Broj slobodnih mesta

6

Prijavi se na kurs

Internet marketing menadžer – osoba tražena na tržištu rada

Zbog neprekidnog razvoja interneta, potražnja za stručnjacima internet marketinga je znatno veća od ponude, a tako će biti i ubuduće. Osobe sa znanjem online marketinga veoma su tražene i odlično plaćene za svoj rad.

Završite kurs internet marketinga, postanite stručni za vođenje marketing kampanja za firme koje žele da posluju na internetu i zarađujte odlične honorare u zemlji ili inostranstvu – honorar po jednoj internet marketing kampanji kreće se od 500 do 1000 evra.

ebookebook


Kako izgledaju predavanja na kursu internet marketinga?

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Materijali Elektronski oblik
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Kurs internet marketinga je pravi izbor jedne perspektivne osobe koja je željna rada i usavršavanja sposobnosti potrebnih za biznis kojim se bavi ili će se baviti.

Na internet marketing obuku možete doći kao apsolutni početnik, da nemate nikakvo predznanje, ali sa našim konceptom prenosa znanja izaći kao potpuno druga osoba. Ovde se radi konkretno. Nudi se jasno i praktično znanje. Govore stručnjaci, profesionalci, ljudi sa bogatim iskustvom, internet marketing menadžeri, SEO eksperti, kopirajteri koji su učestvovali u brendiranju i reklamiranju mnogih poznatih proizvoda, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Njihova predavanja se temelje na autentičnim primerima iz prakse, što vas priprema na realne situacije koje možete očekivati u poslu. Sve kako bi po završetku kursa, bili 100% spremni za rad na poziciji internet marketing menadžera.

Detaljan plan rada osnovnog kursa pogledajte klikom OVDE

Dajemo vam mogućnost i nastavka školovanja kroz napredni internet marketing kurs. Osim što ćete poboljšati postojeće znanje, steći iskustvo na 100% realnim primerima i vežbama, nakon završene napredne obuke, dobijate spisak projekata na kojima ste radili i preporuku od strane škole. Pogledajte sadržaj naprednog kursa.

Detaljan plan rada naprednog kursa pogledajte klikom OVDE

Gde ćete moći da radite nakon završene obuke iz internet marketinga?

 

Zanimanja: marketing menadžer, internet marketing menadžer, copywriter, administrator društvenih mreža, SEO administator, Google AdWords administrator, web analitičar, menadžer prodaje, blogger, SEO copywriter. Moći ćete da:

  • vodite online reklamne kampanje za firme
  • pišete efektna marketinška pisma i šaljete ponude e-mailom
  • pravite marketinški uspešne sajtove
  • birate ključne reči koje će doprineti uspehu web sajta
  • kreirate reklame za Google pretraživač
  • radite uspešan marketing na Facebook društvenoj mreži.

Upis je otvoren za sve vas bez obzira na godine i školu koju ste prethodno završili

Martovski upisni rok je u toku. Puna cena obuke za posao u internet marketingu iznosi 20.000 dinara, ali za sve prijave do 20.02.2017. dobijate 55% popusta na kurs, pa će cena iznositi 8.950 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
20.000 din 55% 8.950 din 20.02.2017.

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, a druga na početku kursa) ili na 3 mesečne rate (ako se vrši plaćanje čekovima).

Rezervacija mesta iznosi 1350 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 1350 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Prijavu na kurs možete izvršiti pozivom na brojeve telefona 011/40-82-116 ,  061 664 89 64.

Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i ONLINE putem