011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

14.01.2020.

Zahvaljujući projektu naše škole – Pronađi kadar, posao je dobila još jedna osoba. U pitanju je Jana Srećković koja od danas radi na pozciji Call centar agenta u kompaniji BNT, ekluzivnom partneru VIP operatera. Sve pohvale za Janu!


09.01.2020.

Završena je selekcija za posao na poziciji PPC Analyst, za potrebe američke kompanije Will Marlow. Rezultat je izvanredan uspeh naših talentovanih polaznika: Nastasije Pavić, Srđana Radakovića, Marije Marković, Miloša Zindovića, Aleksandra Stoševskog i Nataše Stojanović, koji su od danas na probnom radu u kompaniji Will Marlow. Čestitamo!


22.11.2019.

U toku je upis na još jednu specijalističku obuku za poziciju PPC Analyst, za potrebe američke kompanije Will Marlow. Predavač na kursu je Dubravka Vasiljević, generalni menadžer Will Marlow kompanije za Srbiju. Nakon obuke svi polaznici ulaze u proces selekcije za posao. Za dodatne informacije pozovite 060/66 48 967.


28.10.2019.

Sasvim zasluženo, zahvaljujući ogromnom trudu i zalaganju na specijalistićkoj obuci za posao poslovnog asistenta, Julijana Teodosić dobila je tromesečnu praksu u našoj školi. Čestitamo joj na uspehu i želimo joj puno sreće u daljem radu!


21.10.2019.

Tokom specijalističke obuke za poziciju poslovnog asistenta i finalne selekcije, posebno se istakla svojim trudom i talentom polaznica Tijana Radojičić. Zahvaljujući tome, dobila je priliku da obavlja stručnu praksu u Micro Business Hub-u. Čestitamo!


14.10.2019.

Dobro uigran tandem – škola Obuke i kursevi i američka agencija Will Marlow, nastavlja da niže uspehe! Tako, nakon uspešno završene specijalističke obuke za poziciju PPC Analyst, posao u Will Marlow agenciji dobili su: Nikola Milenković, Milan Cvijanović i Tijana Medić. Čestitamo našim talentovanim polaznicima na uspehu!


11.10.2019.

Lepe vesti nam dolaze iz poznate američke kompanije Morph Networks. Reč je o našoj talentovanoj polaznici obuke za poslovnog asistenta, Neveni Budić, koja od danas radi u Morph Networks kompaniji. Čestitamo Neveni!


10.10.2019.

Nastavlja se niz uspeha naših polaznika QA tester kursa! I to zahvaljujući Vladanu Cvetkoviću i Vesni Arsić, koji su dobili praksu u poznatoj kompaniji sa kojom naša škola sarađuje – Akti Point. Želimo Vladanu i Vesni puno sreće na praksi!


30.09.2019.

Od oktobarskog roka, naši polaznici QA tester kursa imaće priliku da dobiju praksu u kompaniji Akti Point, sa kojom naša škola ima prisnu i uspešnu saradnju.


18.09.2019.

Istaknuta polaznica Event menadžment obuke u Novom Sadu – Ana Vuletić, dobila je priliku da obogati svoje znanje na stručnoj praksi u firmi NS Promoteam. Čestitamo Ani!


16.09.2019.

Uspešno je završen još jedan zajednički projekat naše škole i američke agencije Will Marlow. Kao rezultat ove saradnje, posao na poziciji Office Manager u Will Marlow agenciji dobila je polaznica Anđelina Nikolić. Čestitamo Anđelini na postignutom uspehu!


06.09.2019.

Zahvaljujući trudu i zalaganju na letnjim radionicama za internet marketing, kopirajting, WordPress, grafički dizajn, SEO i društvene mreže, 14 polaznika dobilo je praksu u kompaniji Poslovna izuzetnost. Čestitamo im na uspehu i želimo im puno sreće na praksi!


03.09.2019.

Da dobre stvari ne treba menjati, dokaz je još jedan zajednički projekat naše škole i američke agencije Will Marlow. U pitanju je specijalistička obuka za poziciju Office manager, koju smo organizovali za potrebe Will Marlow agencije. Obuka je startovala danas, nakon koje svi polaznici idu na intervju za posao u ovoj poznatoj agenciji. Želimo im puno sreće na kursu i na razgovoru za posao!


02.09.2019.

Da se trud i zalaganje na kursu QA testera i te kako isplate, uverila se naša istaknuta polaznica – Katarina Đorđević, koja je nakon kursa dobila posao u kompaniji FIS. Čestitamo Katarini na postignutom uspehu!


27.08.2019.

Još jedan u nizu uspeha naših polaznika! Ovoga puta nas je obradovala vest da je naša istaknuta polaznica kursa internet marketinga u Novom Sadu – Marija Paripović, dobila praksu u marketinškoj agenciji ApaOne. Čestitamo Mariji!


21.08.2019.

HR agencija Give Expert Services zaposlila je još jednog talentovanog polaznika naše škole – Milutina Jovanovića. Od danas Milutin radi na poziciji Market developer. Čestitamo!


16.08.2019.

U toku je upis na specijalističku obuku za poziciju Office assistant, za potrebe američke kompanije Will Marlow. Nakon završene obuke polaznici ulaze u proces selekcije za posao. Za više informacija i prijave na kurs pozovite 060/66 48 967.


13.08.2019.

Stižu nam lepe vesti iz američke, marketinške agencije Will Marlow! Od danas, kao PPC Analyst, deo njihovog tima su i naša 3 talentovana polaznika kursa internet marketinga: Sava Džehverović, Vladimir Đorđević i Andrijana Pleskić. Čestitamo!


12.08.2019.

Nakon uspešno završenog kursa i dobrih preporuka predavača, čak 4 naše polaznice – Gordana Suša, Nevena Krstajić, Marija Jovanović i Ivana Živković, dobile su posao u HR agenciji Give Expert Services na poziciji Market developer. Želimo im sve najbolje u daljem radu!


15.07.2019.

Poznata kompanija Univerexport primila je na praksu najistaknutiju polaznicu internet marketing obuke u Novom Sadu – Natašu Rođenkov. Čestitamo Nataši!


10.07.2019.

Kompanija BNT, ekskluzivni partner VIP operatera, zaposlila je našu polaznicu Milicu Ostojić. Zahvaljujući stečenim znanjima na obuci i dobrim preporukama predavača, Milica sada radi na poziciji Call centar agent.


03.07.2019.

NOVI uspeh naših QA testera: nakon uspešno završenog kursa, 2 najbolje polaznice, Nataša Sinadinović Stojanović i Irena Smiljanić, dobile su posao u poznatoj kompaniji Wireless Media.


18.06.2019.

Da se PHP znanje odmah može iskoristiti i u to u marketingu, dokaz je naša polaznica Dragana Stanković. Ona je, po završetku PHP obuke u Novom Sadu, izabrana od strane marketing agencije ApaOne za praksu, gde učestvuje na projektima izrade sajtova i aplikacija.


10.06.2019.

Trud i zalaganje na kursu fotografije su se isplatili našim polaznicima – Jeleni Velimirović, Nemanji Ninkoviću i Isailu Mariću. Za to je zaslužna Fly media produkcija, koja ih je primila na stručnu praksu. Čestitamo i želimo im puno sreće na praksi!

Dopuna: Isailo Marić je nakon završenog osnovnog kursa fotografije ostvario svoj prvi foto uspeh – njegove fotografije performansa „Zakopani zapisi” objavljene su na FB stranici autora performanska, Milice Bezmarević.


17.05.2019.

Obradovala nas je vest da je poznata kompanija Homepage primila našeg talentovanog polaznika, Ljubišu Jovičića, na stručnu praksu nakon završene obuke internet marketinga. Sve čestitke Ljubiši na postignutom uspehu!


14.05.2019.

Marketing tim naše škole je bogatiji za jednog praktikanta – Jelenu Tustić, koja je pokazala izuzetan talenat i želju za učenjem na copywriting kursu. Čestitamo Jeleni!


10.05.2019.

Opet lepe vesti iz firme Duos Assinos. Od danas su tamo zaposleni i Marija Radulović, Jovana Jovanovski i Aleksandar Kočijašević. U pitanju su naši najbolji polaznici kursa grafičkog dizajna. Čestitamo!


27.03.2019.

Kad se dobro pokažete na kursu Event menadžmenta, velike su šanse da ćete dobiti šansu za posao. A za to će se pobrinuti predavač, Boris Kolaković. Tako je upravo bilo u januarskoj grupi. Marija Strugar, polaznica koja se istakla, dobila je priliku da pokaže šta zna na poziciji Account Assistant u firmi MPG.


25.03.2019.

Na poziv Udruženja studenata informatike FONIS, škola Obuke i kursevi učestvovala je na događaju FON Hakaton. FON Hakaton je takmičenje koje okuplja mlade inženjere i programere, a ove godine se održavalo od 16. do 24. marta na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Škola se trudi da uvek podrži mlade talente i učestvuje u razvoju njihove karijere, tako da smo rado takmičarima obezbedili vaučere za besplatno pohađanje kurseva kod nas.


07.03.2019.

Kao nagradu za izuzetan talenat, trud i zalaganje na kursu grafičkog dizajna, polaznici Maja Gajić i Jovica Marković, dobili su posao u poznatoj firmi Duos Assinos. Čestitamo im na postignutom uspehu.


18.02.2019.

Poznata agencija Homepage iz Novog Sada obezbedila je praksu najboljim polaznicima sa kursa internet marketinga. To je ovog puta bila Tijana Ivanić, koja startuje sa praksom 20. februara, na poziciji Digital Account Assistant.


24.01.2019.

Posle 3 meseca učenja i upoznavanja sa digitalnim marketingom, Marko Mandić se značajno istakao na kursu i na preporuku predavača, dobio stručnu praksu u digital marketing agenciji Cloud media.


14.01.2019.

Nakon uspešno završenog početnog i naprednog kursa za HR asistenta, Nevena Filipović je svojim zalaganjem i stečenim znanjem zasluženo dobila praksu u internacionalnoj kompaniji Ernst&Young.


08.01.2019.

Nakon završenog 3-mesečnog internet marketing kursa, Snežana Isailović i Marina Radulović, 2 najtalentovanije polaznice, dobile su praksu u školi Obuke i kursevi i tako stekle priliku da nadograde svoje znanje praktičnim iskustvom.


14.12.2018.

Posle WordPress kursa – odmah praksa u TV Ars Medija. Tako je Milan Ilić, kao odličan polaznik WordPress kurs u Novom Sadu, dobio preporuku predavača i priliku da pokaže i usavrši svoje znanje na stručnoj praksi.


12.12.2018.

Kako da vas gitarista na koncertu Bili Ajdola primeti? Lako – završite kurs fotografije u Novom Sadu, pitajte predavača za savet u vezi sa koncertnom fotografijom, idite na koncert, fotkajte i ako imate sreće, vašu fotku će podeliti gitarista. Upravo se to i desilo Nenadu Petroviću, polazniku kursa fotografije u Novom Sadu. Čestitamo mu na uspehu, kao i njegom predavaču, Maji Tomić, na odličnim savetima.


10.12.2018.

Koristim priliku da vam se ovim putem zahvalim na preporuci pri zaposlenju u Filip Travel agenciji, na poziciji Marketing Specialist. Pozitivno sam iznenađena i zahvalna vašem timu na predusretljivosti. Uskoro planiram da završim još neki kurs kod vas i rado vas svima preporučujem. Srdačan pozdrav, Pavliček Antonija


04.12.2018.

Kao nagradu za trud i pokazan izuzetan talenat na kursu grafičkog dizajna, polaznica Vanja Gavrić je dobila praksu u Fly media produkcijskoj kući. Čestitamo!

Od danas je marketing tim naše Agencije bogatiji za jednog člana. U pitanju je Tamara Stojanović – naša izuzetna polaznica koja je dobila praksu nakon kursa kopirajtinga.

Ogroman talenat i trud Aleksandre Matić, naše polaznice kursa grafičkog dizajna, prepoznala je i kompanija MPG. To je dovelo do toga da, na obostrano zadovoljstvo, Aleksandra dobije praksu u njihovoj firmi.


14.11.2018.

Nakon uspešno završene obuke za SEO optimizaciju, Predrag Popović i Bojana Desančić, dobili su praksu u kompaniji Envie.


10.10.2018.

10. i 11. oktobra u Novom Sadu, u hotelu “Park”, održan je prvi dvodnevni sajam zapošljavanja pod nazivom “Top Job”. Među poznatim kompanijama, učesnicama na sajmu, našla se i naša agencija. Edukativno predavanje na temu “Primena Excel-a u biznisu” i “Kako do kvalitetnih kadrova za IT praksu” održala je naša koleginica Jelena Obradović.


25.09.2018.

Jelena Lazarević je posle zavrsenog HR kursa u našoj školi dobila praksu u EY kompaniji.


20.09.2018.

Da je znanje Excel-a stvarno preko neophodno, dokaz je naša polaznica Aleksandra Vitošević. Tokom obuke za napredni Excel, predavač je primetio njen trud i zalaganje i preporučio je za posao u firmi Roaming group. Od svih kandidata, Aleksandra je uspela na razgovoru i dobila posao – sada radi na poziciji lični asistent direktora.


30.08.2018.

Škola je ponosna što je Ena Mirković uspela u želji da nauči nove stvari i odmah ih primeni u praksi. Naime, nakon završene obuke za kopirajting, tokom koje je Ena pokazala izuzetan talenat i angažovanje, primljena je na praksu u poznatu marketing agenciju D2M global.


14.08.2018.

Momčilo Krstić je primer kako treba. Momčilo je upisao kurs za društvene mreže. Iako nije mnogo znao u početku, uz zalaganje predavača i dobra predavanja, uspeo je jako brzo da stekne znanje koje mu je obezbedilo plaćenu praksu. Sada je Momčilo novi praktikant u marketing agenciji D2M global.


06.08.2018.

Nakon završenog kursa Internet marketinga, Vanja Vulović je dobila tromesečnu stručnu praksu tokom koje je radila na realnim projektima i uspešno ih završila. Kao nagradu za svoje zalaganje i postignute rezultate, Vanja je zaposlena u našoj kompaniji. Čestitamo!


01.08.2018.

Jelena Lekić je uspela da ostvari svoj san – da nauči fotografisanje i snimanje. Po završetku kursa, Jelena je, kao jedan od najboljih polaznika dobila stručnu praksu i mogućnost da već od prvog dana radi na mnogobrojnim projektima koje Fly media realizuje. Stalnim učenjem i razvojem, Jelena je primljena u tim saradnika Fly media produkcije.


12.04.2018.

Projekat zapošljavanja polaznika škole kroz intezivnu saradnju sa domaćim i inostranim kompanijama se uspešno nastavlja. Naša polaznica obuke hr asistenta Marina Borović (m.borovic80@gmail.com) je posle mesec dana obuke dobila praksu u kompaniji E&Y.


08.03.2018.

Po završetku event kursa polaznica Sanja Brkić, zahvaljujući angažovanosti stručnog osoblja škole i predavača, zaposlila se u agenciji MPG plus na poziciji Account Assistant. Sanja, čestitamo!


15.01.2018.

Polaznica Marija Prole obogatila je svoj portfolio odlično urađenim WordPress sajtom za beogradsku internet marketing agenciju. Marija je tokom leta pohađala WordPress obuku i postala naš saradnik. Za 8 dana stekla je 100% praktično znanje koje je brzo nakon obuke i primenila. Čestitamo Mariji, samo tako nastavi!


25.12.2017.

Nakon praktične SEO obuke, polaznice Jelena Zaklan i Milica Proročić uspešno su završile svoj prvi SEO projekat. U pitanju je optimizacija internet prodavnice Pet Republika. Čestitamo Jeleni i Milici, jer su uspele da brzo steknu SEO znanje i još brže ga primene i tako postanu naše saradnice.


08.11.2017.

Agencija „Poslovna savršenost” je učestvovala i podržala 13. sajam poslova i praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno matematičkih fakulteta.


06.11.2017.

Zahvaljujući konceptu „Završi obuku, zgrabi posao”, zaposlili smo značajan broj ljudi u izraelskoj kompaniji „Red Lion”. Čestitamo našim polaznicima:


29.10.2017.

Škola „Obuke i kursevi” je održala edukativno predavanje studentima tehničko-tehnoloških fakulteta na temu „Personalni copywriting” u sklopu radionice Level Up na elektotehničkom fakultetu. Kompanija Microsoft i naša škola su dobili nagradu za najbolja predavanja na radionici.


29.10.2017.

Tokom sajma Job Fair organizovane su prezentacije kompanija i dva predavanja koja su se bavila temom pisanja biografija i razgovora za posao. Radionice su se održale u subotu i nedelju, 28. i 29. oktobra na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu. Svoja iskustva i znanja o veštini pisanja CV-ja i motivacionog pisma sa učesnicima su podelili HR stručnjaci iz kompanije Poslovna savršenost, Aleksandra Vuković Manevski i Ivan Radojičić koji su između ostalog objasnili i način funkcionisanja svog projekta „Završi obuku – zgrabi posao“ koji studentima i drugima koji žele da se prekvalifikuju nudi mogućnost da završe određenu obuku besplatno ili uz minimalnu participaciju, zavisno od obuke, i dobiju posao posredstvom te kompanije. Aleksandra Vuković Manevski je detaljno objasnila kako izgleda intervju za posao, kako odgovoriti na pojedina pitanja i koja se to pitanja najčešće postavljaju.


01.09.2017.

Polaznica obuke “Poslovni asistent” Miljana Stevanović, nakon završenog drugog kruga selekcije u Agenciji “Poslovna savršenost” pridružila se našem timu. Miljana, čestitamo!


21.08.2017.

Marija Slavica, polaznica specijalizovane obuke za napredni Excel, zaposlila se u kompaniji Imlek na poziciji pravni asistent u HR sektoru. Svoj uspeh, kaže Marija, duguje konceptu Završi obuku, zgrabi posao. Ova polaznica je jedan od najboljih primera da vredan rad uvek donosi uspeh.


28.07.2017.

Uspešno je završena obuka poslovne administracije za poziciju “poslovni asistent”. Tokom 13 dana obuke, 12 polaznica škole uspešno je naučilo sve što treba za uspešan početak karijere na poziciji poslovni asistent.

20.07.2017.

U našim centrima u Beogradu i Novom Sadu  su uspešno završene specijalizovane obuke za poziciju “Poslovni asistent” za kompaniju NIS. Kandidatima želimo puno sreće u daljem procesu selekcije.


10.07.2017.

Agencija “Poslovna savršenost” je startovala sa obukom poslovne administracije. Nakon završene obuke svi polaznici grupe dobijaju mogućnost radnog angažmana na poziciji “poslovni asistent” u našoj školi.

08.07.2017.

Škola “Obuke i kursevi” u saradnji sa kompanijom NIS je započela specijalizovanu obuku za poziciju “poslovni asistent”. 10 kandidata u Beogradu i 10 kandidata u Novom Sadu nakon završene obuke ulaze u proces selekcije i dobijaju mogućnost zaposlenja u najvećoj kompaniji u regionu.

08.06.2017.

Naša polaznica sa kursa naprednog poznavanja Excela, Tanja Daradan, zahvaljujući konceptu „Pronađi kadar“, postala je novi član HR kolektiva poznate svetske kompanije „L’Oréal“. Ponosni smo na rezultate naših polaznika i srećni što je broj zaposlenih zahvaljujući našem projektu svakim danom sve veći.


05.06.2017.

Agencija “Poslovna savršenost” startovala je sa obukom prve grupe filologa i osoba sa znanjem stranih jezika za poslove marketinškog i SEO prevodioca. Najbolji polaznici obuka dobiće mogućnost da se od jeseni priključe IT timu naše agencije za rad na projektima u zemlji i inostranstvu.


29.05.2017.

S ponosom vas obaveštavamo da su polaznici naše škole, Stefan Mirosavić i Nemanja Pešić, zahvaljujući konceptu „Pronađi kadar“, postali novi članovi marketing tima firme „Eurocom International”, jedne od vodećih na području uvoza i distribucije velikog broja robnih grupa. Čestitamo i želimo im puno sreće.


16.05.2017.

Škola „Obuke i kursevi“ organizuje specijalističku obuku naprednog poznavanja Excela nakon koje svi polaznici obuke ulaze u najuži krug selekcije za poziciju „HR asistent“ u jednoj od najuspešnijih kompanija u regionu, kompaniji „Imlek“.


15.05.2017.

Današnje poslovanje ne može se zamisliti bez poznavanja rada u Excelu. Kompanija „Telenor“ je iz tog razloga rešila da, uz pomoć naše škole „Obuke i kursevi“, za svoje radnike organizuje specijalističku obuku naprednog poznavanja Excela.


21.04.2017.

Zahvaljujući našem konceptu „Pronađi kadar“ troje mladih Novosađana: Dragoš Ristić, Jelena Đurđević i Nina Kujundžić, polaznici kursa SEO optimizacije, dobili su posao u internacionalnoj agenciji za internet marketing „Four Dots“. Želimo im puno uspeha na novom poslu, a mi nastavljamo sa našom misijom društveno odgovornog poslovanja.


20.04.2017.

Naša firma je u potrazi za osobama koje bi se, nakon ciljane obuke, priključile našem kreativnom timu. Tačnije, tražimo 25 honorarnih saradnika za rad na sledećim pozicijama: copywriter, web programer, SEO administrator, facebook reklamni menadžer, Google AdWords administrator.


19.04.2017.

„Obuke i kursevi” u saradnji sa kompanijom “Eurocom International”, organizuju specijalističku obuku naprednog poznavanja internet marketinga. Svi polaznici obuke ulaze u najuži krug selekcije za poziciju “Internet marketing saradnik” u ovoj kompaniji, jednoj od vodećih na području uvoza i distribucije robnih grupa kao što su papirna galanterija, kancelarijski materijal, školski pribor, olovke, poslovni i promocioni pokloni i računarska oprema.


18.04.2017.

Škola „Obuke i kursevi“ organizuje specijalističku obuku za poziciju “Asistent u nabavci” za kompaniju „Keprom“, jednu od vodećih distributerskih kompanija u Srbiji u oblasti proizvoda za decu i medicinske opreme.


20.03.2017.

„Visoka škola modernog biznisa“ započela je pripreme za upisni rok 2017/2018. Naša agencija angažovana je za sprovođenje internet marketing kampanje (kreiranje web sajta, copywriting, SEO optimizacija, facebook i Google AdWords oglašavanje).


03.02.2017.

Za potrebe domaće kompanije Nelt uspešno smo obučili deset polaznika za poslove internet marketinga.


23.01.2017.

Firma „Duos asinos” stvara tim za velike projekte. Za potrebe svog razvoja angažovali su čak deset polaznika škole Obuke i kursevi koji su završili dvomesečnu obuku grafičkog dizajna.


23.01.2017.

Kancelarija za mlade Palilula, u saradnji sa Agencijom za obrazovanje „Poslovna savršenost”, organizuje INFO DAN na temu najtraženijih i najplaćenijih poslova današnjice i budućnosti. Kako da se u moru novih znanja i veština snađeš, odabereš pravu za sebe i počneš da zarađuješ!

Dupliraj svoju vrednost! Evo kako možeš da se prijaviš:

Svoje podatke (ime/prezime; kontakt telefon; e-mail adresa) šalješ na palilulakzm@gmail.com, a prijave kreću od 23. januara, dok ćeš o terminima održavanja ovog dana biti telefonski obavešten!


15.01.2017.

Broj polaznika naše škole koji su se zaposlili zahvaljujući jedinstvenom konceptu „Pronađi kadar” stalno se povećava. Nakon završene specijalističke obuke za napredni Excel u školi Obuke i kursevi, naša polaznica Danijela Marković postala je deo tima kompanije Jaffa.


30.11.2016.

Za potrebe našeg klijenta, kompanije Jaffa, škola Obuke i kursevi započela specijalističku obuku za Excel. Za samo 10 dana intenzivnog rada polaznici će naučiti sve o najboljem programu za analitičku i tabelarnu obradu podataka-Excelu, uz mogućnost radnog angažmana u kompaniji Jaffa na poziciji junior analitičar prodaje.


05.11.2016.

Na Zlatiboru održana Konferencija studenata Fakulteta organizacionih nauka na temu “Misli inovativno, oglasi se digitalno”. Ispred naše agencije, edukativni menadžer Dejana Spasojević približila je svim učesnicima Konferencije iskustva u oblasti direktnog marketinga, znanje o tehnikama koje se koriste za unapređenje prodaje i istraživanje tržišta, kao i iskustva vezana za pravljenje marketinških i biznis planova.


18.10.2016.

Zbog velikog interesovanja, održana druga po redu HR konferencija na temu “Neophodni profili za uspeh firme na tržištu danas”.


11.10.2016.

U prostorijama naše obrazovne Agencije, održana HR konferencija na temu “Neophodni profili za uspeh firme na tržištu danas”.


05.10.2016.

Startovala Internet marketing akademija u Beogradu i Novom Sadu.


05.10.2016.

Počeli sa radom 4-mesečni programi ososobljavanja za pravljenje web sajtova u Beogradu i Novom Sadu.


10.09.2016.

Startovala Web sajt akademija za učenike gimnazija  i srednjih stručnih škola u Beogradu.


07.09.2016.

Startovale sa obukom prve grupe polaznika event i projekt menadžmenta, naprednog Excela, knjigovodstva, HR menadzemnta i pisanja predloga EU projekata u septembarskom roku.


05.09.2016.

Startovale sa obukom prve grupe polaznika internet marketinga, SEO optimizacije, PHP, Jave i Android programiranja u septembarskom roku.


30.08.2016.

Počele sa obukom prve grupe polaznika web i grafičkog dizajna u septembarskom roku.


15.07.2016.

IT tim agencije uspešno završio web i copywriting projekte: www.aluipvcstolarijapetkovic.rs, www.obucalaforce.rs i www.fruitconnected.com

01.07.2016.

Startovale letnje IT radionice za srednjoškolce. Tokom 6 dana letnjeg raspusta, učenici srednjih škola iz Beograda će se susresti sa programiranjem web sajtova i napraviti svoj prvi web projekat.

01.06.2016.

Za 20 zaposlenih kompanije EuroSalon, organizovana je 2 nedeljna svakodnevna obuka za napredno korišćenje programa Excel. Tokom 2 nedelje intenzivne obuke zaposleni u kompaniji će naučiti:
 • Imenovanje ćelija, opsega, konstanti, formula
 • Sortiranje
 • Filtere
 • Područje štampanja
 • Zaštitu podataka
 • Sve opcije komande Paste
 • Subtotale
 • Validaciju podataka
 • Konsolidaciju podataka
 • Kreiranje liste podataka
 • Uslovno formatiranje
 • Napredne funkcije
 • Složene funkcije
 • Pivot tabele
 • Složene grafikone
 • Goal seek i Solver

01.04.2016.

Za 10 zaposlenih Visoke škole modernog biznisa u Beogradu, startovala obuka za efikasno korišćenje Facebooka, Tvitera, Google+ i ostalih popularnih društvenih mreža za poslovnu upotrebu. Tokom 2 nedelje intenzivne obuke, zaposleni škole osposobiće se za korišćenje marketinga na društvenim mrežama za predstojeći upisni rok u junu 2016.

03.03.2016.

Počela sa radom web sajt akademija. Tokom 4-meseca i 6 modula obuke, polaznici će naučiti:

 • posao web programera i web dizajnera
 • HTML5 i CSS3 tehnologije
 • izradu sajtova za mobilne telefone i tablet računare
 • Google administraciju
 • WordPress web sajt administraciju
 • Rad na WEB serveru i CPanel administraciju

02.03.2016.

Počela sa radom internet marketing akademija. Tokom 4-meseca obuke, polaznici će naučiti da kreiraju najvažniji marketinški dokument – marketing plan. Osposobiće se za rad na najpopularnijim sruštveni mrežama u svetu i kod nas, naučiti da kreiraju reklame na najpoznatijem svetskom pretraživaču – Google, da prave oglase na kontekstualnim mrežama oglašavanja…

01.03.2016.

Startovale obuke martovske grupe polaznika za tražena zanimanja u edukativnim centrima Beograd i Novi Sad

28.02.2016.

Uspešno završen projekat osposobljavanja lica sa invaliditetom za poslove biznis administracije. Tokom 3 meseca obuke, polaznici su se osposobili za posao poslovnog sekretara, rad u programu Excel i osnovama korišćenja poslovnog engleskog jezika.

01.02.2016.

Startovale zimske IT radionice za srednjoškolce. Tokom 6 dana zimskog raspusta, učenici srednjih škola iz Beograda će se po prvi put susresti sa programiranjem web sajtova i napraviti svoj prvi web projekat.

01.12.2015.

U saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje i Agencijom Sveti Sava, uspešno startovao projekat osposobljavanja lica sa invaliditetom za poslove biznis administracije. Tokom 3 meseca obuke, polaznici će se u potpunosti osposobiti za posao poslovnog sekretara, rad u programu Excel i osnovama korišćenja poslovnog engleskog jezika.

05.11.2015.

Počeo 8- meseečni program osposobljavanja zaposlenih i nezaposlenih lica za poslove web sajt programiranja i digitalnog marketinga.


05.10.2015.

Uspešno startovao godišnji program obuke srednjoškolaca za IT poslove.


01.10.2015.

Prelazak našeg edukativnog centra na novu, bolju, veću i komforniju lokaciju za učenje: Lomina 48 (preko puta tržnog centra Balkanska).


30.09.2015.

Uspešno završen projekat redizajna i SEO optimizacije web sajta www.skolajezikamlingua.com


29.09.2015.

Završen septembarski rok. 16 grupa polaznika uspešno završilo devet obuka za tražena zanimanja.


01.09.2015.

IT i marketing tim naše Agencija započeo projekat redizajna i SEO optimizacije sajta www.skolajezikamlingua.com


31.08.2015.

U Beogradu i Novom Sadu, uspešno su startovale septembarske grupe polaznika na obukama za PHP programiranje, copywriting, web i grafički dizajn, finansijsku analizu, internet marketing, knjigovodstvo, upravljanje ljudskim resursima i pisanje projekata za regionalne i EU fondove.


31.07.2015.

Tokom avgusta meseca, pauza u radu škole. Prvi radni dan je 25.08.2015.


15.07.2015.

U toku je upis za septembarsku klasu polaznika u edukativnim centrima Beograd i Novi Sad.


09.07.2015.

Uspešno pokrenut program Letnji IT kamp za nezaposlena lica sa teritorije Beograda i Novog Sada. Tokom 6 dana druženja, polaznici će učiniti prve korake u oblasti internet marketinga, grafičkog dizajna i web programiranja. Polaznici će tokom kampa napraviti svoj prvi web sajt, pustiti svoju prvu internet marketing kampanju i uraditi prvi projekat dizajniranja elemenata korporativnog identiteta.


01.07.2015.

Škola Obuke i kursevi, u saradnji sa biznis portalom Navidiku.rs, startovala je sa specijalističkom obukom za poslove SEO kopirajtinga. Za samo 15 dana intenzivnog rada (svaki dan po 3 školska časa) polaznici će naučiti najveći deo stvari o najjačoj prodajnoj tehnici pisanja za web sajtove i portale. Obuka je namenjena književnicima, novinarima, blogerima, filolozima i svima ostalima koji bi da steknu vrlo traženu i plaćenu SEO kopirajting veštinu. Na osnovu pokazanog truda i talenta, kvaliteta tekstova i poštovanja rokova, zaduženi za selekciju kadrova na portalu Navidku.rs odabraće 10 polaznika za praksu, od kojih će dvoje dobiti honorarni posao.


