011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Ovladajte veštinama u HR menadžmentu kao profesionalac

Završili ste obuku za HR asistenta ili imate osnovno znanje iz HR-a, a potrebna vam je nadogradnja i profesionalno usavršavanje? Na pravom ste mestu.

Ljudski resursi postaju sve važniji sektor u kompanijama širom sveta, pa i u Srbiji. Stručnjaci iz ovih odeljenja brinu o motivaciji zaposlenih, o njihovoj produktivnosti, zadovoljstvu na radnom mestu, ali i rezultatima cele firme na koje utiču svi ovi faktori.

Zato HR menadžer mora imati konkretnija znanja o određenim oblastima koje će mu olakšati ovaj dinamičan posao.

BROJ SLOBODNIH MESTA

5

Šta je sledeća stepenica u HR-u?

Za šta god se opredelite! Možda vam se proces regrutacije dopao, pa želite da profilišete svoju firmu kao dobrog poslodavca i da nastavite da se usavršavate u tom smeru. Sa druge strane, možda ste vi osoba koja razume i zaposlene i poslodavca i predstavlja vezu između njih. Možda ste osoba kod koje ljudi dolaze po savet. A možda ste sjajno razumete u brojke, pa razmišljate da preuzmete i deo obračuna zarada.

Sa poznavanjem bilo koje od ovih oblasti možete pronaći posao u kompanijama širom Srbije, ali i HR agencijama koje sarađuju sa njima.

Kliknite na sliku da pustite video.

Kako izgleda obuka za menadžera u HR-u?

 

Šta god da je vaša ideja, u okviru profesionalnog nivoa kursa za HR-a možete je ostvariti. Sonja Jovanović, regionalna direktorka ljudskih resursa u kompaniji Ernst & Young i naš dugogodišnji predavač, osmislila je četvoromesečnu akademiju koja se sastoji iz više modula, a vi možete izabrati onaj koji vama najviše odgovara ili sva četiri.

Svaki od modula traje po mesec dana i održava se 2 puta nedeljno u trajanju od 90 minuta ili jednom nedeljno, u trajanju od 180 minuta.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 16 nedelja
Nivo učenja Professional
Termini Radnim danima i subotom
Fond časova 64
Broj polaznika po grupi 10-12
Telefon 061/664-89-64
PRIJAVI SE NA KURS

Modul 1 – Upravljanje performansama i nagrađivanje

Modul 2 –  Budžetiranje u HR-u

Modul 3 –  Prezentacione veštine

Modul 4 – Selekcija i regrutacija

Online kurs za HR menadžera

Sve naše kurseve možete slušati i putem Skajpa, ukoliko to želite. Bilo da niste u prilici da prisustvujete nastavi, živite u drugom gradu ili ne želite da žrtvujete udobnost svog doma, na raspolaganju vam je i digitalni format ovog kursa.

Kvalitet nastave je jednako dobar, jer nisu u pitanju snimljena predavanja, već uživo nastava koja omogućava stalnu interakciju i pravovremeno odgovaranje na sva pitanja. Predavač je tokom trajanja celog kursa na raspolaganju polaznicima kako bi im rešio sve nedoumice i dileme koje imaju, isto kao i u učionici.

Online kurs obuhvata i digitalni sertifikat, materijale za učenje i podršku škole u online nastavi.

Za sve informacije o online kursu, možete nam se obratiti putem brojeva telefona 061/664 89 64 ili 011/40 82 116.

Evo kako da osvojite 50% popusta na punu cenu obuke

Puna cena naprednog HR programa iznosi 17.800 dinara/mesečno. Septembarski upisni rok je u toku. Za prijave do 28.06.2021. ostvarujete popust od 50%. Umesto 17.800 dinara/mesečno, obuku plaćate 8.900 dinara/mesečno.

 

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
17.800 din/mes. 50% 8.900 din/mes. 28.06.2021.

 

Plaćanje je moguće izvršiti na više mesečnih rata.

Rezervacija mesta iznosi 3.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće. Rezervacija se uračunava u cenu obuke. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Da se prijavite pozovite 011/40-82-116 i 061/664-89-64 ili nam pišite putem mejla info@obukeikursevi.com. Možete se prijaviti i preko ONLINE APLIKACIONOG FORMULARA u nastavku strane. Opcija koju treba da čekirate je: HR menadžment – profesionalni nivo.

 

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email

CLOSE
CLOSE