011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Nauči posao web developera – napredni nivo pravljenja web sajtova.  Postani junior web programer

Stekni veštinu pravljenja modernih, zanimljivih, interaktivnih web sajtova, sa kojih ljudi neće želeti da odu.

Frontend web developer kurs opremićete, brzo i lako, svim potrebnim znanjima za ovo traženo zanimanje. Za 12 nedelja, naučićeš da praviš atraktivne web prezentacije i uspešno barataš sa aktuelnim front end tehnologijama.

BROJ SLOBODNIH MESTA

8

developer
Web developer

Znanje stečeno na kursu omogućiće ti da postaneš deo tima u IT kompanijama na random mestu front end web developer ili uspešno zarađuješ kao frilenser. A ukoliko si već u vodama web dizajna, ova obuka će tvoje znanje podići na značajno viši i napredniji nivo.

Zato, nemoj se iznenaditi. Početna plata za ovo radno mesto iznosi minimum 500 evra. A brzo se uvećava sa sticanjem radnog iskustva.

Šta zapravo radi frontend web developer?

Bez web developera svaki sajt na internetu zapravo bi bio pustoš bez slika i boja, kojom vladaju nerazumljive linije programerskog koda.

Web developer je taj koji stvara sve što na jednom sajtu vidimo i na šta možemo da kliknemo. Tu i leži razlog zašto svaki frontend developer nalazi dobro plaćen posao bez ikakvih problema. Bez njegovog rada jednostavno nema jakog i privlačnog web sajta.

Zvuči ti zanimljivo? Već zamišljaš sebe kako praviš sajtove i pokazuješ svoje majstorije? To lako može biti tvoja realnost. A sve što ti je potrebno jeste kurs za front end web developera.

Mesto održavanja Beograd i Novi Sad
Trajanje kursa 12 nedelja
Nivo učenja Napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 48
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Ne brini, ovo nisu preteške stvari. Uz interaktivnu i praktičnu nastavu na kursu ćeš, za 3 meseca, ovladati svim znanjima koja krase najbolje web developere. Bez muke ćeš naučiti da koristiš:

  • HTML – Hypertext Markup Language, jezik koji služi da bismo obezbedili strukturu web stranice
  • CSS – Cascading Style Sheets, jezik kojim opisujemo kako elementi web stranice izgledaju i gde se nalaze na stranici
  • Osnove JavaScript-a – Skript jezik, koji ćemo koristiti da bismo napravili interaktivne stranice
  • jQuery i jQuery UI – JavaScript biblioteke koje će nam omogućiti da lako i brzo manipulišemo HTML elementima i dinamčki menjamo izgled stranice
  • Bootstrap – Bootstrap je open-source frontend framework, koji nam pruža mogućnosti brzog i lakog razvoja i posebno olakšava razvoj responsive web sajtova

Svim ovim znanjima ovladaćeš bez dosadnog teoretisanja. Isključivo uz rad na praktičnim primerima, koji te spremaju za novu karijeru.

Front end developer

Prijavi se na kurs za Front end web developera i uštedi

Novembarski upisni rok je u toku. Za prijave do 22.10.2018. dobijaš 55% popusta na kurs. Umesto 20.000 dinara/mesečno, ostvaruješ beneficiranu cenu kursa od 8.950 din/mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
20.000 din/mes. 55% 8.950 din/mes. 22.10.2018.

Kurs je moguće platiti na 4 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, a ostale 3 na početku svakog meseca) ili na 5 mesečnih rata (ako se vrši plaćanje čekovima).

Rezervacija mesta iznosi 2.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa, tako što se od cene kursa odbija ovaj iznos. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 7 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Prijavu na kurs za web developera možeš izvršiti pozivanjem naših brojeva 011/40-82-116 , 061/664-89-64, ili slanjem prijave na info@obukeikursevi.com. Možeš nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara