Osvoji online svet. Nauči internet marketing

Za najbolje praksa u internet marketing agenciji

Iskoristi AKCIJU i osvoji 55% popusta do 20.08.2018.

Internet mu dođe kao bunar želja. Klikneš i eto ti magije. Ne znaš šta da radiš dok čekaš bus – šmekni šta se zbiva na Fejsbuku. Trebaju ti nove cipele – razgledaj web šopove. Kakvo će vreme biti danas – tu je Gugl prognoza.

Treba ti novi posao ili možda dodatna zarada – eto opet rešenja na internetu.

BROJ SLOBODNIH MESTA

3

I to odličnog rešenja. Nauči internet marketing posao i pokreni stvari sa mrtve tačke. Odvoji 12 nedelja svoga vremena, upiši kurs internet marketinga. Nećeš zažaliti. Dobićeš znanje koje ti otvara gomilu mogućnosti za rad i zaradu.

Klikni na sliku da pustiš video.

Iskoristi veliku snagu internet marketinga

Batali rad za siću i posao koji ne voliš. Sa kompletnim znanjem online marketinga, koje ćeš steći na ovom kursu, moći ćeš da zarađuješ minimum 500e mesečno i svoja interesovanja uklopiš u posao.

Budi sam svoj šef. Biraj kada, koliko i šta ćeš da radiš. Biraj čak i gde ćeš da radiš, jer ti realno za ovaj posao trebaju samo računar i internet. A ukoliko ti više odgovara rad u timu, posao internet marketinga lako možeš obavljati u velikom broju firmi. Izaberi branšu i konkuriši.

Da ne zaboravimo još jednu prednost: kada si stručnjak za digitalni marketing, u prilici si da pokreneš sopstveni biznis ili ako ga već imaš, isti značajno unaprediš i “popraviš”.

Internet marketing obuka dobar je izbor i za osobe koje govore minimum jedan strani jezik ili su završile Filološki fakultet. Jer se otvaraju mogućnosti rada i za inostrane klijente, bilo direktno bilo putem frilenserskih platformi Freelancer.com, Upwork, O Desk…

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 12 nedelja
Nivo učenja Početni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 48
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Uspeh se vežba. Zato smo ti obezbedili 3-mesečnu praksu 

Kurs internet marketinga traje 12 nedelja. Tempo rada je 2x nedeljno po 1,5h ili 1x nedeljno po 3h. Za ovo vreme steći ćeš osnovno i napredno znanje online marketinga. Nakon 12 nedelja znaćeš da pokreneš i vodiš uspešne internet marketing kampanje za klijenta ili sebe.

Tokom obuke radićeš na realnom projektu. To će ti značiti za budućnost, jer ćeš imati pravu referencu koju možeš dodati u svoju biografiju. Predavači iza sebe imaju 10.000 radnih sati predavanja i preko 1000 obučenih polaznika.

Po završetku obuke, najbolji polaznici mogu ostvariti 3-mesečnu praksu u internet marketing agenciji “Poslovna savršenost”. To znači da ćeš raditi na pravim, konkretnim projektima, učestvujući u radu sa internet marketing timom koji iza sebe ima preko 700 uspešno realizovanih IT, web i marketing projekata. Time ćeš stečeno znanje podići na još veći nivo.

Sav rad tokom prakse biće zabeležen u tvoj portfolio. Dobićeš preporuke svog mentora i rukovodstva škole i potvrdu o uspešno obavljenoj stručnoj praksi. Svi troškovi dodatne obuke kroz praksu snosi naša obrazovna agencija (plate mentora, troškovi kancelarijeske opreme, obezbeđenje računara i ostale opreme, knjigovodstveni i pravni troškovi…).

Po završetku ova 3 meseca, možeš nastaviti rad u nekoj firmi ili kao freelancer, a ako ti se priča svidi možeš postati i naš honorarni saradnik.

Za sve informacije o stručnoj praksi pozovi 069 67 10 84.

 • Predstavljanje internet tržišta
 • Prvi korak kampanje – određivanje ciljne grupe
 • Kako se kreira sadržaj za web. Kopirajting pravila i struktura teksta
 • Pisanje prodajnih naslova i otvaranja, najvažnijih elemenata svake kampanje
 • Web sajt marketing. Rad u WordPress platformi za izradu sajta
 • Priprema i obrada fotografija u najpoznatijem marketinškom programu Canva
 • Pravljenje video sadržaja
 • SEO ili optimizacija sadržaja za Gugl. Tehnike i taktike pozicioniranja sajta na 1. strani pretrage
 • Google Adwords. Otvaranje i podešavanje naloga. Izrada reklama
 • Email marketing. Šta je newsletter i kako se pravi
 • Facebook marketing – saveti za najefikasniju promociju i prodaju. Vođenje strane i kreiranje oglasa
 • Kako iskoristiti potencijale Instagrama. Otvaranje i vođenje biznis naloga
 • Linkedin marketing
Internet marketing menadzer

AKCIJA – do 20.08.2018. cena kursa internet marketinga 55% niža

Septembarski upisni rok je u toku. Iskoristi popust, jer možeš uštedeti 22.000 dinara!

Potrebno je da se prijaviš do 20.08.2018. i kurs internet marketinga platiš 8.950 dinara/mesečno, umesto 20.000 dinara/mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
20.000 din/mes 55% 8.950 din/mes 20.08.2018.

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 2.300 dinara. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata.

Prijavi se pozivom na brojeve: 011/40-82-116, 061/664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@obukeikursevi.com. Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara