011/40-82-116 ili 061/664-89-64 office@obukeikursevi.com

Uvek pucajte visoko! Zaslužujete dobru platu u dobroj firmi.

Postanite ofis menadžer vrhunskog kvaliteta!
Za 3 meseca do širokih znanja i veština

Ofis menadžer, administrativni asistent, poslovni sekretar. Nazivi su različiti, ali suština je ista: vaša ključna uloga je da firma radi! Efikasno i bez problema. Koliko ste dobri u tome, toliko visoko letite. Ko će vas zaposliti, koliko će vas platiti, kakve će vam druge beneficije dati – zavisi šta sve umete da radite i koliko ste uspešni u tome.

BROJ SLOBODNIH MESTA

3

Od sekretarice do multitasking virtuoza

Office menadzment akademija

Konkretan opis posla ofis menadžera razlikuje se od firme do firme. Njene veličine i sektora poslovanja. Od vas će se očekivati da znate da radite administrativne poslove (javljanje na telefon, poslovna korespodencija, briga o kancelarijskom materijalu i opremi, vođenje različite papirologije…). Ali to, u najvećem broju slučajeva, neće biti dovoljno.

Da bi vas firma danas zaposlila i zadržala, odnosno da bi posao ofis menadžera/poslovnog sekretara uspešno obavljali, potrebno je da znate više. Mnogo više.

Na prvom mestu, neophodno je dobro poznavanje rada na računaru, naročito MS Office paketa (Word, Excel, Power Point). Kako se organizuje sastanak, putovanje, događaj treba u pola noći da znate. A na sve to, ni HR poslovi vas neće zaobići.

Mesto održavanja Beograd
Trajanje kursa 12 nedelja
Nivo učenja Početni i napredni
Termini 2 x nedeljno
Fond časova 48
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 061/664-89-64
Prijavi se na kurs

Nema bespotrebnih znanja. Nema zamaranja i smaranja.

Za najtraženije poslove u administraciji (u prilog čemu govore brojni konkursi objavljeni na Infostudu, Lako do posla, Nacionalnoj službi za zapošljavanje) kreirali smo jedinstvenu obuku koja je taman po meri.

Startujemo sa časovima u novembru. Vreme trajanja ofis menadžement akademije: 3 meseca, fond od 48 časova. Sasvim dovoljno da steknete znanja iz ključnih biznis-ofis oblasti:

 • Administracija i organizacija poslovanja
 • HR poslovi
 • IT u administraciji.

Plan i program predavanja osmislili su profesionalni Ofis menadžeri. Kroz jasan, sistematičan i dobro organizovan način učenja moguće je da za 3 meseca usvojite gradivo iz različitih oblasti, što ne možete dobiti ni na jednom drugom mestu.

 • Napredne komunikacione veštine (komunikacija sa saradnicima i poslovnim partnerima sa praktičnim vežbama, veštine napredne poslovne korespodencije uz korišćenje savremenih tehnologija);
 • Upravljanje vremenom i stresom;
 • Vođenje poslovne dokumentacije (poslovna dokumentacija, sastavljanje poslovnih ponuda, priprema tenderskih dokumentacija);
 • Računovodstvo i bankarske usluge u skladu sa važećim propisima i zakonima;
 • Elektronska uprava (e-administration);
 • Izrada i izdavanje raznih vrsta potvrda, punomoćja, izjava i drugih isprava;
 • Veština brzog kucanja;
 • Internet marketing, oglašavanje, poslovne mreže;
 • Organizacija sastanaka i vođenje zapisnika, priprema promocija i prezentacija;
 • Planiranje i nabavka (fakture, komunikacija sa dobavljačima i prevoznicima);
 • Upotreba interneta (prikupljanje podataka i informacija)
 • Excel u poslovne svrhe.

Pokrenite uspešnu karijeru savremenog poslovnog sekretara ili napredujte do top menadžmenta

Poslovni sekretar

Januarski upisni rok je u toku. Ukoliko požurite i prijavite se do 19.11.2018. možete ostvariti popust od 50-55% u odnosu na punu cenu obuke. Umesto 15.800 dinara, zaposlena lica obuku plaćaju 7900 dinara/mesečno, dok je cena za nezaposlene 7400 dinara/mesečno.

Obuku je moguće platiti na 3 jednake rata. Rezervacija mesta iznosi 2000 dinara, čime osiguravate svoje mesto na akademiji. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se obavlja na licu mesta, u prostorijama škole.

Zaposlena lica

Nezaposlena lica

Puna cena 15.800din/mesečno Puna cena 15.800 din/mesečno
Popust 50% Popust 55%
Promo cena 7.900 din/mesečno Promo cena 7.400 din/mesečno
Prijave do 19.11.2018. Prijave do 19.11.2018.

Sve što treba da uradite je da okrenete brojeve telefona 061/664 89 64 ili 011/40-82-116 ili prijavu pošaljite na mejl info@obukeikursevi.com. Možete se prijaviti i preko PRIJAVNOG FORMULARA u nastavku ove strane.


Prijava na Akademiju za poslovnog sekretara