Broj slobodnih mesta

1

Prijavi se na kurs

Budite prepoznatljivi po uspehu koji kompanija postiže zbog Vas. Postanite finansijski analitičar

Cilj svakog posla, koliko god bio veliki ili mali, jeste zarada. Sam profit i uspeh jedne firme, pak, direktno zavise od povlačenja pametnih finansijskih poteza i donošenja pravih odluka u pravo vreme. Međutim, problem je kako saznati koji potez je pravi, a koja odluka najbolja.

Odgovor na ova pitanja imaju finansijski analitičari. Njihova uloga je da detaljno ispitaju i procene finansijski položaj firme, na osnovu čega kompanija donosi odluku da li treba da trči, hoda ili zastane u trci za osvajanjem tržišta.

Posao finansijskog analitičara zato je od najveće važnosti za uspešno poslovanje, a svaka firma je spremna da dobrog finansijskog analitičara vuče za rukav i pruži mu dobre uslove rada i privlačnu platu (prosečna plata u Srbiji za ovu poziciju je 60.000 dinara).

ebookebook


Kvalitetni finansijski analitičari imaju pred sobom široku lepezu potencijalnih radnih mesta, od banaka, osiguravajućih društava, investicionih fondova, berze i rejting agencija, do različitih firmi iz nefinansijskog sektora i državnih institucija. Izbor je samo na Vama.

Ako pravite dobre procene, vešti se sa novcem i želite uspešnu karijeru, obuka za posao finansijskog analitičara je prava stvar za Vas.

Šta se radi na kursu finansijske analize?

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Osnovni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Materijali Elektronski oblik
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Finansije su zanimanje koje se najbolje uči kroz praksu. Zato je prvenstveni cilj obuke za posao finansijske analize da Vas na realnim primerima, nauči kako da razmišljate specifično finansijski i razumete različite finansijske kategorije.

Predavanja i teme koje se obrađuju veoma su zanimljivi i dostupni svakome bez obzira da li se radi o osobi iz struke ili potpunom početniku.

Plan rada početni nivo

Za dodatnu specijalizaciju u oblasti finansijske analize, polaznicima je na raspolaganju i napredna obuka za posao finansijskog analitičara na kojoj, kroz različite radionice i rad na konkretnim projektima mogu postići potpunu stručnost u ovoj oblasti.

Plan rada naprednog nivoa

Započni novu karijeru i iskoristi beneficirane cene

Aprilski upisni rok je u toku.  Iskoristite priliku da obuku za posao finansijskog analitičara pohađate po znatno sniženoj ceni. Puna cena obuke za finansijskog analitičara iznosi 19.950 dinara. Za sve prijave do 27.03.2017., dobijate 55% popusta na kurs (8.950 umesto 19.950 dinara).

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijave Sertifikat
19.950 din. 55% 8.950 din. 27.03.2017.

Telefoni za prijave su 011/40-82-116  ili 061 664 89 64. Takođe, prijaviti se možete i slanjem mejla na info@obukeikursevi.com

Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, a druga na početku kursa) ili na 3 mesečne rate (ako se vrši plaćanje čekovima).

Rezervacija mesta iznosi 1200 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 1200 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i ONLINE putem