011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Naučite PHP programiranje – jedno od vodećih IT zanimanja u 2018. godini

Mogućnost plaćene prakse i zaposlenja u internacionalnoj kompaniji EY

55% popusta za prijave do 17.12.2018.

Da li i vi sanjate san o visokoj plati i dobrom poslu? Pravi put da ga ostvarite je da naučite veštinu koja je već par godina zaredom top zanimanje – PHP programiranje.

Nezaposlenost je pojam koji PHP programeri već godinama ne poznaju. Evo par podataka koji govore u prilog tome.

BROJ SLOBODNIH MESTA

4

Klikni na sliku da pustiš video.

PHP programiranje
 • Do posla u Srbiji najlakše dolaze IT stručnjaci, naročito PHP programeri, čija je potražnja 3 puta uvećana u poslednje 2 godine.
 • Najnovija istraživanja su pokazala da PHP programer u proseku dobija 3-4 poslovne ponude mesečno.
 • Obzirom da je broj programera manji nego što je tražnja za njima (statistika kaže da 1 programer ide na 3 firme), to znači da su poslodavci spremni i da ih dobro plate.
 • Zarade PHP programera u svetu kreću se oko 6.000$, dok u Srbiji sa ovim znanjem možete zarađivati prosečno 160.000 dinara.
 • PHP programeri se cene i angažuju isključivo prema znanju, da biste se zaposlili ne treba vam fakultetska diploma i licenca, već samo poznavanje PHP-a i praksa.

Obuke i kursevi kreirali su 12-nedeljni kurs PHP programiranja, na kome ćete ući u svet PHP-a i povećati svoje šanse za siguran posao i visoku zaradu.

Najbolja stvar u vezi sa PHP obukom je što, po završetku naprednog PHP kursa ,možete započeti plaćenu praksu ili se zaposliti u internacionalnoj kompaniji Ernst&Young, sa kojom naša obrazovna agencija ima uspostavljenu poslovnu saradnju u oblasti zapošljavanja IT stručnjaka. Svim polaznicima naprednog nivoa učenja obezbeđeno je testiranje za plaćenu praksu u EY kompaniji.

Šta je dobro znati o PHP programskom jeziku?

PHP je trenutno najtraženiji i najpopularniji opisni jezik za izradu dinamičkih web sajtova i web aplikacija. Kompanije imaju sve veća očekivanja od svojih internet prezentacija – da sakupljaju povratne informacije, da vrše analizu tržišta, izdaju račune, primaju porudžbenice… Time se povećava potreba za zapošljavanjem ljudi stručnih za PHP programiranje .

Prednosti PHP- a u odnosu na druge programske jezike su:

 • On je besplatna (open source) platforma
 • Ne treba da plaćate licencu za njega
 • Može se koristiti na skoro svim operativnim sistemima
 • Rasprostranjen je – instaliran je na preko milion servera i pokreće više desetina miliona web strana
 • Lako i brzo se uči, veoma je prilagodljiv.
Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 12 nedelja
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 48
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

PHP obuka zasnovana je na praktičnom radu, vežbama, radionicama i sastoji se iz 2 celine:

 1. Osnove PHP proceduralnog programiranja
 2. Proceduralni PHP i MySQL baze podatakapraktičan rad u PHP jeziku, plus rad sa najpopularnijim sistemom za upravljanje bazama podataka MySQL.
 1. Šta je PHP? Pojam dinamičkih web sajtova. Zašto izabrati PHP? Instalacija
 1. Instalacija PHP-a (windows): wampserver, root, konfiguracija php-a, konfiguracija MySQL-a, tekstualni editor
 1. Upoznavanje sa HTML i CSS tehnologijama. Unošenje PHP koda na web stranicu, Prikazivanje dinamičkog teksta, Operacije, Unošenje komentara
 1. Istraživanje tipova podataka

-Promenljive (varijabile), Stringovi, Funkcije stringa, Brojevi 1. deo – Cele vrednosti, Brojevi 2. deo – Float, Nizovi, Asocijativni nizovi, Funkcije nizova, Logički tip podataka, NULL i Empty, Automatski i manuelni unos, Konstante

 1. Kontrola strukture – logika

-IF, ELSE i ELSE IF, Logički operatori, Switch

 1. Kontrola strukture – loops

-While, For, Foreach, Continue, Break, Razumevanje array pointera

 1. Korinički definisane funkcije

-Definisanje funkcija, Argumenti funkcije, Vraćanje vrednosti iz funkcije, Vraćanje više vrednosti, Scope i globalne promenljive, Podešavanje osnovnog argumenta vrednosti

 1. Debagovanje

-Uobičajeni problem, Upozorenja i greške, Otklanjanje grešaka i rešavanje problema

 1. Kreiranje web stranice uz pomoć PHP-a

-Linkovi i adrese, Korišćenje GET vrednosti, Kodiranje GET vrednosti, Kodiranje za HTML, Ugradnja i zahtevanje fajlova, Izmenljiva zaglavlja, Redirekcija strana, Izlazno baferovanje

 1. Rad sa formama i podacima

-Kreiranje forme, Detektovanje izvršavanja forme, Jednostrano procesuiranje forme, Provera vrednosti forme, Problemi sa logikom provere, Prikaz grešaka provere, Prilagođena fukncija provere, Jednostrana forma sa proverom vrednosti

 

11. Osnove MySQL-a

 

-Upoznavanje sa MySQL-om, Kreiranje baze, Kreiranje tabela, CRUD u MySQL-u, Unos u bazu podataka, Relacije tabela baze podataka, Popunjavanje relacionih tabela

 

12. Korišćenje PHP-a za pristup MySQL-u

 

– Konektovanje na SQL uz pomoć PHP-a, Preuzimanje podataka iz baze, Rad sa preuzetim podacima, Kreiranje zapisa uz pomoć PHP-a, Ažuriranje i brisanje zapisa uz pomoć PHP-a, SQL injection, Escaping strings za MySQL, Predstavljanje pripremljenih argumenata

 

13. Izgradnja funkcionalnosti CMS-a

 

– Izrada skice aplikacije, Izgradnja baze CMS-a, Formiranje radnog okruženja, Kreiranje i stilizovanje prve strane, Kreiranje argumenata za višestruku upotrebu, Konektovanje aplikacije na bazu

 

14. Korišćenje navigacije za poziv sadržaja

 

15. Kreiranje javnog dela sajta

 

16. Regulisanje pristupa stranama

Kurs PHP programiranja

Do pozicije junior PHP programera uz stručne predavače

Brzo učenje, primeri iz prakse, puno korisnih informacija, to je ono što vas prati sve vreme tokom kursa. Predavači su profesionalni PHP programeri, uvek dostupni za odgovore na sva vaša pitanja.

Po završetku osnovnog kursa PHP programiranja, stičete priliku da nastavite sa daljim usavršavanjem, i da se profilišete kao junior PHP programer, kroz napredni kurs PHP programiranja.

Zvanje junior PHP programera, otvoriće vam vrata mnogih IT kompanija u Srbiji i regionu, a imate i mogućnost da uz pomoć naše obrazovne agencije, koja ima partnersku saradnju sa velikim brojem domaćih i inostranih IT i drugih kompanija, dobijete praksu ili posao.

Upis je otvoren za sve vas bez obzira na godine i školu koju ste prethodno završili

Januarski upisni rok je u toku.  Za prijave do 17.12.2018. ostvarujete 55% popusta na kurs. Umesto 21.000 dinara/mesečno, ostvarujete beneficiranu cenu kursa od 9.480 dinara/mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
21.000 din/mes. 55% 9.480 din/mes. 17.12.2018.

Rezervacija mesta iznosi 2.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

PHP obuku je moguće platiti na 4 rata (jedna u predupisnom roku, ostale 3 na početku svakog meseca) ili na više mesečnih rata ako se vrši plaćanje čekovima građana.

Prijavu na PHP obuku možete izvršiti pozivanjem naših brojeva 011/40-82-116 ili 061/664-89-64 kao i slanjem prijave na info@obukeikursevi.com. Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara