanje naprednog nivoa copywriting-a dostupno je za sve koji žele da steknu potpuno znanje, samopouzdanje u ovom poslu i dodatno usavršavanje. Pored navedenog, pohađanjem copywriting kursa, dobijate i:

  • Korisne savete kako da vas i vaše tekstove najbolje predstavite budućim klijentima
  • Mogućnost saradnje sa nama – posao u školi kao copywriter, rad na domaćim i inostranim projektima.

Detaljan plan rada pogledajte klikom OVDE

Napredni kurs kopirajtinga je osmišljen kao praktična primena svega naučenog na osnovnom kursu. Plus, upoznaćete se sa osnovnim veštinama SEO copywriting-a (pisanja tekstova za internet pretraživače). Svaki polaznik dobija svoj projekat (sajt) i kreira tekstove za njega (sređivanje početne strane, kao i rad na svim unutrašnjim stranama sajta).
bankar2

Ulaganje u kvalitetno obrazovanje je najbolja investicija u životu

Martovski upisni rok je u toku.  Puna cena copywriting obuke iznosi 17.800 dinara. Za sve prijave do 20.02.2017. dobijate 50% popusta na kurs (8.900 umesto 17.800 dinara). Zbog velike potražnje, požurite i prijavite se pre nego što se popune grupe. Učinite to pozivom na broj 011/40-82-116  ili 061 664 89 64 ili pošaljete prijavu na: info@obukeikursevi.com.

Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i ONLINE putem

 

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijave Sertifikat
17.800 din. 50% 8.900 din. 20.02.2017.

Promo cenu možete ostvariti i prijavom putem našeg ONLAJN APLIKACIONOG FORMULARA – opcija koju treba da čekirate je: Kopirajter – prodajno i marketinško pisanje. Posle toga će vas kontaktirati neko iz našeg sekretarijata.

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, a druga na početku kursa) ili na 3 mesečne rate (ako se vrši plaćanje čekovima).

Rezervacija mesta iznosi 1200 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 1200 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.