011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Android programiranje, jedno od najperspektivnijih zanimanja 21. veka

50%  popusta za prijave do 19.04.2021.

Od kada je lansiran 2007. godine, za jako kratko vreme, Android preuzima primat na svetskom tržištu po broju telefona i tableta koji ga koriste. Danas, čak 85% uređaja koriste Android OS.

Popularnost i zastupljenost Androida i dalje raste. A to za vas može značiti samo jedno – posao!

BROJ SLOBODNIH MESTA

9

Klikni na sliku da pustiš video.

Ipak, ne bilo kakav. Posao Android programera znači:

 • Da se lako možete zaposliti, i to u Srbiji, jer se predviđa rast srpskih Android aplikacija, pre svega za poslovne potrebe
 • Prosečna plata Android programera iznosi 600-800 evra
 • Neće vam biti potrebne godine da ovo znanje steknete i primenite u praksi, jer relativno lako možete usvojiti koncepte razvoja Android aplikacija. Plus, Android je po sebi otvoren, što znači da su alati, platforme, radna okruženja uglavnom besplatni.

Sve ovo ukazuje jasno na sledeće – ulaganje u poznavanje funkcionisanja Android okruženja i programiranja za Android prilično je sigurna investicija. A najbrži način za sticanje tog znanja i dobijanje dobrog posla je kurs Android programiranja.

Kako izgleda kurs Android programiranja?

Kurs Android programiranje predstavlja uvod u izradu aplikacija za Android uređaje. Cilj je da na kraju kursa steknete polazna znanja za kreiranje aplikacija sličnih onima koje se najviše preuzimaju na Google play, poput: BBCNews, MyTalkingTom, RealCalc, VirtualRecorder, Blic, B92, Kurir, Telegraf, Večernje novosti…

Obuka je u potpunosti zasnovana na praktičnom radu i vežbama. Za 3 meseca kursa Android programiranja radićete na razvoju različitih vrsta aplikacija, kao što su: aplikacije za slanje mejlova, pozivanje određenog broja, snimanje zvuka i njegovu reprodukciju, snimanje fotografija, integraciju sa društvenim mrežama, kreiranje galerije slika, rada sa internom bazom, sigurnosne aplikacije sa logovanjem… Prvi deo kursa posvećen je osnovnim konceptima objektno orijentisanog programiranja, jer je to preduslov za uspešno razumevanje i praćenje Android nastave. Posle toga, prelazite na Android programiranje, podešavanje Android okruženja i praktičan rad kroz izradu Android aplikacija.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 12 nedelja
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 48
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Plan rada na kursu Android programiranje

 1. Koncepti i tehnike objektno orijentisanog programiranja (nasleđivanje, modularnost, polimorfizam, interfejsi i enkapsulacija)
 2. Istorija i razvoj Androida, arhitektura Android sistema, instalacija SDK
 3. Razvoj virtuelnog uređaja (emulatora), kreiranje nove android aplikacije, struktura projekta po folderima
 4. Fajl AndroidManifest.xml, aktivnosti i klasa Activity, životni ciklus aktivnosti
 5. Kreiranje aktivnosti, resursi u Android aplikacijama, upravljanje i pristup resursima, tipovi resursa
 6. Rad sa resursima
 7. Layouts, rad sa stilovima
 8. RelativeLayout, TableLayout, LinearLayout
 9. ListView, Meniji
 10. Događaji: EventListeners, Notifikacije
 11. Rad sa intentima
 12. Rad sa bazom podataka SQLite
Android programiranje

Obuku izvodi predavač sa velikim profesionalnim iskustvom u izradi Android aplikacija. Ukoliko pratite njegova uputstva – sve možete da postignete. Zato, ono što stvarno možete da očekujete posle završenog Android kursa je da se oseti stvarna nadogradnja vašeg znanja i u skladu sa tim da nađete, u bližoj budućnosti, bolji posao za malo ozbiljniji novac.

Donesite odluku: Upisni rok je toku

Aprilski upisni rok je u toku.  Puna cena obuke za Android programera iznosi 19.600 dinara/mesečno. Ako se prijavite do 19.04.2021., platićete upola manje: 9.800 dinara/mesečno (ukupna ušteda za 3 meseca iznosi 29.400 dinara).

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
19.600 din/mes. 50% 9.800 din/mes. 19.04.2021.

Rezervacija mesta iznosi 2.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata.

Za više informacija možete nas kontaktirati na 011/40-82-116, 061/664-89-64 ili e-mailom info@obukeikursevi.com. Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara

CLOSE
CLOSE