011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Ponudite ono što retko koji HR menadžer ume: unapredite brend poslodavca!

Onaj trenutak kada ljudima koji traže posao, drugi počnu da preporučuju određene kompanije zbog uslova rada, kvalitetnih zaposlenih ili kompanijske kulture, jeste trenutak kada je direktor te kompanije posao poželjan poslodavac.

To se ne postaje preko noći, niti svaki poslodavac zna kako to da uradi. Zato je svakoj ozbiljnoj firmi u timu neophodan stručnjak za employer branding koji će ga posavetovati i pomoći mu da to postane i na taj način unapredi kako svoj imidž, tako i imidž svoje firme.

BROJ SLOBODNIH MESTA

8

Employer branding kurs
Employer branding kurs Beograd
Brendiranje poslodavca

Ko može da se bavi employer brandingom?

Najjednostavnije rečeno – svako. Međutim, da bi se to radilo na nekom višem nivou i da bi se rezultati videli brže, dobro bi bilo da ta osoba ima bar osnovno poznavanje marketinga ili ljudskih resursa.

Znanje vezano za employer branding iskombinovano sa nekom od ove dve oblasti može vas u samom početku pozicionirati visoko i ponuditi bolje šanse za posao u HR-u.

To ne znači da neko sa dobrim idejama i jasnom vizijom ne može da uspe u ovom poslu, već samo da na taj način može sebi povećati šanse da uspe brže.

Mesto održavanja Beograd 
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Zašto je dobar employer branding značajan za firmu?

Ako ne verujete nama, verujte statistici:

 • Dobra reputacija poslodavca dovodi do 50% kvalifikovanijih kandidata na konkursima za posao (samim tim i do boljeg učinka nakon zaposlenja)
 • Poslodavci sa dobrom reputacijom ulažu i do 43% manje novca u proces zapošljavanja
 • 67% kandidata za posao bi pristalo i na manju platu, ako rade za dobrog poslodavca
 • 84% kandidata razmatra da promeni svoj posao, ako znaju da drugi poslodavac ima bolju reputaciju.

Ovo je samo početak. Kompanije su prepoznale da im, dugoročno, employer brending može uštedeti mnogo novca i zaraditi još više. Samim tim, ne ustručavaju se kada je potrebno da zaposle osobu koja će o tome brinuti i koja će voditi računa o njihovom imidžu.

 • Šta je employer branding
 • Kako se određuju ciljne grupe i EVP
 • Kako da napravite brend ambasadore od zaposlenih
 • Direktni kontakt sa kandidatima
 • Procena iskustva kandidata
 • Elementi kompanijske kulture
 • Interna komunikacija
 • Motivacija i timski duh
 • Nastup na online kanalima
 • Employer branding strategija
 • Studija slučaja
Poželjan poslodavac pre dolazi do kvalifikovanijih zaposlenih

Nakon završetka kursa bićete potpuno osposobljeni da:

 • Procenite aktuelnu reputaciju svog poslodavca
 • Osmislite employer branding strategiju
 • Izložite razradu strategije i primenu na različitim kanalima komunikacije
 • Dugoročno unapredite imidž svog poslodavca

U slučaju da vam ne odgovara tempo nastave ili već imate neka znanja iz ove oblasti, ali vam je potrebna šira slika, možete se prijaviti i na jednodnevni seminar koji organizujemo 14. aprila 2021. godine.

Sve informacije o seminaru možete pročitati ovde ili saznati pozivom na broj 060 6648 967.

Škola Obuke i kursevi vam takođe može organizovati i individualnu nastavu, ukoliko želite da sa predavačem radite zajedno na svom konkretnom slučaju i da, sarađujući sa njim, ostvarite napredak i u svojoj firmi. Ako ste zainteresovani za to, sve informacije možete dobiti pozivom na brojeve  011/40-82-116 , 061/664-89-64 ili nam pišite na mail info@obukeikursevi.com

Više o predavaču na kursu za employer branding

Marko Vidović zaposlen kao Employer Branding & Communication Manager u beogradskom predstavništvu italijanske kompanije Engineering Software Lab. Pre toga, radeći na istoj poziciji u kompaniji Enjoy.ing, stekao je bogato iskustvo u oblasti Employer Brandinga i razvoja komunikacionih strategija. Višegodišnje iskustvo u oblasti marketinga i komunikacija stekao je u kompaniji Delta Holding, radeći kao Menadžer za digitalne komunikacije, kao i tokom poslovnog angažmana u digitalnoj agenciji Drive (deo I&F McCann grupe) na poziciji Account Manager. U Sport Vision-u, na poziciji Menadžera za digitalne komunikacije, bavio se marketingom za internet prodavnice.

Online kurs za employer branding

Sve naše kurseve možete slušati i putem Skajpa, ukoliko to želite. Bilo da niste u prilici da prisustvujete nastavi, živite u drugom gradu ili ne želite da žrtvujete udobnost svog doma, na raspolaganju vam je i digitalni format ovog kursa.

Kvalitet nastave je jednako dobar, jer nisu u pitanju snimljena predavanja, već uživo nastava koja omogućava stalnu interakciju i pravovremeno odgovaranje na sva pitanja. Predavač je tokom trajanja celog kursa na raspolaganju polaznicima kako bi im rešio sve nedoumice i dileme koje imaju, isto kao i u učionici.

Online kurs obuhvata i digitalni sertifikat, materijale za učenje i podršku škole u online nastavi.

Za sve informacije o ovakvom načinu pohađanja kursa, možete nam se obratiti putem brojeva telefona 061/664 89 64 ili 011/40 82 116.

Prijavite se što pre i ostvarite popust!

Septembarski upisni rok je u toku. Ukoliko se prijavite do 28.06.2021. imate priliku da uštedite više od 11.000 dinara! Za sve rane prijave imamo popust od 55% na regularnu cenu od 20.000 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
20.000 din/mes. 55% 9.000 din 28.06.2021.

Rezervacija mesta iznosi 3000 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Lomina 48/1. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Kako biste ostvarili pravo na popust potrebno je da se prijavite pozivom na brojeve 011/40-82-116 , 061/664-89-64 ili nam jednostavno pišite na mejl info@obukeikursevi.com.

Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara

CLOSE
CLOSE