Broj slobodnih mesta

5

Prijavi se na kurs

Obuka za posao grafičkog dizajnera – unovčite vašu kreativnost

Ako ste kreativni, radoznali i inspiraciju nalazite svuda oko sebe i volite da baratate crtežima, fotografijama, bojama, izgledom slova i teksta i imate oko da sve to dobro uklopite u celinu, onda neka kurs grafičkog dizajna bude vaš prvi korak ka uspehu.

Kurs grafičkog dizajna je izvanredna praktična podrška vašem radnom iskustvu, a pored toga prepoznata je od strane poslodavaca iz zemlje i inostranstva, i omogućava vam veću prohodnost na tržištu rada.

Zbog ključne uloge koju imaju u reklamiranju, informisanju javnosti i obaveštavanju, grafički dizajneri mogu odlično da naplate svoju kreativnost. Lako mogu da dobiju posao u zemlji, ali isto tako i posao u inostranstvu.

Ukoliko se opredele za freelancing posao, jedan sat njihovog rada dostiže cenu čak i do 20 evra. Naročito su naši grafički dizajneri traženi u inostranim zemljama (Emirati, Katar, naša dijaspora …), jer su finansijski mnogo povoljniji od kolega u zapadnim zemljama.

ebookebook


Kako izgleda kurs grafičkog dizajna?

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Materijali Elektronski oblik
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Obuka za posao grafičkog dizajnera se zasniva na 100% praktičnom radu i vežbama. Podeljena je u 2 segmenta: grafika za digitalne medije i grafički dizajn korporativnog identiteta. Osnovu kursa čini analiza praktičnih situacija u kojima će se sutra naći grafički dizajneri, kao i rad u najsavremnijim grafičkim programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator. Po završetku osnovnog nivoa učenja, škola  organizuje dodatnu specijalizaciju iz grafičkog dizajna  kroz 1-mesečni napredni nivo obuke. Pored svih tehničkih preduslova za uspešnu realizaciju nastave grafičkog dizajna, uvek dostupnih i stručnih predavača, škola vam obezbeđuje i:

  • Portfolio svih Vaših radova na početnom i naprednom kursu
  • Preporuku predavača posle završenog naprednog nivoa učenja

Detaljan plan rada na početnom kursu pogledajte klikom OVDE

Detaljan plan rada na naprednom kursu pogledajte klikom OVDE

Šta ćete moći po završetku kursa grafičkog dizajna?

Nakon završenog kursa grafičkog dizajna bićete kvalifikovani da napravite:

  • Logotipe, vizitkarte, flajere, brošure, memorandume
  • Naslovne strane časopisa
  • Tapete
  • Bilborde, banere
  • Retuširate fotografije…

Moći ćete da radite u izdavaštvu, štampanim medijima, štamparijama, grafičkom studiju, da otvorite svoju agenciju, da radite od kuće ili da konkurišete za poslove u inostranstvu. Mesta za grafičke dizajnere ima u skoro svim granama privrede.

Ulaganje u kvalitetno obrazovanje je najbolja investicija u životu

Februarski upisni rok je u toku. Puna cena kursa iznosi 22.100 dinara, ali za sve prijave do 23.01.2017. dobijate 60% popusta (8.950 umesto 22.100 dinara).

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
22.100 din 60% 8.950 din 23.01.2017.

bankar2

 

Prijavu i promo cenu možete ostvariti putem telefona 061 66 48 964 ili prijavom putem našeg ONLAJN APLIKACIONOG FORMULARA. Opcija koju treba da čekirate je: Grafički dizajner. Posle toga će vas kontaktirati neko iz našeg sekretarijata.

Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, a druga na početku kursa) ili na 3 mesečne rate (ako se vrši plaćanje čekovima).

Rezervacija mesta iznosi 1300 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 1300 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Zbog velike potražnje, požurite i prijavite se pre nego što se popune grupe. Učinite to pozivom na broj 011/40-82-116  ili 061 664 89 64 ili pošaljete prijavu na: info@obukeikursevi.com.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i ONLINE putem