011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Kurs web sajt administracije. Kako da praviš odlične sajtove – iako ne znaš programiranje?

55% popusta do 17.12.2018.

Po završetku kursa, mogućnost 12-nedeljne prakse i rad na realnim projektima

BROJ SLOBODNIH MESTA

7

Da bi firma bila konkurentna na današnjem tržištu, neophodno je da ima dobro dizajniran i efektan web sajt. To je dovelo do velike potražnje za CMS sajtovima, koji zadovoljavaju sve zahteve tržišta, naročito kada su u pitanju mala i srednja preduzeća, a jednostavni su za izradu, korišćenje i administraciju.

CMS predstavlja skraćenicu od 3 engleske reči: Content Management System i znači sistem za upravljenje sadržajem web sajta (tekstovi, fotografije, video klipovi…). CMS vam daje mogućnost da sami menjate sadržaj na vašem sajtu ili dodajete novi, odnosno da održavate vaš sajt, a da pritom ne morate poznavati  tehnike programiranja niti bilo šta od tehnologija koje su neophodne da se jedan web sajt napravi.

CMS sistem je lak i zgodan za učenje i mogu ga koristiti svi: prosečni korisnici računara, vlasnici web sajtova, web administratori koji održavaju sajt, i svi oni ne moraju znati web programiranje.

Ako vodite i pišete tekstove za svoj lični blog, onda je recimo dobro rešenje da za svoj sajt koristite najpoznatiju CMS platformu: WordPress. Ako uređujete neki online šop ili internet prodavnicu, sve to jednostavno možete raditi u Woocomerce platformi.

Web sajt administrator obuka je idealna i za osobe koje se bave novinarstvom ili internet novinarstvom, koje vode informativne portale, ubacuju vesti, događaje i aktuelnosti iz različitih oblasti na web sajt.

Takodje, za osobe koje rade poslove copywritinga ili SEO optimizacije, jel sve tekstove i sadržaje koje kreiraju trebaju uspešno ubaciti na web sajt.

Izuzetno popularna tema u poslednjih godinu dana je Dropshipping biznis. Ljudi koji se bave ovim biznis modelom i koji zarađuju ogromne sume novca preko interneta imaju svoje online shopove. Oni mogu biti podignuti na Shopify platformi, ali Vas ta platforma košta 29 USD/mesečno plus svi dodaci koje morate kupiti i nabaviti. Sa druge strane imate Woocomerce platformu koja Vas skoro ništa ne košta i koja se lako uči i može sasvim uspešno koristiti za dropshipping biznis.

Klikni na sliku da pustiš video.

6 prednosti CMS sajtova:

 1. Jeftiniji su od drugih tipova sajtova i brže se postavljaju na web
 2. Administracija sajtova ne zahteva poznavanje programiranja i dizajniranja
 3. Laki su za editovanje i ažuriranje
 4. Pružaju veliki izbor stilova, alata, tema i dodataka
 5. Favorizovani su od strane pretraživača, naročito Google, pa se dobro kotiraju u rezultatima pretrage
 6. Daju analizu posetilaca i popularnosti sajta, što omogućava kontrolisanje njegovog učinka.

Iz ovih razloga, povećala se tražnja domaćih i inostranih kompanija za ljudima koji znaju da rade web sajt administraciju.

Škola Obuke i kursevi Vam pruža šansu da ovo znanje jako brzo steknete na kursu web sajt administracije.

Obuka pa 12-nedeljna praksa iz web sajt administracije

Obuka za izradu CMS sajtova fokusirana je na praktična vežbanja kroz koja polaznik stiče znanja i veštine neophodne za samostalnu izradu sajtova. Uvek se „gađa suština” koja kroz primere mnogo olakšava shvatanje gradiva. Dakle, nivo bespotrebnih teorija je sveden na minimum.

Ovaj princip garantuje kvalitetnu realizaciju obuke i potpuno sprema polaznika za rad u realnim situacijama. Svaki polaznik nakon završenog kursa osposobljen je da radi u najpoznatijim CMS web platformama (WordPress, Woocomerce).

Predavanja drže stručnjaci iz oblasti web sajt administracije, koji su polaznicima uvek na usluzi i dostupni za bilo kakve konsultacije.

Po završetku 8-nedeljnog kursa imaćete 2 samostalno urađena web CMS projekta, koje možete iskoristiti bilo za svoj biznis bilo za obogaćivanje svog portfolia i pokazivanja projekta poslodavcu, kako bi se brže zaposlili ili promenili posao.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Početni, napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 32
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Po završetku 2-mesečnog kursa (8 nedelja), obezbeđena je 3 mesečna praksa za najbolje polaznike kursa u našoj IT agenciji. Sve troškove organizacije prakse, snosi naša agencija. Tokom 3 meseca prakse radićete konkretne projekte iz stvarnog života, za klijente sa kojima imamo uspostvljenu poslovnu saradnju, sve kako bi odmah po završetku prakse bili osposobljeni za samostalan rad na web projektima. Takodje, obezbeđene su vam i preporuke mentora, potvrda o uspešno završenoj stručnoj praksi, a u zavisnosti od rezultata postoji mogućnost i da postanete honorarni saradnici naše agencije.

Za informacijje o stručnoj praksi, pozovite telefon 069 67 10 84 svakog radnog dana od 10 do 20h.

Svi projekti koje uradite uz pomoć stručnih predavača biće postavljeni na visokoposećenom sajtu škole, kako bi ih mogli videti poslodavci u Srbiji i inostranstvu.

Plan rada na kursu WEB SAJT administracije

 • Kako osmisliti strukturu web sajta
 • Prikupljanje sadržaja za web sajt (tekstovi, slike)
 • Instalacija i administracija odgovrajuće CMS platforme – rad u najpopularnijoj platofrmi WordPress-u
 • Korišćenje komponenti, modula i dodataka
 • Pravilna organizacija sadržaja na web sajtu
 • Upotreba različitih formata na sajtu (JPG, PNG, Mp3)
 • Biranje odgovarajućeg domena i hostinga za web sajt
 • Podešavanja online – web shop prodavnice (podešavanja kataloga, strana, inventara, e-mail podešavanja)
 • Administratori i klijenti – njihova prava
 • Osnove rada sa proizvodima – dodavanje proizvoda, rad sa fotografijama proizvoda
 • Izmena tekstualnog sadržaja artikla
 • Editovanje fotografija proizvoda
 • Rad sa grupama proizvoda, povezanim proizvodima…
 • Checkout, upravljanje klijentima i narudžbinama, popusti i kuponi
 • Rad sa WooCommerce vidžetima i dodacima…

Šta ćete moći po završetku kursa web sajt administracije?

Kurs web sajt administracije traje 2 meseca, 8 nedelja. Termini su 2 nedeljno po sat i po vremena.

Po završetku kursa web sajt administracije možete se zaposliti na poziciji web administratora sajtova  u bilo kojoj komaniji. Plate u ovom sektoru kreću se od 450 evra pa naviše.Takođe, možete raditi i samostalno, kao frilenseri za klijente u zemlji i inostranstvu. Izrada jednog jednostavnijeg web sajta u CMS-u plaća se minimum 350 evra, dok su online shopovi i kompleksniji sajtovi u CMS-u mnogo skuplji i honorari po sajtu mogu iznostii od 600  do 1000 evra.

Za one koji bi da se upuste u sopstveni biznis putem interneta izrada CMS sajta je prvo preporučljivo što trebaju da urade.

Naravno, postoji mnogo tutorijala na internetu gde sami možete naučiti posao web administracije, ali iskustveno učenje, mnogo dobrih i pravih saveta, specifičnosti svakog CMS web projekta, različiti uspešne i neuspešne primere iz prakse… možete naučiti samo putem odgovarajuće CMS web sajt edukacije. Takodje, pohađanjem kursa web sajt administracije Vaš napredak će biti znatno brži od učenja preko različitih tutorijala na internetu, jel ćete raditi sa ljudima iz IT sektora, koji imaju mnoštvo različitih uspešnih projekata iza sebe.

Kako da se prijavite na kurs web sajt administracije?

Januarski upisni rok je u toku. Puna cena kursa web sajt administracije iznosi 20.000 dinara/mesečno. Za sve prijave do 17.12.2018., ušteda 55%.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
20.000 din/mes 55% 8.950 din/mes 17.12.2018.

Sve što treba da uradite je da pozovete: 011/40-82-116 , 061 664 89 64 ili pošaljete prijavu na: info@obukeikursevi.comMožete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Rezervacija mesta iznosi 2500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 2500 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 7 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i preko onlina prijavnog formulara ispod. Potrebno je samo da čekirate opciju Web sajt administrator.

Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara