011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Naučite da radite u najsavremenijem frejmvorku za testiranje i zaposlite se na jednoj od najplaćenijih pozicija u IT industriji

Kvalitet softvera je imperativ u IT industriji, imajući u vidu konkurentnost tržišta i potrebu za efikasnim i dobrim rešenjima. Zato potražnja za dobro obučenim QA testerima ne jenjava, a najbolje od svega je što za ovaj posao nije potrebno opsežno programersko znanje.

Načini testiranja softvera evoluiraju u skladu sa potrebama tržišta, pa je tako za samo nekoliko godina QA testing prešao sa manuelnog na automatizovan, a potom nastavio da se razvija kroz nove frejmvorke.

Cypress je jedan od najnovijih testnih alata i koristi isključivo javascript za pisanje testova. Ono što je velika prednost jeste što se 90% kodiranja može izvršiti sa već ugrađenim komandama, pa je sasvim razumljiv i početnicima i ljudima koji nisu imali iskustva sa ovim programskim jezikom.

BROJ SLOBODNIH MESTA

9

Cypress QA Automation Engineer kurs
Cypress QA Automation Engineer kurs

Cypress je brz, pouzdan, razumljiv i efikasan i upravo takvi testeri se traže i dobro plaćaju na ovom tržištu

Cypress je nova generacija alata za automatsko testiranje i namenjen je za moderne web aplikacije. Kako pisanje end-to-end testova zahteva korišćenje nekoliko alata, ukazala se potreba za jednim koji će ih sve obuhvatiti, što ovaj alat zapravo radi za razliku od svih drugih.

Cypress je intuitivan i reaktivan, tako da automatski čuva sve razloge zašto je test bio neuspešan što testeru olakšava posao i analizu problema.

Zbog svoje specifične arhitekture, Cypress je brži i pouzdaniji od mnogih drugih alata, jer funkcioniše unutar browsera, prati i modifikuje njegovo ponašanje.

Mesto održavanja Beograd 
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 32
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Informacije o Cypress QA Automation Engineer kursu

Budući da je reč o osnovnom kursu automatizovanog QA testiranja u Cypress alatu, za pohađanje istog neophodno je osnovno poznavanje manualnog QA testiranja.

Kurs automatskog QA testiranja u Cypress alatu vode predavači iz kompanije AssertQA koja već godinama uspešno vodi i realizuje projekte QA testiranja softvera na domaćem i inostranom tržištu. U želji da razviju dodatno ovo tržište, eksperti iz ove kompanije organizuju obuku u trajanju od 32 časa tokom 8 nedelja.

Tokom trajanja kursa bićete u prilici da naučite kako da upotrebom Cypress alata pronađete i vežete web elemente, kreirate i izvršavate automatizovane testove nad Web aplikacijama i sajtovima i kako da koristeći sva ta znanja unapredite kvalitet postojećih aplikacija.

Nakon završetka QA cypress automation engineer kursa znaćete kako da automatizujete bilo koju web aplikaciju koristeći Cypress. Takođe, razumećete zašto je ovo jedinstveni sistem i zašto se koristi za kreiranje stabilnih i pouzdanih automatskih testova, ali ćete znati i kako sami da dizajnirate Cypress framework od nule.

 • Uvod u Cypress
 • Podešavanje NodeJS Projekta, NPM, i VS Code, instalacija Cypress-a
 • Struktura foldera u Cypress-u i podešavanja, struktura Cypress testova
 • Pronalazak Cypress lokatora sa i bez Cypress plugina za generisanje lokatora (cy.contains, cy.get)
 • Interakcija sa elementima (dblclick(), rightclick(), .check(), .uncheck())
 • Pisanje Cypress testova u JavaScript-u
 • Asertacije Chai.js (BDD:expect/should. TDD: assert)
 • Izveštavanje: Mochawsome i Cypress Dashboard
 • Izršavanje Cypress testova putem Cypress Test Runnera
 • Priprema za završni test
 • Završni test

Online Cypress QA Automation Engineer kurs 

Ukoliko niste u mogućnosti da dolazite na kurs, živite u drugom gradu ili želite da slušate predavanja iz svoje kuće, uvek se možete prijaviti za Skype kurs.

Kvalitet nastave je jednako dobar, jer nisu u pitanju snimljena predavanja, već uživo nastava koja omogućava stalnu interakciju i pravovremeno odgovaranje na sva pitanja.

Online kurs obuhvata i digitalni sertifikat, materijale za učenje i podršku škole u online nastavi.

Za sve informacije o online kursu, možete nam se obratiti putem brojeva telefona 061/664 89 64 ili 011/40 82 116.

Prijavite se za Cypress QA Automation Engineer kurs i ostvarite popust

Februarski upisni rok je u toku. Za prijave do 01.02.2021. ostvaruješ 55% popusta na osnovni kurs QA testiranja, u trajanju od 2 meseca. Umesto 22.000 dinara/mesečno, ostvaruješ beneficiranu cenu kursa od 9.950 dinara/mesečno. Cena kursa za nezaposlena lica, studente i stare polaznike iznosi 8950 dinara/mesečno.

Promo cena za dvomesečni nivo obuke je 9980 dinara/mesečno umesto 20.000 dinara/mesečno. VAŽNO: za stare polaznike škola daje dodatni popust i cenu od 8950 dinara/mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
22.000 din/mes. 55-60% 9.950 din/mes

8.950 din/mes

01.02.2021.

Rezervacija mesta iznosi 2.300 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Prijavu možete izvršiti pozivanjem naših brojeva 011/40-82-116061/664-89-64 ili slanjem prijave na info@obukeikursevi.com.

Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +38169671084.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara

CLOSE
CLOSE