011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Za 3. meseca do pozicije HR junior asistent.

Mogućnost prakse u kompaniji Ernst&Young.

50% popusta za prijave do 22.10.2018.

Ako tražite posao:

 • koji vas ne veže samo za jednu firmu ili branšu
 • gde će vaše socijalne veštine najbolje doći do izražaja
 • koji je gospodski i cenjen u društvu
 • sa platom od minimum 500 evra

onda su ljudski resursi vrata na koja treba da pokucate.

hr akademijaNaša obrazovna agencija organizuje 3-mesečni napredni HR program sa ciljem da vam uspešno prenesemo znanje potrebno za obavljanje posla Junior HR. Nakon ovog naprednog programa, slobodno kucajte na vrata: velikih i malih privatnih firmi, svih organizacija, državnih institucija, HR agencija. Jer niko ne može da funkcioniše kako treba bez dobrog HR stručnjaka.

Klikni na sliku da pustiš video.

Šta HR junior officer zapravo radi?

Balansira. I to između onoga šta zaposleni žele i onoga šta firmi treba. To nije uvek lako, zato je za posao u ljudskim resursima važno da budete dobar komunikator, imate takta i strpljenja, ali i odlučnost i čvrstinu kada je potrebno. Sve kako bi zaposleni bili dobar tim.

HR officerHR junior ne treba da bude fin, već fer. Samo tako će svoj posao uspešno raditi. A taj posao je: regrutacija i selekcija kandidata, zasnivanje i prekid radnog odnosa, trening i razvoj zaposlenih, briga oko plata, bonusa i odsustva, motivacija i ocenjivanje radnika, vođenje HR evidencije…

Upravo je to ono što ćete naučiti na naprednom HR kursu, bez obzira što će vrsta i broj vaših zaduženja zavisiti prvenstveno od veličine firme za koju radite. Vi ćete biti spremni za svaku situaciju. Pa tako kod manjih firmi, HR junior uglavnom pokriva sve zadatke, dok je kod većih situacija drugačija, pa se često HR stručnjaci specijalizuju za pojedine poslove. Shodno tome i zarada HR juniora varira, ali ne ide ispod 500 evra.

hr juniorBitne informacije o naprednom HR kursu

HR napredni kurs traje 3 meseca-12 nedelja. Sa ukupnim fondom od 48 školskih časova.

Profesionalni HR menadžer, sa kojim ćete se viđati jedanput nedeljno po 3h ili 2x nedeljeno po 90 minuta, biće spreman da sa vama podeli svoju stručnost, znanje i značajno iskustvo. I to ne samo na časovima, već i kroz online konsultacije.

Preduslov za učešće na naprednom programu je završen 1-mesečni osnovni kurs HR-a. Za sve bez predznanja HR-a, obezbeđen je početni/osnovni kurs HR-a.

Neke od obalsti koje ćete izučavati na HR naprednom kursu:

 • Zakonska regulative i opšta akta poslodavca
 • Interni i eksterni konkurs (kreiranje oglasa, korišćenje društvenih mreža…)
 • Selekcija, regrutacija, intervju
 • Zasnivanje i prekid radnog odnosa (procedura i potrebna dokumentacija)
 • Trening, motivacija i ocenjivanje zaposlenih
 • Povreda na radu
 • Premeštaj
 • Vođenje HR evidencija i izveštaja (lični podaci, sistematizacija poslova, zarade, odsustva…).

ZA DETALJAN PLAN I PROGRAM KLIKNITE OVDE

Na kraju obuke, verujemo da ćete biti zadovoljni, spremni krenuti u osvajanje HR sveta i ponosno pokazati poslodavcu sertifikat junior HR stručnjaka koji ste dobili na na naprednoj obuci.

Završite napredni HR program – zgrabite praksu/posao

Posebna pogodnost napredne HR obuke je što po njenom završetku dobijate mogućnost prakse u međunarodnoj međunarodnoj kompaniji Ernst&Young. Stičete priliku da postanete deo grupe polaznika koja je, odmah po završetku obuke, pronašla dobar posao junior HR-a. O ovome možete videti više u odeljku o uspesima polaznika naše škole.

Evo kako da osvojite 50% popusta na punu cenu obuke

Puna cena naprednog HR programa iznosi 18.500 dinara/mesečno. Novembarski upisni rok je u toku. Za prijave do 22.10.2018. ostvarujete popust od 50%. Umesto 18.500 dinara mesečno, obuku plaćate 9250 dinara/mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
18.500 din/mes. 50% 9.250 din/mes. 22.10.2018.

Plaćanje je moguće izvršiti na više mesečnih rata.

Rezervacija mesta iznosi 2.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće. Rezervacija se uračunava u cenu obuke. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Da se prijavite pozovite 011/40-82-116 ili nam pišite putem mejla info@obukeikursevi.com Možete se prijaviti i preko ONLINE APLIKACIONOG FORMULARA u nastavku strane.

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email