011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

95% sajtova čeka na tebe. Zato, nauči copywriting

Za najbolje mogućnost prakse

50% popusta na copywriting kurs do 21.10.2019.

Jasno je da je danas glavni kanal informisanja i prodaje – internet. A na njemu dominiraju reči. Da bi jedan sajt, portal, blog, reklama… postigli svoj cilj, njihov sadržaj mora da bude perfektan. Tome, upravo, služe copywriteri.

Dakle, copywriteri kreiraju sadržaj za web sajtove, reklamne mejlove, Facebook i Google reklame, a mogu da pišu i reklame za novine, radio ili TV, reklame za bilborde, brošure, kataloge, saopštenja…

BROJ SLOBODNIH MESTA

2

kopirajting

Izbor je očigledno veliki i posao copywritera lako možeš pronaći. Štaviše, možeš da biraš:

 • Radno okruženje – rad od kuće ili u firmi
 • Stalni angažman ili freelance posao
 • Delatnost klijenta – medicina, kozmetika, sport, ishrana… sve se na kraju svodi na prodaju i svima trebaju copywriteri
 • Rad za naše ili strane klijente. Dobro je znati da čak 95% srpskih sajtova zahteva prepravke, dorade ili pisanje tekstova ispočetka, tj. zahteva rad copywritera
 • Takođe, copywriteri mogu da se zaposle i na pozicijama community menadžera i internet marketing menadžera

Copywriting obuka je idealna i za osobe koje govore minimum jedan strani jezik, jer se otvaraju mogućnosti rada i za inostrane klijente. Takođe je pravi izbor i za književnike, novinare i sve osobe koje vole da pišu.

Iz svih ovih razloga, osmislili smo copywriting kurs kako bismo te naučili da pišeš efektne prodajne tekstove i reklame, koji će privući kupce i motivisati ih na kupovinu.

Kako izgleda copywriting kurs?

Copywriting kurs je radioničarskog tipa i zasnovan na praktičnom radu. Dakle, nivo bespotrebnih teorija je sveden na minimum. Govore stručnjaci, profesionalci, ljudi sa bogatim iskustvom. Objašnjavaju na realnim primerima koji se lako pamte. Sve ti je dostupno, počev od raznih korisnih sadržaja, pa sve do nesebične stručne podrške.

Obuka za copywritera traje 8 nedelja. Časovi su osmišljeni tako da naučiš maksimum praktičnih stvari za minimalno vreme i stekneš mogućnost da ih efikasno primeniš u poslu. Plan i program kursa osmišljen je od strane profesionalnog copywritera, što garantuje da ćeš dobiti najaktuelnije znanje iz oblasti marketinško-prodajnog pisanja.

Škola može organizovati i individualne časove učenja. Trajanje, cenu i dinamiku nastave dogovaraš sa našim savetnicima za upis.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Početni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 32
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 
 • Uvod u kopirajting i razumevanje suštine marketinškog pisanja
 • Pravila prodajnog pisanja
 • Osnovna struktura uverljivog teksta
 • Kreiranje i tipovi najbitnijih elemenata teksta – marketinških naslova i otvaranja
 • Uređivanje i kontrola teksta
 • Pisanje za web sajt
 • Copywriting i online advertising
 • Pisanje tekstova za blog

Praktični deo kursa kopirajtinga osmišljen je kao primena svega naučenog. Plus, upoznaćeš se sa osnovnim veštinama SEO copywritinga (pisanja tekstova za internet pretraživače). Svaki polaznik dobija svoj projekat (sajt) i kreira tekstove za njega (sređivanje početne strane, kao i rad na svim unutrašnjim stranama sajta).

Dobijaš mogućnost prakse

Ako budeš među najboljim polaznicima, obezbeđena ti je mogućnost prakse u agencijama sa kojima škola sarađuje. Proći ćeš kroz sve dužnosti jednog copywritera kroz rad na realnim, konkretnim projektima. Time ćeš svoje znanje dodatno pojačati, radnu biografiju proširiti i tako povećati šanse na tržištu rada. Takođe, i u našoj agenciji postoji mogućnost obavljanja prakse.

Sav rad tokom prakse biće zabeležen u tvoj portfolio. Dobićeš preporuke svog mentora i potvrdu o uspešno obavljenoj stručnoj praksi.

Uz obuku i stručnu praksu postaješ pravi, ozbiljan copywriter sa velikim mogućnostima da se zaposliš u marketing sektoru kompanija u Srbiji, marketing agencijama, online portalima, ali i da radiš projekte kao freelancer, za klijente u zemlji i inostranstvu.

Za informacije o praksi pozovi 069 67 10 84.

Kopirajting kurs

Ulaganje u kvalitetno obrazovanje je najbolja investicija u životu

Oktobarski upisni rok je u toku. Puna cena copywriting obuke iznosi 17.800 dinara/mesečno. Za sve prijave do 21.10.2019. dobijaš 50% popusta na kurs (8.900/mesečno umesto 17.800 dinara/mesečno).

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
17.800 din/mes. 50% 8.900 din/mes 21.10.2019.

Rezervacija mesta iznosi 2.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata. Za stare polaznike obezbeđen je dodatni popust.

Zbog velike potražnje, požuri i prijavi se pre nego što se popune grupe. Učini to pozivom na broj 011/40-82-116  ili 061/664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@obukeikursevi.com. Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Promo cenu možeš ostvariti i prijavom putem našeg ONLAJN APLIKACIONOG FORMULARA – opcija koju treba da čekiraš je: Kopirajter – prodajno i marketinško pisanje. Posle toga će te kontaktirati neko iz našeg sekretarijata.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara