Obuke srednjoškolaca za pravljenje WEB sajtova. Za sigurnu buduću uspešnu karijeru. Da radite i zarađujete već sada. 50% popusta za prijave do 25.06.2018.

Kako vam se dopada ideja da za samo 5 meseci  steknete takva znanja i veštine koje su potpuno u trendu, tražene na tržištima rada (i kod nas i u inostranstvu), dobro plaćene i prilično zanimljive? Srednjoškolski period je idealan da mladi otkriju svoje mogućnosti i grade dobru budućnost. Kao i sa učenjem stranih jezika, ne postoji opcija “prerano je”. Uz znanje pojedinih programa i svega par sati rada dnevno, može se zaraditi i dodatnih nekoliko stotina evra mesečno. Tako, recimo, izrada jednog web sajta može da košta od 250 evra pa naviše. To je razlog zašto su danas IT i web poslovi popularni. Ne mora se biti programer pa da se zna napraviti neka jednostavna aplikacija. IT je oblast koja postaje dostupna svima koji žele da uče i napreduju.

Samo za učenike srednjih škola, organizujemo edukativni program osposobljavanja za pravljenje web sajtova. Savremeno znanje koja će Vas sutra učiniti konkurentnim na tržištu rada i pomoći da se vrlo brzo zaposlite. Ili Vam omogućiti da već sada, dok se školujete, zarađujete.

Opis web sajt akademije za srednjoškolce

WEB sajt akademija startuje početkom septembra 2017. i namenjena je učenicima gimnazija i srednjih stručnih škola iz Beograda i okoline. Ne postoji definisan prag znanja potreban za upis i ne postoji prijemni ispit.

Web sajt akademija podeljena je na 5 različitih modula, u okviru kojih mladi stiču znanja iz oblasti web programiranja, web i grafičkog dizajniranja i web sajt administracije. Ukupno trajanje školovanja je 5 meseci (septembar 2017-januar 2018), kroz 5 modula, sa fondom od 60 časova. Bez obzira na iskustvo koje imate ili nemate sa računarima, 5 meseci je optimalno vreme da naučite sve što je potrebno da bi se profesionalno bavili web programiranjem i dizajniranjem. Intezitet predavanja je 1x nedeljno po 3 školska časa. Sve kako bi ostalo dovoljno slobodnog vremena za glavne školske obaveze, Vaš privatni život, ali i za rad na domaćim zadacima koje dobijate od predavača na WEB programu. Termini su subotom.

Nakon uspešnog završetka WEB sajt akademije i javne prezentacije radova, dobijate sertifikat o specijalizaciji koju obezbeđuje program, sa preporukom predavača, spiskom urađenih projekata i oblasti u kojima možete raditi.

Modul I – Grafički dizajn
Modul II – Dizajniranje web sajta
Modul III – Programiranje web sajta
Modul IV – Izrada i održavanje web sajta u WordPress platformi
Modul V – Web sajt programiranje za mobilne telefone

Ostale važne činjenice o WEB akademiji za srednjoškolce

Dinamična nastava, zabavni časovi, odlični uslovi za rad

Sve učionice su potpuno tehnički opremljene, pa je za svakog polaznika obezbeđen računar, prateći programi za rad i druga neophodna sredstva. Škola se nalazi u samom centru grada, na pristupačnoj i bezbednoj lokaciji. Svi predavači na web akademiji za srednjoškolce su profesionalci u svom poslu, iskusni web programeri i dizajneri. Pored njihove stručnosti, bitno je istaći da znaju da prenesu gradivo na lak i upečatljiv način. Zbog malih grupa, imaju mogućnost da pažljivo nadgledaju i prate napredak svakog polaznika. Sva literatura koja prati predavanja je obezbeđena, potpuno besplatno, u elektronskoj formi.

Časovi su osmišljeni kao mini radionice, sa naglaskom na primerima, vežbama, interakciji  i praktičnom radu. Nisu dosadni, jer ćete svaki put da naučite nešto novo i primenite u stvarnom radu. Sa vršnjacima, predavačem posebno obučenim za rad sa srednjoškolcima, boravak u našoj školi će za Vas biti pravo zadovoljstvo. A pri tom, jako dobro utrošeno slobodno vreme – jer učite kako da upotrebite računare na koristan i unosan način.

Dobićete znanje koje je aktuelno i momentalno primenjivo

Moduli koji čine web akademiju pažljivo su osmišljeni. Posebno smo vodili računa o tome da polaznicima pružimo znanje koje će im obezbediti da ostvare svoje potencijale i kreativnost, lakše se opredele za dalje školovanje, izgrade uspešnu karijeru, ali i da zarade već sada, dok su u srednjoj školi.

Želimo da naši učenici prevaziđu učitelje – moguće je uz dobar pristup radu

Pored viskomotivisanih predavača, garantujemo uspeh u usvajanju gradiva, jer primenjujemo strogo oprobane i dokazano efikasne metode učenja:

 • radi se u malim grupama u savršenim uslovima
 • predavanja su bogata realnim primerima i adekvatnim informacijama
 • najveći udeo u nastavnom fondu čine vežbe
 • polaznici rade na projektima i imaju praksu
 • favorizuje se aktivna nastava koja doprinosi boljem usvajanju znanja.

Jer, cilj je jasan: osposobljavanje mladih za uspešnu profesionalnu primenu stečenih znanja, u što kraćem roku i na što efikasniji način. Zato stalno osluškujemo reakcije i zadovoljstvo polaznika, analiziramo proces nastave, ocenjujemo predavače i usvajamo sve konstruktivne kritike i predloge. Kvalitet nastave uvek mora da bude maksimalan.

Maksimum prakse, minimum teorije

Web sajt akademija ne sadrži gradivo koje je klasično, suvoparno, dosadno i prepuno bespotrebne teorije. Toga imate dovoljno u srednjoj školi, a imaćete i na fakultetu. Kako je nastao internet ili računar je zanimljivost koju možete pročitati, ako želite. Mnogo bitnije od toga je kako sve to radi.

Zato od početka do kraja učite samo stvari koje su Vam realno potrebne. I to na potpuno praktičan način.

U poslovnom svetu važe neka drugačija pravila nego u akademskom. Traže se samo poslovna znanja koja su merljiva. Taktike i tehnike koje direktno donose novac. Ako želite da dobro naplatite svoja znanja i veštine, neophodno je da imate praktičnu sposobnost u malom prstu. To nije moguće proučavanjem teorije.

Zato je ono što odlikuje ovu obuku: iskustveni primeri, rešavanje problema i zadataka iz prakse, rad na projektima i analize studija slučajeva, timski rad i specijalizacija. Sve kako bi, odmah po završetku programa, mogli da radite, samouvereno, profesionalno i kvalitetno.

Brzo do posla

Ovu su neka od radnih mesta na koje možete konkurisati po završetku ovog školovanja ili kasnije:

 • web dizajner
 • web programer
 • web developer
 • grafički dizajner
 • web sajt administrator
 • WordPress administrator…

Bićete u prednosti jer će Vaše znanje biti celovito, a poznato je da poslodavci sve više traže da posedujete maksimum veština, kako ne bi zapošljavali 3, već 1 osobu.

Osiguraj svoju budućnost. Upisni rok je počeo

Start Web sajt akademije za srednjoškolce je početkom septembra 2017. godine. Definisali smo modele plaćanja obuke tako da svako može da obezbedi sebi školovanje. Za sve koji se prijave do 25.06.2018. škola obezbeđuje 50% popusta na punu cenu programa. 6500 umesto 13000 dinara mesečno.

WEB akademija za srednjoškolce
Puna cena 13000 din/mesečno
Popust 50%
Promo cena 6500 din/mesečno
Prijave do 25.06.2018.

 

Rezervacija mesta iznosi 2000 dinara, što predstavlja uslov za učešće na programu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od 1. rate odbija iznos od 2000 din. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole.

U cenu školovanja uračunati su:

 • računar za svakog polaznika, sa pratećim programima za rad
 • efikasna, praktična nastava u malim grupama (do 10)
 • besplatni materijali koji prate obuku u elektronskom obliku
 • stručni i kreativni predavači, dostupni za redovne konsultacije
 • izdavanje sertifikata, preporuka predavača, spisak urađenih projekata

 

OSTALO SLOBODNIH MESTA

9

Zato, ako želite da značajno unapredite znanje i osigurate radno mesto u budućnosti, uključite se na WEB sajt akademiju. Sve što treba da uradite je da okrenete brojeve telefona 061/664 89 64 ili 011/40-82-116  ili prijavu pošaljete elektronski na mejl info@obukeikursevi.com Možete se prijaviti i popunjavanjem FORMULARA ispod.

PRIJAVITE SE NA WEB AKADEMIJU

Prijavite se danas i obezbedite 50% popusta.