011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Idealan posao za ljude koji vole organizaciju i upravljanje resursima.

Kurs za menadžera restorana.

Ne volite ništa da prepuštate slučaju? Ukoliko čvrsto držite konce u svojim rukama i uvek radije posmatrate širu sliku, a pritom vam organizacija ide od ruke, imamo odličnu vest za vas. Kako škola Obuke i kursevi konstantno prati biznis trendove i aktuelne potrebe tržišta rada i u skladu sa njima kreira nove, atraktivne kurseve, u mogućnosti ste da već u ovom upisnom roku svoju karijeru usmerite u pravcu veoma traženog i dobro plaćenog zanimanja. Iskoristite svoje afinitete na pravi način.

BROJ SLOBODNIH MESTA

9

Menadzer restorana
Restoran
Restoran menadzer

Na ovom kursu bićete u prilici da unapredite svoje vrline i dobijete nove veštine kako biste postali visokostručan menadžer restorana sa širokim mogućnostima zaposlenja.

Planiranje, organizacija, koordinacija i kontrola

Posao menadžera restorana veoma je kompleksan i sastoji se od višestrukih zaduženja i odgovornosti. Osnova posla je upravljanje objektima kao što su restorani, kafići, kafane, klubovi, poslastičarnice, picerije, pekare, pivnice i drugi slični objekti koji se bave pružanjem usluga pripreme i posluživanja pića i hrane. Menadžer restorana zadužen je za organizaciju i koordinaciju rada svih zaposlenih, kao i kontrolu njihovog učinka. Vodi računa o nabavci neophodnih dobara i kontroliše prodaju i promet. Drži na oku sve segmente poslovanja i svojim znanjima i radom utiče na njihovo poboljšanje. Drugim rečima, on predstavlja glavnog čoveka rukovodstva restorana; čoveka koji je u najvećoj meri zaslužan za uspeh i poslovanje restorana. Iz tog razloga, njegova primanja su značajno iznad proseka, pa čak i u početničkim danima. Kako se veoma brzo vide rezultati njegovog rada, tako je u prilici da brzo dolazi do unapređenja i značajno poveća svoja primanja.

Zamislili ste sebe u ovoj ulozi, zar ne? Uz kurs za menadžera restorana ovu zamisao brzo i lako možete preneti u javu. Jedino što vam je potrebno su želja i volja za novim znanjima i već nakon samo dva meseca imaćete sve neophodne alate da započnete svoju karijeru na ovom polju i sebi obezbedite siguran i perspektivan posao.

Šta vas čeka na kursu za menadžera restorana?

a kursu ćete učiti kako da najefikasnije sprovodite sve aktivnosti za upravljanje ugostiteljskim objektima. Unapređivaćete veštine poput komunikativnosti, organizacije, inicijative, strpljenja, samodiscipline, sistematičnosti i drugih značajnih veština potrebnih za uspešno i kvalitetno obavljanje posla menadžera restorana. Saznaćete koji su sve koraci neophodni kako biste naručili i dobili naručenu robu u planirano vreme, kako se kreira meni i razrađuje sistem rezervacija. Naučićete šta je sve potrebno prostor da sadrži kako bi bio izrazito fukcionalan, a ujedno i vizuelno prijemčiv i na koje načine ga možete unapređivati. Otkrićete kako da privučete što veći broj gostiju i učinite ih stalnim mušterijama. Učićete o značaju tajminga i sezonskim promenama u poslovanju. Znaćete koji su najbolji načini za pregovaranje sa dobavljačima i drugim saradnicima.

Mesto održavanja Beograd
Trajanje kursa 8 nedelje
Nivo učenja Početni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 32
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Proći ćete kroz sve zakonske regulative koje su vam neophodne u sprovođenju menadžerskih aktivnosti. Naučićete i kako maksimalno da iskoristite potencijal društvenih mreža u marketinške svrhe. Nakon kursa znaćete detaljno da isplanirate, organizujete, vodite i kontrolišete radne aktivnosti zaposlenih, kao i da upravljate materijalnim i finansijskim sredstvima.

 • Okviri rada, zaduženja i dužnosti menadžera restorana
 • Razvijanje ličnih i profesionalnih veština značajnih za kvalitetan rad
 • Raspolaganje i upravljanje postojećim resursima i nabavka novih
 • Upravljanje ljudskim resursima – kvalitetna selekcija
 • Društvene mreže u poslu
 • Smernice, dalji koraci, mogućnosti napredovanja u poslu
Menadzer restorana

Kurs traje 8 nedelja, ukupno 32 školska časa. Nastava se održava 2 puta nedeljno po 2 školska časa. Grupe se formiraju sa najviše 10 polaznika čime se postiže visok kvalitet nastave i svakom polazniku omogućava više prostora za napredak i brže i lakše usvajanje gradiva. Kurs vode dugogodišnji menadžeri HORECA objekata u zemlji i inostranstvu. Nakon kursa, dobijate sertifikat škole koji vam može služiti kao dokaz o stečenom znanju prilikom zapošljavanja. Za sve koji su zadovoljni osnovnim nivooom učenja, predviđen je napredni kurs u tajanju od 8 nedelja

Po završetku kursa bićete u prilici da:

 • Upravljate širokim spektrom aktivnosti raznih vrsta ugostiteljskih objekata
 • Radite na poziciji menadžera ili konsultanta velikog broja restorana
 • Birate ljude sa kojima radite i sarađujete
 • Kreirate strategije za uspešno poslovanje
 • Promovišete restoran kroz online i offline marketinške aktivnosti
 • Osmišljavate i organizujete događaje u restoranu
 • Obezbedite sebi visoka i stalna primanja

Iskoristite 55% popusta na cenu kursa menadžer restorana

Martovski upisni rok je u toku. Regularna cena kursa za menadžera restorana je 20.000 dinara mesečno. Ipak, ako se prijavite do 18.03.2019. možete značajno uštedeti i cenu kursa platiti 55% manje, samo 8.900dinara mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
20.000 din/mes. 55% 8.900 din/mes. 18.03.2019.

Cena kursa za nezaposlena lica i studente iznosi 8200 dinara/mesečno.

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, a druga na početku kursa) ili na 3 mesečne rate (ako se vrši plaćanje čekovima).

Rezervacija mesta iznosi 1900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 1900 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Za više informacija možete nas kontaktirati na 011/40-82-116 ,061/664-89-64 ili e-mailom info@obukeikursevi.com

Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara