Broj slobodnih mesta

8

Prijavi se na kurs

Kurs WordPress web sajt administracije. Rešenje svih problema vezanih za sajt – osmišljavanje, izrada, održavanje

Da bi firma bila konkurentna na današnjem tržištu, neophodno je da ima dobro dizajniran i efektan web sajt. To je dovelo do velike potražnje za WordPress sajtovima, koji zadovoljavaju sve zahteve tržišta, naročito kada su u pitanju mala i srednja preduzeća, a jednostavni su za izradu, korišćenje i administraciju.

6 prednosti WordPress sajtova

  1. Jeftiniji su od drugih tipova sajtova i brže se postavljaju na web
  2. Administracija sajtova ne zahteva poznavanje programiranja i dizajniranja
  3. Laki su za editovanje i ažuriranje
  4. Pružaju veliki izbor stilova, alata, tema i dodataka
  5. Favorizovani su od strane pretraživača, naročito Google, pa se dobro kotiraju u rezultatima pretrage
  6. Daju analizu posetilaca i popularnosti sajta, što omogućava kontrolisanje njegovog učinka.

ebookebook


Iz ovih razloga, povećala se tražnja domaćih i inostranih kompanija za ljudima koji znaju da rade web sajt (WordPress) administraciju. A mi vam pružamo šansu da ovo znanje jako brzo stknete na kursu web administracije.

Šta obuhvata kurs web sajt administracije?

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Materijali Elektronski oblik
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Obuka za izradu WordPress web sajtova fokusirana je na praktična vežbanja kroz koja polaznik stiče znanja i veštine neophodne za samostalnu izradu sajtova. Ovaj princip garantuje kvalitetnu realizaciju obuke i potpuno sprema polaznika za rad u realnim situacijama. Svaki polaznik nakon završenog kursa osposobljen je da radi u WordPress sistemu.

Detaljan plan rada kursa pogledajte klikom OVDE

Predavanja drže stručnjaci iz oblasti web programiranja i administracije, koji su polaznicima uvek na usluzi i dostupni za bilo kakve konsultacije.

Šta ćete moći po završetku WordPress web sajt kursa?

Po završetku ovog web sajt kursa možete se zaposliti na poziciji web administratora sajtova i uvećati svoje prihode. Plate u ovom sektoru kreću se od 450 evra pa naviše.

Takođe, možete raditi i samostalno, kao frilenseri za klijente u zemlji i inostranstvu. Izrada jednog sajta u WordPress-u kreće se od 350 do 600 evra.

Kako da se prijavite na WordPress kurs?

Martovski upisni rok je u toku. Puna cena kursa web sajt administracije iznosi 20.200 dinara. Za sve prijave do 20.02.2017. ušteda 55%.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijave Sertifikat
20.200 din. 55% 9.100 din. 20.02.2017.

Sve što treba da uradite je da pozovete: 011/40-82-116 , 061 664 89 64 ili pošaljete prijavu na: info@obukeikursevi.com.

Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, a druga na početku kursa) ili na 3 mesečne rate (ako se vrši plaćanje čekovima).

Rezervacija mesta iznosi 1500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 1500 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i ONLINE putem

 

Opcija koju treba da čekirate je Web sajt WordPress administrator.