01.07.2015.

Startovao program edukacije učenika srednjih škola i gimnazija iz Beograda i Novog Sada za izradu web sajtova i grafičko dizajniranje. Cilj obuke je da se naši srednjoškolci uvedu u svet web i grafičkog dizajna i naprave svoje prve samostalne IT i dizajn projekte:  puste svoj web sajt i dizajniraju majice i bilborde.


01.06.2015.

IT tim škole uspešno završio izradu portala www.zdraviipravi.rs. Portal je namenjen ljubiteljima zdrave hrane u našoj zemlji.


05.05.2015.

Startovale majske grupe polaznika u edukativnim centrima Beograd i Novi Sad. Takođe, počele obuke studenata Novosadskog univerziteta za brzo sticanje praktičnog znanja u oblastima gde postoje realne šanse za zaposlenje i dobru zaradu.


10.04.2015.

Posle 12 nedelja kontinuranog rada, uspešno završen projekat formiranja internet marketing odeljenja za potrebe klijenta “Državna lutrija Srbije”.


02.04.2015.

Startovale aprilske grupe polaznika iz internet marketinga, grafičkog dizajna, copywritinga, finansijske analize, web programiranja, Joomla i WordPress administracije, u edukativnim centrima Beograd i Novi Sad.


15.03.2015.

Polaznik škole Aleksandra Savanović, zaposlena za stalno na poslovima biznis administracije u našoj Agenciji.


09.03.2015.

U obrazovnim centrima Beograd i Novi Sad, startovao martovski rok za polaznike na predmetima internet marketing, grafički dizajn, copywriting, web dizajn, PHP programiranje, Joomla i WordPress administracija, SEO optimizacija, upravljanje projektima i knjigovodstvo.


10.02.2015.

Startovale februarske grupe polaznika u Beogradu i Novom Sadu iz internet marketinga, HR-a, grafičkog dizajna, pisanja EU projekata, naprednog Excela, finansijske analize, web sajt dizajniranja, web sajt administracije, PHP i Android programiranja.


15.01.2015.

Startovale januarske grupe polaznika u Beogradu i Novom Sadu iz internet marketinga, ljudskih resursa, upravljanja projektima, grafičkog dizajna, copywritinga, finansijske analize, web programiranja, Joomla i WordPress administracije i SEO optimizacije.


09.01.2015.

Za potrebe kompanije “Državna lutrija Srbije”, Obuke i kursevi startovali sa projektom formiranja internet marketing odeljenja. Tokom 3 meseca edukacije i konsaltinga, 10 zaposlenih u Lutriji će biti osposobljeno za poslove SEO optimizacije, administracije društvenih mreža, copywritinga i Google marketinga.


02.12.2014.

U  Beogradu počeo decembarski program edukacije iz oblasti Joomla i WordPress administracije, SEO optimizacije, upravljanja projektima, knjigovdstva, PR-a, internet marketinga, finansijske analize, HR menadžmenta, pisanja EU projekata, event menadžmenta, grafičkog dizajna, copywritinga, PHP i  web programiranja.


30.11.2014

Startovao decembarski rok u edukativnom centru Novi Sad za polaznike na predmetima internet marketing, finansijska analiza, HR asistent, EU projekti, grafički dizajn, copywriting, web dizajn, Joomla i WordPress administracije…


04.11.2014.

U edukativnom centru Novi Sad pokrenut program učenja mađarskog jezika i pripreme za dobijanje mađarskog pasoša za lica sa teritorije Vojvodine. Prvih 9 polaznika započelo je sa edukacijom.


03.11.2014

Startovao novembarski rok za polaznike iz Beograda na predmetima internet marketing, finansijska analiza, HR asistent, EU projekti, Facebook i društvene mreže, event menadžment, grafički dizajn, copywriting, web dizajn, Joomla i WordPress administracija, SEO optimizacija, upravljanje projektima, knjigovodstvo i odnosi sa javnošću.


01.11.2014.

Polaznik kursa copywriting (osnovni i napredni nivo učenja), Ivan Radojičić zaposlen na poslovima web sajt urednika i administratora društvenih mreža.


29.10.2014.

Druga grupa polaznika iz Novog Sada i okoline započela obuku za web, dizajn, IT, marketing, menadžment, programerske, administrativne, finansijske i projektne poslove.


27.10.2014.

Prva grupa polaznika iz Novog Sada, njih 74, uspešno završili jednomesečne programe obuka.


05.10.2014

Startovao oktobarski rok za polaznike na kursevima internet marketing, finansijska analiza, HR asistent, EU projekti, Facebook i društvene mreže, event menadžment, grafički dizajn, copywriting, web dizajn, Joomla i WordPress administracija, SEO optimizacija, upravljanje projektima, knjigovodstvo.


01.10.2014.

Polaznik škole Andrijana Knežević primljena u stalni radni odnos, na poziciji Office menadžera u edukativnom centru Novi Sad.


29.09.2014.

Krenule edukacije zaposlenih i nezaposlenih lica sa teritorije Novog Sada i okoline. 80 polaznika započelo je obuku za poslove web programiranja, grafičkog dizajna, PHP programiranja, internet marketinga i copywritinga. Polaznike će obučavati stručni predavački kadar iz Beograda.


05.09.2014.

Na mnogobrojne zahteve naših polaznika iz Novog Sada (koji su se školovali u edukativnom centru Beograd) i istraživanja potreba građana Vojvodine za dodatnim obrazovanjem, osnovan je edukativni centar u Novom Sadu.  Obrazovni centar otvoren je centru grada, u ulici Žarka Vasiljevića 6.


04.09.2014.

Dve prve grupe polaznika, započele su obuku na poslovima iz oblasti ljudskih resursa. Predavač na kursu je profesionalni HR menadžer, g-đica Ljiljana Varga. Kurs je početnog tipa, za poziciju HR asistenta, a po završetku osnovne obuke, predviđen je i napredni program učenja.


03.09.2014.

Uspešno pokrenut novi program obuke za posao finansijskog analitičara. Dve stručne osobe iz domaćih i stranih banaka će tokom narednih 30 dana, obučiti 19 polaznika za poslove finansijske analize.


