Pravi wow fotke koje će svi da primete
Pokaži svima šta tvoj aparat može

Upiši kurs fotografije – za talentovane obezbeđena besplatna praksa

Postavi temelje svoje nove veštine za 8 dana. Na kursu fotografije nauči najvažnije principe digitalne fotografije. Prvo, kako treba da se drži fotoaparat. Drugo, ako hoćeš fotke iznad proseka, manuelni mod treba da znaš naizust, kao pesmicu. A to znači da bez zadrške znaš da koristiš otvor blende, ISO, blic, brzinu okidanja, white balance… Ima toga.

BROJ SLOBODNIH MESTA

2

E sad, ako u ovaj svet ulaziš bez iskustva, sve ti ovo može zvučati kao teška matematika. To i jeste i nije tačno. Ne možeš samo da izvadiš telefon, nađeš “žrtvu” i slikaš, slikaš dok jedna fotka ne ispadne kako treba. To nije to. Treba malo znanja i veštine. Sa druge strane, nije ovo nuklearna fizika i bukvalno svako može da nauči da pravi dobre fotografije. Čak i sa telefonom.

Zato, batali priče poput: ovo je skup hobi, treba ti ozbiljan aparat i godine teškog rada. Ne treba da bankrotiraš, već da uživaš. Bolje da uložiš u znanje, a ne u aparat čije uputstvo za upotrebu ne umeš ni da protumačiš. Fotografiši, jer ti je to strast, zabava, hobi, način da zaustaviš vreme i sačuvaš sve jake trenutke. Fotografiši, jer hoćeš tako da zarađuješ. Jer jednostavno to voliš.

Klikni na sliku da pustiš video.

kurs fotografije
obuka za fotografa

A upravo će ti to omogućiti ovaj kurs fotografije

Jednostavan i brz. Lak za razumevanje. Pun praktičnih saveta. Tako izgleda naš kurs za fotografa.

Traje 8 dana, viđamo se svaki radni dan po 90 minuta. Kurs fotografije daće ti znanje kako da uspešno praviš nesvakidašnje, orginalne i kvalitetne fotografije, ali i kako te fotografije kasnije da središ i obradiš. Radi se na konkretnim primerima, dobijaš realne vežbe, a opremu za časove obezbeđuje Fly media produkcija.

Ovde pogledaj detaljan plan i program kursa za fotografe

 • kako da izabereš fotoaparat koji će ti odgovarati
 • kako se pravilno drži fotoaparat
 • kako da pravilno odabereš objektiv (zoom, fiksni)
 • kako da podesiš manuelu na aparatu (otvor blende, ekspoziciju, ISO, white balance, blic, brzinu okidanja)
 • šta je kadar
 • kako da napraviš pravilnu kompoziciju na fotografiji
 • kako da postigneš i koristiš zlatni presek
 • slikanje iz ruke
 • fotografisanje uz pomoć stalka
 • osnovna obrada fotografija
 • korišćenje integrisanog i eksternog blica
Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 8 dana
Nivo učenja Početni i napredni
Termini Prepodnevni i poslepodnevni
Fond časova 8
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Kad levom ubijaš, a desne se i sam plašiš…

Nakon osnovnog 8-dnevnog kursa, obezbedili smo ti dodatno usavršavanje tvoje nove veštine – 6 dana praktičnog slikanja kroz 3 izvanredne foto radionice. Svaka traje 2 dana po 2h.

 1. Radionica studijskog fotografisanja, na kojoj učiš i radiš slikanje modela (podešavanje svetla, postavljenje modela…) i različitih vrsta proizvoda.
 2. Radionica korporativnog fotografisanja, gde ćeš saznati kako se slikaju zaposleni u realnoj poslovnoj atmosferi, kao i njihovi portreti na radnom mestu i na pozadini, kako se prave team buliding fotografije.
 3. Radionica fotografisanja enterijera i eksterijera, koja podrazumeva slikanje različitih unutrašnjosti, kao što su skladišta, hotelske sobe, stanovi i apartmani za buking, ali i korporativnih prostora, zgrada…

Kao što vidiš, radionice su osmišljene tako da ti pruže praktično znanje fotografisanja koje možeš odmah da unovčiš, jer se slikanje ovih elemenata najviše traži i najbolje plaća.

I onda GRATIS praksa. Da totalno izdominiraš. Za najbolje sa osnovnog kursa i radionica Fly media pruža mogućnost 2-mesečne prakse u firmi. Za to vreme ćeš raditi sa fotografima na realnim projektima, na terenu, videćeš kako stvarno izgleda posao fotografa. Oko prakse nemaš troškova (sve pokrivaju škola i produkcija), a na kraju dobijaš potvrdu o praksi, preporuku mentora i najbitnije – reference za tvoju biografiju.

Kako da znaš da li je ova škola fotografije stvarno za tebe?

Fotografiju ima smisla da učiš ako:

 • imaš interesovanje za profesionalno slikanje, a nemaš iskustva i ne želiš da gubiš vreme gledajući sate i sate tutorijala na netu (a na kraju, ne znaš tačno ni odakle da počneš)
 • već nešto fotkaš i želiš da izvučiš maksimum iz svog aparata, da složiš sve kockice u glavi
 • radiš digitalni marketing, grafički dizajn ili programiranje
 • Instagram predstavlja tvoju srodnu dušu, hoćeš da postaneš ili si već jedan od influensera
 • hoćeš da imaš fotke koje privlače lajkove kao magnet, bilo da su u pitanju klinci i porodica, tvoj ljubimac, avanture sa mora, iz provoda…
 • želiš da tvoji selfiji budu ful dobri, a ne čudni i smešni.

Ako ti kancelarija nije omiljeno mesto za rad. Ako te privlači da si stalno u pokretu i u krugu najrazličitijih ljudi. Jednostavno, ako te ubija pomisao da radiš jednoličan i dosadan posao. Onda je fotografija definitvno tvoja svetla budućnost.

Pogotovo što prostora za rad i zaradu ima zaista puno. Možeš da slikaš za firme (građevinske firme, modna industrija, IT firme, marketing agencije, ugostiteljski i turistički objekti…) ili za fizička lica (proslave, rođendani, godišnjice, venčanja…). Takođe, možeš i da konkurišeš za mesto fotografa na brodu ili da prodaješ slike preko Shutterstocka.

kurs fotografije

Pokaži svima tvoj svet iza objektiva

Prijavi se na kurs za fotografa, čeka te popust. Jer sve do 01.10.2018. škola ti daje mogućnost da uštediš 50% i kurs platiš 89 evra umesto 178 evra. Ako se sada prijaviš i radionice ćeš platiti duplo manje – 99 umesto 198 evra. A praksu dobijaš BESPLATNO.

Rezervacija mesta iznosi 2.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Osnovni kurs fotografije:

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
21.000 din. 50% 10.500 din. 01.10.2018.

Napredne radionice:

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
23.000 din. 50% 11.500 din. 01.10.2018.

Prijavi se pozivom na 011/40-82-116, 061/664-89-64 ili putem mejla info@obukeikursevi.com Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara