011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Kako da praviš odlične sajtove – iako ne znaš programiranje?

 WordPress kurs Beograd – 50% popusta do 20.01.2020.

Mogućnost plaćene prakse u IT agenciji

BROJ SLOBODNIH MESTA

5

Da bi firma bila konkurentna na današnjem tržištu, neophodno je da ima dobro dizajniran i efektan web sajt. To je dovelo do velike potražnje za CMS sajtovima.

CMS predstavlja skraćenicu od 3 engleske reči: Content Management System i znači sistem za upravljenje sadržajem web sajta (tekstovi, fotografije, video klipovi…). CMS ti daje mogućnost da samostalno napraviš i održavaš sajt, a da pritom ne moraš da znaš ni “p” od programiranja.

Od svih CMS sistema – tebi treba WordPress

Evo i zašto – toliko mu je narasla popularnost, da sada već 20 miliona sajtova na webu koriste WordPress. Među njima su čak i Sony MusicMercedes Benz, VogueBeyonce…

Jednostavno, WordPress je idealan ne samo za vođenje blogova i online portala, već i za male i srednje firme, ali i za internet prezentacije ogromnih korporacija. Jer je toliko prilagodljiv potrebama korisnika da možeš sa njim sve.

Ako se baviš blogingom, digitalnim marketingom, SEO optimizacijom, online novinarstvom, web dizajnom. Ako imaš svoju firmu ili hoćeš da radiš za neku kao web sajt administrator.

Najbolji način da sebi maksimalno olakšaš posao, samostalno napraviš i vodiš sajt bez ikakvog programerskog znanja je da naučiš WordPress kroz WordPress kurs Beograd.

Više nikada nećeš morati nikog da moliš da ti pomogne oko izmena na sajtu. Nećeš morati da cimaš web programere koji često nemaju vremena, a svoje usluge skupo naplaćuju.

I da znaš, po jednom WordPress projektu možeš da zaradiš 300-500 evra.

Klikni na sliku da pustiš video.

WordPress kurs, pa stručna praksa 

WordPress kurs Beograd traje 4 nedelje. Časovi su 2 x nedeljno po 90 minuta.

Kurs je fokusiran na praktična vežbanja kroz koja stičeš znanja i veštine neophodne za samostalnu izradu WordPress sajtova. Nivo bespotrebnih teorija je sveden na minimum.

Po završetku WordPress kursa imaćeš samostalno urađen web sajt projekat, koji možeš iskoristiti bilo za svoj biznis, bilo za obogaćivanje svog portfolia i pokazivanja projekta poslodavcu.

Naravno, postoje mnogi WordPress tutorijali na netu, ali tamo nećeš doživeti iskustveno učenje, mnogo dobrih i pravih saveta. Pohađanjem WordPress kursa tvoj napredak će biti znatno brži od učenja preko tutorijala, jer ćeš raditi sa ljudima iz IT sektora koji imaju mnogo uspešnih projekata iza sebe.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Osnovni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Ako se tokom časova dobro pokažeš, ukoliko ima otvorenih pozicija u IT agencijama sa kojima naša škola ima uspostavljenu poslovnu saradnju, moći ćeš da konkurišeš za stručnu praksu. Za to vreme, radićeš konkretne WordPress projekte. Takođe, obezbeđene su ti i preporuke mentora, potvrda o uspešno završenoj stručnoj praksi, a u zavisnosti od rezultata, postoji mogućnost i da postaneš honorarni saradnik agencije.

Za sve informacije o stručnoj praksi obrati se našoj koleginici Aleksandri na broj telefona 011/409-26-13.

Kako je protekla obuka, a zatim i praksa nekima od naših najboljih polaznika možeš pogledati ovde.

 • Osmišljavanje strukture web sajta
 • Upoznavanje sa WordPress temama
 • Prikupljanje sadržaja za web sajt (tekstovi, fotografije, video)
 • Instalacija WordPress-a
 • Podešavanje WordPress-a
 • Podešavanje teme (dizajn i funkcionalnosti)
 • Instalacija osnovnih dodataka (plugin-ova) i podešavanja
 • Unos stranica (tekstova) i upoznavanje sa alatima za unos i prelom teksta
 • Upotreba composera za bolji vizuelni dojam stranica
 • Pravljenje kategorija za postove
 • Unos postova (blog postovi)
 • Kreiranje i podesavanje menija
 • Rad sa Widgetima
 • Postavljanje slajdova u slajder
 • Upoznavanje sa hosting kompanijama i istraživanje odgovarajućeg domena i hostinga

Kako da se prijaviš na WordPress kurs Beograd?

Januarski upisni rok je u toku. WordPress kurs cena duplo je manja ako se prijaviš do 20.01.2020. Umesto punog iznosa od 16.000 dinara, platićeš 50% manje – 8.000 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
16.000 din 50% 8.000 din 20.01.2020.

Rezervacija mesta iznosi 2.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Sve što treba da uradiš je da pozoveš: 011/40-82-116, 061/664-89-64 ili pošalješ prijavu na: info@obukeikursevi.com. Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Na ovaj kurs možeš se prijaviti i preko onlina prijavnog formulara ispod. Potrebno je samo da čekiraš opciju Web sajt administrator.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara