011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com
Poštovani polaznici, u skladu sa odlukom o proglašenju vanrednog stanja, koja se odnosi na sve obrazovne institucije, i u cilju sprečavanja širenja korona virusa i zdravstvene zaštite svih polaznika i zaposlenih – obaveštavamo vas da škola Obuke i kursevi od ponedeljka, 16. marta 2020. potpuno obustavlja održavanje nastave u učionicama. Za osobe koje trenutno ne pohađaju nijedan kurs kod nas, a želele bi u budućnosti, škola će pružiti mogućnost online nastave putem Skajpa. Za sve informacije o načinu realizovanja online nastave preko Skajpa možete nam se obratiti na 061/664 89 64 i 069/671 084. Takođe, možete nam pisati i na mejl obukeikursevi@gmail.com

Osvoji online svet. Nauči digital marketing

Za najbolje mogućnost prakse

Iskoristi AKCIJU i osvoji 55% popusta do 06.04.2020.

Internet mu dođe kao bunar želja. Klikneš i eto ti magije. Ne znaš šta da radiš dok čekaš bus – šmekni šta se zbiva na Fejsbuku. Trebaju ti nove cipele – razgledaj web šopove. Kakvo će vreme biti danas – tu je Gugl prognoza.

Treba ti novi posao ili možda dodatna zarada – eto opet rešenja na internetu.

BROJ SLOBODNIH MESTA

3

I to odličnog rešenja. Nauči internet marketing posao i pokreni stvari sa mrtve tačke. Odvoji 12 nedelja svoga vremena, upiši kurs digital marketinga. Nećeš zažaliti. Dobićeš znanje koje ti otvara gomilu mogućnosti za rad i zaradu.

Klikni na sliku da pustiš video.

Iskoristi veliku snagu internet marketinga

Batali rad za siću i posao koji ne voliš. Sa kompletnim znanjem online marketinga, koje ćeš steći na ovom kursu, moći ćeš da zarađuješ minimum 500e mesečno i svoja interesovanja uklopiš u posao.

Budi sam svoj šef. Biraj kada, koliko i šta ćeš da radiš. Biraj čak i gde ćeš da radiš, jer ti realno za ovaj posao trebaju samo računar i internet. A ukoliko ti više odgovara rad u timu, posao internet marketinga lako možeš obavljati u velikom broju firmi. Izaberi branšu i konkuriši.

Da ne zaboravimo još jednu prednost: kada si stručnjak za digitalni marketing, u prilici si da pokreneš sopstveni biznis ili ako ga već imaš, isti značajno unaprediš i “popraviš”.

Internet marketing obuka dobar je izbor i za osobe koje govore minimum jedan strani jezik ili su završile Filološki fakultet. Jer se otvaraju mogućnosti rada i za inostrane klijente, bilo direktno bilo putem frilenserskih platformi Freelancer.com, Upwork, O Desk…

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 12 nedelja
Nivo učenja Početni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 48
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Uspeh se vežba. Zato smo ti obezbedili praksu 

Kurs digital marketinga traje 12 nedelja. Tempo rada je 2x nedeljno po 1,5h. Za ovo vreme steći ćeš osnovno i napredno znanje online marketinga. Nakon 12 nedelja znaćeš da pokreneš i vodiš uspešne internet marketing kampanje za klijenta ili sebe.

Tokom obuke radićeš na realnom projektu. To će ti značiti za budućnost, jer ćeš imati pravu referencu koju možeš dodati u svoju biografiju. Predavači iza sebe imaju 10.000 radnih sati predavanja i preko 1000 obučenih polaznika.

Po završetku obuke, najbolji polaznici imaju mogućnost stručne prakse. Ako se potrudiš i budeš među najboljima moći ćeš da konkurišeš na sve otvorene pozicije u marketing agencijama sa kojima škola sarađuje.

Tokom prakse ćeš raditi na pravim, konkretnim projektima, učestvujući u radu sa internet marketing timom. Time ćeš stečeno znanje podići na još veći nivo. Sav rad tokom prakse biće zabeležen u tvoj portfolio. Dobićeš preporuke svog mentora i potvrdu o uspešno obavljenoj stručnoj praksi.

Za sve informacije o stručnoj praksi obrati se našoj koleginici Aleksandri na broj telefona 011/4069-125.

Kako je protekla obuka, a zatim i praksa nekima od naših najboljih polaznika možeš pogledati ovde.

 • Predstavljanje internet tržišta
 • Prvi korak kampanje – određivanje ciljne grupe
 • Kako se kreira sadržaj za web. Kopirajting pravila i struktura teksta
 • Pisanje prodajnih naslova i otvaranja, najvažnijih elemenata svake kampanje
 • Web sajt marketing. Rad u WordPress platformi za izradu sajta
 • Priprema i obrada fotografija u najpoznatijem marketinškom programu Canva
 • Pravljenje video sadržaja
 • SEO ili optimizacija sadržaja za Gugl. Tehnike i taktike pozicioniranja sajta na 1. strani pretrage
 • Google Adwords. Otvaranje i podešavanje naloga. Izrada reklama
 • Email marketing. Šta je newsletter i kako se pravi
 • Facebook marketing – saveti za najefikasniju promociju i prodaju. Vođenje strane i kreiranje oglasa
 • Kako iskoristiti potencijale Instagrama. Otvaranje i vođenje biznis naloga
 • Linkedin marketing
Internet marketing menadzer

AKCIJA – do 06.04.2020. cena kursa internet marketinga 55% niža

Aprilski upisni rok je u toku. Iskoristi popust, jer možeš uštedeti 33.000 dinara!

Potrebno je da se prijaviš do 06.04.2020. i kurs internet marketinga platiš 8.950 dinara/mesečno, umesto 20.000 dinara/mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
20.000 din/mes 55% 8.950 din/mes 06.04.2020.

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 2.300 dinara. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata.

Prijavi se pozivom na brojeve: 011/40-82-116, 061/664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@obukeikursevi.com. Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara

CLOSE
CLOSE