011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Kurs naprednog internet marketinga

Za sve koji su uspešno završili osnovni kurs internet marketinga, koji su zadovoljni radom škole, planom i programom, nastavnim kadrom i koji žele da nastave dalje sa učenjem, obezbedili smo potpunu specijalizaciju za posao internet marketing menadžera, kroz napredni kurs internet marketinga.

Zauzmi još bolju poziciju u online svetu, proširi svoja znanja, postani profesionalni internet marketing menadžer. Naoružaj se naprednim znanjem koje možeš odmah primeniti sa uspehom. Nudimo ti učešće na jedinstvenom naprednom internet marketing programu, priliku da proširiš svoje znanje o marketingu na internetu, potpuno zaokružiš priču u jednoj od najtraženijih poslovnih oblasti danas. I to za dodatih 48 časova, 12 nedelja.

Koja znanja ćeš steći na naprednom internet marketing programu?

Nakon napredne obuke imaćeš svestrano znanje iz internet marketinga, znanje koje nikad ne zastareva. I to iz sledećih oblasti:

  • Photoshopa u internet marketingu (korišćenje Photoshopa za potrebe Facebook marketing kampanja-kreiranje newsfeed reklama, web sajt promocije-izrade bannera, izrade newslettera i drugih marketinških grafičkih rešenja…)
  • WordPress-a (izrade sajta u najpopularnijoj internet marketinškoj platformi)
  • Web sajt analitike (prodajna analiza, Google analitika, SEO analiza…)
  • Blogginga (kreiranje dominantne grupe tekstova svakog web sajta – blog tekstova, ali i vesti, aktuelnosti, istraživačkih tekstova… )

Naglasak je stavljen na praktičan rad, kroz predavanja bogata vežbama, primerima, projektima. Cilj je da odmah posle napredne internet marketing obuke možeš da preuzimaš profesionalne i visoko zahtevne projekte klijenata ili uspešno podižeš svoje preduzeće na internet tržištu.

Velika prednost naprednog internet marketing kursa

Sa kompletnim znanjem marketinga na internetu (osnovni i napredni nivo), biraj najbolje za sebe.

Oblast(i) u kojoj ćeš briljirati. Postani i ti jedan od najtraženijih profesionalaca, kao što su kopirajteri, administratori društvenih mreža, SEO administratori, Google AdWords stručnjaci, Content menadžeri, internet novinari, bloggeri, WordPress administratori…

Biraj vreme i mesto. Neka ti posao ne bude opterećenje. Radi od kuće, ili u firmi, radi za naše ili strane klijente. Radi onoliko koliko hoćeš.

Dobro zarađuj, jer je stalna potražnja za ovim kadrom, a još uvek slaba konkurencija na tržištu rada. A posebno će ti se isplatiti mogućnost da nudiš više različitih usluga jednoj firmi. Jer ćeš, nakon obuke, imati svestrano znanje. A firme to vole. Mnogo je jednostavnije i isplativije unajmiti jednog čoveka za više različitih stvari.

Ako želiš da učiš od odličnih internet marketing stručnjaka, prijavi se odmah i ostvari 55-60% popusta!

Kako bi svako mogao sebi da obezbedi školovanje, definisali smo (u ovom trenutku na tržištu) najpovoljnije modele plaćanja obuke.

Novi polaznici

Stari polaznici

Puna cena 20000 din/mesečno Puna cena 20000 din/mesečno
Popust 55% Popust 60%
Promo cena 8950 din/mesečno Promo cena 8000 din/mesečno
Start nastave Odmah ili 1 mesec po završetku osnovnog programa Start nastave Odmah ili 1 mesec po završetku osnovnog programa

Napredni program startuje odmah ili 1 mesec po završetku osnovnog programa. Intenzitet predavanja je 2x nedeljno po 90 minuta. Obuku je moguće platiti na više jednakih rata. Rezervacija mesta iznosi 2000 dinara i uključena je u cenu obuke. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole.

Sve što treba da uradiš je da okreneš brojeve telefona 061/664 89 64, 011/40-82-116 ili prijavu pošalješ na mejl info@obukeikursevi.com

Prijava za kurs naprednog internet marketinga