Broj slobodnih mesta

6

Prijavi se na kurs

Naučite PHP programiranje – jedno od vodećih IT zanimanja u 2016. godini

Da li i vi, kao mnogi, sanjate san o visokoj plati i dobrom poslu? Pravi put da ga ostvarite je da naučite veštinu koja je već par godina zaredom top zanimanje – PHP programiranje.

Nezaposlenost je pojam koji PHP programeri već godinama ne poznaju. Evo par podataka koji govore u prilog tome.

 • Do posla u Srbiji najlakše dolaze IT stručnjaci, naročito PHP programeri, čija je potražnja 3 puta uvećana u poslednje 2 godine.
 • Najnovija istraživanja su pokazala da PHP programer u proseku dobija 3-4 poslovne ponude mesečno.
 • Obzirom da je broj programera manji nego što je tražnja za njima (statistika kaže da 1 programer ide na 3 firme), to znači da su poslodavci spremni i da ih dobro plate.
 • Zarade PHP programera u svetu kreću se oko 6.000$, dok u Srbiji sa ovim znanjem možete zarađivati prosečno 160.000 dinara.
 • PHP programeri se cene i angažuju isključivo prema znanju, da biste se zaposlili ne treba vam fakultetska diploma i licenca, već samo poznavanje PHP-a i praksa.

ebookebook


Obuke i kursevi kreirali su 12-nedeljni kurs PHP programiranja, na kome ćete ući u svet PHP-a i povećati svoje šanse za siguran posao i visoku zaradu.

Šta je dobro znati o PHP programskom jeziku?

PHP je trenutno najtraženiji i najpopularniji opisni jezik za izradu dinamičkih web sajtova i web aplikacija. Kompanije imaju sve veća očekivanja od svojih internet prezentacija – da sakupljaju povratne informacije, da vrše analizu tržišta, izdaju račune, primaju porudžbenice… Time se povećava potreba za zapošljavanjem ljudi stručnih za PHP programiranje .

Prednosti PHP- a u odnosu na druge programske jezike su:

 • On je besplatna (open source) platforma
 • Ne treba da plaćate licencu za njega
 • Može se koristiti na skoro svim operativnim sistemima
 • Rasprostranjen je – instaliran je na preko milion servera i pokreće više desetina miliona web strana
 • Lako i brzo se uči, veoma je prilagodljiv.

Kako izgleda obuka/kurs iz PHP programiranja?

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 12 nedelja
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 48
Broj polaznika po grupi Max 10
Materijali Elektronski oblik
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

PHP obuka zasnovana je na praktičnom radu, vežbama, radionicama i podeljena je na 2 dela:

 1. Prvi deo: Osnove PHP proceduralnog programiranja (1 mesec, 16 časova)
 1. Drugi deo: Proceduralni PHP i MySQL baze podataka (2 meseca, 32 časa):praktičan rad u PHP jeziku, plus rad sa najpopularnijim sistemom za upravljanje bazama podataka MySQL.
Detaljan plan rada

Za uspešno pohađanje PHP kursa, potrebno je:

 • osnovno poznavanje rada na računaru (izrada, izmena, brisanje fajlova i iskustvo u radu sa Windows oprerativnim sistemom),
 • rad na internetu (poznavanje pojma web sajta, upotreba e-maila),
 • osnovno znanje iz web programiranja (poznavanje HTML i CSS-a).

VAŽNO: Za polaznike koji nemaju predznanje iz HTML-a i web programiranja, obezbeđen je uvodni kurs od 16 dodatnih časova. U tom slučaju, trajanje kursa se produžava za 4 nedelje.

Brzo učenje, primeri iz prakse, puno korisnih informacija, to je ono što vas prati sve vreme tokom kursa. Predavači su profesionalni PHP programeri, uvek dostupni za odgovore na sva vaša pitanja.

Upis je otvoren za sve vas bez obzira na godine i školu koju ste prethodno završili

Martovski upisni rok je u toku.  Za prijave do 20.02.2017. ostvarujete 55% popusta na kurs. Umesto 20.000 dinara mesečno, ostvarujete beneficiranu cenu kursa od 8900 din. mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
20.000 din/mes 55% 8.900 din/mes 20.02.2017.

Prijavu na PHP obuku možete izvršiti pozivanjem naših brojeva 011/40-82-116 , 061/664-89-64, ili slanjem prijave na info@obukeikursevi.comMožete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Ako nemate predznanje HTML-a i web programiranja, kurs se produžava za 4 nedelje i traje 16 umesto 12 nedelja (cena uvodnog 4-nedeljnog web kursa iznosi 8950 dinara).

Kurs je moguće platiti na 4 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, a ostale 3 na početku prvog meseca kursa, na početku drugog meseca kursa, na početku trećeg meseca kursa) ili na 5 mesečnih rata (ako se vrši plaćanje čekovima).

Rezervacija mesta iznosi 1500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 1500 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i ONLINE putem