011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Java programiranje za početnike

Naučite da radite u najpopularnijem programskom jeziku

55% popusta za prijave do 21.10.2019.

Ako se pitate kako postati programer, odgovor je naučite Java programiranje. A jedan od glavnih razloga je što Java programeri spadaju u najtraženije i najplaćenije IT stručnjake u svetu. Kod nas, mesečna zarada Java programera kreće se od 600 do 2.400 evra, dok je, na primer, u SAD taj iznos mnogo veći (u proseku dobijaju oko 5.600 dolara mesečno).

BROJ SLOBODNIH MESTA

4

Kliknite na sliku da pustite video.

A možda za vas kao početnike najbitnije – Java jezik je odličan start za učenje programiranja. Kad jednom naučite Javu, učenje svih drugih programskih jezika biće vam lakše. Takođe, Java je stabilna i bezbedna i manja je šansa da će vam se javiti greška koju ne razumete, za razliku od kodiranja u drugim jezicima. Što je vrlo, vrlo bitno kad ste na početku programiranja.

Ako vam sve ovo zvuči primamljivo, obradovaće vas vest da naš edukativni centar organizuje kurs java programiranja za početnike u trajanju od 12 nedelja.

Da li je stvarno moguće naučiti Java programiranje za 12 nedelja?

Bitno je da znate da je ovo uvodni kurs Java programiranja. Njegov cilj je da vas uvede u Java programiranje na brz i efikasan način, da steknete odlične polazne osnove, koje kasnije možete nadograđivati i širiti vaše znanje.

Možda i najbitnije, kurs Jave za početnike je najbolji način da se oprobate u programiranju vođeni od strane profesionalnih Java developera. Oni će vas postupno i krajnje razumljivo voditi kroz zadatke i primere, od lakših ka težim vežbama, kako vaše znanje i razumevanje bude raslo.

Nakon 12 nedelja, ako vidite da vam je Java programiranje “leglo”, imate mogućnost da nastavite usavršavanje na Višem nivou učenja Java kursa, koji traje 6 meseci.

Na kraju, posle 9 meseci aktivnog učenja (3 na osnovnom i 6 na višem kursu), rešavanja različitih zadataka i problema, ali i dodatnog rada od kuće – imaćete prilično dobro znanje Java programiranja i moći ćete da konkurišete na pozicije Junior Java Developera.

Šta sve možete sa Java programskim jezikom?

Treba vam desktop, kompleksnija biznis aplikacija ili neka aplikacija za mobilni telefon? Sve to možete uraditi u Javi. U Java programskom jeziku čak možete praviti i video igrice.

Java je izuzetno zastupljena u velikim kompanijama – čak 90% kompanija sa Fortuna 500 liste koristi Javu. Masovno se upotrebljava i za online prodavnice, kao i u osiguravajućim kućama, investicionim kompanijama, firmama iz oblasti telekomunikacija, obrazovanja, finansija…

Java pokreće više od 3 milijardi uređaja širom sveta – to je programerski jezik koji utiče na svakodnevni život ljudi više nego bilo koji drugi.

Zato, tražnja za Java programerima ne opada. Niti će. Jer svet bez Jave… ne bi bio onakav kakav poznajemo.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 12 nedelja
Nivo učenja Osnovni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 48
Broj polaznika po grupi 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

JavApokalipsa - Kako bi izgledao svet bez Jave

Šta dobijate na osnovnom kursu Java programiranja?

Obuku drže predavači koji se godinama profesionalno bave programiranjem u Javi i imaju niz uspešnih projekata. Zato ćete od njih naučiti puno, iz prve ruke. Predavači su dostupni i za konsultacije, skajpom ili mejlom.

Nastava je osmišljena u vidu dinamičnih radionica sa obiljem praktičnih vežbi i primera. Kod nas učite samo ono najvažnije i ne gubite vreme na suvoparne priče i beskorisne detalje. Odmah primenjivo znanje – to je ono što vam garantujemo.

Plan i program osnovnog kursa Java programiranja

 • Klase, objekti, funkcije
 • Konstruktori, get, set i toString metode
 • Enkapsulacija
 • Nasleđivanje
 • Apstraktne klase i Interfejsi
 • Polimorfizam
 • Vežba prvi deo
 • Izuzeci, fajlovi, niti
 • GUI(Swing)
 • Vežba drugi deo
 • Praktičan projekat

Posle osnovnog kursa Java programiranja, koji traje 3 meseca (12 nedelja), polaznici mogu nastaviti viši nivo učenja programskog jezika Java i potpuno se zaokružiti kao Junior Java programer.

Viši nivo učenja najboljima otvara vrata prakse

Najbolja stvar je što po završetku višeg nivoa učenja Java kursa možete dobiti praksu u kompanijima sa kojom naša obrazovna agencija ima uspostavljenu poslovnu saradnju, kao što su NetCast, Ernst&Young…

To je odlična prilika, jer odmah dobijate mogućnost da naučeno primenite u praksi i steknete neprocenjivo praktično iskustvo.

Pozovite odmah, iskoristite 55% popusta

Regularna cena kursa Java programiranja je 19.800 dinara/mesečno. Oktobarski upisni rok je u toku. Ako nas pozovete do 21.10.2019. kurs možete dobiti po promo ceni od 8.900 dinara/mesečno. Cena sa popustom za nezaposlena lica i studente iznosi 8.300 dinara/mesečno. Pozovite 011/40-82-116 ili 061/664-89-64 i rezervišite svoje mesto.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
19.800 din/mes. 55% 8.900 din/mes 21.10.2019.

Rezervacija mesta iznosi 2.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 7 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Kurs je moguće platiti na 4 rate (jedna u predupisnom roku, ostale 3 na početku svakog meseca) ili na više mesečnih rata ako se vrši plaćanje čekovima građana.

Prijavu i promo cenu možete ostvariti i prijavom putem našeg ONLAJN APLIKACIONOG FORMULARA. Opcija koju treba da čekirate je: Java programer. Posle toga će vas kontaktirati neko iz našeg sekretarijata.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara