011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Naučite Java programiranje i radite projekte u najpopularnijem programskom jeziku

Mogućnost plaćene prakse i zaposlenja u internacionalnoj kompaniji EY

55% popusta za prijave do 17.12.2018.

Ako se pitate kako postati programer, odgovor je naučite Java programiranje. A jedan od glavnih razloga je što Java programeri spadaju u najplaćenije i najtraženije IT stručnjake u svetu. Kod nas, mesečna zarada Java programera kreće se od 600 do 2.400 evra, dok je, na primer, u SAD taj iznos mnogo veći (u proseku dobijaju oko 5.600 dolara mesečno).

BROJ SLOBODNIH MESTA

4

Kliknite na sliku da pustite video.

Kurs JAVA programiranja

Ovo je zanimljiv podatak zato što, kao Java programer, možete da radite ne samo za domaće već i za strane klijente. I budete plaćeni po satu, projektu ili dobijete stalni posao Java programera. Možete da gradite karijeru onako kako vi to želite.

Još jedan dobar razlog da se opredelite za java programski jezik je što je on najpopularniji. Taj podatak stiže direktno iz Instituta inženjera elektrotehnike i elektronike (IEEE), vodeće svetske strukovne organizacije u Njujorku. Potreba za stručnjacima za Java programiranje ne samo da ne jenjava, nego se iz godine u godinu povećava. To znači da Java developeri lako dolaze do posla, gde god da se nalaze.

Ako vam sve ovo zvuči primamljivo, obradovaće vas vest da naš edukativni centar organizuje kurs java programiranja. Prvo se kreće od osnovnog kursa u trajanju od 12 nedelja, a kasnije se nastavlja sa višim nivoom učenja kroz napredni kurs. Vodimo vas korak po korak do cilja: uspešne karijere, odlične zarade i daleko od finansijskih problema.

Šta sve može Java programski jezik

Treba vam jednostavna desktop aplikacija? Java je tu. Želite web ili biznis aplikaciju? Java je i za to pravo rešenje. Možda pak hoćete neki programski jezik za pristupanje bazama podataka? Pogodili ste! I to možete uraditi u Javi.

U Java programskom jeziku možete praviti i video igrice, ali i izraditi aplikacije za mobilne telefone i tablete kroz Android operativni sistem. Java je izuzetno zastupljena u velikim kompanijama, a najviše u bankama, jer je pouzdana i bezbedna. Masovno se koristi i za online prodavnice, kao i u osiguravajućim kućama, investicionim kompanijama, firmama iz oblasti telekomunikacija…

Kao što vidite, mogućnosti su brojne, a isto važi i za vaše zaposlenje. Možete da radite u IT kompanijama, ali i kao podrška za web sajtove, portale, internet prodavnice, web aplikacije… Dobra stvar je što jednom kada savladate java programiranje, biće vam neuporedivo lakše da pređete na neki drugi programski jezik.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 12 nedelja
Nivo učenja Osnovni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 48
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Napredni kurs najboljima otvara vrata plaćene prakse

Najbolja stvar je što po završetku naprednog Java kursa možete započeti plaćenu praksu ili se zaposliti u internacionalnoj kompaniji Ernst and Young, sa kojom naša obrazovna agencija ima uspostavljenu poslovnu saradnju.

Svim polaznicima naprednog nivoa učenja obezbeđeno je testiranje za praksu u EY kompaniji. To je odlična prilika, jer odmah dobijate mogućnost da naučeno primenite u praksi i steknete neprocenjivo praktično iskustvo.

Plan i program osnovnog kursa Java programiranja

 • Klase, objekti, funkcije
 • Konstruktori, get, set i toString metode
 • Enkapsulacija
 • Nasleđivanje
 • Apstraktne klase i Interfejsi
 • Polimorfizam
 • Vežba prvi deo
 • Izuzeci, fajlovi, niti
 • GUI(Swing)
 • Vežba drugi deo
 • Praktičan projekat

Posle osnovnog kursa Java programiranja, koji traje 3 meseca (12 nedelja), polaznici mogu nastaviti napredni nivo učenja programskog jezika Java i potpuno se zaokružiti kao Junior Java programer.

Java kurs

Kome je namenjen kurs java programiranja?

Učenje Java programskog jezika nije rezervisano za one koji se dobro razumeju u računare. Svako može naučiti Javu. Možete biti IT stručnjak ili potpuni početnik, naš kurs java programiranja će vam omogućiti da brzo „progovorite“ na tom programskom jeziku.

Preporučujemo java programiranje:

 • Zainteresovanima za odlično plaćen posao u IT sektoru
 • Svima koje interesuje kako postati programer
 • Onima koji bi da se prekvalifikuju, jer im je dosta napornog rada za malu i neredovnu platu
 • Svima koji žele da kreiraju moćne aplikacije
 • Osobama koje hoće da pokrenu sopstveni biznis i prave softvere za klijente
 • Onima koji žele da rade na inostranim projektima
 • Freelancerima i svima koji žele da obavljaju posao od kuće.

Šta dobijate na kursu Java programiranja?

Obuku drže masteranti, magistri i specijalisti koji se godinama profesionalno bave programiranjem u Javi i imaju niz uspešnih projekata. Zato ćete od njih naučiti puno, iz prve ruke. Dobićete stručne savete da biste se lako snašli kada krenete njihovim programerskim stopama. Predavači su dostupni i za konsultacije, skajpom ili mejlom.

Nastava je osmišljena u vidu dinamičnih radionica sa obiljem praktičnih vežbi i primera, kako bismo vas što bolje pripremili za unosni posao Java programera. Kod nas učite samo ono najvažnije i ne gubite vreme na suvoparne priče i beskorisne detalje. Odmah primenjivo znanje – to je ono što vam garantujemo.

Po završetku kursa, najbolji radovi biće postavljeni na visokoposećenom sajtu škole, kako bi poslodavci mogli videti vaše projekte, uverili se u njihov kvalitet, a vi se lakše zaposlili.

Učionice su moderno opremljene i imate sve što vam je potrebno da biste pratili nastavu. Po završetku kursa dobijate sertifikat koji možete priložiti kada budete konkurisali za posao.

Pozovite odmah, iskoristite 55% popusta

Regularna cena kursa Java programiranja je 21.500 dinara/mesečno. Januarski upisni rok je u toku. Ako nas pozovete do 17.12.2018. kurs možete dobiti po promo ceni od samo 9.450 dinara/mesečno. Pozovite 011/40-82-116 ili 061/664-89-64 i rezervišite svoje mesto.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
21.500 din/mes. 55% 9.450 din/mes 17.12.2018.

Rezervacija mesta iznosi 2.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Kurs je moguće platiti na 4 rata (jedna u predupisnom roku, ostale 3 na početku svakog meseca) ili na više mesečnih rata ako se vrši plaćanje čekovima građana.

Prijavu i promo cenu možete ostvariti i prijavom putem našeg ONLAJN APLIKACIONOG FORMULARA. Opcija koju treba da čekirate je: Java programer. Posle toga će vas kontaktirati neko iz našeg sekretarijata.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara