011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Pravi fotke koje će svi da primete
Pokaži svima šta tvoj aparat može

Upiši kurs fotografije – za talentovane obezbeđena besplatna praksa

Postavi temelje svoje nove veštine za 4 nedelje. Na kursu fotografije nauči najvažnije principe digitalne fotografije. Prvo, kako treba da se drži fotoaparat. Drugo, ako hoćeš fotke iznad proseka, manuelni mod treba da znaš kao pesmicu. A to znači da bez zadrške znaš da koristiš otvor blende, ISO, blic, brzinu okidanja, white balance… Ima toga.

BROJ SLOBODNIH MESTA

5

E sad, ako nemaš iskustva, sve ti ovo može zvučati kao teška matematika. To i jeste i nije tačno. Ne možeš samo da izvadiš telefon, nađeš “žrtvu” i slikaš dok jedna fotka ne ispadne kako treba. To nije to. Treba malo znanja i veštine. Sa druge strane, nije ovo nuklearna fizika i bukvalno svako može da nauči da pravi dobre fotografije. Čak i sa telefonom.

Zato, batali priče poput: ovo je skup hobi, treba ti ozbiljan aparat i godine teškog rada. Ne treba da bankrotiraš, već da uživaš. Bolje da uložiš u znanje, a ne u aparat čije uputstvo za upotrebu ne umeš ni da protumačiš. Fotografiši, jer ti je to strast, zabava, hobi, način da zaustaviš vreme i sačuvaš sve jake trenutke. Fotografiši, jer hoćeš tako da zarađuješ. Jer jednostavno to voliš.

Klikni na sliku da pustiš video.

kurs fotografije
fotograf
obuka za fotografa

A upravo će ti to omogućiti ovaj kurs fotografije

Jednostavan i brz. Lak za razumevanje. Pun praktičnih saveta. Tako izgleda naš kurs za fotografa.

Traje 4 nedelje, viđamo se 1x nedeljno subotom u prepodnevnim i popodnevnim terminima. Kurs fotografije daće ti znanje kako da uspešno praviš nesvakidašnje, orginalne i kvalitetne fotografije, ali i kako te fotografije kasnije da središ i obradiš. Radi se na konkretnim primerima, dobijaš realne vežbe, a opremu za časove obezbeđuje Fly media produkcija.

Ovde pogledaj detaljan plan i program kursa za fotografe

 • kako da izabereš fotoaparat koji će ti odgovarati
 • kako se pravilno drži fotoaparat
 • kako da pravilno odabereš objektiv (zoom, fiksni)
 • kako da podesiš manuelu na aparatu (otvor blende, ekspoziciju, ISO, white balance, blic, brzinu okidanja)
 • šta je kadar
 • kako da napraviš pravilnu kompoziciju na fotografiji
 • kako da postigneš i koristiš zlatni presek
 • slikanje iz ruke
 • fotografisanje uz pomoć stalka
 • osnovna obrada fotografija
 • korišćenje integrisanog i eksternog blica
Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 4 nedelje/6 dana
Nivo učenja Početni/napredni
Termini Prepodnevni i rano popodnevni subotom
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Kad levom ubijaš, a desne se i sam plašiš…

Nakon 4-nedeljnog kursa, obezbedili smo ti dodatno usavršavanje tvoje nove veštine – 6 dana praktičnog slikanja kroz 3 izvanredne foto radionice. Svaka traje 2 dana po 2h.

 1. Radionica studijskog fotografisanja, na kojoj učiš i radiš slikanje modela (podešavanje svetla, postavljenje modela…) i različitih vrsta proizvoda.
 2. Radionica korporativnog fotografisanja, gde ćeš saznati kako se slikaju zaposleni u realnoj poslovnoj atmosferi, kao i njihovi portreti na radnom mestu i na pozadini, kako se prave team buliding fotografije.
 3. Radionica fotografisanja enterijera i eksterijera, koja podrazumeva slikanje različitih unutrašnjosti, kao što su skladišta, hotelske sobe, stanovi i apartmani za buking, ali i korporativnih prostora, zgrada…

Kao što vidiš, radionice su osmišljene tako da ti pruže praktično znanje fotografisanja koje možeš odmah da unovčiš, jer se slikanje ovih elemenata najviše traži i najbolje plaća.

I onda GRATIS praksa. Da totalno izdominiraš. Za najbolje sa osnovnog kursa i radionica Fly media pruža mogućnost 2-mesečne prakse u firmi. Za to vreme ćeš raditi sa fotografima na realnim projektima, na terenu, videćeš kako stvarno izgleda posao fotografa. Oko prakse nemaš troškova (sve pokrivaju škola i produkcija), a na kraju dobijaš potvrdu o praksi, preporuku mentora i najbitnije – reference za tvoju biografiju.

Kako da znaš da li je ova škola fotografije stvarno za tebe?

Fotografiju ima smisla da učiš ako:

 • interesuje te profesionalno slikanje, a nemaš iskustva i ne želiš da gubiš vreme gledajući sate i sate tutorijala na netu (a na kraju, ne znaš tačno ni odakle da počneš)
 • već nešto fotkaš i želiš da izvučiš maksimum iz svog aparata, da složiš sve kockice u glavi
 • radiš digitalni marketing, grafički dizajn ili programiranje
 • Instagram predstavlja tvoju srodnu dušu, hoćeš da postaneš ili si već jedan od influensera
 • hoćeš da imaš fotke koje privlače lajkove kao magnet, bilo da su u pitanju tvoja porodica, ljubimac, avanture sa mora, iz provoda…
 • želiš da tvoji selfiji budu savršeni, a ne smešni.

Ako ti kancelarija nije omiljeno mesto za rad. Ako te privlači da si stalno u pokretu i u krugu najrazličitijih ljudi. Jednostavno, ako te ubija pomisao da radiš jednoličan i dosadan posao. Onda je fotografija definitvno tvoja svetla budućnost.

Pogotovo što prostora za rad i zaradu ima zaista puno. Možeš da slikaš za firme (građevinske firme, modna industrija, IT firme, marketing agencije, ugostiteljski i turistički objekti…) ili za fizička lica (proslave, rođendani, godišnjice, venčanja…). Takođe, možeš i da konkurišeš za mesto fotografa na brodu ili da prodaješ slike preko Shutterstocka.

kurs fotografije

Pokaži svima tvoj svet iza objektiva

Decembarski upisni rok je u toku. Prijavi se na kurs za fotografa, čeka te popust. Jer sve do 16.12.2019. škola ti daje mogućnost da uštediš 50% i kurs platiš 9.900 dinara umesto 19.800 dinara. Ako se sada prijaviš i radionice ćeš platiti duplo manje – 11.900 umesto 23.800 dinara. A praksu dobijaš BESPLATNO.

Rezervacija mesta iznosi 2.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Osnovni kurs fotografije:

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
19.800 dinara 50% 9.900 dinara 16.12.2019.

Napredne radionice:

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
23.800 dinara 50% 11.900 dinara 16.12.2019.

Prijavi se pozivom na 011/40-82-117, 061/664-89-64 ili putem mejla info@obukeikursevi.com Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara