011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Postani car Android programiranja!
Napravi mobilnu aplikaciju koju će svi želeti da imaju.

Sigurno znaš da većina tvojih drugova koristi telefone sa Android OS. Isto tako si primetio da kada izađe neka nova atraktivna aplikacija svi je skidaju i koriste na svojim uređajima. Android aplikacije postale su neizostavan deo naše svakodnevice. Bilo da je reč o praktičnom alatu tipa podsetnika, rekordera, kalkulatora, aplikacije za čitanje vesti kao što su Telegraf, Blic, BBC News ili neke super zarazne igrice, sigurno je da bar neku od ovih aplikacija svako od nas ima i koristi na svom Androidu.

Zamisli kako bi bilo kul da umesto što koristiš aplikacije koje već postoje, ti napraviš jednu, nesvakidašnju, drugačiju aplikaciju po svojim merilima i željama. Još bolje, zamisli da tu aplikaciju oduševljeno koriste svi tvoji ortaci, znajući da si je baš ti napravio. Svi bi ti se divili, zar ne? E, pa više ne moraš da zamišljaš. Sada ovo možeš i da ostvariš. Uz kurs Android programiranja za srednjoškolce i starije osnovce, za samo 16 nedelja naučićeš kako da napraviš svoju prvu Android aplikaciju, zabaviš se, ali i povećaš svoju popularnost.

Kursevi za srednjoskolce android programiranje

Male tajne velikih majstora

Pravi je trenutak da svoju kreativnost spojiš sa digitalnim tehnologijama i uploviš u sjajan svet Android kreacija. Nije tako teško kao što misliš. Nisu ti potrebna predznanja, već samo volja i želja da kroz zabavu stekneš nova znanja. Na kursu za Android programera za srednjoškolce i starije osnovce nema dosadnog programiranja i kodiranja. Učićeš da radiš na specijalnoj platformi gde ćeš putem „drag and drop“ sistema rada kreirati svoju prvu Android aplikaciju i to za samo sat vremena. Upoznaćeš se sa okruženjem za izradu aplikacija i naučiti kako da testiraš konačan proizvod. Nakon kursa znaćeš samostalno da planiraš i realizuješ svoje ideje i pretvaraš ih u fantastične Android aplikacije koje ćeš moći odmah da koristiš, kao i da ih podeliš sa drugima.

Prilika za dobru zaradu

Android OS je sve popularniji. U svetu čak 76% korisnika mobilnih uređaja koristi upravo ovaj operativni sistem. U ovoj činjenici leži mogućnost lepe i dobre zarade. Zašto svoju kreaciju ne bi podelio sa većim auditorijumom i uz to još i zaradio? Neka se tvoje aplikacije nađu na LG, Samsung, HTC, Lenovo i Huawei uređajima širom sveta. Bez obzira koji tip aplikacije napraviš, bilo da je za zabavu, edukaciju, motivaciju ili organizaciju, uvek možeš da je postaviš na Google Play i tamo je prodaješ. Tako ne samo da ćeš zaraditi dobar džeparac već ćeš se predstaviti široj javnosti i time sebi stvoriti odličnu odskočnu dasku za dalju karijeru u ovoj sferi. Uz kasniju nadogradnju znanja možeš postati uspešan Android programer i sebi obezbediti visoka stalna primanja.

Android operativni sistem programiranje

Šta te očekuje na Android programer kursu za srednjoškolce i starije osnovce?

Za samo 16 nedelja proći ćeš kroz sve najvažnije aspekte Android programiranja i naučiti da praviš Android aplikacije. Predavanja su zanimljiva, inovativna, dinamična. Učićeš od iskusnih Android programera sa pozamašnim iskustvom u oblasti i mnogobrojnim popularnim aplikacijama iza sebe. Prolazićeš kroz realne probleme i naučiti kako da ih s lakoćom rešavaš. Nakon kursa bićeš osposobljen da samostalno napraviš Android aplikaciju od početka do kraja.

Kurs Android programiranja namenjen je svim starijim osnovcima i srednjoškolcima uzrasta između 13 i 19 godina. Nastava je raspoređena u 16 nedelja i traju 1x nedeljno po 3 školska časa. Bićeš u grupi sa najviše još 9 svojih vršnjaka kako bi na što lakši i brži način usvojio neophodna znanja. Uz to, imaćeš i najbolje uslove za rad; radićeš u tehnički kompletno opremljenim učionicama. Nakon kursa dobićeš sertifikat koji će ti poslužiti kao dokaz o stečenom znanju.

Nakon kursa Android programiranja moći ćeš da

  • Ispoljiš svoju kreativnost kroz zabavan hobi
  • Osmišljavaš i kreiraš nove Android aplikacije po svojim zamislima
  • Samostalno vodiš kompletan proces od početka do kraja
  • Zahvaljujući novim veštinama postaneš omiljena faca u društvu i šire
  • Zarađuješ sam svoj džeparac
  • Radiš na daljem usavršavanju u ovoj oblasti i stvoriš sebi osnovu za visokoplaćen posao

Budi među najbržima i kurs plati čak 50% manje

Aprilski upisni rok je u toku.  Regularna cena kursa za Android programera za srednjoškolce i starije osnovce je 15.800 dinara mesečno. Ukoliko požuriš i prijaviš se do 19.04.2021. kurs ćeš platiti čak 50% jeftinije, 7.900 dinara mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
15.800 din/mes 50% 7.900 din/mes 19.04.2021.

Proveri da li ima mesta. Javi nam se što pre. Popuni ONLINE PRIJAVU U NASTAVKU TEKSTA ISPOD (opcija koju treba da obeležiš je Kreiranje aplikacija za mobilne telefone) ili nas kontaktiraj telefonom na 011/40 82 116 ili 061/66 48 964. Slobodno nam piši na office@obukeikursevi.com.

ONLINE FORMULAR ZA PRIJAVU:

Ime i prezime:

Broj telefona:

Email:

 

Odaberite željeni kurs:

 

Grafički dizajnPravljenje web sajtovaKreiranje aplikacija za mobilne telefone

CLOSE
CLOSE