011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Nauči da praviš aplikacije na Mac računarima.

Postani Apple/iOS programer. 

60%  popusta za prijave do 21.10.2019.

San prosečnog Srbina se promenio. Umesto nasušne potrebe za radom u državnom sektoru, sada je IT industrija „najbolje mesto pod suncem“. Razlozi – izuzetno visoka zarada i velika šansa za opušten rad od kuće. E sad, iako se generalno može reći da je svaki programer VIP u odnosu na zaposlene u mnogim drugim branšama, iOS programer je definitivno vrh elite u IT svetu. Ozbiljan baja među koderima.

BROJ SLOBODNIH MESTA

8

Klikni na sliku da pustiš video.

apple programiranje

Realno, ko radi za moćni Apple, taj ne može loše da prođe. Jer snaga te kompanije stvara prestiž – i za one koji su ponosni vlasnici iPhone, iPad ili Apple Watch uređaja, a naročito za one koji prave aplikacije za te uređaje. Oni su iOS programeri, ljudi čiji radni sat košta 35 evra.

35*8*5=1400 evra. Toliko jedan iOS developer može zaraditi nedeljno

Bolje i od fudbalera. A ne ubijaš se od trčanja.

Osim očigledno dobre zarade, sticanje znanje iOS programiranja donosi i druge prednosti.

 1. Pošto je mobilni postao toliko bitan, potražnja za programerima mobilnih aplikacija porasla je čak za 325% u poslednje 3 godine. Među njima, iOS programeri su najtraženiji, jer ih ima mnogo manje nego što tržište traži. Jednostavno rečeno, na posao nećeš uopšte čekati.
 2. Ne učiš nešto što ti za par godina više neće trebati, jer iOS industrija beleži godišnji rast od 70%. Dokle god Apple postoji, postojiš i ti. A Apple baš i ne planira uskoro da ode.
 3. Za razliku od Androida, korisnici iOS uređaja mnogo više troše para na kupovinu aplikacija. Čak 85% više. Tako da ćeš raditi za najprofitabilniju platformu na svetu. Pri tom, mnogo je lakše programirati za iOS nego za Android.
 4. iOS programiranje možeš naučiti za svega nekoliko meseci. To je važno, jer svaki mesec učenja je mesec bez zarade, a ti sigurno ne želiš da to traje do zauvek.
Mesto održavanja Beograd
Trajanje kursa 2 + 2 meseca
Nivo učenja Početni i napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 32 + 32
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Ako ti se javila želja da naučiš iOS programiranje tokom čitanja ovih redova, evo kako to najbrže i najlakše možeš da uradiš. Da ne bude kao kad gledaš neku emisiju o hrani i momentalno ogladniš, a frižider prazan.

Nećemo da ti pravimo zazubice. Zagrizi i ti „zlatnu jabuku“. Zdravo je!

Početni kurs (2 meseca):

 • Uvod u Swift programski jezik
 • Promenljive
 • Tipovi podataka
 • Naredbe grananja
 • Petlje
 • Funkcije
 • Nizovi
 • Korišćenje Xcode razvojnog okruženja na Macbook računarima
 • Dizajniranje iOS aplikacija za Iphone (UIkit framework)

Napredni kurs (2 meseca):

 • Klase, strukture i objekti
 • Nasleđivanje
 • User interface, layout-i
 • Rad sa bazom podataka
 • Samostalne vežbe
 • Programiranje konkretne aplikacije
 • Povezivanje aplikacije na bazu podatka (smeštanje unetih podataka sa aplikacije u bazu i prikaz podataka iz baze u aplikaciji)
 • Objašnjenje postupka objavljivanja aplikacija na App Store prodavnicu aplikacija
iphone programiranje

Upiši kurs iOS programiranja. Jer…

Naučićeš da programiraš aplikacije za iPhone i iPad svetskog izgleda i funkcionalnosti.

Naučićeš najnoviji jezik Apple kompanije, Swift, i to poslednju verziju, Swift 4. Kao i rad u zvaničnom Apple radnom okruženju Xcode.

Postaćeš iOS programer, Swift programer, Xcode programer. Kako god te zvali, jedno je sigurno – radićeš za Apple platformu i zarađivati 35% više od svih drugih programera.

Kurs je podeljen na 2 nivoa: početni i napredni. Svaki nivo traje 2 meseca. Obezbedili smo ti rad na Mac računarima, kao i stručnog predavača, koji će ti dati praktično znanje i super savete kako da počneš karijeru kao iOS developer. Kroz rad na konkretnim projektima, odmah posle obuke, znaćeš da programiraš aplikacije za Apple i postaviš ih na App Store.

Spremno ćeš ući u svet iOS programiranja.

Imamo za tebe najbolju ponudu u gradu

Oktobarski upisni rok je u toku. Dajemo ti 60% popusta na kurs iOS programiranja ako se prijaviš do 21.10.2019.

Možeš da izabereš individualne časove, potpuno tebi prilagođene. Cena jednog individualnog časa u trajanju od 90 minuta je 70 evra. Ako se prijaviš do 21.10.2019., ostvaruješ pravo na 60% popusta i cenu od 30 evra po času. Minimalan broj časova je 20.

Ako te interesuje grupna nastava, u planu je osnovni i napredni nivo iOS programiranja. Promo cena početnog kursa je 99 umesto 220 evra/mesečno i važi sve do 21.10.2019.

Rezervacija mesta za grupnu nastavu iznosi 25 evra, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija iznos od 25 evra. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1, ili opštom uplatnicom u najbližoj pošti ili banci. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata. Cena naprednog nivoa učenja iznosi 109 eur/mesečno. Za stare polaznike obezbeđen je dodatni popust.

Individualna nastava

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
70 evra/90 min 60% 30 evra/90 min 21.10.2019.

Grupna nastava

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
220 evra 60% 99 evra/mes. 21.10.2019.

Da se prijaviš na individualne časove ili dobiješ informacije o startu grupne nastave, kontaktiraj nas na 011/40-82-116, 061/664-89-64 ili nam piši na mejl info@obukeikursevi.com . Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara