Kurs WordPress web sajt administracije

Rešenje svih problema vezanih za sajt – osmišljavanje, izrada i održavanje

Da bi firma bila konkurentna na današnjem tržištu, neophodno je da ima dobro dizajniran i efektan web sajt. To je dovelo do velike potražnje za WordPress sajtovima, koji zadovoljavaju sve zahteve tržišta, naročito kada su u pitanju mala i srednja preduzeća, a jednostavni su za izradu, korišćenje i administraciju.

BROJ SLOBODNIH MESTA

5

Kurs Wordpress administracije

6 prednosti WordPress sajtova:

 1. Jeftiniji su od drugih tipova sajtova i brže se postavljaju na web
 2. Administracija sajtova ne zahteva poznavanje programiranja i dizajniranja
 3. Laki su za editovanje i ažuriranje
 4. Pružaju veliki izbor stilova, alata, tema i dodataka
 5. Favorizovani su od strane pretraživača, naročito Google, pa se dobro kotiraju u rezultatima pretrage
 6. Daju analizu posetilaca i popularnosti sajta, što omogućava kontrolisanje njegovog učinka.

Iz ovih razloga, povećala se tražnja domaćih i inostranih kompanija za ljudima koji znaju da rade web sajt (WordPress) administraciju. A mi vam pružamo šansu da ovo znanje jako brzo stknete na kursu web administracije.

Šta obuhvata kurs web sajt administracije?

Obuka za izradu WordPress web sajtova fokusirana je na praktična vežbanja kroz koja polaznik stiče znanja i veštine neophodne za samostalnu izradu sajtova. Uvek se „gađa suština” koja kroz primere mnogo olakšava shvatanje gradiva. Dakle, nivo bespotrebnih teorija je sveden na minimum.

Ovaj princip garantuje kvalitetnu realizaciju obuke i potpuno sprema polaznika za rad u realnim situacijama. Svaki polaznik nakon završenog kursa osposobljen je da radi u WordPress sistemu.

Predavanja drže stručnjaci iz oblasti web programiranja i administracije, koji su polaznicima uvek na usluzi i dostupni za bilo kakve konsultacije.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Plan rada na kursu Wordpress administracije

 • Kako osmisliti strukturu web sajta
 • Prikupljanje sadržaja za web sajt (tekstovi, slike)
 • WordPress instalacija i administracija
 • Korišćenje komponenti, modula i dodataka
 • Pravilna organizacija sadržaja na web sajtu
 • Upotreba različitih formata na sajtu (JPG, PNG, Mp3)
 • Biranje odgovarajućeg domena i hostinga za web sajt

Šta ćete moći po završetku WordPress web sajt kursa?

Po završetku ovog web sajt kursa možete se zaposliti na poziciji web administratora sajtova i uvećati svoje prihode. Plate u ovom sektoru kreću se od 450 evra pa naviše.

Takođe, možete raditi i samostalno, kao frilenseri za klijente u zemlji i inostranstvu. Izrada jednog sajta u WordPress-u kreće se od 350 do 600 evra.

Kako da se prijavite na WordPress kurs?

Majski upisni rok je u toku. Puna cena kursa web sajt administracije iznosi 20.000 dinara. Za sve prijave do 23.04.2018., ušteda 55%.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
20.000 din 55% 8.950 din 23.04.2018.

Sve što treba da uradite je da pozovete: 011/40-82-116 , 061 664 89 64 ili pošaljete prijavu na: info@obukeikursevi.comMožete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Rezervacija mesta iznosi 1900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 1900 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata. Cena naprednog nivoa učenja iznosi 8950 din/mesečno. Za stare polaznike obezbeđen je dodatni popust. Prema Vašoj želji, škola može organizovati i individualne časove učenja. Trajanje, cenu i dinamiku nastave dogovarate sa našim savetnicima za upis.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara