Broj slobodnih mesta

5

Prijavi se na kurs

Naučite osnove Java programiranja i radite projekte u najpopularnijem programskom jeziku

Ako se pitate koji bi programski jezik trebalo da naučite kako biste ušli u svet programiranja, odgovor je: Javu. A jedan od glavnih razloga je – zato što Java programeri spadaju u najplaćenije i najtraženije IT stručnjake u svetu. Kod nas, mesečna zarada Java programera kreće se od 600 do 2.400 evra, dok je na primer u SAD taj iznos mnogo veći (u proseku dobijaju oko 5.600 dolara mesečno). Ovo je zanimljiv podatak zato što, kao Java programer, možete da radite ne samo za domaće već i za inostrane firme i klijente. I budete plaćeni po satu, projektu, ili dobijete stalni posao Java programera. Možete da birate, gradite karijeru onako kako vi to želite. Još jedan dobar razlog da se opredelite za Javu je što je to najpopularniji programski jezik. Ali, ne verujte nama. Taj podatak stiže direktno iz Instituta inženjera elektrotehnike i elektronike (IEEE), vodeće svetske strukovne organizacije čije je sedište u Njujorku. Potreba za stručnjacima za Java programiranje ne samo da ne jenjava, nego se iz godine u godinu zahuktava. Zato je potražnja u većini zemalja mnogo veća od ponude. To znači da Java developeri lako dolaze do posla, gde god da se nalaze, i njihovo znanje smatra se izuzetno vrednim.

Ako vam sve ovo zvuči primamljivo, obradovaće vas vest da naš edukativni centar organizuje Java kurs. Prvo se kreće od osnovnog kursa u trajanju od 12 nedelja, a kasnije se nastavlja sa višim nivoom učenja kroz napredni kurs. Vodimo vas korak po korak do cilja: uspešne karijere, odlične zarade i daleko od finansijskih nedaća.

ebookebook


Šta sve može Java programski jezik

Mesto održavanja Beograd
Trajanje kursa 12 nedelja
Nivoi učenja Osnovni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 48
Broj polaznika po grupi Max 10
Materijali Elektronski oblik
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Treba vam jednostavna desktop aplikacija? Java je tu. Želite web ili biznis aplikaciju? Java je i za to pravo rešenje. Možda pak hoćete neki programski jezik za pristupanje bazama podataka? Pogodili ste! I to možete uraditi u Javi, koja odgovara na gotovo sve potrebe programera. U Java objektno orijentisanom programskom jeziku možete praviti i video igrice, ali i izraditi aplikacije za mobilne telefone i tablete kroz Android operativni sistem. Java je izuzetno zastupljena u velikim kompanijama, a ponajviše u bankama jer je pouzdana i bezbedna. Masovno se koristi i za online prodavnice, kao i u osiguravajućim kućama, investicionim kompanijama, firmama iz oblasti telekomunikacija… Kao što vidite, mogućnosti su brojne, a isto važi i za vaše zaposlenje. Možete da radite u IT kompanijama ali i u preduzećima koja nisu IT, kao podrška za web sajtove, portale, internet prodavnice, web aplikacije… Dobra stvar je što jednom kada savladate ovaj programski jezik, biće vam neuporedivo lakše da pređete na neki drugi, ukoliko budete želeli ili se ukaže potreba. Mi vam pružamo mogućnost da bez muke naučite Javu, kroz kvalitetnu obuku obogaćenu radom na manjim projektima i domaćim zadacima.

Detaljan plan rada pogledajte klikom OVDE

 

Kome je namenjena obuka za Java programiranje?

Učenje Java programskog jezika nije rezervisano za one koji se dobro razumeju u računare. Svako može naučiti Javu! Možete biti IT stručnjak ili potpuni početnik, naš Java kurs je namenjen svima, i uz njega ćete brzo „progovoriti“ na tom programskom jeziku.

Preporučujemo učenje Jave:

  • Zainteresovanima za odlično plaćen posao u IT sektoru
  • Svima koji žele da se bave programiranjem
  • Onima koji bi da se prekvalifikuju jer im je dosta napornog rada za malu i neredovnu platu
  • Svima koji žele da kreiraju moćne aplikacije
  • Osobama koje hoće da pokrenu sopstveni biznis i prave softvere za klijente
  • Onima koji žele da rade na inostranim projektima
  • Freelancerima i svima koji žele da obavljaju posao od kuće.

bankar2

Šta dobijate na kursu Java programiranja?

Da bismo vam pružili najviši nivo kvaliteta nastave, ograničili smo broj polaznika na maksimalno 10 po grupi. Tako je usvajanje gradiva najbolje i svaki polaznik dobija punu pažnju predavača.

Obuku drže masteranti, magistri i specijalisti koji se godinama profesionalno bave programiranjem u Javi i imaju niz uspešnih projekata. Zato ćete od njih naučiti puno, iz prve ruke. Dobićete stručne savete da biste se lako snašli kada krenete njihovim programerskim stopama. Predavači su dostupni i za konsultacije, skajpom ili mejlom.

Nastava je osmišljena u vidu dinamičnih radionica s obiljem praktičnih vežbi i primera, kako bismo vas što bolje pripremili za unosni posao Java programera. Kod nas učite samo ono najvažnije i ne gubite vreme na suvoparne priče i beskorisne detalje. Odmah primenjivo znanje – to je ono što vam garantujemo.

Po završetku kursa, najbolji radovi biće postavljeni na visokoposećenom sajtu škole, kako bi poslodavci mogli videti Vaše projekte, uverili se u njihov kvalitet, a Vi se lakše zaposlili.

Učionice su moderno opremljene i imate sve što vam je potrebno da biste pratili nastavu. Obezbedili smo računare, LCD monitor, bežični internet, programe za rad, materijale koji prate predavanja…  I to nije sve: po završetku kursa dobijate sertifikat koji možete priložiti kada budete konkurisali za posao.

Pozovite odmah, iskoristite 55% popusta

Regularna cena kursa Java programiranja je 20.000 dinara mesečno. Martovski upisni rok je u toku. Ako nas pozovete do 20.02.2017. kurs možete dobiti po promo ceni od samo 8.950 dinara (ova cena odnosi se na mesečno plaćanje i oba nivoa učenja – osnovni i napredni kurs Java programiranja). Pozovite 011/40-82-116 i rezervišite svoje mesto.

Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Možete da popunite i PRIJAVNI FORMULAR.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijave Sertifikat
20.000 din/mes. 55% 8.950 din/mes. 20.02.2017.

Kurs je moguće platiti na više mesečnih rata u dogovoru sa koordinatorom nastave u samoj školi.

Rezervacija mesta iznosi 1500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 1500 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i ONLINE putem