011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com
Poštovani polaznici, u skladu sa odlukom o proglašenju vanrednog stanja, koja se odnosi na sve obrazovne institucije, i u cilju sprečavanja širenja korona virusa i zdravstvene zaštite svih polaznika i zaposlenih – obaveštavamo vas da škola Obuke i kursevi od ponedeljka, 16. marta 2020. potpuno obustavlja održavanje nastave u učionicama. Za osobe koje trenutno ne pohađaju nijedan kurs kod nas, a želele bi u budućnosti, škola će pružiti mogućnost online nastave putem Skajpa. Za sve informacije o načinu realizovanja online nastave preko Skajpa možete nam se obratiti na 061/664 89 64 i 069/671 084. Takođe, možete nam pisati i na mejl obukeikursevi@gmail.com

Za 3. meseca do pozicije HR junior asistent.

Mogućnost prakse u kompaniji Ernst&Young.

50% popusta za prijave do 06.04.2020.

Ako tražite posao:

BROJ SLOBODNIH MESTA

2

 • koji vas ne veže samo za jednu firmu ili branšu
 • gde će vaše socijalne veštine najbolje doći do izražaja
 • koji je gospodski i cenjen u društvu
 • sa platom od minimum 500 evra

onda su ljudski resursi vrata na koja treba da pokucate.

hr akademijaNaša obrazovna agencija organizuje 3-mesečni napredni HR program sa ciljem da vam uspešno prenesemo znanje potrebno za obavljanje posla Junior HR. Nakon ovog naprednog programa, slobodno kucajte na vrata: velikih i malih privatnih firmi, svih organizacija, državnih institucija, HR agencija. Jer niko ne može da funkcioniše kako treba bez dobrog HR stručnjaka.

Kliknite na sliku da pustite video.

Šta HR junior officer zapravo radi?

Balansira. I to između onoga šta zaposleni žele i onoga šta firmi treba. To nije uvek lako, zato je za posao u ljudskim resursima važno da budete dobar komunikator, imate takta i strpljenja, ali i odlučnost i čvrstinu kada je potrebno. Sve kako bi zaposleni bili dobar tim.

HR officerHR junior ne treba da bude fin, već fer. Samo tako će svoj posao uspešno raditi. A taj posao je: finansije i budžetiranje, trening i razvoj zaposlenih, nagrađivanje zaposlenih, motivacija i ocenjivanje radnika, zapošljavanje stranaca…

Upravo je to ono što ćete naučiti na naprednom HR kursu, bez obzira što će vrsta i broj vaših zaduženja zavisiti prvenstveno od veličine firme za koju radite. Vi ćete biti spremni za svaku situaciju. Pa tako kod manjih firmi, HR junior uglavnom pokriva sve zadatke, dok je kod većih situacija drugačija, pa se često HR stručnjaci specijalizuju za pojedine poslove. Shodno tome i zarada HR juniora varira, ali ne ide ispod 500 evra.

hr juniorBitne informacije o naprednom HR kursu

HR napredni kurs traje 3 meseca-12 nedelja. Sa ukupnim fondom od 48 školskih časova.

Profesionalni HR menadžer, sa kojim ćete se viđati jedanput nedeljno po 3h ili 2x nedeljeno po 90 minuta, biće spreman da sa vama podeli svoju stručnost, znanje i značajno iskustvo. I to ne samo na časovima, već i kroz online konsultacije.

Preduslov za učešće na naprednom programu je završen 1-mesečni osnovni kurs HR-a. Za sve bez predznanja HR-a, obezbeđen je početni/osnovni kurs HR-a.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 12 nedelja
Nivo učenja Napredni
Termini Radnim danima i subotom
Fond časova 48
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs

Plan i program rada naprednog HR kursa:

 • Merenje performansi zaposlenih i ocenjivanje – Performance management
 • Veštine prezentacije
 • Finansije za nefinansijsko osoblje
 • Budžetiranje
 • Nagrađivanje zaposlenih
 • Organizacija treninga, tim bildinga, novogodišnjih proslava i dr. – Event management
 • Centralni registar obaveznog socijalnog osiguranja; zapošljavanje strananca i upućivanje zaposlenih na rad u inostranstvo i Radno-pravna regulativa
 • Train the trainer – soft skills radionice
 • Test i pitanja

Na kraju obuke, verujemo da ćete biti zadovoljni, spremni krenuti u osvajanje HR sveta i ponosno pokazati poslodavcu sertifikat junior HR stručnjaka koji ste dobili na na naprednoj obuci.

Završite napredni HR program – zgrabite praksu

Posebna pogodnost napredne HR obuke je što po njenom završetku dobijate mogućnost prakse u međunarodnoj kompaniji Ernst&Young. Stičete priliku da postanete deo grupe polaznika koja je, odmah po završetku obuke, pronašla dobar posao junior HR-a. O ovome možete videti više u odeljku o uspesima polaznika naše škole.

Evo kako da osvojite 50% popusta na punu cenu obuke

Puna cena naprednog HR programa iznosi 18.500 dinara/mesečno. Aprilski upisni rok je u toku. Za prijave do 06.04.2020. ostvarujete popust od 50%. Umesto 18.500 dinara/mesečno, obuku plaćate 9250 dinara/mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
18.500 din/mes. 50% 9.250 din/mes. 06.04.2020.

Plaćanje je moguće izvršiti na više mesečnih rata.

Rezervacija mesta iznosi 2.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće. Rezervacija se uračunava u cenu obuke. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Da se prijavite pozovite 011/40-82-116 i 061/664-89-64 ili nam pišite putem mejla info@obukeikursevi.com. Možete se prijaviti i preko ONLINE APLIKACIONOG FORMULARA u nastavku strane.

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email

CLOSE
CLOSE