01.09.2014.

Startovao septembarski rok za polaznike na predmetima internet marketing, grafički dizajn, copywriting, web dizajn, PHP programiranje, Joomla i WordPress administracija, SEO optimizacija, upravljanje projektima, Android programiranje, knjigovodstvo.


15.07.2014.

Počeo upisni rok za septembar.


10.07.2014.

Uspešno završen junski program osposobljavanja polaznika za tražene poslove.


09.06.2014.

Startovao junski program osposobljavanja polaznika za poslove sa visokom stopom tražnje od strane poslodavaca: Web programer, grafički dizajner, copywriter, EU projektni menadžer, knjigovođa, internet marketing menadžer, Google administrator, web sajt administrator…


07.06.2014

10 prvih polaznika uspešno završilo 3-mesečni kurs PHP programiranja.


25.05.2014.

Naša obrazovna Agencija se uključila u program pomoći građanima Obrenovca i ostalih poplavom ugroženih područja kroz finansijsku i robnu pomoć. Svim polaznicima škole iz Obrenovca koji su započeli sa edukacijom pre poplava, vraćen je novac i omogućen im je besplatan nastavak školovanja. U junskom roku  polaznici sa teritorije opštine Obrenovac će se obučavati besplatno za kurs koji odaberu.


08.05.2014.

Počeo majski program edukacije nezaposlenih lica za profesije i zanimanja koje poslodavci traže. Uspešno pokrenut novi program obuke iz oblasti Android programiranja. Prvih 11 polaznika startovalo sa Android obukom.


07.05.2014.

124 polaznika aprilske klase uspešno završilo 1-mesečne programe obuka iz internet marketinga, knjigovodstva, upravljanja projektima, PR-a, event menadžmenta, WordPressa, copywritinga, web programiranja i grafičkog dizajna


10.04.2014.

Startovale obuke iz WordPressa, copywritinga, web i grafičkog dizajna, internet marketinga, knjigovodstva, upravljanja projektima, PR-a i event menadžmenta.


07.05.2014.

Završen aprilski program edukacije polaznika za poslove i zanimanja koji su traženi na današnjem tržištu rada.


08.04.2014.

Posle višemesečnih priprema startovala je prva grupa polaznika (njih 16) na kursu “Pisanje predloga projekata za EU i regionalne fondove”. Na uvodnim časovima polaznici se najpre upoznaju sa osnovnim fazama projektnog ciklusa – Project Cycle Management. Nakon toga, sa čitavim procesom izrade predloga projekta koji čine: pisanje propratnog pisma, kreiranje naslovne strane, sadržaja i sažetka, definisanje problema, zadataka, ciljeva, vremenskog plana, budžetiranja projekta, metodologije izrade i pisanja aneksa. Za stručnu i profesionalnu edukaciju, angažovana je jedna od naših najboljih projektnih menadžera, g-đa Vera Madžgalj.


07.04.2014.

Uspešno završene 1-mesečne obuke polaznika martovske klase.


07.04.2014.

Uspešno pokrenut napredni program učenja knjigovodstva. 100% praktična nastava, rad u najpoznatijem knjigovodstvenom softveru u Srbiji Wings i predavač sa višegodišnjim iskustvom u knjigovodstvu i radom u ovom softveru tokom naredna 2 meseca obučiće 20 starih polaznika, koji su nastavili sa edukacijom.


01.04.2014.

25 nezaposlenih filologa tokom naredna 2 meseca BESPLATNO će se obučavati za poslove SEO optimizacije i copywritinga.


15.03.2014.

Polaznik škole Jelena Vojt primljena u stalni radni odnos u našu obrazovnu agenciju, na poslovima internet marketing menadžera i SEO administratora.


10.03.2014

Uspešno pokrenut 3-mesečni kurs PHP programiranja. 10 polaznika započelo sa obukom.


09.03.2014.

Sa edukacijom počele martovske grupe polaznika. 201 polaznik obučavaće se tokom narednih 30 dana za poslove knjigovodstva, marketinga, web i grafičkog dizajna, event planiranja, PR- a…


07.03.2014.

207 polaznika iz februarskih grupa, uspešno završilo obuke za 12 različitih zanimanja.


01.03.2014.

Polaznik škole Ana Đorović zaposlena kao stalni saradnik na marketing i copywriting projektima u školi Obuke i kursevi


09.02.2014.

Startovale februarske grupe polaznika. 220 novih i starih polaznika usavršavaće se i proširivati znanja u oblastima informacionih tehnologija, finansija, menadžmenta, administracije i marketinga.


07.02.2014.

Uspešno završen januarski program edukacije.


01.02.2014.

Završena copywriting izrada internacionalnog web sajta: http://www.petprotector.org/


09.01.2014.

Počeo januarski program obuka i kurseva. Sa velikim uspehom startovalo 20 polaznika na novom kursu koji je organizovala škola: knjigovodstvu.


03.12.2013.

Decembarska klasa polaznika, njih 187, počela sa obukama za IT, marketing, menadžment, projektne i finansijske profesije.


02.12.2013.

159 polaznika škole uspešno završilo 19 kurseva.


01.12.2013.

Započeta copywriting izrada internacionalnog web sajta: http://www.petprotector.org/


02.11.2013.

Počeo novemabarski rok. Uspešno startovalo 165 polaznika na 19 kurseva.


01.11. Uspešno završena marketinška izrada višejezičnog (engleskog i nemačkog) web sajta: http://www.standard-furniture.ba/  i njegova SEO optimizacija.


07.10.2013. IT i marketing tim škole uspešno završio realizaciju razvoja prvog domaćeg portala za kućne ljubimce: www.svetkucnihljubimaca.com


05.10.2013.

Startovala oktobarska klasa polaznika. 159 zaposlenih, nezaposlenih i studenata tokom naredne 4 nedelje biće polaznici na 16 IT, marketing i menadžment kurseva.


03.10.2013

188 polaznika škole Obuke i kursevi, uspešno završilo edukacije iz web programiranja, copywritinga, grafičkog dizajna, event menadžmenta, naprednog Excela…


03.09.2013

Startovala septembarska klasa polaznika. 198 polaznika podeljenih na 20 grupa, iz 10 IT, menadžment i marketing oblasti poslovanja imaće priliku da dobiju nova znanja i veštine za tražene i visokoplaćene poslove u domaćim i inostranim kompanijama.


02.09.2013.

Uspešno pokrenut program obuke za jedan od najtraženijih IT alata na konkursima za zapošljavanje – “Napredni Excel”.


01.09.2013

Kao prvi u Srbiji, Obuke i kursevi pokrenuli obuku za jedno od najtraženijih zanimanja u svetu, posao copywritera. 11 polaznika škole imaće tu čast da prvi u Srbiji pohađaju ovaj novi, jedinstveni i perspektivni kurs.


31.08.2013

IT tim škole Obuke i kursevi završio rad na internacionalnom projektu razvoja turističkog portala www.holidaysaccommodations.com


01.08.2013.

Pauza u radu škole do 01.09.2013.


31.07.2013.

Završen julski rok. Svih 50 polaznika škole uspešno uradilo sve zadatake i projekte i steklo sertifikat o završenom kursu.


01.07.2013.

Počeo jednomesečni letnji program obuke za 50 polaznika na 3 kursa: web programiranje, grafički dizajn i SEO optimizacija.


20.06.2013.

Završen majski program obuka. 94 polaznika uspešno završllo edukacije iz 7 oblasti.


15.05.2013.

102 polaznika započelo 1-mesečni program obuka iz grafičkog dizajna, Joomla i WordPress administracije, web programiranja, marketinga na internetu, SEO optimizacije, Fejsbuk administracije, upravljanja projektima.


07.05.2013.

Završen aprilski cikus obuka.


15.04.2013.

Uspešno pokrenut edukativni program obuke iz upravljanja projektima. 16 polaznika škole počelo sa 7-nedeljnim programom obuke.


05.04.2013

Uspešno startovale grupe polaznika na kursevima grafičkog dizajna, Joomla i WordPress administracije, web programiranja, marketinga na internetu, SEO optimizacije, Fejsbuk administracije. Realizacija obuka je 2x nedeljno u trajanju od 30 dana.


02.04.2013.

Završen februarski ciklus obuka i kurseva. 118 polaznika škole uspešno završilo kurseve internet marketinga, Joomla i WordPress administracije, web i grafičkog dizajna, upravljanja društvenim mrežama, upravljanja projektima, novinarstva i SEO optimizacije.


01.04.2013.

Prelazak našeg edukativnog centra na novu lokaciju, Svetogorska 4.


17.02.2013.

Prvi put u organizaciji škole započeta obuka polaznika za PR posao.


16.02.2013.

Pokrenut kurs “Administrator društvenih mreža”. 19 polaznika, podeljenih u 2 grupe, tokom 7 nedelja će se upoznati sa svim tajnama poslovanja preko Fejsbuka i ostalih društvenih mreža.


15.02.2013.

Uspešno pokrenut edukativni program obuke iz event menadžmenta. 14 polaznika škole počelo sa 7-nedeljnim programom obuke.


14.02.2013.

Krenuo novi ciklus 7-nedeljnih obuka za IT i marketing zanimanja. Startovale prve 2 grupe kursa SEO optimizacije. 18 polaznika, podeljenih u 2 grupe, tokom 6 nedelja obuke, upoznaće se sa načinima poslovanja i zarade preko Google pretraživača.


03.02.2013.

Polaznik kursa internet marketinga, PR menadzer Jelena Nikolić, honorarno zaposlena kao predavač na PR kursu.


02.02.2013.

Startovale 3 grupe polaznika na obukama za korišćenje Word i Excel programa.


01.02.2013.

Zvaničan početak rada našeg IT tima na internacionalnom projektu razvoja turističkog portala As net Cruise (http://www.holidaysaccommodations.com/)


09.01.2013.

Nastavak decembarskog programa Obuka i kurseva.


31.12.2012.

Pauza u radu škole do 08.01.2013. godine zbog novogodišnjih i božićnih praznika.


27.12.2012.

Završena obuka zaposlenih iz kompanije Medapharm iz oblasti internet marketinga i web programiranja.


22.12.2012.

Startovao decembarski rok.  8 grupa web dizajna, 2 grupe grafičkog dizajna, 3 grupe internet marketinga  i 2 grupe kursa “web sajt administrator”. Tokom 7 nedelja polaznici se obučavaju za 4 veoma tražena zanimanja.


20.12.2012.

Uspešno završen edukativni projekat “Osposobljavanje studenata izbegličke populacije Univerziteta u Beogradu za IT zanimanja”. Tokom 2 meseca obuke, studenti su ovladali potrebnim znanjima za poslove grafičkog dizajnera, internet marketing menadžera i web programera.


15.12.2012.

Polaznik škole Jelena Vojt uspešno zaposlena u našoj obrazovnoj agenciji na poslovima internet marketinga.


19.12. 2012.

Uspešno završen septembarski rok. 101 polaznik škole uspešno završio 7-nedeljni program obuka iz web programiranja, grafičkog dizajna, internet marketinga, novinarstva i Excela.


15.11.2012.

Polaznik škole Duška Duvnjak uspešno zaposlena u našoj obrazovnoj agenciji na poslu poslovnog sekretara.


05.11.2012.

Start novembarskog roka. 105 polaznika krenulo na kurseve web dizajna, grafičkog dizajna, internet marketinga, novinarstva i Excela.


29.10.2012.

Uspešno završen septembarski rok. 114 polaznika škole uspešno završilo 7-nedeljni program obuka iz web programiranja, grafičkog dizajna, internet marketinga i novinarstva.


27.10.2012.

Počele obuke zaposlenih u kompaniji Medapharm iz oblasti internet marketinga i web programiranja.


20.10.2012.

U saradnji sa “Balkan media timom”, Obuke i kursevi započeli sa realizacijom 2 – mesečnog edukativnog projekta “Osposobljavanje studenata izbegličke populacije Univerziteta u Beogradu za IT zanimanja”. Tokom 2 meseca obuke, studenti će ovladati veštinama i znanjima iz grafičkog dizajna, internet marketinga i izrade web sajtova.


08.10.2012.

Počeo beneficirani program osposobljavanja nezaposlenih lica sa teritorije Beograda. 80 polaznika počelo sa obukom za 3 edukativna profila: Web dizajner, Grafički dizajner,  Joomla i WordPress administrator.


17.09. 2012.

Počele prve grupe u septembarskom upisnom roku. 120 polaznika krenulo sa kursevima web programiranja, grafičkog dizajna, internet marketinga i novinarstva.


03.09.2012.

Zvaničan početak rada edukativnog centra Obuke i kursevi na lokaciji Terazije 14.