Broj slobodnih mesta

6

Prijavi se na kurs

Android programiranje – jedno od najperspektivnijih zanimanja 21. veka

Od kada je lansiran 2007, za jako kratko vreme, Android preuzima primat na svetskom tržištu po broju telefona i tableta koji ga koriste. Danas, čak 85% uređaja koriste Android OS.

Popularnost i zastupljenost Androida i dalje raste. A to za vas može značiti samo jedno – posao!

Ipak, ne bilo kakav. Posao Android programera znači:

  • Da se lako možete zaposliti, i to u Srbiji, jer se predviđa rast srpskih Android aplikacija, pre svega za poslovne potrebe
  • Prosečna plata Android programera iznosi 600-800 evra
  • Neće vam biti potrebne godine da ovo znanje steknete i primenite u praksi, jer relativno lako možete usvojiti koncepte razvoja Android aplikacija. Plus, Android je po sebi otvoren, što znači da su alati, platforme, radna okruženja uglavnom besplatni.

Sve ovo ukazuje jasno na sledeće – ulaganje u poznavanje funkcionisanja Android okruženja i programiranja za Android prilično je sigurna investicija. A najbrži način za sticanje tog znanja i dobijanje dobrog posla je kurs Android programiranja.

ebookebook


Šta obuhvata obuka za Android programera?

Mesto održavanja Beograd
Trajanje kursa 12 nedelja
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 48
Broj polaznika po grupi Max 10
Materijali Elektronski oblik
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Kurs Android programiranje predstavlja uvod u izradu aplikacija za Android uređaje. Cilj je da na kraju kursa steknete polazna znanja za kreiranje aplikacija sličnih onima koje se najviše preuzimaju na Google play, poput: BBCNews, MyTalkingTom, RealCalc, VirtualRecorder, Blic, B92, Kurir, Telegraf, Večernje novosti…

Obuka je u potpunosti zasnovana na praktičnom radu i vežbama. Za 3 meseca kursa Android programiranja radićete na razvoju različitih vrsta aplikacija, kao što su: aplikacije za slanje mejlova, pozivanje određenog broja, snimanje zvuka i njegovu reprodukciju, snimanje fotografija, integraciju sa društvenim mrežama, kreiranje galerije slika, rada sa internom bazom, sigurnosne aplikacije sa logovanjem… Prvi deo kursa posvećen je osnovama Java programiranja, jer je to preduslov za uspešno razumevanje i praćenje Android nastave. Posle toga, prelazite na Android programiranje, podešavanje Android okruženja i praktičan rad kroz izradu Android aplikacija.

Detaljan plan rada pogledajte klikom OVDE

Obuku izvodi predavač sa velikim profesionalnim iskustvom u izradi Android aplikacija. I ukoliko pratite njegova uputstva – sve možete da postignete. Zato, ono što stvarno možete da očekujete posle završenog Android kursa je da se oseti stvarna nadogradnja vašeg znanja i u skladu sa tim da nađete, u bližoj budućnosti, bolji posao za malo ozbiljniji novac.

Posle osnovnog kursa Android programiranja, koji traje 3 meseca (12 nedelja), polaznici mogu nastaviti napredni nivo učenja Android programskog jezika (napredni nivo takođe traje 12 nedelja), i potpuno se specijalizovati za rad u ovom programskom jeziku.

Po završetku kursa, najbolji Android projekti biće postavljeni na visokoposećenom sajtu škole, kako bi poslodavci mogli videti Vaše aplikacije i lakše Vas zaposlili.

Donesite odluku: Upisni rok je toku!

Martovski upisni rok je u toku.  Puna cena obuke za Android programera iznosi 17.600 dinara/mesečno. Ako se prijavite do 20.02.2017., platićete upola manje: 8.800 dinara/mesečno (ukupna ušteda za 3 meseca iznosi 26.400 dinara).

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
17.600 din/mes 50% 8.800 din/mes 20.02.2017.

Kurs je moguće platiti na 4 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, a ostale 3 na početku prvog meseca kursa, na početku drugog meseca kursa, na početku trećeg meseca kursa) ili na 5 mesečnih rata (ako se vrši plaćanje čekovima).

Rezervacija mesta iznosi 1500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 1500 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Za više informacija možete nas kontaktirati na 011/40-82-116 ,061/664-89-64 ili e-mailom info@obukeikursevi.com

Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i ONLINE putem