011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com
Poštovani polaznici, u skladu sa odlukom o proglašenju vanrednog stanja, koja se odnosi na sve obrazovne institucije, i u cilju sprečavanja širenja korona virusa i zdravstvene zaštite svih polaznika i zaposlenih – obaveštavamo vas da škola Obuke i kursevi od ponedeljka, 16. marta 2020. potpuno obustavlja održavanje nastave u učionicama. Za osobe koje trenutno ne pohađaju nijedan kurs kod nas, a želele bi u budućnosti, škola će pružiti mogućnost online nastave putem Skajpa. Za sve informacije o načinu realizovanja online nastave preko Skajpa možete nam se obratiti na 061/664 89 64 i 069/671 084. Takođe, možete nam pisati i na mejl obukeikursevi@gmail.com

Budite prepoznatljivi po uspehu koji kompanija postiže zbog Vas. Postanite finansijski analitičar. 55%  popusta za prijave do 06.04.2020.

Cilj svakog posla, koliko god bio veliki ili mali, jeste zarada. Sam profit i uspeh jedne firme, pak, direktno zavise od povlačenja pametnih finansijskih poteza i donošenja pravih odluka u pravo vreme. Međutim, problem je kako saznati koji potez je pravi, a koja odluka najbolja.

BROJ SLOBODNIH MESTA

4

Klikni na sliku da pustiš video.

Kurs finansijske analize
Finansijski analiticar

Odgovor na ova pitanja imaju finansijski analitičari. Njihova uloga je da detaljno ispitaju i procene finansijski položaj firme, na osnovu čega kompanija donosi odluku da li treba da trči, hoda ili zastane u trci za osvajanjem tržišta.

Posao finansijskog analitičara zato je od najveće važnosti za uspešno poslovanje, a svaka firma je spremna da dobrog finansijskog analitičara vuče za rukav i pruži mu dobre uslove rada i privlačnu platu (prosečna plata u Srbiji za ovu poziciju je 60.000 dinara).

Kvalitetni finansijski analitičari imaju pred sobom široku lepezu potencijalnih radnih mesta, od banaka, osiguravajućih društava, investicionih fondova, berze i rejting agencija, do različitih firmi iz nefinansijskog sektora i državnih institucija. Izbor je samo na Vama.

Ako pravite dobre procene, vešti se sa novcem i želite uspešnu karijeru, obuka za posao finansijskog analitičara je prava stvar za Vas.

Šta se radi na kursu finansijske analize?

Finansije su zanimanje koje se najbolje uči kroz praksu. Zato je prvenstveni cilj obuke za posao finansijske analize da Vas na realnim primerima, nauči kako da razmišljate specifično finansijski i razumete različite finansijske kategorije.

Kurs finansijske analize traje 8 nedelja i sastoji se iz 2 modula. Tempo rada je 2x nedeljno po sat i po vremena. Predavanja i teme koje se obrađuju veoma su zanimljivi i dostupni svakome bez obzira da li se radi o osobi iz struke ili potpunom početniku.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Početni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 32
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 
 • Upoznavanje sa sadržajem finansijskih izveštaja (bilans stanja, bilans uspeha, izveštaj o novčanim tokovima);
 • Upoznavanje sa elementima, odnosno instrumentima finansijske analize:
  • horizontalna i vertikalna analiza finansijskih izveštaja;
  • analiza osnovnih finansijskih pokazatelja (pokazatelji likvidnosti, poslovne aktivnosti, finansijske strukture, rentabilnosti/profitabilnosti, tržišne vrednosti);
  • analiza neto obrtnog fonda i
  • analiza novčanih tokova.
 • Korišćenje elemenata finansijske analize na praktičnim primerima.

II modul je 100% praktičan u formi radionice, gde ćete raditi sledeće praktične stvari:

 • Primena metoda analize finansijskih izveštaja – praktična vežba
 • Racio analiza – izračunavanje i tumačenje ključnih pokazatelja poslovanja privrednih društava – vežba na konkretnom primeru:

– Pokazatelji likvidnosti,
– Pokazatelji efikasnosti,
– Pokazatelji strukture kapitala i zaduženosti,
– Pokazatelji rentabilnosti

 • Planiranje, upravljanje obrtnim kapitalom i investicijama u kapitalnu aktivu – rad na konkretnom primeru
 • Procena budućih novčanih tokova – praktična vežba.
Obuka za posao finansijskog analiticara

Započnite novu karijeru i iskoristite beneficirane cene

Obuka za posao finansijskog analitičara će Vam omogućiti da, na zanimljiv i primerima potkrepljen način, steknete sledeće veštine:

 • Razumevanje sadržaja finansijskih izveštaja – bilansa stanja, bilansa uspeha i izveštaja o novčanim tokovima;
 • Korišćenje različitih metoda analize finansijskih izveštaja kroz izračunavanje ključnih pokazatelja na praktičnim primerima;
 • Razumevanje suštine finansijskih pokazatelja kroz interpretaciju rezultata racio analize;
 • Izvođenje ključnih poruka iz analize finansijskih izveštaja i povezivanje sa opštim informacijama.

Aprilski upisni rok je u toku. Iskoristite priliku da obuku za posao finansijskog analitičara pohađate po znatno sniženoj ceni. Puna cena obuke za finansijskog analitičara iznosi 19.950 dinara/mesečno. Za sve prijave do 06.04.2020. dobijate 55% popusta na kurs (8.950 dinara/mesečno umesto 19.950 dinara/mesečno).

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
19.950 din/mes. 55% 8.950 din/mes. 06.04.2020.

Telefoni za prijave su 011/40-82-116  ili 061 664 89 64. Takođe, prijaviti se možete i slanjem mejla na info@obukeikursevi.com

Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Rezervacija mesta iznosi 2300 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 2300 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata.

U slučaju da više volite rad sa predavačem 1 na 1, postoji mogućnost organizovanja i individualnih časova. Trajanje, cenu i dinamiku nastave dogovarate sa našim savetnicima za upis.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara

CLOSE
CLOSE